تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اتفاقاً خودمو کنترل می کنم وگرنه باید به حرف یکی از همکاران برای زهر چشم گرفتن همون اول صبحی یکیو به قصد کشت بزنم تا حساب کار بقیه بچه ها بیاد دستشون.خداییش هم کسی رو به قصد کشت نزدم
    تو بحثمون من به یه چیز اعتقاد دارم:
    محیط فرهنگی و به دور از آلودگی صوتی و تصویری
    کیه که عاشق تشویق تیم محبوبش چه برسه تیم ملی نباشه؟
    محیط فرهنگی در حال حاضر در ورزشگاه ها نیست.من میگم مسئولین باید درستش کنن شما میگی خودمون باید باشیم تا درست بشه(نمی دونم چرا تو جامعه که خودمون هستیم مشکل فرهنگی داریم)
    ولی شاید اینطور بشه گفت:هم خودمون باید بخواهیم هم مسئولین
    الآن خودمون می خواهیم اما اون عزم در مسئولین نیست.شاید ...
    آها اين شد يه حرف درست و حسابي!

در محیط فرهنگی و به دور از آلودگی صوتی و تصویری چنين چيزي محاله ولي ميشه تعديلش كرد. اين كاري بود كه حاكميت از اولش ميخواست انجام بده و بحث مدينه فاضله را در اول انقلاب پيش كشيدن ولي هرچه جلوتر ميريم وضعيت خراب و خراب تر ميشه. به ارزش هاي الهي كه چه عرض كنم به ارزش هاي انساني هم نرسيديم. اتفاقاً جوامعي كه انسان محور هستن از مايي كه ادعاي خدامحوري ميكنيم سالم تر هستن.

به نظرم مجموعه اين عوامل نشون ميده نظام ما در عرصه فرهنگي نه تنها نتونسته در ملتش تأثير مثبتي بذاره بلكه تا حدودي به صورت غير مستقيم اقدام به تخريب كرده. بحث حضور بانوان در ورزشگاهها يك مورد خاصه تا حالا نبوده و از اين به بعدش هم نباشه اتفاق خاصي براي من و شما نميفته ولي واقعاً كار بسيار خراب تر از اين حرفهاست. انصافاً چند درصد مردان اين كشور كه در 35 سال گذشته در ايران زندگي كردن در صورت برقراري ارتباط نزديك با يك زن نامحرم به فكر مسائل جنسي ميفتن؟ مسببش كيا هستن؟ آيا مسببين تونستن براي حل اين كم ظرفيتي مردان كاري بكنن؟ آيا اقداماتي كه تا حالا كردن هيچ تأثير مثبتي داشته؟

در يك كلام آيا اينها صلاحيت تشخيص خوب و بد در اين كشور را دارن؟

2. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

وايسا عمو! تند نرو. من گفتم كساني كه مدعي علاقه نداشتن بانوان به حضور در ورزشگاهها هستن سكوت كنن. چون با توجه به شواهد حرفشون از بيخ غلطه. البته تصميم انتخاب نوع سكوت به خودشون بستگي داره. چرا به خودت گرفتي؟

اگر صبر كنيم تا شرايط درست بشه و بعدش ورود بانوان آزاد بشه پس بي خودي منتظر نشيد چون هرگز همچين اتفاقي نخواهد افتاد. اين نوع تصميمات توسط افرادي گرفته شده كه مشكل فرهنگي در خانواده شون به شدت موج ميزنه و مقابل زن ها ضعف دارن و متأسفانه قدرت هم دستشونه و اتفاقاً اگر به اونها باشه هرگز شرايطشو ايجاد نميكنن.

اما دليلي نداره ما مردم عادي موافق نظرشون باشيم و با ايرادهاي بني اسرائيلي دليل راه ندادن بانوان به ورزشگاهها را توجيه كنيم. در ضمن شمايي كه با ورود افراد مونث خانواده تون به اينطور جاها موافق نيستيد راه حلش ساده است. نبريدشون. كسي اونا رو مجبور نكرده.
    دوست عزیز کمی مودبانه تر صحبت کردن از شخصیت شما کم نمیکنه
    مضافاً اینکه انجمن و فروم و شبکه ی اجتماعی محیطی برای ابراز آزاد عقاید هست و نقد نظرات هم آزاده ولی تلاش برای حرف خود را به هر قیمتی به کرسی نشاندن هیچ جایی نداره

4. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nazi6872's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ببخشیدااااا ولی همون بهتر که بانوان حضور ندارن.توی خیابون داری راه میری صدای فحش دادن و بد و بیراه گفتن آقایون از چپ و راست میباره.توی سینما هم که عوض فیلم دیدن چشش به دختر مردمه. توی کنسرت ها هم بیاو ببین.دانشگاه ها...دیگه پای زن ها رو به ورزشگاه باز نکینید تورو خدا.همین قدر قاتی شدیم بسته.من که میگم هرچی زن ها رو کمتر قاتی آقایون کنید جامعه از سلامت فرهنگی و اجتماعی بیشتری برخورداره.ما همینجوری از خونه تشویق میکنیم.جسارت نباشه ولی آقایونی که این قدر به فکر آزادی خانم ها هستن موضوع چیز دیگریست(این مطلب رو به عنوان نظر بدونید نه جسارت)

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ببخشیدااااا ولی همون بهتر که بانوان حضور ندارن.توی خیابون داری راه میری صدای فحش دادن و بد و بیراه گفتن آقایون از چپ و راست میباره.توی سینما هم که عوض فیلم دیدن چشش به دختر مردمه. توی کنسرت ها هم بیاو ببین.دانشگاه ها...دیگه پای زن ها رو به ورزشگاه باز نکینید تورو خدا.همین قدر قاتی شدیم بسته.من که میگم هرچی زن ها رو کمتر قاتی آقایون کنید جامعه از سلامت فرهنگی و اجتماعی بیشتری برخورداره.ما همینجوری از خونه تشویق میکنیم.جسارت نباشه ولی آقایونی که این قدر به فکر آزادی خانم ها هستن موضوع چیز دیگریست(این مطلب رو به عنوان نظر بدونید نه جسارت)
    خب عزیز من امثال جناب عالی همون بهتره که توی خونه بمونن تا حرفای بد نشنون.
    اگه رفتن به ورزشگاه برای خانم ها آزاد بشه، اون دسته از خانم هایی که دوست دارن با اراده ی خودشون میان، کسی که قرار نیست مجبورشون کنه. اینطوری کس دیگه ای براشون تصمیم نمیگیره.
    منظورتون از سلامت فرهنگی و اجتماعی دقیقا چیه؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

7. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من از اوضاع این مملکت بیزارم.که به اداره ها و سازمان های خصوصی و دولتی هم رسیده.یه سری بزنید روابط بین کارمند های زن و مرد را مشاهده کنید ببینید منشا از کجاست؟ میدونید چیه؟من خودم یک زنم ولی متاسفانه ارزش زن حفظ نمیشه توی این جامعه.نمیگم تقصیر مرداست چرا که این زنه که مرد رو به چالش میکشونه.شما غروب ها وضع دختر خانم های جوان رو ببین توی خیابون ها.توی هر سازمان و اداره ای دنبال خانم های جوان میگردن . اگه کسی با پوشش درستی هم بره یا زیر پاش رو خالی میکنن یا اصلا استخدامش نمیکنن.من بعضی وقت ها صحنه هایی رو میبینم که واقعا ناراحت میشم.وارد مغازه ای شدم دختر خانم به شکل فجیهی داخل مغازه ایستاده بود وبا فروشنده صحبت میکرد.اونم با لحن کشدارو غلیظ.خانمی چادری وارد مغازه شد چندین بار از مغازه دار نرخ کالایی رو سوال کرد ولی اینقدر این مرد درگیر اون دختر خانم شده بودید که دیگه توجهی به اون خانم نداشت.واقعا ناراحت شدم .یعنی میخوام بدونم زنی که لیاقت نداره از خودش محافظت کنه یعنی که نمیدونه زن بودن یعنی چی واقعا لایق آزادی هست؟چرا آگهی میبینم که به خانم جوان مجرد نیازمندیم جهت کار در شرکت خصوصی.دلیلش چیه؟ شما که گفتید ورزشگاه آزاد بشه واسه بانوان این موضوع توی ذهن من تداعی شد که آیا خانم ها ظرفیت شنیدن بعضی کلمات و ناسزای توی ورزشگاه رو دارن؟حرف آخرم اینکه خانم ها در این جامعه خودشون رو گم کردن و مردها هم به شکل عجیبی از این موضوع سود میبرند و استفاده میکنند.به همین علت دوست ندارم دیگه بد تر از این شه.حرف من جسارت به همه ی آقایون یا خانم ها نبودچرا که مرد خوب یا زن خوب هم داریم.شما هم تند نرو و حرفتو تند به کرسی نشون. اول متوجه شید که طرف مقابل اصلا چه نیتی داره بعد. توی پست های بالا هم شما خیلی تند رفتی.موفق باشید.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مشکل شما و نگاهتون اینه که فکر میکنین از رابطه ی زن و مرد یکی سود میبره و دیگری ضرر میکنه.
    شما هرچیزی که دوست دارید برای خودتون نگه دارین و برای دیگران تصمیم گیری نکنین. منم از وضعیت کنونی اصلا راضی نیستم ولی مطمئنم این ممنوع کردن ها هیچ کمکی نمیکنه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

جسارت نباشه ولی آقایونی که این قدر به فکر آزادی خانم ها هستن موضوع چیز دیگریست(این مطلب رو به عنوان نظر بدونید نه جسارت)
    ممكنه حرف شما توهين آميز باشه اما بايد گفت بله يكي از جنبه هاش همون چيزي ميتونه باشه كه شما اشاره نكرديد! ولي از اين اتفاق چندين و چند برداشت ميشه داشت كه متأسفانه برداشت غالب همونيه كه شما نگفتيد.

اما اين را هم در نظر داشته باشيد كه اوضاع داره روز به روز بدتر ميشه. به نظر شما چاره چيه؟ آيا بايد به طور كلي خواستار تشديد ممنوعيت ها بشيم؟ چرا روزي كه همه چيز آزاد بود و اين مشكلات به شكل الآن وجود نداشت اين كارو كردن؟

قبلاً هم گفتم اين كه بانوان در ورزشگاهها حضور پيدا كنن مشكل اصلي نيست در واقع مشكلي كوچك از مجموعه مشكلاتي است كه شما هم بهش اشاره كرديد. از نگاههاي بد مردان به زنان، فحش هاي ركيك و ... گرفته تا ارتباطات هيجان زده مردان و زنان در محيطهايي كه ميتونن با هم ارتباط داشته باشن.

از ديد من حضور بانوان در ورزشگاهها خيلي زيباست و انگيزه بازيكنان را هم بيشتر ميكنه و هم جوي لطيف تر و سالم تر ايجاد ميكنه.

همين ديروز حميد فرخ نژاد در مصاحبه با راديو ورزش از مسئولان مملكتي خواست اجازه ورود بانوان براي تماشاي واليبال را بدن و گفت در گذشته ورود بانوان براي تماشاي واليبال آزاد بوده و مشكلي هم ايجاد نشده ولي با شكايت گروهي مشخص از داورزني تصميم به ممنوعيت ورود بانوان گرفته شد.

حمید فرخ نژاد:
    چرا بانوان نباید بیان استادیوم، در گذشته بانوان برای مسابقات والیبال حضور فعال و پرشوری داشتن و هیچ توجیهی برای عدم حضورشون ندارن!
    مجری برنامه: انشاءالله هرچی خیر هست پیش میاد!
    حمید فرخ نژاد: نه عزیزم خیر رو خودمون پیش میاریم و امیدوارم بانوان برای مسابقات جهانی در استادیوم حضور داشته باشن.
    مجری برنامه: آقای فرخ نژاد، آقای شهرام محمودی پشت خط هستن
    حمید فرخ نژاد: آقای شهرام محمودی هم نظرشون اینه که بانوان در استادیوم حضور داشته باشن.

البته گفتگوشون مفصل تر بود ولي تا همين اندازه هم حق مطلب را ادا كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درسته.این ممنوع کردن ها هیچ کمکی نمیکنه ولی حداقلش اینه که وضعیت توی همین حالت میمونه.جمله ی اولتون رو قبول ندارم چون بازم تند رفتید.من نگفتم یکی سود یکی ضرر. من گفتم اوضاع جوری شده که خانم ها انگار دوست دارن که ضرر کنند و آقایون هم از این موضوع استفاده کردند.بازم میگم نه همه ی آقایون.یه مطلب دیگه طرز فکر مجردی و متاهلی خیلی متفاوته.توی مجردی آزادی میخوایم ولی وقتی متاهل میشیم از ترش بنیان های خانواده دیگه میگیم آزادی چارچوب داشته باشه.بستگی داره ما از آزادی چه درکی داشته باشیم.این که همه ی مکان ها چه برای زن و چه برای مرد آزاد باشه خوبه چون ما میگیم حقوق زن و مرد برابره.ولی باید به اینم فکر کنیم که آیا این جمله همه جا کاربرد داره؟آیا داره همه جا حقوق یکسان اعمال میشه؟پس برای هرشخصی یه ظرفیتی وجود داره. من باید فکر کنم که اگه مکانی رو آزاد کنم آیا اکثریت ظرفیت استفاده درست از اون مکان رو دارند؟ما میگیم مملکت اسلامی.نمیگم چادر بکش روی سرت نوک بینیت فقط معلوم باشه میگم حجابت رو رعایت کن.پس فردا تو پدر میشی تو مادر میشی جامعه به کجا میخواد کشیده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیدارم که ارزش ها خوب حفظ بشه.آزادی باشه ولی چارچوب داشته باشه.

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اغا اون دسته از افرادی که با حضور بانوان در ورزشگاه ها موافقن اول فرهنگ رو درست کنن و این ندیده بازی ها رو جمع کنن ما که مخالفیم به انها می پیوندیم.

حرف زدن زن و مرد با هم که جرم نیست
    فقط تضمینی با شه که به خانوم های ایرانی بی احترامی نکنن ما هم موافقت خودمون رو اعلام می کنیم و بانوان هم که راضی هستند.

13. این کاربر از sasansamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صحبتتون دو پهلو بوداااا ولی بد نبود.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •