در دستگاه رو باز کن ، بالای سیدی رام یه تیکه فلزی هست که روش یه پلاستیکه گرده ، در حقیقت اون وظیف نگه داشتن سیدی رو داره ، اون از جاش در اومده جا بنداز درست میشه .
در دستگاه رو باز کن ، بالای سیدی رام یه تیکه فلزی هست که روش یه پلاستیکه گرده ، در حقیقت اون وظیف نگه داشتن سیدی رو داره ، اون از جاش در اومده جا بنداز درست میشه .
نه . این صدا رو که میده لنز میلرزه.
بعد همچین چیزی من ندیدم
راستی دستگاهت اسلیمه یا فت ؟
اینی که گفتم مال اون گنده ها هستش ، اسلیم مثل Ps1 میمونه جای درایوش .
اینشو نمیدونم اما اون چیزی که گفتی رو نداره اصلا. این فیبری که رایط بین برد و کیت پاور هست رو میشه خرید؟ چون ساییده شده شده دیگه کار نمیکنه
وا ، نمیدونی دستگاهت از این کوچیکسات یا از اون گنده ها ؟ قیافش داد میزنه .
سلام دوستان
PS2 من دچار مشکل شده و هر بازی و فیلم و آهنگ و ... میذارم پیام میده !
The Disk Could Not Be Read
اول خیال کردم واسه لنزش هست خودم لنزشو عوض کردم بازم نشد یه لنز دیگه هم گذاشتم بازم نشد ! ( 2 تاش سالم بود )
بعد PS2 رو دادم به یه متخصص (مثلا) میگه مشکل از Board هست !
به نظر شما میتونه مشکل از کجاش باشه ؟
من یک ps2 دارم که وقتی مموری رو داخل دستگاه می گذارم بعد دستگاه رو روشن می کنم تو بعضی از بازی ها مثل godofwar هر دو نسخه و burnout می نویسه که مموری وجود نداره اما خیلی بازی ها راحت لود می شن مثل taken 5 می خواستم بدونم مشکل از کجاست یک مموری نو هم خریدم و سیو ها رو ریختم روش اما باز هم اون هم همین طوری شد و یک سوال دیگه وقتی دستگاه روشنه نباید مموری رو بیرون اورد منظورم موقعی هست که در حال لود کردن نباشه فقط دستگاه روشن باشه ؟یک مورد دیگه این که یک بار سیو بازی رو پاک کردم و دوباره سیو کردم باز هم همین طور شد .
سلام
من یه لنز PS2 گرفتم ولی نمیدونم چجوری باید قفلش رو باز کرد
کسی اطلاع داره؟
منظورتون از قفل چیه ؟
اگه منظورتون کپی خور کردن و خوندن بازی های کپی هست که باید قطعه ای به نام modchip روش نصب بشه
که 15 تومان قیمتشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)