درسته دوست عزیز انصافا نوت 2 خیلی خوبه در این شکی نیست کیفیت ساختش خیلی پیشرفت کرده
نکسوس هم همینطوره الان ebay و خیلی سایتها فروش آنلاین دارن اما انقدر تقاضا زیاد بوده که انتظارش دور از ذهن این کمپانی بوده
درسته دوست عزیز انصافا نوت 2 خیلی خوبه در این شکی نیست کیفیت ساختش خیلی پیشرفت کرده
نکسوس هم همینطوره الان ebay و خیلی سایتها فروش آنلاین دارن اما انقدر تقاضا زیاد بوده که انتظارش دور از ذهن این کمپانی بوده
LoL
SoC و صفحه نمایش و بُرد و رم و ... هم جزوی از همون پلاستیک تولید کردنه؟!
چطور ایسوز تبلت! نه گوشی! تبلت 200دلاری رو با حاشیه سود 0.1 دلار میتونه 1میلیون در ماه تولید کنه؟! چون ال جی شرکت دسته سوم حساب میشه و نمیتونه از پس تولید بالا بر بیاد!
دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفتشرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5
کل تولیدات سامسونگ به تولید الجی دیسپلی نمیرسه بعد شما میگی از پس تولید بر نمیاد حالا صبر کن و ببین نکسوس 4 میتونه رکورد آیپد را بشکونه یا نه
![]()
تمام کشور های دنیا این مشکل رو دارن. هر ۲-۳ هفته سفارش میگیرن به تعداد خیلی محدود ٬ درصد بالایی از سفارش ها هم گوگل کنسل میکنه ٬ تحویل هم ۷-۸ هفتست.
اونوخ اون تمام نکسس ۴ چند تا بود دقیقا؟! ;;)دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفتشرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5
LG از پس تقاضای بالا بر نمیاد. تمام..! یعنی نمیخواد زیاد خودشو واسه نکسس ۴ یی که اونچنان سودی واسش نداره اذیت کنه. اونم فقط واسه ی من خریدار مشکل ایجاد میکنه.
Last edited by .:PAR3A:.; 12-01-2013 at 14:10.
a
شما تصورت از فروخته شدن تو یک ساعت ،مثل آیفونه که 1میلیون تا 5میلیون آیفون تو 1روز فروش میرن
ال جی تو انگلیس موجودی 200هزار و کنسل شدن order ها تا 1ماه الی 2ماه رو داده!
این فرق یک شرکت ضعیف از نظر تولید قطعاته با یک شرکت قویه.
همون اپل هم Pre order هاش یک هفته تا 10روز طول میکشه،نه 2ماه و هیچ جا هم عرضه نشه
اون وقت فروش 10میلیونی 7گوشی میخواد چیزی رو نشون بده ؟: )) این که ال جی شاخ شده ؟
نه عزیزم. با نکسس یا بدون نکسس،ال جی هنوز همون ال جی هست!
در مورد خط آخر هم یکم فکر کن. کل تولیدات سامسونگ اندازه ال جی دیسپلی نمیشه ? :- J
LG's Nexus 4 phone sells out within 30 minutes in UK
تعدادش مشخص نیست
مگه اپل همه قطعاتشو خودش تولید میکنه که شما میگی شرکت قوی از نظر قطعات و شرکت ضعیف همین اپل صفحه نمایششو الجی دیسپلی داره میزنه
در مورد سری L هم 7تا گوشی نیست بعد شما که انقدر سنگ سامسونگ را به سینه میزنی میدونی که پرفروش ترین گوشی سامی با اینهمه تبلیغ 18 میلیون فروخته حالا 10 میلیون به نظرت کمه!!
دیروز داشتم یک کانال افغانی را میدیدم مستند میداد دیدم اول برنامه گفت این برنامه تقدیم میشون توسط نوت 2دیگه کجا مونده که تبلیغ نکنه
اما الجی بدون هیچ تبلیغی 10 میلیون فروخته به نظر من که عالیه
مطمئنا الجی از پس نکسوس 4 هم بر میاد و روسیاهی میمونه برای کسانی که با این کمپانی مشکل دارند
در مورد خط آخر هم شما یکم تحقیق کن
البته خیلی خوب شد این گوشی تو عرضه نتونست موفق بشه ،
بقیه شرکت ها از جمله خود ال جی یه نفس راحت کشیدن
بنظرم بهترین نکسوس و البته نا موفق ترین نکسوس همین بود !!!!
من که ال جی رو به سامسونگ ترجیح میدم .
الان مشکل بحث شما همین تموم شدن موجودی ها و نبودن برای عرضه هست ؟!
با همین مورد کل سابقه یه کمپانی رو زیر سوال میبرین : دی ، سیستم مموتی همینه دیگه !
بحث غیر حرفه ای و آماتور جایی شروع میشه که عده ای سر نام برند مورد علاقه شون بحث راه بندازن که این بده اون خوبه ، این فروم هم پره از این موارد !
فلان برند پلاستیک سازه فلان برند عرضه ساخت و عرضه یه گوشی رو نداره و ...
تمام این مقایسه ها و ارزیابی های سطحی اندکی ارزش ندارن و متاسفانه سطح سنجش افراد داخل بازار ایران پر شده از این حرفها
میری گوشی بخری طرف زرتی کل سابقه یه کمپانی رو تا سطح جوب کنار خیابون میاره پایین ! بدون اینکه اندکی سواد داشته باشه
یکم عمیق تر بسنجید و فکر کنید
علاقه به برند خوبه اما نباید به عقاید بقیه توهین بشه
درسته سامسونگ داره یه یه غول مهار نشدنی تبدیل میشه ولی جرات و جسارت الجی تو ساخت این گوشی بی نظیر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)