سلام. منظورم اينه كه در بخش محيط kde ايكونهايي با نام Computer و ahmadra's Home وجود نداره و فقط ترش هست براي من. چيكار كنم تا اين دوتا رو هم اضافه كنم؟ به اين محيط. چون فقط در قسمت default سيستم دارمش.
سلام. منظورم اينه كه در بخش محيط kde ايكونهايي با نام Computer و ahmadra's Home وجود نداره و فقط ترش هست براي من. چيكار كنم تا اين دوتا رو هم اضافه كنم؟ به اين محيط. چون فقط در قسمت default سيستم دارمش.
سلام
در دسکتاپ راست کلیک کن و از create new گزینه Link to Location رو انتخاب کن و مسیر دلخواه رو بده و آیکن دلخواه رو هم انتخاب کن ! یا اگر جای دیگه مثلا در منوی K هست (معادلش در گنوم) درق و دراپ کن به دسکتاپ ...
سلام. ممنون اقاي بياضي. درست شد. راستي يادتونه چه مشكلاتي سر برنامه downloader for x داشتيم؟
من نسخه rpm خالي رو گرفتم و نصب شد! خدا رو شكر. بازم ممنون.
سلام
خوشحالم که یواش یواش خودتون دارید مشکلات رو حل میکنید
حالا این تجربه با روزهای اولتون مقایسه کنید
دیدم به نجوم علاقه مندید راستی با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کردی
234ش$# ز2123ً#ض24 123ز1ثق23
Last edited by Ahmad-Ra; 12-09-2006 at 21:19.
نه كار نكردم. ولي ممنون از معرفي لينك اقاي majrix. حتما ميرم باهاش كار ميكنم!بايد چيز خوبي باشه.
سلام اقاي majrix . من تا چند مگ اول اين برنامه اي كه معرفي كرديد دانلود كردم ولي وقتي امروز صبح رفتم ت ولينوكس داشتم منو ها رو ميگشتم تو ابزار science يهو اين برنامه رو ديدم. بابا خيلي توپه برنامش. من حتي يك برنامه نجومي دارم كه خيلي معروفه به نام Starry Night pro ميشه گفت حداقل اين برنامه 60 درصد اون رو داره. ممنون از معرفي اين برنامه واقعا مفيد.
تازه کجاشو دیدی !نوشته شده توسط Ahmadra
به کهکشان لینوکس خوش اومدی
میگم..... وقتی که یه بسته برای لینوکس دانلود می کنم معمولاً میگه i586 می خوای یا i686. فرق این دوتا چیه و از کجا بفهمم که سیستم من کدوم یک از این هاست؟
به نوع cpu مربوط می شه
با دستور uname -a
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)