تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 98 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوربین هایی همچون نیکون d4 یا 1d x یا حتی 5d mIII و NIKON D800 براحتی میتونن 1 ساعت فیلمبرداری کنن و خیلی مشکلی با داغی سنسور ندارند. اما محدودیت 29دقیقه و 59 ثانیه ای برای فرار از مالیات فیلمبرداری HD بالاتر از 30 دقیقه دارند. صد البته برای DSLR 30 دقیقه زیاد هم هست و به سنسور در بلند مدت آسیب میزنه.
    بله شما بعد از قطع کردن ویدئو دوباره میتونی شروع به فیلم برداری کنی اما تو بار سوم دوربینت خاموش مشه و دیگه بالا نمیاد تا خنک نشه
    این قضیه تست شده پس شما تستش نکن بزنی دوربین رو سرویس کنی!

نیکون و کنون بیشتر از استفاده کاربر به فکر سلامت دوربین هستن اما سونی اومد مثلا بگه من محدودیت 20 دقیقه رو میکنم 29 دقیقه روی مدل آلفا 37 یا 57 بود اشتباه نکنم دوربین به حدی داغ میکرد که خود سونی مجبور شد بیاد معذرت خواهی کنه و این مشکل رو رسما اعلام کنه

2. 4 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

اوکی حالا دوتا سوال
    من تازه دارم عکاسی یاد میگیرم
    1- منظور شما از 50mm یا 135mm میزان قطر لنز هستش؟ خب اگه این مقدار بالا و پایین باشه چه تاثیری روی لنز میذاره؟
    2- بوکه یعنی چی؟
    در پایان میشه خودتون یک مدل فول فریم خوب معرفی کنید
    خیر دوست گلم.
    ببینید، اون چیزی که شما و همه ی مردم دارند با چشماشون میبینند دقیقا همون اندازه و فاصله ایه که در واقعیت وجود داره. مثلا اگر شما از روی صندلی مونیتور رو به اندازه ی X می بینید دقیقا در واقیت هم اندازش همون قدر هست. حالا این اندازه ها با داشتن لنز نرمال (normal) چشم انسان میسره. فاصله کانونی یا focal lenght چشم انسان که همه چیز رو عادی میبینه 50mm هست.حالا این رابطه دقیقا در دوربین های DSLR هم رعایت شده است (البته سنسور های فول فریم با چشم انسان برابری دارند) یعنی اگر بر روی یک دوربین فول فریم یک لنز 50mm نصب کنید و چشمی دوربین رو به چشمتون بچسبونید دقیقا همون چیزی رو می بینید که با چشمتون مشاهده میکنید. نه عقب تر و نه جلو تر.
    حالا هر چقدر این فاصله کمتر از 50 میلی متر بشود یعنی از سوژه دور تر میشوید و اصطلاحا به این لنز ها واید (wide) میگویند. لنز های واید در مواقعی که می خواهید از منظره ای عکس بگیرید و فضای کافی ندارید استفاده میشود. مثلا لنز canon EF 14mm f/2.8L یک لنز آلترا واید یا بسیار واید هست و زاویه دید بسیار گسترده ای دارد.
    حالا از فاصله ی 50 میلیمتر هر چقدر بیشتر شود در واقع به سوژه نزدیک تر خواهیم شد. عکسی که در زیر برای شما گزاشتم و عکس خودمم هست از لنزی با فاصله کانونی 170 میلیمتر استفاده شده. فاصله من با سوژه حدود 6-7 متر بود در حالی که با این لنز به حداقل رسیده است.
    به لنز هایی با این قابلیا تله فوتو (tele photo) میگویند.

لنز Canon EF 50mm f/1.4 USM یک لنز با فاصله کانونی نرمال است و یک میلیونو 500 تومن هم در بازار قیمت دارد و پیشنهاد ارزان قیمت من هست.
    لنز Canon EF 135mm f/2L USM یک لنز تله هست و قیمت هم 3 میلیونو 700 هزار تومن و بسیار بسیار مناسب برای پرتره.

و اما بوکه.
    خیلی ساده است. به فضایی که در عکس تار ثبت میشود بوکه میگویند. بر گفته از پوک یعنی فضای بلا استفاده که صد البته به جذابیت خیلی از عکس ها کمک میکند. هر چی فاصله کانونی لنز بلند تر باشد بوکه بیشتر است و هر چه کمتر بوکه هم کمتر.

Camera
    Canon EOS 40D

Focal Length
    168mm

Aperture
    f/5

Exposure
    1/160s

ISO
    400

بستگی به میزان پولی داره که می خواید هزینه کنید.

بهترین گزینه 1D X کنون هست با 23 میلیون قیمت که دیگه همه چی تمومه.
    NIKON D4 با قیمت 22 تومن
    NIKON D800 با قیمت 10 میلیون تمام
    5D Mark III کنون با قیمت 10 میلیونو 500 هزار.
    6D با قیمت 5 میلیونو هشت صد هزار.

4. 4 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

خیر دوست گلم.
    ببینید، اون چیزی که شما و همه ی مردم دارند با چشماشون میبینند دقیقا همون اندازه و فاصله ایه که در واقعیت وجود داره. مثلا اگر شما از روی صندلی مونیتور رو به اندازه ی X می بینید دقیقا در واقیت هم اندازش همون قدر هست. حالا این اندازه ها با داشتن لنز نرمال (normal) چشم انسان میسره. فاصله کانونی یا focal lenght چشم انسان که همه چیز رو عادی میبینه 50mm هست.حالا این رابطه دقیقا در دوربین های DSLR هم رعایت شده است (البته سنسور های فول فریم با چشم انسان برابری دارند) یعنی اگر بر روی یک دوربین فول فریم یک لنز 50mm نصب کنید و چشمی دوربین رو به چشمتون بچسبونید دقیقا همون چیزی رو می بینید که با چشمتون مشاهده میکنید. نه عقب تر و نه جلو تر.
    حالا هر چقدر این فاصله کمتر از 50 میلی متر بشود یعنی از سوژه دور تر میشوید و اصطلاحا به این لنز ها واید (wide) میگویند. لنز های واید در مواقعی که می خواهید از منظره ای عکس بگیرید و فضای کافی ندارید استفاده میشود. مثلا لنز canon EF 14mm f/2.8L یک لنز آلترا واید یا بسیار واید هست و زاویه دید بسیار گسترده ای دارد.
    حالا از فاصله ی 50 میلیمتر هر چقدر بیشتر شود در واقع به سوژه نزدیک تر خواهیم شد. عکسی که در زیر برای شما گزاشتم و عکس خودمم هست از لنزی با فاصله کانونی 170 میلیمتر استفاده شده. فاصله من با سوژه حدود 6-7 متر بود در حالی که با این لنز به حداقل رسیده است.
    به لنز هایی با این قابلیا تله فوتو (tele photo) میگویند.

لنز Canon EF 50mm f/1.4 USM یک لنز با فاصله کانونی نرمال است و یک میلیونو 500 تومن هم در بازار قیمت دارد و پیشنهاد ارزان قیمت من هست.
    لنز Canon EF 135mm f/2L USM یک لنز تله هست و قیمت هم 3 میلیونو 700 هزار تومن و بسیار بسیار مناسب برای پرتره.

و اما بوکه.
    خیلی ساده است. به فضایی که در عکس تار ثبت میشود بوکه میگویند. بر گفته از پوک یعنی فضای بلا استفاده که صد البته به جذابیت خیلی از عکس ها کمک میکند. هر چی فاصله کانونی لنز بلند تر باشد بوکه بیشتر است و هر چه کمتر بوکه هم کمتر.

Camera
    Canon EOS 40D

Focal Length
    168mm

Aperture
    f/5

Exposure
    1/160s

ISO
    400

بستگی به میزان پولی داره که می خواید هزینه کنید.

بهترین گزینه 1D X کنون هست با 23 میلیون قیمت که دیگه همه چی تمومه.
    NIKON D4 با قیمت 22 تومن
    NIKON D800 با قیمت 10 میلیون تمام
    5D Mark III کنون با قیمت 10 میلیونو 500 هزار.
    6D با قیمت 5 میلیونو هشت صد هزار.
    عاشقتم پسر
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی

6. 2 کاربر از تاتانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید

میخواستم بدونم این سه تا رم چه فرقی با هم دارن و کدومش برای دوربین بهتره

SD - SDHC - SDXC

من میخوام یه رم 32 برای دوربینم بخرم ( CANON EOS 650D ) چه مارکی بخرم و چه مدلی که تو ظبط فول اچ دی کم نیاره

میشه بگین همراه دوربینی که من خریدم باید چه اقلامی تو کارتن باشه

ممنون
    Last edited by fantom176; 02-07-2013 at 11:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام خسته نباشید

SD - SDHC - SDXC

من میخوام یه رم 32 برای دوربینم بخرم ( CANON EOS 650D ) چه مارکی بخرم و چه مدلی که تو ظبط فول اچ دی کم نیاره

ممنون
    سلام
    من یه 32 گیگ میکرو اس دی دارم از سن دیسک هست،
    کلاس 10
    ازش راضی ام.
    اما شما اگه قیمت برات مهم نیست حافظه های سریع تر هم هست.

9. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید

SD - SDHC - SDXC

ممنون
    جدیدا مارک های تقلبی وارد بازار شدن که عدد کلاس 16 یا بالاتر از 10 روشون نوشته شده.در نظر داشته باشید که بالاتر از کلاس 10 وجود نداره فعلا
    دقت فرمائید

11. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام

دوستان مدتی هست که میخوام یه دوربین مناسب بگیرم
    هدف: عکاسی از فضاهای معماری

به پیشنهاد برخی، تو نظرم g1x بود. اما با تحقیقات بیشتر و مقایسه
    الآن گزینه مد نظرم d3200 هست
    نظرتون رو در این خصوص بفرمایید

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام

دوستان مدتی هست که میخوام یه دوربین مناسب بگیرم
    هدف: عکاسی از فضاهای معماری

به پیشنهاد برخی، تو نظرم g1x بود. اما با تحقیقات بیشتر و مقایسه
    الآن گزینه مد نظرم d3200 هست
    نظرتون رو در این خصوص بفرمایید

عكاسي معماري نياز به لنز وايد و يا آلترا وايد داره كه اين لنز ها قيمت نجومي دارند.
    اگر بودجه بالايي نداري همون g1x بگير بهتره چون با لنز 18-55 و از اين لنز زوم ارزونا كيفيت بالايي بدست نمياري
    ارزون ترين و بهترين لنز وايد 17-40 هست كه تازه روي فول فريم وايد خوبي ميده.
    EOS 6D + 17-40mm = 9 milion

به هر حال براي معماري گرافي نياز به لنز وايد داريد و حداقل بايد 5-6 تومن براي لنز و دوربين هزينه كنيد.

14. 4 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

عزيز اول بفرما چقدر مي خواي هزينه كني؟
    عكاسي معماري نياز به لنز وايد و يا آلترا وايد داره كه اين لنز ها قيمت نجومي دارند.
    اگر بودجه بالايي نداري همون g1x بگير بهتره چون با لنز 18-55 و از اين لنز زوم ارزونا كيفيت بالايي بدست نمياري
    ارزون ترين و بهترين لنز وايد 17-40 هست كه تازه روي فول فريم وايد خوبي ميده.
    EOS 6D + 17-40mm = 9 milion

به هر حال براي معماري گرافي نياز به لنز وايد داريد و حداقل بايد 5-6 تومن براي لنز و دوربين هزينه كنيد.
    مرسی مهدی جان

ببین... عکس ها رو برای استفاده خودم میخوام
    کار من عکاسی نیست صرفا که بخوام این همه هزینه کنم
    قبلا تا 1.5 مد نظرم بود الآن میگم تا 2 تومن نهایتا

تو همین رنج گزینه مناسب چی میتونه باشه؟ همین الآن نیکونی که گفتم از اون کنن بهتر نیست؟
    دوستان من کانن دارند. یه مشکلی که تو اونا دیدم اینه که همیشه افرادی که کناره های تصویر هستند صورتشون کشیده شده از طرفین
    یا اینکه یه نمه در رنگ ها کلا اغراق هست تو کنن... رنگ سبز درخت ها خیلی سبزه یا اینکه صورت ها یه نمه صورتی میزنه

به خاطر اینا گفتم احتمالا نیکونه انتخاب بهتری باشه
    چون به هر حال مشخصات بهتری هم داره و ضمنا DSLR هم هست

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مرسی مهدی جان
    ببین... عکس ها رو برای استفاده خودم میخوام
    کار من عکاسی نیست صرفا که بخوام این همه هزینه کنم
    قبلا تا 1.5 مد نظرم بود الآن میگم تا 2 تومن نهایتا
    تو همین رنج گزینه مناسب چی میتونه باشه؟ همین الآن نیکونی که گفتم از اون کنن بهتر نیست؟
    دوستان من کانن دارند. یه مشکلی که تو اونا دیدم اینه که همیشه افرادی که کناره های تصویر هستند صورتشون کشیده شده از طرفین
    یا اینکه یه نمه در رنگ ها کلا اغراق هست تو کنن... رنگ سبز درخت ها خیلی سبزه یا اینکه صورت ها یه نمه صورتی میزنه
    به خاطر اینا گفتم احتمالا نیکونه انتخاب بهتری باشه
    چون به هر حال مشخصات بهتری هم داره و ضمنا DSLR هم هست
    با این پول خرید DSLR منطقی نیست مگه اینکه بعدا بخواید لنز هم تهیه کنید اگه بودجتون مثلا 3.5 بود من پیشنهاد شگفت انگیزی بهتون میدادم!
    این مشکل نیست بلکه اکثر لنزهای اولتراواید همینطور هستن و ربطی به دوربین نداره کلا لنزی که اعوجاج کمی داشته باشه توی این رنج فوکال من که نمیشناسم!
    رنگ هم ربطی به بدنه و برند نداره بلکه مربوط به تنظیمات نوردهی دوربین هست
    تصحیح رنگ هم کاری نداره شما توی فتوشاپ با مود اتومات هم تصحیح کنی بین عکس کنون و نیکون فرقی نیست!

17. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •