تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 47 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض ثندلی داق نشین جدید

سلام .

خوبی ؟ نیم ساعته میخوام پست بذارم اما مشتری اومده کنارم نشسته و من هم نمیتونم تایپ کنم . فکر بد میکنن . ( مراجعه شود به سوال 2 )

ثندلی داق چطوره ؟ باهات می سازه ؟

خوب بریم سراغ بحثمون /

1 : منو که میشناسی ؟

2 : چرا میگن شبا حموم نکنیم ؟ واسه من که سواله !

3 : چشمات ضعیف شده بخاطر انجمن ؟ اگه آره نزدیک بین یا دوربین ( نزدیک بین دیگه ) ؟ پیگیر نشدی هزینه خرید عینک رو حداقل از مدیریت بگیری ؟

4 : اگه بخوای چیزی که الان تو ذهنت هست و باعث بشه ما بیشتر باهات آشنا بشیم یا اینکه ما رو ببره به گذشته اون چیه ؟

5 : راسته که میگن ادمین سرور سایت رو به یک سیاره دیگه منتقل کرده ؟ اخه شایعه شده زمین ماه بعد به نابودی میره . نظرت راجع به این دوراندیشی ادمین چیه ؟

6 : نظرت راجع به سالیانی که تو فروم گذروندی چیه ؟ شده تا بحال بخوای به عقب برگردی و دوباره از نو شروع کنی ؟ ( نمیدونم منظورمو میگیری یا نه . یه جوری هدر رفت عمر مخصوصا زمانهایی که 24 ساعته تو فروم و وب بودی )

7 : کمتر به متفرقه قدیم سر میزدی ؟ چرا ؟ بهت سازگار نبود ؟

8 : یه مدت بی رقیب بودی تو تعداد پست اما انگار یکی ازت پیشی گرفته ؟ میدونی کیه که ؟ نظری نداری از اینکه رکوردت شکسته شد !؟!

9 : چی شد که علاقت به عمو زیاد شد ؟ ( عمو پورنگو میگم )

10 : نظرت راجع به امضام چیه ؟

11 : بعنوان جمله آخر هر چیزی رو که دوست داری واسمون بگو .

قربانت
    شاهین

چی ببخشید کیهان
    Last edited by befermatooo; 03-12-2012 at 13:38.

2. 6 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام محمد جان، خوب هستی؟ چندتا سوال...

1- شما جزء افرادی بودی که در چند انجمن مختلف مسئولیت داشتی (مثل Elfin-D) علت این تغییر انجمن ها چی بوده؟
    2- جو انجمن های مختلف چقدر باهم فرق میکنه و تا حالا شده بخوای یه الگو که توی یه انجمن وجود داره رو توی یه انجمن دیگه پیاد کنی؟
    3- جزء بهترین بچه های قدیمی بودی که هنوز در تیم مدیرت بودن. اگه بگن پنج نفر از بچه های قدیم دوباره میخوان تو انجمن فعالیت کنن، دوست داری اون پنج نفر کیا باشن؟
    4- با اینکه میدونم جوابش خیــلی طولانیه ولی خب به نظرت چی شد که اون دوران طلایی بوجود اومد، و بعدش اون رکود؟ فکر میکنی الان در چه وضعیتی هستیم و میشه تکرار کرد اون دوران رو؟
    5- چند بار قرار ملاقات رفته بودی و چه کسایی رو از نزدیک دیدی؟ (لطفا تا جایی که یادت هست، نام ببر!) و اینکه یه خاطره از قرار ملاقات هم براتون تعریف کن لطفا، میدونم آدم خوش صحبتی هستی.

با تشکر مهران...

4. 8 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام

موفق کیه ؟ موفقیت یعنی چه؟

دوست داری تا کی زنده باشی ؟

6. 5 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام

سلام دوست خوبم

ببخشید من مدت زیادی نتونشتم p30 world بیام ولی یادمه یه نفر انجمن موبایل بود هر روز هم کلیپ های جدید می ذاشت تعداد پست هاش هم خیلی زیاد بود فک کنم بیشترین پست دهنده پی سی بود بعدش مدیر بخش اینترنت و شبکه شد ببخشید شما همون آقا نیستین ؟

تا اونجا که خودم تو بخش مالتی مدیا کلیپهای زیادی قرار دادم مخصوصا تاپیک 3gp اگر درست گفته باشم فکر کنم اون نفر هم خودم باشم

ولی یادمه boy iron بود اسمشون نه boy iran نمیدونم شاید من ازون موقع تاحالا اشتباه میخوندم

این مورد رو هم نمیدونم شاید روح بوی ایران بوده

سوالم اینکه چند ساعت از وقتتون قبلا تو p30 میگذشت الان چطور و نسبت به بقیه فروم ها اینجا چه برتری داره ؟

قبلا چهار تا پنج ساعت و الان یک ربع هم فکر نکنم خود رابطه صمیمی من با دوستان و کاربرای گذشته این انجمن من رو نگه داشت واقعا بچه های گلی داره این انجمن

8. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام محمد

سلام آقا سروش گل

بریم سروقت سوالات :

بریم مشکلی نیست

1- 2007 گفتی بودی غیرممکنه پست هات به 10000 تا برسه / ولی دیدیم که عملا کاملا عکس این قضیه اتفاق افتاد و تو رکورددار بیشترین تعداد پست ارسالی هستی ؛ چی شد که اینجوری شد ؟

والا چی بگم دوستان ناباب خوب این قضیه شاید زیاد حساس شده در انجمنهای دیگه شاید با این تعداد پست شما جزو نفرات عادی بودی ولی در انجمن ما نفر اول خوب بعضی مواقع آدم دوست دارم رکورد دار بشه ، شاید اون موقع همچنین حسی داشتم

2- قضیه ی تست لیون به کجا رسید ؟

پام خوب شد دیگه یک شرایط خاصی تو زندگی وجود اومد نتونستم برم

3- الان هم حرفه ای بازی میکنی هنوز ؟ هنوز هم تلاش میکنی برای تیم ملی ؟

الان حرفه ای مربیگری میکنم فوتبال رو به خاطر مصدومیت کنار گذاشتم تیم ملی هم دیگه افتخار نداره تو این دوره

4- آقا چقدر این تاپیک شاتل حاشیه داره هربار من سرزدم گذری دیدم کاربرا به دو دسته تقسیم شدن ؛ یه عده دارن نقل و نبات !!! نثار شاتل میکنن و یه عده هم انگار که دارن از برادر خونیشون دفاع میکنن قضیه چیه و به نظر خودت حق با کیه در این زمینه ؟

والا تاپیک مورد داری بود یک مدت امضا جمع میکردن میخواستن برن سازمان مقررات شکایت نفهمیدم چی شد خیلی وضع بدی داشت والا تو شاتل هر چقدر پول بدی آش میخوری من ازش پنج ساله سرویس دارم art5 داشتم الان هم art1 به این مثال رسیدم دیگه

5- بعد از یه دوره ی طولانی مسئولیت در انجمن ، بازنشسته شدی ... الان اوضاعت چطوریه ؟ دلت برای روزای مسئولیت تنگ میشه یا نه ؟

مسئولیت رو باید بیبینی چه طور میشه تو انجمن ما تعریف کرد خوب قبلا همکار بودیم یک جائی همکارها جمع میشدن چالب بود وقتی ناظر شدن رسید یکم محیط سرد شد ولی خوب دلم برای روزهای گذشته همیشه تنگ میشه ولی دوست ندارم برگردم و افراد جدید این کار رو با نیروی بهتری انجام بدن خوب مبشه

6- دوست داشتی توی این انجمن چه کارایی انجام بشه که نشده هنوز ؟ کلی یا جزئی

بخشهایی که اضافه بشه ولی خوب نمیشه به خاطر بعضی مسائل و انجام شدن سریعتر کارها که اونم یکم سخت هست

7- فکر میکنی انجمن تو چه بخشهایی ضعف داره هنوز ؟

دقیق نمیدونم و برای من که خوب بوده شاید کاربرای دیگه ضعف رو مشاهده کنند

8- آقا چرا اونقدر ما رو توی انجمن ورزش اذیت میکردی و کاریکاتورهای شیطنت آمیز ارسال میکردی ؟ / چی داره این بارسا که طرفدارشی ؟

شیطنت که برمیگرده به کودک درون بارسا خیلی چیزا داره که بعضی ها ندارن ( عجب کری خوندم )

9- هنوزم گیتار میزنی ؟ در چه سطحی این سازو میزنی ؟ آهنگ مورد علاقت کدومه که با ساز میزنی ؟

باورت میشه یادم رفته انقدر تمرین نکردم

10- و میرسیم به سوال ثابت و مورد علاقه ی من ؛ اگه الان یه در رو به روت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ، دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

خدائی سوال خیلی سختی هست ولی دوست دارم هیچ کس نباشه !

ممنون .

از شما ممنون

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

راستی‌ در مورد تعداد پستهات توضیح بده ! این همه پستا رو از کجا آوردی ؟

همونطور که نشان شوالیه رو میشه خرید منم پول دادم به میثم پست خریدم

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام بر پسر مرموز کاتالان

سلام بر دوست خوبم

فرصت نشد قبلترها اشنا بشیم.بعد هم که بازنشسته شدی...
    فرصت نشد که....
    ولی الان جبران میکنم

در خدمت هستیم
    ورزشی/

به به ورزش

1-آقا میومدی پست میزاشتی و بعد میرفتی.همین!چرا فقط به خبر گذاشتن اکتفا میکردی؟

خوب وقت کری توضیح بازی آنالیز رو نداشتم یک عشقی بود برای همین ادامه میدادیم

2-نظرت در مورد کری خوندن وبحث کردن چیه؟خودت چی ،در چه اندازه اهلشون هستی؟

خوب من کری رو در حد کم دوست دارم چون اگر زیاد باشه آخرش میشه سفسطه البته اگر درست نوشته باشم من خودم با شاگردان زیاد تو مدرسه درباره این رئال و بارسا کری میکنیم البته به شوخی

3-گفتی فوتبالیستی، پستت چیه؟

بودم ، هافبک وسط بودم

4-سربازی رو به عنوان فوتبالیست بودن سپری کردی..این که نشد خدمت!نظرت در مورد خدمت کردن باشرایط سخت(نه مثل خودت)چیه؟

البته آموزشی رو رفتم چهار ماه هم تو یگان بودم بعد هم تست گرفتن مامورمون کردن به تیم نیرو زمینی و البته واقعا بجز هفت ماه اول دیگه خدمت نکردیم ولی خدمت تو شرایط آسون و سخت بالاخره تموم میشه و خاطراتش میمونه ولی خدمت توی شرایط سخت به درد زندگی فردا آدم هم میخوره البته این نظر من هست

5-پسر ایران یا ایران پسر؟چرا این اسم؟

چی بگم نام کاربریم قدیم یک چیز دیگه بود که گفتم تنوع بدم عوض کنم که شد این

6-وضعیت تاهل؟اگه آره جون من راستش رو بگو ظرف شام رو کی میشوره؟

خیر مجرد هستم

7-قبول داری بزرگترین کلاهی که سر مردها رفته همین جمله زنهاست(ماحقوق برابر میخواهیم)در حالی که قرنهاست دارن از مردها بیگاری میکشن؟

تا آدم ازدواج نکنه فکر نکنم به این مطلب اساسی پی ببره

8-شما الان مدیر انجمن ورزش ،(شوخی کردم ذوق نکن،قبل از توکوروش زنبیل گذاشته)اولین اقدامت؟

تاپیک رئال رو میبستم شوخی کردم انجمن ورزش خوب هست فقط وقتشو بیشتر کنید

9-گفتی4تا اخطار گرفتی!به به چشم و دلم روشندلیلشون؟

قدیما تجربمون کم بود سه تاش نقض قوانین هست یکی هم لحن نامناسب یادمه تو متفرقه یک تاپیک استقلال پرسپولیس بود که قاطی کردیم

10-بهت نمیاد اهل جنجال آفرینی باشی،بخاطر فوتبال با کسی درگیر شدی؟

آره زیاد ، البته میگم مثل مورد قبل اولا که تجربم کم بود تو مربیگری با داور کتک کاری کردم تا ناظر بازی و غیره بالاخره فوتبال هست این هم جزوش

حسابی باهات کار دارم....
    مرسی گلم/

قربون داداش گلم

14. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام

1. از کدوم عالم کاردرست (تو هر زمینه ای: فلسفه، ریاضیات، فیزیک و ... و حتی امامان) خوشت میاد؟ چرا؟

2. دوست داری کدوم بخش از زندگیت حذف بشه، کدوم بخش پررنگ؟

3. تصمیم جدی میتونی بگیری؟ کلا. برنامه ریزی و این حرفا

یا علی برادر

16. 3 کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام

سلام به دوست خوبم

خوبی ؟ نیم ساعته میخوام پست بذارم اما مشتری اومده کنارم نشسته و من هم نمیتونم تایپ کنم . فکر بد میکنن . ( مراجعه شود به سوال 2 )

خوبم والا سوال دو شما رو نگاه کردم فکر کنم حمام عمومی داری

ثندلی داق چطوره ؟ باهات می سازه ؟

هی خوبه سلام داره خدمت شما

خوب بریم سراغ بحثمون /

1 : منو که میشناسی ؟

بله میگه میشه تو قرار ملاقات یکی رو بیبینی بعدش نشناسی

2 : چرا میگن شبا حموم نکنیم ؟ واسه من که سواله !

من میرم چون شبا برمیگردم از سرکار و صبح زود میرم مشکلی پیش نیومده

3 : چشمات ضعیف شده بخاطر انجمن ؟ اگه آره نزدیک بین یا دوربین ( نزدیک بین دیگه ) ؟ پیگیر نشدی هزینه خرید عینک رو حداقل از مدیریت بگیری ؟

مدیریت قرار بود بیمه کنه حقوق بده خبری نشد

4 : اگه بخوای چیزی که الان تو ذهنت هست و باعث بشه ما بیشتر باهات آشنا بشیم یا اینکه ما رو ببره به گذشته اون چیه ؟

والا منم یک آدم عادی مثل هزاران آدمی که هر روز از کنارت تو خیابون رد میشن

5 : راسته که میگن ادمین سرور سایت رو به یک سیاره دیگه منتقل کرده ؟ اخه شایعه شده زمین ماه بعد به نابودی میره . نظرت راجع به این دوراندیشی ادمین چیه ؟

واقعا دور اندیشی خیلی خوبه اگه جای خواب داره تو سیاره دیگه ما هم بریم

6 : نظرت راجع به سالیانی که تو فروم گذروندی چیه ؟ شده تا بحال بخوای به عقب برگردی و دوباره از نو شروع کنی ؟ ( نمیدونم منظورمو میگیری یا نه . یه جوری هدر رفت عمر مخصوصا زمانهایی که 24 ساعته تو فروم و وب بودی )

نظر خواصی که ندارم بالاخره یک پروسه از عمر بود که رفت ولی خوب اگر از نو بود نه سعی میکردم مفید تر باشه در همین محیط وب درباره رشته خودم هزاران مطلب جالب هست که من تا حالا بهش برخورد نکردم

7 : کمتر به متفرقه قدیم سر میزدی ؟ چرا ؟ بهت سازگار نبود ؟

اون متفرقه که سالهای اول عضویتم بود خوب میومدم بعدش یک سری از دوستان رفتم من هم کوچ کردم به انجمنهای دیگه اونم همش به خاطر این بود که جلوی اسپم رو گرفتن

8 : یه مدت بی رقیب بودی تو تعداد پست اما انگار یکی ازت پیشی گرفته ؟ میدونی کیه که ؟ نظری نداری از اینکه رکوردت شکسته شد !؟!

الام شما گفتی رفتم سر زدم خوب من در همه انجمنها بودم ولی کسی بتونه در یک انجمن فعالیت کنه با تعداد پست بالا ارزشش بیشتر هست

9 : چی شد که علاقت به عمو زیاد شد ؟ ( عمو پورنگو میگم )

خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود

10 : نظرت راجع به امضام چیه ؟

تبلیغ در امضا جزو خلاف ها در p30 هست تا گزارش نکردم سریع پاکش کن

11 : بعنوان جمله آخر هر چیزی رو که دوست داری واسمون بگو .

من یه پرندم آرزو دارم

قربانت
    شاهین

چی ببخشید کیهان

آخر نفهمیدیم شاهین شد یا کیهان

18. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام محمد جان، خوب هستی؟ چندتا سوال...

سلام بر آقا مهران گل

1- شما جزء افرادی بودی که در چند انجمن مختلف مسئولیت داشتی (مثل Elfin-D) علت این تغییر انجمن ها چی بوده؟

خوب من در انجمن موبایل زیر شاخه مالتی مدیا همکار بودم اون انجمن بسته شد ولی من هنوز همکارش بودم و یک صحبت با بهزاد کردم و انتقالیم رو گرفت اومدن اینترنت و شبکه

2- جو انجمن های مختلف چقدر باهم فرق میکنه و تا حالا شده بخوای یه الگو که توی یه انجمن وجود داره رو توی یه انجمن دیگه پیاد کنی؟

خیلی ! آره من میخواستم یک الگو رو در انجمن خودمون از انجمنهای دیگه پیاده کنم نشد همینطور برعکس که انگار جواب نمیده

3- جزء بهترین بچه های قدیمی بودی که هنوز در تیم مدیرت بودن. اگه بگن پنج نفر از بچه های قدیم دوباره میخوان تو انجمن فعالیت کنن، دوست داری اون پنج نفر کیا باشن؟

این که شما عرض میکنید نظر لطف زیاد هست ولی خیلی از بچه هستن که نام کاربریشون یادم رفته و به اسم میشناسمشون حامد دهقانی تو متفرقه مصطفی عشقی تو اینترنت و شبکه البته در کل بچه بامرامی بود بابک خودمون که الام تحویل نمیگیره احمد ماریو سابق که الام فکر کنم ناظر ادبیات هست و خیلی از دوستان خوب دیگه

4- با اینکه میدونم جوابش خیــلی طولانیه ولی خب به نظرت چی شد که اون دوران طلایی بوجود اومد، و بعدش اون رکود؟ فکر میکنی الان در چه وضعیتی هستیم و میشه تکرار کرد اون دوران رو؟

خیلی سخته شاید قبلا بچه ها با هم راحت تر بودن و یکم ابتکار عمل بیشتر بود الان چون فعالیت قابل توجهی ندارم نمیتونم بگم ولی یک مدت بود وقتی پست تو انجمن ورزشی قرار میدادی باید ناظر میومد تایید میکرد که حقیقتش من خیلی ناراحت شدم و دیگه یک مدت اونجا نرفتم تازه اونوقت خودم هم ناظر بودم و یکجور توهین هم میشد ولی یکم توی روابط اگر دقت کنیم شاید درست بشه البته به اون دوران قدیم برگشت نداریم

5- چند بار قرار ملاقات رفته بودی و چه کسایی رو از نزدیک دیدی؟ (لطفا تا جایی که یادت هست، نام ببر!) و اینکه یه خاطره از قرار ملاقات هم براتون تعریف کن لطفا، میدونم آدم خوش صحبتی هستی.

فکر کنم سه بار خوب بچه ها رو دیدم دقیق یادم نیست بابک امین مدیر فیلم سابق مهدی از بچه های اینترنت شبکه مصطفی عشقی که خیلی بهش بدهکارم خوب شما که از مشهد اومدی اگر درست بگم و دوستان خوب دیگه

خوب خاطره از قرار ملاقات کم نیست از خریدن بستنی بابک تا آبرو ریزی مهدی ولی بابک خودمون که خیلی ارادت بهش داریم چون کارش تو سیارات و ستارگان هست یک بار یک همایش توی دانشگاه صنعتی شریف داشتن که رفتیم این بنده خدا هر چی منو نگاه کرد نشناخت که آخر خودم رو معرفی کردم

با تشکر مهران...

با تشکر از دوست خوبم مهران

20. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •