تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 38 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 379

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Medal of Honor: Warfighter

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا این بازی واسه من خیلی لگ داره و تیک میزنه و بعد چند لحظه گیر میکنه چندتا مرحله رو هم تست کردم همینجوری.(البتهمراحلی که سوار ماشین یا هلیکوپتری مشکل نداره) سیستمم هم قویه و مشکل نداره(گرافیک amd radeon hd 6800/رم 4 /سی پی یو 4 هسته 3.2gh)
    چندتا آپدیت و کرکم ریختم فایده نداشت.چه کنم کمک؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید من توی مرحله آموزش گیر کردم .. اونجا که باید به اون دو تا مانکن که وسط شون هدف هست تیراندازی کنی .. به اولی میزنم اون نشونه قرمز میره روی مانکن آخر سمت چپ ولی هرچی بهش تیر میزنم نمیره مرحله بعد و کار بعدی .. مشکل از چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی راه حل مشکل منو نمیدونه؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آقا این بازی واسه من خیلی لگ داره و تیک میزنه و بعد چند لحظه گیر میکنه چندتا مرحله رو هم تست کردم همینجوری.(البتهمراحلی که سوار ماشین یا هلیکوپتری مشکل نداره) سیستمم هم قویه و مشکل نداره(گرافیک amd radeon hd 6800/رم 4 /سی پی یو 4 هسته 3.2gh)
    دوست عزیز اول ازهمه دراور گرافیکتون رو به 12.11betaکه همون جدیدترین درایور amd برای این بازی هست تغییر بدین چون از قرار معلوم این بازی به گرافیکهای سری 6800 یه خورده مشکل داشته....احتمال داره مشکل از همین باشه!!
    سلام دوستان خسته نباشید من توی مرحله آموزش گیر کردم .. اونجا که باید به اون دو تا مانکن که وسط شون هدف هست تیراندازی کنی .. به اولی میزنم اون نشونه قرمز میره روی مانکن آخر سمت چپ ولی هرچی بهش تیر میزنم نمیره مرحله بعد و کار بعدی .. مشکل از چیه ؟
    خوب از قرار معولم به باگ خوردین(البته این یکی خیلی شایع نیست)بهتون پیشنهاد میکنم کرک رو به flt تغییر بدین و تمام اون مرحله آموزشی رو restart کنید شاید باگش رفع شه!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[QUOTE=mehdy.z;7315826]دوست عزیز اول ازهمه دراور گرافیکتون رو به 12.11betaکه همون جدیدترین درایور amd برای این بازی هست تغییر بدین چون از قرار معلوم این بازی به گرافیکهای سری 6800 یه خورده مشکل داشته....احتمال داره مشکل از همین باشه!!

آپدیت کردم ولی فایده ای نداشته...متاسفانه...

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

باید کلیک MWB انجام بدی تا از زوم معمولی بری به زوم با دوربین کوچیک روی تفنگ
    کلیک MWB : اگر غلطک وسط موس (بین کلیک چپ و کلیک راست) رو مستقیم به پایین فشار بدی انجام میشه
    شما برنامه gpu-z رو نصب کن ببین موقعی که داری بازی میکنی آیا load gpu به 100 درصد میرسه یا خیر
    v-sync رو هم خاموش کنید
    Last edited by Meysam Raz; 15-11-2012 at 02:44.

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام عزیزان
    مرحله دوم بازی قسمتی که وارد خانه دو طبقه میشم بعد یک دوربین میده باید چکار کنیم من هر چی عکس برمیدارم هیچی نمیشه. و میرم جلو یک دفعه میمیره.
    ممنون میشم مرا راهنمایی کنید

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام عزیزان
    مرحله دوم بازی قسمتی که وارد خانه دو طبقه میشم بعد یک دوربین میده باید چکار کنیم من هر چی عکس برمیدارم هیچی نمیشه. و میرم جلو یک دفعه میمیره.
    ممنون میشم مرا راهنمایی کنید
    کاش یک شات میزاشتی اما فکر کنم شما اونجایی هستی که یک سوراخ بزگ توی دیواره و روبروت یک برجه بلنده درسته؟
    باید با اون دوربین مختصات برج روبرو رو بدی تا بمب افکن ها بیان و ....

9. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MiMi Ci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

موقع نصب بازی این ارور رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدونید مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض کمک help النجده

آقایون من بازی رو نصب کردم کرک 3dmرو هم دانلود کردم و قتی بازی رو ازخود آ فایل mohw.exe اجرا میکنم ارور kernal32.dllرو میده و وقتی بازی رو از خود launcher.exeاجرا میکنم صفحه launcher باز میشه گزینه launch gameهستش ولی هرچی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته خواهش میکنم کمک کنید دیوونم کرد!!!!!!!!!ضمنا ویندوزم xp sp3 هستش.
    Last edited by mehdiroza; 17-11-2012 at 00:14.

12. این کاربر از mehdiroza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •