تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 81 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

داره خودمونی میشه Mansour_Manson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

پيش فرض

سلام چطوریت

adsl من هم از صبانت آخر هفته وصل میشه. میشه کمک کنید بگید من مودم USB خور از کجا بگیرم؟ صبایی ها میگن اگه از ما مودم نگیری بری USB خور بگیری 1000 تا مکافات برات پیش میاد. ما هم مسئول نیستیم. آقا بگید من چه کنم. پولم کمه خوب. چه غلطی بکنم. عجبا.

منصور- 20 متری بهشتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بالاخره پارس آنلاین شرکت دانا فجر بهتر است یا صبانت؟
    صبانت به خاطر شبانه رایگان ظاهرا مقرون به صرفه تر است نه؟

داره خودمونی میشه masihe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام بر همگان

من دوباره بعد از سال ها بر آْن شدم كه سرويس adsl بگيرم

ولي متاسفانه سرويس صبا نت تا ده روز ديگه ثبت نام نميكنه !!

نظرتون در مورد پارس آنلاين چيه ؟ كسي اين سرويسو داره ؟

ميرزه اين همه صبر كنيم صبا بگيريم ؟

متشكرم

فکر می کنم در قم حداقل دو نمایندگی صبا نت وجود دارد یکی در پاساژ گنجینه یکی در پاساژ طلا ظاهراً

منم نمی دانم کسی از دانا فجر تا حالا سرویس گرفته نسبت به صبا نت چه طوریه؟

صبا نت که الآن ثبت نام نمی کنه حدود سه چهار روز بعد ثبت نام می کند؟

قیمت های این دو هم با هم فرق دارد صبا نت هنوز شبانه رایگان را دارد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دفتر اصلي صبا نت , در خيابان صفاييه روبروي آموزش و پرورش ناحيه 4 ميباشد.

.
    در ضمن در حال حاضر نيز مشغول ثبت نام است.

.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

پيش فرض

مودم صبانت

نقل قول از یکی از دوستان: "مودم هايي كه خودشون مي دن خيلي آشغال من رفتم خودم مودم خريدم قطعيم از دوستام خيلي كمتره"

نقل قول از یکی دیگه از دوستان: "شما رو هم مثل من مجبور کردن از مودمشون بخرین؟
    به من یه مودمHUAWEI ax mt800 انداختن 50 تومن که معلوم نیست پدر مادرش کین!! روی کارتنش هیچی ننوشته!"

حالا یکی بیاد به ما بگه چه کنیم. من میخوام برم یه مودم بخرم تا آخر هفته. بگید از خودشون بگیرم یا راه به صرفه تری هم هست؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببینید شرکت صبا نت در تمام شهرهای ایران سیاستی دارد که وقتی شما 64 کیلوبایت را می خرید عملا با سرعت 512 کیلوبایت متصل می شوید فقط محدودیت حجمی دارید
    سوال من این است آیا این مساله در قم هم اعمال می شود یعنی وقتی من از شرکت صبا نت سرویس 64 کیلوبایتی خریداری کنیم آیا با سرعت 512 دانلود می کنم فقط محدودیت حجمی دارم مثل تمام شهرهای ایران که صبا نمایندگی دارد یا این که نه وقتی سرویس 64 کیلوبایتی خریدید سرعت دانلود از 64 کیلوبایت هرگز بالاتر نخواهد رفت؟
    یعنی این سیاست صبانت در شهرهای ایران در قم هم اعمال می شود یا نه؟
    اگر سرچ کنید می بینید که تمام کاربران صبا در ایران می گویند 64 خریده اند ولی سرعت دانلودشان به 512 می رسد فقط وقتی محدودیت حجمی تمام شد باید دوباره به خریداری کنند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

پيش فرض

ببینید شرکت صبا نت در تمام شهرهای ایران سیاستی دارد که وقتی شما 64 کیلوبایت را می خرید عملا با سرعت 512 کیلوبایت متصل می شوید فقط محدودیت حجمی دارید
    سوال من این است آیا این مساله در قم هم اعمال می شود یعنی وقتی من از شرکت صبا نت سرویس 64 کیلوبایتی خریداری کنیم آیا با سرعت 512 دانلود می کنم فقط محدودیت حجمی دارم مثل تمام شهرهای ایران که صبا نمایندگی دارد یا این که نه وقتی سرویس 64 کیلوبایتی خریدید سرعت دانلود از 64 کیلوبایت هرگز بالاتر نخواهد رفت؟
    یعنی این سیاست صبانت در شهرهای ایران در قم هم اعمال می شود یا نه؟
    اگر سرچ کنید می بینید که تمام کاربران صبا در ایران می گویند 64 خریده اند ولی سرعت دانلودشان به 512 می رسد فقط وقتی محدودیت حجمی تمام شد باید دوباره به خریداری کنند
    دوست عزیز من به شما قول میدم 64 که بگیری سرعتش 512 هست توی همین قم! چنتای از دوستای من دارن و این مسئله رو تایید کردن توی همین قم قم قم!!!

حالا یکی جوانمردی کنه سوالای منو جواب بده. راه دوری نمیره

7. این کاربر از Mansour_Manson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

13 اینم یه مدرک مستند تا خیالت راحت بشه

عکس ها از سیستم دوستمه. adsl 64 از صبانت گرفته! خونشون هم 20 متری بهشتی هست تو همین قم!

میدونم باورش یکم سخته

حالا یکی لطف کنه سوال منو جواب بده

9. این کاربر از Mansour_Manson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام چطوریت

adsl من هم از صبانت آخر هفته وصل میشه. میشه کمک کنید بگید من مودم USB خور از کجا بگیرم؟ صبایی ها میگن اگه از ما مودم نگیری بری USB خور بگیری 1000 تا مکافات برات پیش میاد. ما هم مسئول نیستیم. آقا بگید من چه کنم. پولم کمه خوب. چه غلطی بکنم. عجبا.

منصور- 20 متری بهشتی
    راستش متوجه سوال شما نمی شوم شما می خواهید مودم یو اس بی خور به گیرید نا نگیرید؟
    به نظرم سوال شما یک کمی مبهم است؟ شما می خواهید به گویید صبانت مودمش یو اس بی نمی خورد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عکس ها از سیستم دوستمه. adsl 64 از صبانت گرفته! خونشون هم 20 متری بهشتی هست تو همین قم!

میدونم باورش یکم سخته

حالا یکی لطف کنه سوال منو جواب بده
    یک سوال دیگر صبانت شبانه رایگان را در قم هم دارد ؟ یا نه ؟ چون شهرهای دیگر ایران ظاهرا نمایندگی های صبانت دو ساعت نیمه شب رایگان است و دانلود را بطور مجانی می توانید انجام دهید
    Last edited by 7777; 25-12-2007 at 04:57.

داره خودمونی میشه bshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

مودم صبانت

نقل قول از یکی از دوستان: "مودم هايي كه خودشون مي دن خيلي آشغال من رفتم خودم مودم خريدم قطعيم از دوستام خيلي كمتره"

نقل قول از یکی دیگه از دوستان: "شما رو هم مثل من مجبور کردن از مودمشون بخرین؟
    به من یه مودمHUAWEI ax mt800 انداختن 50 تومن که معلوم نیست پدر مادرش کین!! روی کارتنش هیچی ننوشته!"

حالا یکی بیاد به ما بگه چه کنیم. من میخوام برم یه مودم بخرم تا آخر هفته. بگید از خودشون بگیرم یا راه به صرفه تری هم هست؟!
    سلام
    احتمالا تا الن مودم خریدی ولی من جواب میدم
    من همین مودمی که خودشون میدن رو گرفتم مشکل خاصی ام باهاش ندارم.قطعیش هم خیلی کمه
    فقط به نظرم یه کمی گرون میدن.اگه مودم خودت ببری 10 تومن میگیره برا تنظیمات!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •