تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 31 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 307

نام تاپيک: مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقایون داداشام
    با سلام من پراید 87 دوگانه کارخانه دارم هفته پیش گاز CNG زدم یک هفته ماشین تو خونه بود روشنم نشده بود امرو که رو شنش کردم چراغ چشمک زد گازش روشن شد یعنی گاز نداره میشه راهنماییم کنین لطفا. مرسی
    سلام شما دو راه داری 1 گاز بزن با اسفنج اغشته با مایه واب کف تماماتصالات رو چک کن مثل چک کردن نشتی گازه خونه میمونه 2 به چراغ محل نکن کیلومتر بگیر مثلا پراید با مخزن کارخونه 130 تا راه میره با مخزن 62 180 تا البته ترافیک سنگین کیلومتر کارکردومیاره پاین و اگه جاده بری 20تا بیشترراه میری 2.1 حالا اگه از اینا نبود شاید از پر کن تخلیه کرده که میتونه از اورینگ داخلی پر کن باشه راه حل استفاده از چک ولو یا شیر یکطرفه به قیمت تقریبا سال 90 حدود 4 هزار تومان بود البته کار شما نیست باید بدی نصاب 2 تعویظ پر کن قیمت سال 90 حدود 6 تومان موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نمیدونم دو مدل بوده یکی با مکش موتور خودشاتومات باز میشه همون پنوماتیکه دیگه حالا اگه لوله خروجی اضافی داره که با مکش از جای باز کنه نمیدونم 2 یکی دیگه با برق و شیر برقی که داره باز میشه ولی اصلا تا حالا ندیدم یکم خوندم انتقال میدم بهت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من 206 دوگانه سوز دارم v10
    چند بار این مشکل برام پیش اومده وقتی دمای آب رو 70 هسن میزنم رو cng چراغ چک cng روشن میشه و دریچه گاز رو میبنده
    و دیگه رو گاز نمیره تا اینکه ببرم نمایندگی با کلی غرغر کردن درست کنن این مشکل رو چطور باید حل کرد برای همیشه و ثانیا اگر خودم بخوام درستش کنم باید چه کار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

دوستان سلام
    من 206 دوگانه سوز دارم v10
    چند بار این مشکل برام پیش اومده وقتی دمای آب رو 70 هسن میزنم رو cng چراغ چک cng روشن میشه و دریچه گاز رو میبنده
    و دیگه رو گاز نمیره تا اینکه ببرم نمایندگی با کلی غرغر کردن درست کنن این مشکل رو چطور باید حل کرد برای همیشه و ثانیا اگر خودم بخوام درستش کنم باید چه کار کنم ؟
    سلام
    دو احتمال وجود داره ..
    1- شیلنگ های آب گرم که میره به رگلاتور گاز گرفته شده
    2 - سنسور فشار و دمای روی ریل سوخت یا ریگلاتور گار ایراد داره ..
    دیاگ بزنید بهتر میشه فهمید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دو احتمال وجود داره ..
    1- شیلنگ های آب گرم که میره به رگلاتور گاز گرفته شده
    2 - سنسور فشار و دمای روی ریل سوخت یا ریگلاتور گار ایراد داره ..
    دیاگ بزنید بهتر میشه فهمید .

سریهای قبل طرف میگفت به خاطره اینه که موتور سرده میزنی رو گاز ecu خطا میزنه مسیره گاز رومیبنده

مطمینا ایراد از این مواردی که گفتید نیست

البته این ایراد خیلی کم پیش اومده مثلا 2 بار کلا
    Last edited by hamed_tay; 20-11-2015 at 18:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سریهای قبل طرف میگفت به خاطره اینه که موتور سرده میزنی رو گاز ecu خطا میزنه مسیره گاز رومیبنده

مطمینا ایراد از این مواردی که گفتید نیست

البته این ایراد خیلی کم پیش اومده مثلا 2 بار کلا

بردم دیاگ زدن درست شد !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید من دوگانه سوز مدل88 زیمنس چند وقته وقتی میزنم تو حالت گاز خودبخود میره رو بنزین و دیگه نمیره تو گاز تا ماشین خاموش بشه و دوباره روشن کنم بعد بزنم رو گاز .مشکل دوم در نشانگر حجم مخزن رو صفحه کیلومتر ک یا یکی از چراغ روشن میشه یا سه تای آخر و هیچ وقت چهارتاش روشن نیست با اینکه مخزن کامل پره. .ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    405 من زمانی که فول گاز داره بدون مشکل کار می کنه ولی دوتا خونه آخر که خالی می شه از روی گاز خارج می شه هر چقدر هم که تلاش می کنم چند دقیقه روی گاز هست و بعد از روی گاز خارج می شه به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟ممنون

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من سمند ef7 دارم که چراغ چکش روشن میشد و رو گاز نمیرفت بعد از دیاگ زدن معلوم شد رگلاتورش مشکل نشتی گاز داره نمایندگی گفت قطعاتش پیدا نمیشه باید عوضش کنی بردم بیرون یه کارگاه cng اونم باز کرد گفت از دیافراگمه، دیافراگمو خلاصه پیدا کردم عوض کرد ولی درست نشد گفت دیگه نمیدونم از چی میتونه باشه!به نظرتون چیکار کنم؟ علتش چی میتونه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

باعرض سلام خدمت ادمین و همه ی دوستان و کاربران گرامی . من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲ دارم . می خوام دوگانه cng کارگاهی انجام بدم . لطف میکنید یک سیستم cng خوب بهم معرفی کنید اعم از مخزن و رگولاتور و ... در ضمن سیستم کامپیوتر ماشین من از نوع ssat می باشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •