من خود بازی رو که گرفتم اصلا کرک نداشت
بدون کرک اجرا کردم همین مشکل بود
کرک اسکیدرو رو هم که ریختم بازم همین مشکل برقرار بود
من خود بازی رو که گرفتم اصلا کرک نداشت
بدون کرک اجرا کردم همین مشکل بود
کرک اسکیدرو رو هم که ریختم بازم همین مشکل برقرار بود
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو دانلود و تست کن چون مشکل مشابه شما رو داشته..
البته موقع وارد شدن به بازی حتما اینترنت رو قطع کن...
ببخشید یک روز نبودم. شما اول چند تا کرک معتبر رو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه از این تاپیک خود سایت میتونی معتبرترین کرک دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میتونی از این سایت دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کارت گرافیک حتما به روز رسانی کنید![]()
سلام دوستان
من این بازی رو در سیستم خودم به مشخصات زیر نصب کردم
CPU:Core i5 2300
Ram : 4 Gb DDr3
Vga : 2 GB GT 610
هیچ کرک و پچی هم نکردم
اما این بازی رو رویه یه سیستم ضعیف تر از سیستم خودم نصب کردم( بدون پچ و کرک) که خیلی خوب فرمان می گرفت و زیاد این ور اون ور نمیشد. اصلا سریع مرحله ها رو تموم می کردم. باورم نمیشد
اما رویه سیستم خودم خیلی بد فرمون و بد قلق هستش اصلا نمیشه با ماشین ها به جایی نزد همش تصادف می کنه
نمیدونم چرا؟؟؟؟
علتش چیه ؟؟
آیا تنظیمات خاصی داره ؟؟؟
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟
هیچ کدوم جواب نداد
کرک معتبر تری نیست
همین الان دارم
جدید ترین آپدیت کارت گرافیک رو میگیرم
امیدوارم جواب بده
سلام
یه سوال داشتم من این بازی رو روی ویندوز8 نصب کردم
وقتی روی بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه میگه برنامه ای برای باز کردن این آیکون وجود نداره و store رو نمایش میده مثل این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3-15-23 PM.png
چی کار باید کنم که بازی اجرا بشه؟؟
از عکست چیزی معلوم نیست ولی این اخطاری که شما میگی وقتی داده میشه که اصلا روی آیکون اصلی بازی کلیک نکرده باشی!
آیکون اصلی بازی پسوندش EXE. هست....
نه دوست من کلیک میکنم تونستم مشکل رو حل کنم از کرک بود اما میزنه فایل XINPUT1_3.dll گم شده!!
از کجا میتونم این فایل رو پیدا کنم و جای اصلی فایل کجا هست؟
Last edited by amirfm; 18-03-2013 at 19:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)