اینکه دانلودها گذاشته چیه؟یعنی این همه نسخه از ویندوز 8 منتشر شده؟هخرش کدومش خوبه؟یکی لطف کنه بگه؟/؟
اینکه دانلودها گذاشته چیه؟یعنی این همه نسخه از ویندوز 8 منتشر شده؟هخرش کدومش خوبه؟یکی لطف کنه بگه؟/؟
تاربخ پست رو ببین!
نوشته شده توسط رضا در تاریخ : ۲۰م مرداد, ۱۳۹۱
دیدم دوست عزیز ماله امروزه . شما برو صفحه اول میبینی اونی که شما دیدین نسخه قبلیشه...
Last edited by garaa; 30-10-2012 at 11:45.
اونجوری که تو عکس توشته باید Retail باشه ولی ...
این نسخه جدید هم که گذاشنه All in One هست نه نسخه Retail
- نسخه های موجود در این پک :x86 (32-bit)sWindows 8 x86Windows 8 N x86Windows 8 Pro x86Windows 8 Pro VL x86Windows 8 Pro N x86Windows 8 Pro with Media Center x86Windows 8 Enterprise x86Windows 8 Enterprise N x86x64 (64-bit)sWindows 8 x64Windows 8 N x64Windows 8 Pro x64Windows 8 Pro VL x64Windows 8 Pro N x64Windows 8 Pro with Media Center x64Windows 8 Enterprise x64Windows 8 Enterprise N x64
نه خوب ریتیل هم میتونه AIO باشه. اونجوری نمیشه فهمید
تا شب نصبش میکنم و نتیجه رو میگم ....
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
لینکی که خودتون گذاشتین رو نصب کنین چون مال دانلودها احتمالش خیلی زیاده که RTM باشه. دستت درد نکنه![]()
این نسخه enterprise n با enterprise چه فرقی میکنه؟
چی سخت میگیرید من زمانی که ویندوز 7 امد تا زمانی که سرویس پک 1 کش معرفی شد هر جی دانلود کردم چندین نسخه از جند شرکت مختلف خریدم همش RTM بود فقط زمانی که نسخه سرویس پک 1 کش اومد درست شد پس کسایی که نمیخوان برای نسخه اورجینالش (منظورم خرید از سایت ماکروسافت ) پول بدن زیاد سخت نگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)