با سلام
من ورژن 6 بتا رو نصب کردم موقع آپدیت سرعت دانلود از 10 بالاتر نمیره علتش چیه؟
با سلام
سلام
بله در سته حق با شماست.... دیتابیس ورژن 6 فرق کرده و دیتابیس نسخه 5 روی 6 کار نمیکنه. و فعلا اگر قصد تهیه بکاپ از دیتابیس کومودوی 6 را دارید، بهتره از هر دو فایل بکاپ بگیرید. تا نسخه 6 منتشر بشه و ببینیم کومودو چی دستور میده....
الان خیلی TVL دستخوش تغییرات نمیشه، ولی احتمالا دیتابیس شامل این اطلاعات هم شاید بشه( اخه دیدم کومودو گفته بعضی وقتها با آپدیت، TVL هم شاید تغییر کنه). هر چند الان عملیات بروزرسانی در ورژن 6 همیشه شامل دو قسمت میشه=> اول بررسی و آپدیت امضاها و دوم بررسی و اپدیت برنامه که شاید حالا تفکیک کردند. ولی در ورژن قبلی آپدیت (در ظاهر حداقل) شامل بروزرسانی امضاها میشد.... البته پشت پرده شاید موارد دیگری هم دریافت میشد.
ضمن اینکه بررسی آنلاین(ابری) هم جزو دستور کار کومودو هست. یعنی یه وقت شاید اطلاعات فایل ها و برنامه (هش) را روی سرور قرار بدن و بعدا سر فرصت TVL را تغییر بدن. که عرض کردم خیلی هم الان تغییر نمیکنه. مثلا در مورد اون مخربهای با امضای ادوبی، نیومدن این شرکت را از لیست حذف کنند، چون پیامد منفی اش برای کاربران سرتاسر جهان بیشتر از نکته مثبتش بود(اینجوری تمام فایلهای این شرکت میرفت جزو فایل های ناامن). ولی در عوض اومدن اون مخرب ها را که امضای این شرکت را داشتند را به آنتی ویروس اضافه کردند....
ضمن اینکه این امر فقط واسه مخرب هایی هست که امضای دیجیتالی ای دارند که در لیست شرکتهای امن در کومودو هستند. و یکی از راهکارهایی که کومودو اتخاذ کرده افزودن یک گزینه در کومودوی 6 هست که TVL را غیر فعال میکنه.
میمونه فایلهای سالمی که جزو لیست ناشناخته هستند، که عرض کردم کومودو روی اسکن ابری و اعتبار سنجی و قابلیت ارجاع فابل به ابر استفاده میکنه و از اون طرف هم روی سرورهاش این فایلها را در لیست سفید در ابر قرار میده=> Whitelist in Cloud
بنابراین الان نیاز کمتری به TVL و آپدیت اون هست.
===
TVL = لیست شرکتهای امن
کسی راهنمایی نکردبا سلام
یه سوال دیگه؟
در ورژن 6 بتا پس از نصب درایورهارو اسکن نمیکنه میگه باید اول آپدیت کنید.مشکل آپدیت رو هم که در سوال قبلی گفتم.
در سیستم دیگم با هزار مصیبت آپدیت کردم حالا چطور میتونم از اون آپدیت در سیستم دیگم استفاده کنم.من هر دو پوشه database و scanners رو از سیستمی که آپدیت کردم کپی کردم ودر این سیستم ریختم اما بازم آپدیت میخواد و سیستم رو اسکن نمیکنه.
سلام
من خودم با متوسط سرعت 27 آپدیت کردم.... ولی خب، روی بعضی سیستمها اصلا آپدیت نمیشد. الان فکر کنم بهترش کردن. بتاست دیگه.....
==========
اون روشی که شما برای آپدیت دستی رفتید اشتباهه..
شما به این مسیر که توی عکس نشون دادم برو، و اون سه فایل را کپی بگیر و به کامپیوتر دیگه انتقال بده و بعد از طریق محیط کومودو به ترتیب این سه فایل را از قسمتی که نشون دادم به خورد کومودو بدید.
روی سیستم آپدیت شده این سه تا را بگیر(وسطی دیتابیس است)
روی سیستم دیگه برو و از این قسمت اینها را وارد بکن:
بعد از اتمام کار هم یکبار دیتابیس را چک بکن ببین ورژنش چنده؟
ممنون داداش خیلی آقایی
اون سه تا فایل که گفتی برای من دو فایل بود به نام( b0014531.cav و bases.cav )
پس از انجام آپدیت ورژنش 14531 شد.
سلام
مشکلی نیست... همون دوتا کار میکنه. عرض کردم که دیتابیس اون فایل وسطیه. مال شما هم که 14531 بود.
الان هم که بعد از اتمام کار دیتابیس را چک کردید و ورژن دیتابیس تغییر کرده. پس آپدیت آفلاین با موفقیت انجام شده و هیچ مشکلی نیست. تبریک.
راستی یه گزینه هم وجود داره که قبل از اسکن دیتابیس آپدیت میشه ، اگر دوست نداشتید میتونید تیکش را بردارید
![]()
Last edited by Jadda; 13-12-2012 at 19:18.
سلام.من از ورزن 5.12 کومودو استفاده میکنم که کاملا ابدیت شده حالا اگه بخوام ورزن 6 رو نصب کنم باید از اول ابدیت کنم یا اینکه ابدیتهای ورزن قبلی رو باید بردارم و بعد از نصب ورزن 6 به ورزن جدید منقل کنم ...د ر این صورت ابدیت میشه مشکلی پیش نمیاد..لطفا راه درست رو پیشنهاد بدید.![]()
سلام
دیتابیس ورژن 5 روی کومودوی 6 کار نمیکنه....
بنابراین بعد از نصب نسخه 6 برای آپدیت اولیه ، باید به اینترنت وصل بشید و یکبار کومودو را آپدیت آنلاین بکنید. یا اینکه بعد از انتشار نسخه نهایی کومودو هم میاد و دیتابیس را در سایتش میزاره که میتونید با دانلود منیجر با سرعت بیشتری دیتابیس را دانلود بکنید و بعد کومودو را اپدیت آفلاین بکنید.
سلام
منم کمودو فارسي مي خوامممممممممممممممممممممم مممممممممممممممم
من از اين کمودو فارسيهاااااا مي خواممم![]()
چه جوری فارسی میشه ؟فقط نسخه 6 فارسی میشه یا نسخه 5.12 هم میشه فارسی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)