اون واسه دور اول بود که انتخابات اولیه بود دور نهایی اینا حق رای نداشتن فکر کنم
اون واسه دور اول بود که انتخابات اولیه بود دور نهایی اینا حق رای نداشتن فکر کنم
نه ... رای رو که همه میدن
اون انتخابات اولیه رو هم بعضی اشخاص منتخب فیفا (مثل علی دایی) انجام میدن و بعد مربی هاوکاپیتانهای رای گیری نهایی رو انجام میدن
دوست عزیز این جام ها که فکر نمیکنم چندان مهم باشن ( سوپرکاپ و المپیک )
به نظر من تو سال 2012 که یورو برگزار شد خیلی ها میتونستن از تیم ملی های دیگه حضور داشته باشن ....
مثلا اشلی کول میتونست بجای مارسلو باشه چراکه معتبرترین جام اروپا یعنی جام باشگاه ها را گرفته و در فینال سوپرجام اروپا ( چلسی-اتلتیکو مادرید )
هم حضور داشته و از همه مهمتر در یورو هم بوده ولی با انگلیس به موفقیت دست پیدا نکرد و حذف شدن
نه تنها مارسلو بلکه بازیکن های دیگه ای هم میتونستن از این تیم مسخره خط بخورن مثل آلوز و پیکه و ژابی آلونسو
به نظرمن درکل تیم مضحکی را انتخاب کردن که هرکس از فوتبال چیزی حالیش بشه میفهمه که این تیم ، تیم منتخب سال 2012 نیست
من تعجب میکنم چرا بجای فیلیپ لام ، آلوز را انتخاب کردن ؟! کیه لینی میتونست بجای پیکه باشه و از همه مهمتر و اصلی تر
حضورنداشتن پیرلو بود ...... حتی بجای فالکائو هم میشد از مهاجم های دیگه ای مثل زلاتان استفاده کرد .....
درکل تیم ناعادلانه ای را انتخاب کردن که خودتون اگه ببینید اکثرا باهاش مشکل دارن
سلام
تبریک میگم به هواداری لیونل مسیواقعا حقش بود
در مورد تیم منتخب منم با همه اونایی که اینجا پست دادن موافقم
به هیچ وجه نمیشه گفت این تیم ، تیم منتخب امسال هست ، خلاصه حق چند بازیکن ضایع شد این وسط
بذارید برای رفع ابهامات رئالی ها و بعضی از دوستان واسه اینکه میگن چرا رونالدو برنده نشده رو واسشون بگم:
مسی از لحاظ تیمی امسال موفق تر از رونالدو بود. رئال اگه نیمه ی اول سال قهرمان لالیگا شد بارسا بعد از 18 هفته قهرمانیشو در لالیگای امسال مسجل کرده و ارزش برابری با قهرمان شدن داره.
بارسا کوپادل ری رو برد و رئال سوپرکاپ رو. در لیگ قهرمانان بارسا به عنوان تیم اول از گروهش صعود کرد اما رئال .....
پس مسی از لحاظ تیمی بهتر کار کرده در طول سال 2012
از لحاظ فردی هم شکستن 53 رکورد مختلف و بهدست آوردن آقای گلی های پیاپی باعث شد سال 2012 برای لئو رویایی تموم شه.
یه چیز جالبم بگم:
یه نکته ای که ما بهش توجه نمیکنیم اینه که هیچ بازیکنی نمیتونه بیشتر از 55.55 % آرا رو به خودش اختصاص بده.
هر نفر 3 تا حق رای داره
نفر اول 5 امتیاز
نفر دوم 3 امتیاز
و نفر سوم 1 امتیاز
مسی اگه در تمامی رای ها هم نفر اول بود نهاینا میتونست 5/9 آرا رو به خودش اختصاص بده که میشه 55.55 %
پس تا همینجا هم 41 از 55 خیلی خوب بوده و نشون میده که جامعه ی جهانی کاملا به برتری لئو واقفه
+
گلهای مسی و رونالدو در 12 ماه سال 2012 در تیم های باشگاهیشون و ملیشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Iman-Emperatour; 08-01-2013 at 15:44.
من اگه يك درصد گمان داشتم كه اين توپ طلا با بيطرفي انتخاب ميشه الان ديگه مطمئنم كه كاملا توش دست هاي پشت پرده زياده......
4 ساله توپ طلا آبروي خودشو برده..... ديگه اميدي به اين توپ طلا نيست.......
يه بنده خدايي گفته همه دنيا ميدونن كه مسي بهترينه...من خطاب به اون بنده خدا ميگم همه دنيا 4 شاله دارن اشتباه ميكنن.....
يه بنده خداي ديگه گفته بود برونو آلوز شده كاپيتان كه به رونالدو راي بده...... دوست عزيز شما از كجا ميدوني كه به رونالدو راي داده مگه باهاش صحبت كردي راجع به راي كه داده...
دل بوسكه مياد تو 6 يا 7 تا بازي 1-0 2-1 ميبره قهرمان ميشه بهش جايزه بهترين مربي ميدن...... مورينيو تو 38 تا بازي مياد رئال قهرمان لاليگا ميكنه بهش هيچي نميدن...
از اونور بوفون ميشه بهترين دروازه بان 50 سال گذشته هيچ جايي تو تيم منتخب نداره....
توپ طلا امسال نشون داد كه هيچ جايي در دل مردم نداره....
من منظورم اینه که اونجا که رای گیری شد طرفدارهای مسی بیشتر از رونالدو حضور داشتن بخاطر همین مسی اول شده
این نظر منه
هر کسی یه نظری داره
راستی اون عکسی هم که گذاشتی نمیشه دانلودش کرد
میگه هاستش خرابه
(منظورم اون لینکی هیس که تو تاپیک بارسا گذاشتی)
دوست عزیز شما میتونی بری لیست رای دهندگان رو ببینی تا بفهمی به کی رای دادن حتما نباید باشون صحبت کنی!!
در کل طرفدارای مسی مثل اینکه بیشتر هستن!
دیشب هم برنامه 90 اینرو ثابت کرد!
ولی رای دهندگان فیفا کاپیتان ها و مربیان و یه سری از اشخاص مهم هستن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by runner; 08-01-2013 at 16:09.
مسی صدرصد سایسته ی این عنوان بود به عنوان یه رئالی دارم میگم ولی اگه مسی رو بگذارند تو یه تیمی که زاوی و اینیستا نباشن مسی حتی تو کاندیدا هم نیست اینو اکثر کارشناسان هم قبول دارن رونالدو از لحاظ تکنیک خیلی بالاتر هست از مسی اگه توجه کرده باشین دربیل های مسی همش یک جوره ولی رونالدو چی ؟عادلانه قضاوت کنید
این مراسم هر سال داره با یه واقعه عجیب بیشتر و بیشتر اعتبار خودشو از دست می ده
امسال نوبت تیم منتخب 2012 بود دیگه ...ادم دلش می خواد حرفی نزنه ولی نمی شه ..راحت 4-5 نفرو میشه از این تیم کنار گذاشت
واقعا خنده داره این تیمی که انتخاب کردن منتخب لالیگا هستش نه منتخب بهترین بازیکنان جهان
تبریک می گم به هوادارای مسی
در ضمن واقعا بهCR7 حق می دم از حمایت مادریدی ها ناراضی باشه...کاسیاس به راموس رای داده به عنوان بهترین بازیکن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)