درود
دوست عزیز فونت بزرگ تاثیری توی زودتر جواب دادن نداره و فقط نظم تاپیک رو خراب میکنید
در مورد مشکلتون هم من با دسته 360 دارم بازی میکنم ! ( البته قبل از این هیچ وقت با دسته جز فوتبال چیزی بازی نمیکردم ، الان خیییلی سخت هست موس ندارم :( )
درود
دوست عزیز فونت بزرگ تاثیری توی زودتر جواب دادن نداره و فقط نظم تاپیک رو خراب میکنید
در مورد مشکلتون هم من با دسته 360 دارم بازی میکنم ! ( البته قبل از این هیچ وقت با دسته جز فوتبال چیزی بازی نمیکردم ، الان خیییلی سخت هست موس ندارم :( )
آپدیت 1.05 بازی رو دان کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.
مشکل از فایلیه ک دان کردم یا از بازیه؟؟
سلام . نسخه بازیتون چیه ؟ بلک باکس ؟
بازی رو نداشتم سخته بخوام راهنمایی کنم ... کرک رو ریختی ؟ محتویات دی وی دی رو تمام و کمال نصب کن !!!!
بازی رو در فایروال قرار بده ....
کرک های مختلف رو امتحان کن ... اگه ارور بده بهتر میشه کمک کنم تا این مورد
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ابتدا فایل فشرده را دانلود و اکسترکت کنید.
- سپس آپدیت 1.04 را بدون تغییر در آدرس نصب آن، نصب کنید.
- بعد از پایان نصب آپدیت، محتویات پوشه Crack را در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید.
Last edited by Eblis 2011; 14-04-2013 at 00:47.
دوست عزیز ایناییکه گفتید انجام دادم وقتی میرم روی آیکن بازی کلیک میکنم یه صفحه آبی میاد و نوشته updat uply و مثل قبل میخواد یه چیزی را با حجم نسبتا زیاد آپدیت کنه درحالی که من قبلا آپدیتش کردم و نتیجه نداده. اصلا آیکن این بازی کدومیکی هست چون آیکنی شبیه بازی من نمیبینم.
از محتویات پوشه بازی + صفحه ی ارور عکس بذار .
این هممحتویات پوشه بازی + صفحه ای که بعد از کلیک روی آیکنی که بعد از نصب بازی تو دسکتاب اومده.
![]()
خب شما موقع اجرای بازی ارتباط خودت رو از اینترنت قطع کن بعد ببین چی میشه
قطع کردم حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم اینطوری میشه
اصلا نمیدونم چه ربطی به بازی داره...!
ظاهرا آیکون اجرایی بازی این نیست ... شما ببین دیگه چی پیدا میکنی واسه اجرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)