خب دوستان عزیز ;
امروز بازیهای نیمه نهایی شروع میشه و شاید آخرین فرصت برای افزایش امتیازها ،چون مرحله بعد فقط یک تکبازی فینال در پیش داریم که چیز زیادی ازش نمیتونه در بیاد.
خب دوستان عزیز ;
امروز بازیهای نیمه نهایی شروع میشه و شاید آخرین فرصت برای افزایش امتیازها ،چون مرحله بعد فقط یک تکبازی فینال در پیش داریم که چیز زیادی ازش نمیتونه در بیاد.
من میخواستم دانته رو بگیرم ولی چون کارم عجله ای شد اشتباها ون بویتن رو گرفتم
و نمیدونم چرا حواسم نبود به جای مولر اشنایدر رو کردم کاپیتان؟!
حالا موندم ریسک کنم و به جای اشنایدر رونالدو رو کاپیتان بکنم یا نه؟!!!!
منم عجله ای ترکیب چیندم.10 دقیقه آخر بودمولر رو میخواستم بذارم هافبک دیدم مهاجمه.این لواندوفسکی رو بهش ترجیح دادم آی سوختم...
اشنایدر کیه؟منظورت شواین اشتایگره؟والا خوب امتیاز گرفته.ولی رونالدو هم احتمال هر چیزی ازش میره.ریسکه دیگه.
راستی بازم نمره منفی داشتم -4 ولی خب در امتیازی که گرفتم جبران شد.رکورد نقل و انتقالات رو من زدم![]()
آی الان داری حال می کنی ...مولر رو میخواستم بذارم هافبک دیدم مهاجمه.این لواندوفسکی رو بهش ترجیح دادم آی سوختم
===========
به به ، به لطف لواندوسکی تمام نقشه هامون برای اول شدن به باد فنا رفت.
اشتباه دفعه قبلمو دوباره تکرار کردم و بازم به رئالی ها در دفاع اعتماد کردم و دمشون گرم جواب اعتمادمونو با 4 تا گل دادند.
حالا نمی دونم برای سومی بجنگم یا ریسکی بازی کنم؟![]()
Last edited by Dark Soul; 25-04-2013 at 09:31.
کی فکرش رو میکرد لواندوسکی بتروکونه؟!!ای کاش کاپیتانش میکردم.
به خاطر اوزیل بی خیال گوتزه شدم و 4 امتیاز راحت از دست دادم...
دیدید یه وقتهایی ته دل آدم یه چیزایی رو به آدم تلقین میکنه؟؟!!!!!!
واسه همین بازم دارم می سوزمچون دورتموند رو یه خورده میشناسم می دونستم تو زمین خودش خیلی خوب دفاع میکنه شک داشتم که رونالدو رو کاپیتان کنم یا لواندوفسکی رو که کاش منطقی فکر نمی کردم و احساسی کار میکردم.17 تا پرید........
کلا اگه بخوای تو این لیگ فانتزی بیای بالا باید ریسک کنی
حالا اگه رونلدو هتریک هم میکرد تفاوت خاصی ایجاد نمیشد چون تو تیم همه کاپیتان بود!
دیشب انقدر دعا کردم که دورتموند گل بخوره که اخر سر دعام مستجاب شد
محمد دو تا دفاع و دروازبان از دورتموند داشت
حالا باید امشب دعا کنم که مسی کاری نکنه![]()
ای نامرد........هم دعات حسابی مستجاب شد و هم خوش شانس بودی:یکی تعویض راموس و یکی هم گل مولر که اگه نمی زد من حتی اول هم میشدم.
متاسفانه دیشب نتونستم ترانسفر کنم و الان بازیکنانی که مدنظرم بود رو حساب میکنم،اگه ترانسفر میکردم 6-7 امتیاز بیشتر از الان میگرفتم.
به هر حال با افتضاح شب اول،شب دوم بهتر بود و امیدهایی برای قهرمانی بدست اومد هرچند که نمیشه رو فینال زیاد حساب کرد.
اینم جدول p30world بعد از پایان بازیهای نیمه نهایی با صدر نشینی آلومینیوم هرمزگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کاپیتان رو کی بذاریم برای امشب؟
بعد در طول بازی چه کارایی میشه انجام داد؟ تعویض بازیکن؟ تعویض کاپیتان؟
لیگ تموم شد اینا رو نفهمیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)