دوستان کسی هست بتونه فایل های اورجینال بازی ( کرک نشده ) ( فایل های زیر ) رو برام آپلود کنه ... ؟؟ حجمش خیلی کمه
ubiorbitapi_r2.dll
ubiorbitapi_r2_loader.dll
uplay_r1_loader.dll
آدرسش هم محل نصب بازیه
ممنون
دوستان کسی هست بتونه فایل های اورجینال بازی ( کرک نشده ) ( فایل های زیر ) رو برام آپلود کنه ... ؟؟ حجمش خیلی کمه
ubiorbitapi_r2.dll
uplay_r1_loader.dll
آدرسش هم محل نصب بازیه
ممنون
چرا من نمیتونم با کشتی برم new york ؟ کرکم مشکل داره ؟
نه دوست عزیز ربطی به کرک نداره چون اصلا شما با کشتی نمیتونی بری NEW YORK باید از طریق نقشه به محل بیرونی شهر بری
و بعد از طریق جاده پشت سرت وارد NEW YORK بشی با کشی اصلا نمیره اونجا
من کیبوردم تو بازی کار نمیکنه!
یعنی همون اول بازی که از ماشین پیاده میشه دیگه تکون نمیخوره.
خواهشا کمک کنید.مشکل از چیه؟
سلام بچه ها
من الان بلک باکس رو دانلود کردم
فکر کنم کرک میخواد
چون تا حالا بلک باکس دانلود نکرده بودم
بهترین کرک کدومه؟
من گشتمدوستان کسی هست بتونه فایل های اورجینال بازی ( کرک نشده ) ( فایل های زیر ) رو برام آپلود کنه ... ؟؟ حجمش خیلی کمه
ubiorbitapi_r2.dll
uplay_r1_loader.dll
آدرسش هم محل نصب بازیه
ممنون
منتها فایل اولی رو نداشتم
نسخه:black box
سلام
یکی به داد من برسه!
من حدود 30 بار این بازیو با کرکای مختلف نصب و امتحان کردم ویندوزو عوض کردم آخرین ورژن درایور گرافیکمو ریختم نشد که نشد!
اولا uplay میگفت آنلاین نیستید بعد که اون حل شد serial code میخواست
واسه کرک های امثال skidrow هم میره تو بازی یه صفحه سیاهو بعد stopped working میده
چیییکاااار کنمممم؟!
درود برای بنده ارور uplay.exe has stopped working میده نسخم بلک باکس هست یکی هم از دوستم گرفتم اون کلا وسط نصب هنگ میکنه
این مشکل رو چه جوری حل نم ؟؟
![]()
سلام خدمت شما :
شما آنتی ویروس خودتو غیرفعال کن و فایل زیر رو دانلود کن و به این مسیر بریز : C:program files/ubisoft/ubisoft game lancher
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم با این روش مشکلت حل شه ....![]()
Last edited by Eblis 2011; 10-12-2012 at 15:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)