تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 19 از 328 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کوتاه بیاین تو رو خدا

زشته میایین میگین دختر خوب وجود نداره.اینکه یه دختر احساسات شما رو به بازی گرفته دلیله بر برد بودن تمام دخترا نداره.
    یا همچنین برعکسش دخترایی هم که از یه پسر داغ مونده رو دلشون میگن همه مردا مثل همن همشون سنگ دلن.

بهتره در مورد مشکلات اصلی ازدواج بحث کنیم تا بچسبیم به دلایل بی پایه و اساس و غیرمنطقی
    در مورد مهریه
    من به شخصه مهریه های نجومی مثل 1000 تا یا بیشتر رو قبول ندارم.
    ولی سکه کمتر از 150 یا 200 هم برای دختر ریسک داره.بالاخره مهریه تو این زمونه یه جور پشتوانه ی دختر هست.
    قول میدم مهریه نباشه خیلی از مردا مثل نقل و نبات زن میگیرن و طلاق میدن.
    خیلی موافقم! بد و خوب در هردوجنس وجود داره .صرف اینکه تجربه بدی داشتید و داشتیم یا صحبتهای اطرافیان، نمیشه به همه تعمیم داد.
    بحث مهریه از قدیم تا الان بوده از زمان های خیلی خیلی قدیم تا الان! اون وقتها هم به نرخ روز کلی مهریه تعیین میکردن یعنی فکرنکنید که کم بود!اونوقتها هم عندالمطالبه بود مثل الان و...
    حالا منظور اینکه مشکل رو نباید در مهریه و چندتا سکه بودنش جستجو کرد! بالا رفتن سن ازدواج و ازدواج نکردن دلایل به مراتب مهم تر و سنگین تر از این حرفا رو داره
    همون بحث رفاه هم خب مطرحه
    قاعدتا هم دختر نمیخواد خیلی سختی بکشه و هم مرد نمیخواد زیر فشار مالی زندگی له بشه
    جفتشون هم حق دارن
    اما من همون اولی که این تاپیک زده شد در صفحه 3همین تاپیک دلیل اصلی ازدواج نکردن خیلی از دخترها و پسرها رو مطرح کردم
    هنوزم هم سر حرفم هستم
    یعنی منکر این نمیشم که وضعیت مالی و بالا رفتن توقعات و ...و....و....تاثیرگذار هستند دراین امر
    اما دلیل اصلی بی اعتمادی طرفین هست بدون شک!

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

این چیزی که خیلی ها بهش میگن شکست عشقی در واقع یه بچه بازی بیش نیست! طرف دبیرستانیه عاشق چش و ابروی دختری میشه، دو سه ماه هم با همن بعدش یه جوری رابطشون بهم میخوره و از این قضیه به عنوان شکست عشقی یاد میکن! اصلا این وسط مفهوم "عشق" به درستی درک نشده! شما وقتی عاشق یه نفر باشی همیشه بهترین ها رو براش آرزو داری، حتی اگه بهترین شرایطش با یکی دیگه غیر از شما باشه. ما متاسفانه از یه دختری میخوایم بهمون قول زندگی بده در حالی که هیچی نداریم! دختر هم همینطور انتظار داره پسر بهترین ها رو براش مهیا کنه و نگاهی به شرایط اون پسر نمیندازه. خب این کجاش عشقه که از هم پاشیدنش بخواد شکست عشقی باشه؟
    به نظر من تمام مشکل از این جامعه ی سرتا پا متضاده! وقتی پسر و دختر اجازه ی ارتباط با هم ندارن و بعد یارو برا اولین بار تو دانشگاه یه دختر میبینه سریع عاشقش میشه و فکر میکنه دختر زندگیشه، دیگه چه انتظاری میره؟ مشکلات خیلییییییییی عمیق تر از اینه که با بحث بشه به نتیجه رسید. از مشکلات ازدواج هم که بهتره چیزی گفته نشه!

4. 8 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

چند تا سوال از خانوم ها ی محترم داشتم کاری هم به رسم و رسوم و قوانین داخل و خارج از کشور ندارم

شما میگین مهریه پشتوانه و ... برای یک زنه من میگم مگه ما قراره کالا بخریم یعنی شما دارید روی خودتون قیمت میزارید یا به قول بعضی وسیله ای درست کردین تا زمانی که شوهرتون خواست بهتون خیانت کنه یا طلاقتون بده از این طریق بتونین انتقام بگیرین یا آینده خودتونو تضمین کنید (صحبتی ار بچه فعلا نیست) خوب حالا فکر کنیم این قضه بر عکس باشه و زن خیانت کنه یا بی هیچ دلیلی (نگید غیر منطقی حرفت و وجود نداره) بخواد مهرش رو اجرا بزاره اون موقعه تکلیف مرد چیه ؟

شما میگین خب زن تو خونه داره زحمت میکشه و بچه داری و خونه داری و ... کی گفته تو این زمونه با این گرونی زن باید تو خونه بمونه اگر یه مرد نخواد اصلا خونش برق بزنه و شام و نهار نخواد و ... یه زن باید به طور مساوی بیرون از خونه کارکنه و تو مخارج خونه سهیم باشه توی کارای داخل خونه هم یه آقا با خانومش سهیم هستش و وقتی درآمد خوبی باشه میشه حتی برای بچه و کارای خونه هم پرستار و ... گرفت

در مورد حس بی اعتمادی نسبت به یه مرد که ممکنه هر لحظه خیانت کنه در مورد زن هم همینه و وقتی مثلا قرار باشه بره دانشگاه و سر کار یا هر جای دیگه ای ممکنه یه مرد ته دلش حس بی اعتمادی رو داشته باشه اما آیا این دلیلی میشه که از زنش برای تضمین از بین بردن حس بی اعتمادی خودش مهر بگیره ؟

شما میگن اگر یه مرد زنش رو طلاق بده اون زن بدون سرپرست میشه خوب یه خانوم هم بره سر کار و از لحاظ مالی هم آینده خودش هم بچش رو تضمین کنه نه با چیزی به اسم مهر (یه پول باد آورده)

شما میگین ازدواج هندونه در بستست کاملا درسته همونطور که شما هر چقدرم طرفتون رو بشناسید بازم ته دلتون نگران خیانت از طرف مرد هستین همون حس هم در مود آقایون نسبت به خانوم ها وجود داره

اگر قرار شما احساس و دوست داشتن و ... وسط بزارید خب مرد هم میزاره

اگر این احتمال وجود داره که مرد بره سراغ زنه دیگه ای همین احتمال برای زن هم هست

و هزار اگر و اما دیگه که اینا کلا به مرد بودن و زن بودن مربوط نمیشه

سوال آخرم اینه که شما چه چیزی رو تو خودتون برتر میبینید که حس میکنید باید توی یه سری موارد برای خانوم ها استثنا عاتی مثل مهر و ... در نظر گرفته شه نسبت به مرد ؟ (مگرنه اینکه هر دو انسانیم پس چرا حق و حقوقمون متفاوت باشه)

یا اگر خیانت و بی مهری و پیچوندن و دنبال قیافه خشگل بودن و دنبال پول بابای دختره بودن و ... فقط از طرف مرداست و این وسط فقط خانوم ها هستند که مورد ظلم واقع شدند و حالا با چیزی به اسم مهریه که همون 110 تاش واسه یه عمر آب خنک خوردن پسر کافی هستش (کاری ندارم میشه گرفت یا نه) میخواید خودتون رو تضمین کنید ؟

6. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

به نظر من باید قانونی تصویب بشه که اولا میزان مهریه در چارچوب دارایی های مرد تعیین بشه و معقول باشه و قانون دیگری هم تصویب بشه تا اگر دادگاه خانواده تشخیص داد تا زن قصد خیانت یا قصد انتقام جویی داره مهریه اش بسیار محدود بشه.

8. 6 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

این طوری که مهریه صفر میشه.
    تازه دادگاه چطوری تشخیص بده که زن قصد خیانت یا انتقام جویی داره؟؟
    حالا اگه مرد چنین قصدی داشت چی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مهمترین دلیل مشکلات شدید اقتصادی است...

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چند تا سوال از خانوم ها ی محترم داشتم کاری هم به رسم و رسوم و قوانین داخل و خارج از کشور ندارم

شما میگین مهریه پشتوانه و ... برای یک زنه من میگم مگه ما قراره کالا بخریم یعنی شما دارید روی خودتون قیمت میزارید یا به قول بعضی وسیله ای درست کردین تا زمانی که شوهرتون خواست بهتون خیانت کنه یا طلاقتون بده از این طریق بتونین انتقام بگیرین یا آینده خودتونو تضمین کنید (صحبتی ار بچه فعلا نیست) خوب حالا فکر کنیم این قضه بر عکس باشه و زن خیانت کنه یا بی هیچ دلیلی (نگید غیر منطقی حرفت و وجود نداره) بخواد مهرش رو اجرا بزاره اون موقعه تکلیف مرد چیه ؟

شما میگین خب زن تو خونه داره زحمت میکشه و بچه داری و خونه داری و ... کی گفته تو این زمونه با این گرونی زن باید تو خونه بمونه اگر یه مرد نخواد اصلا خونش برق بزنه و شام و نهار نخواد و ... یه زن باید به طور مساوی بیرون از خونه کارکنه و تو مخارج خونه سهیم باشه توی کارای داخل خونه هم یه آقا با خانومش سهیم هستش و وقتی درآمد خوبی باشه میشه حتی برای بچه و کارای خونه هم پرستار و ... گرفت

در مورد حس بی اعتمادی نسبت به یه مرد که ممکنه هر لحظه خیانت کنه در مورد زن هم همینه و وقتی مثلا قرار باشه بره دانشگاه و سر کار یا هر جای دیگه ای ممکنه یه مرد ته دلش حس بی اعتمادی رو داشته باشه اما آیا این دلیلی میشه که از زنش برای تضمین از بین بردن حس بی اعتمادی خودش مهر بگیره ؟

شما میگن اگر یه مرد زنش رو طلاق بده اون زن بدون سرپرست میشه خوب یه خانوم هم بره سر کار و از لحاظ مالی هم آینده خودش هم بچش رو تضمین کنه نه با چیزی به اسم مهر (یه پول باد آورده)

شما میگین ازدواج هندونه در بستست کاملا درسته همونطور که شما هر چقدرم طرفتون رو بشناسید بازم ته دلتون نگران خیانت از طرف مرد هستین همون حس هم در مود آقایون نسبت به خانوم ها وجود داره

اگر قرار شما احساس و دوست داشتن و ... وسط بزارید خب مرد هم میزاره

اگر این احتمال وجود داره که مرد بره سراغ زنه دیگه ای همین احتمال برای زن هم هست

و هزار اگر و اما دیگه که اینا کلا به مرد بودن و زن بودن مربوط نمیشه

سوال آخرم اینه که شما چه چیزی رو تو خودتون برتر میبینید که حس میکنید باید توی یه سری موارد برای خانوم ها استثنا عاتی مثل مهر و ... در نظر گرفته شه نسبت به مرد ؟ (مگرنه اینکه هر دو انسانیم پس چرا حق و حقوقمون متفاوت باشه)

یا اگر خیانت و بی مهری و پیچوندن و دنبال قیافه خشگل بودن و دنبال پول بابای دختره بودن و ... فقط از طرف مرداست و این وسط فقط خانوم ها هستند که مورد ظلم واقع شدند و حالا با چیزی به اسم مهریه که همون 110 تاش واسه یه عمر آب خنک خوردن پسر کافی هستش (کاری ندارم میشه گرفت یا نه) میخواید خودتون رو تضمین کنید ؟
    به نظر من باید قانونی تصویب بشه که اولا میزان مهریه در چارچوب دارایی های مرد تعیین بشه و معقول باشه و قانون دیگری هم تصویب بشه تا اگر دادگاه خانواده تشخیص داد تا زن قصد خیانت یا قصد انتقام جویی داره مهریه اش بسیار محدود بشه.
    من جوابم بیشتر به نقل قول دوم هست اما اونم نقل گرفتم شاید در بخش مهریه جاهاییش به سوالات ایشون هم ربط پیدا کنه

اخه الان حرف شما واقعا منصفانست؟چرا فقط به نفع خودتون حرف میزنید؟شما به من بگو درصد خیانت خانومها بیشتره یا اقایون؟عقلانی احساسی و اماری همه جوره همیشه اقایون هستند که خیلی عذرمیخوام در بیشتر موارد بتونن! از خیانت دریغ نمیکنن! دیگه دراین بخش که حرفی نیست
    من نمیگم خانومها اصلا اهلش نیستن اما انصافا از حق نگذریم اقایون به مراتب بیشترن
    حتی قانون هم دستشون رو باز گذاشته یه کلاه شرعی هم میزارن و میگن بعله 4تا فلان بیسار!!!
    بعد شما ادعات میشه اگررررر دادگاه تشخیصصصص بده که زن میخواااااد خیانت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب منطق زیبایی داری شما

شما بفرما اون دادگاه منصف شما که برحسب دارایی مرد باید تعیین مهریه کنه ، در حق یک مرد خیانت کاره و خیانت های چندین بارش چه حکمی باید داشته باشه؟چه تشخیصی؟چه کشکی چه دوغی؟ همون مهریه هم نباشه که دست اقایون((همه نه)) از اینی که هست هم بازتر باشه؟
    والا بخدا بی انصافی هم حدی داره!خیلی بی انصافید

اینجور نظرها رو که میخونم بیشتر ایمان میارم که دیدگاه امثال شما از هرچی زندگی مشترکه سیرمون میکنه
    که یک نفر تا چه حد میتونه حق به جانب جبهه بگیره

یک چیزی رو میدونید؟من فکر میکنم زندگی که به پشتوانه مهریه بخواد ادامه داشته باشه بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره برادره من! اون مهریه میخوام نباشه که بخواد مردی رو مجبور کنه کنار زنش بمونه!
    وقتی خیانت باشه وقتی بی اعتمادی باشه به نظر من اگه میلیون تا سکه هم مهریه باشه چه ارزشی داره؟
    نه واقعا چه ارزشی داره؟ارزش اون همه احساس خالصانه رو که اول زندگی مشترک اون قول تا ابد کنار هم موندن و ...فکر کردید 1000تا سکه یا کمتر و بیشترش دردی دوا میکنه از کسی؟گیریم بیفته زندان گیریم داشته باشه کلشو بده که چی؟زندگی که به گند کشیده شده رفته پی کارش!

بعضی خانوما میخوان دلشون خنک بشه میبینن مرد رفته بایکی دیگه مهر رو میگیرن که مثلا یکجورایی جبران کنن! که اینم یک حس موقته فکر کردی ته دل اون زن اروم میگیره؟میدونی در واقع اون پول و اون سکه هیچ ارزشی نداره بود و نبودش فرقی نداره
    فقط صدای فریاد یک زن هستش که دستش از همه جا کوتاست

این یک حالته حالت دیگه ای هم هست(( که البته قبول کنید خیلی ها این دید رو ندارن!))که طرف از اول به خاطر نفع مالی مهریه رو بالا میگیره بی دلیل میزاره اجرا مرد رو بدبخت میکنه بله اینم هست چارش چیه؟آدمتون رو بشناسین یک دختر باخانواده و معقول مگر دیوانه و مجنون باشه که بخواد زندگیشو با دستای خودش اینجوری نابود کنه
    مگر عقده پول داشته باشه فقیری چیزی باشه که طمع کنه و...
    ادم عادی خیلی خیلی بعیده!
    البته باز صددرصد نیست ولی نادره!

اما شما اقایون این اقلیت رو اینقدر بزرگ جلوه میدید که دربرابر ناعدالتی هایی که در جامعه و قانون و همه جا متوجه خانومها هست چندین برابر بزرگنمایی میکنید
    که زنها همگی هیولاهای طماعی هستند که میخوان مردها رو بچاپن!
    زندگی گرو کشی نیست
    زندگی جنگ نیست
    من واقعا متاسف میشم و متاسف میشم که این مدل زنها و مردها رو درجامعه میبینم
    اصلا میدونید؟یک دلیل دیگه ای که بی اعتمادی میاره برای ماها همین خوندن نظرات امثال شماست
    کسی که به این دیده به یک زن اصلا زن رو ولش به یک انسان نگاه میکنه واقعا میتونه یک شریک خوب برای همسرش باشه؟
    احترام باید باشه از نوع متقابل
    نوع رفتار هرفرد بازخورد مناسب خودش رو میطلبه
    یک مرد معقول و خوب ((که هستند و کم هم نیستند)) که به فکر زندگی و خوشبختیش باشه نه گروکشی و کشمکش شما یقین بدون اگه زنش اون مشکلات اقلیتی که گفتم رو نداشته باشه کاملا میتونه مکمل خوبی براش باشه باهم کنار بیان و ...ولو مهریش 100باشهیا1000یاهررقم دیگه ای!

درپایان یکبار دیگر میگم همه ی مردها اینقدر بدبین نیستن نسبت به خانومها((نمونش بین خودتون هم هست)) و جای شکرش باقیست
    همه ی خانومها هم اونقدر بد که شما فکر میکنید نیستند((که البته بد هم وجود داره در حد توصیفات بعضی ها))
    ولی هیچ چیز کلیت نداره
    آدمش اگه درست باشه(چه زن چه مرد) مهریه بود و نبودش زیاد و کمش نمیتونه دغدغه ای محسوب بشه شک نکنید.
    Last edited by Atghia; 14-10-2012 at 00:39.

12. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

شما به من بگو درصد خیانت خانومها بیشتره یا اقایون؟عقلانی احساسی و اماری همه جوره همیشه اقایون هستند که خیلی عذرمیخوام در بیشتر موارد بتونن! از خیانت دریغ نمیکنن! دیگه دراین بخش که حرفی نیست
    من نمیگم خانومها اصلا اهلش نیستن اما انصافا از حق نگذریم اقایون به مراتب بیشترن

.
    من یه جمله میگم با بقیه حرفای شما کاری ندارم .

هر جا مردی خیانتی کرده پای یه زن در میون بوده . مرده با یه مرد دیگه رو هم نریخته که با یه زن دیگه رو هم ریخته .

اون زنه هم از آسمون نیومده بلکه زن و همسر یه خانواده دیگه بوده .

اگه میگید مرده با یه دختر مجرد رابطه داره خوب زنه هم با یه پسر مجرد رابطه داره .

خلاصه بگم این حرف که مردا بیشتر خیانت میکنن اصلا و عقلا و منطقا و ... قابل قبول نیست .

" همیشه پای یک زن در میان است "
    Last edited by scali; 14-10-2012 at 01:49.

14. 4 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من یه جمله میگم با بقیه حرفای شما کاری ندارم .

هر جا مردی خیانتی کرده پای یه زن در میون بوده . مرده با یه مرد دیگه رو هم نریخته که با یه زن دیگه رو هم ریخته .

اون زنه هم از آسمون نیومده بلکه زن و همسر یه خانواده دیگه بوده .

اگه میگید مرده با یه دختر مجرد رابطه داره خوب زنه هم با یه پسر مجرد رابطه داره .

خلاصه بگم این حرف که مردا بیشتر خیانت میکنن اصلا و عقلا و منطقا و ... قابل قبول نیست .

" همیشه پای یک زن در میان است "
    جمله آخر شما که شعاری بیش نیست! اینو اگر آقایون نگن دیگه چه توجیح دیگه ای بیارن؟((همون دید مادربزرگ ها که بعله دختره/زنه نشست زیر پای پسرمون گولش زد از راه به درش کرد و...))
    اما در مورد صحبتی که داشتید ببینید شما منظور منو خوب متوجه نشدید بله قاعدتا دو طرف باید وجود داشته باشه تا اون رابطه غیرمجاز شکل بگیره یک نفر تنها اگر بخواد که نمیشه!
    اما حرف من چز دیگه ای بود شاید دلیل یک دختر یا خانومی که با یک اقای متاهل رابطه برقرار میکنه این باشه که وضع مالیش درست نیست خرجی نداره(نه در همه موارد)! اما دلیل اقایون قاعدتا این چیزا نیست چه بسا که برعکسه یعنی هرچقدر تامین تر هستند تمایلشون و دستشون بازتر!
    حالا منظور؟یعنی میخوام بگم خیلی واضحه که یک زن از لحاظ احساسی در شرایط نرمال!!! سختتر راضی میشه که بخواد به جای یک نفر چند نفر رو در قلبش جا کنه
    اما اقایون با افتخار اینکار رو انجام میدن و میگن خدا گفته! قران گفته میشه! مرد فرق داره! زن احساساتیه! مرد مرد هست و از این صحبتهای پیچشی عوام!
    متوجه هستید چی میخوام بگم؟این از بخش دید احساسی غریزه که زنها ذاتا انسانهایی هستند که نمیتونن احساسشون رو تقسیم کنند با چندین نفر در آن واحد! در صورتی که اقایون...!!!زن به همین سادگی دل نمیکنه! سخت دل میبنده و سخت دل میکنه در صورتی که در مورد اقایون بنظر برعکسه!
    در بخش عقلی قضیه هم شما چندمورد میشناسی که مرد رفته زن دوم و سوم گرفته آب از آب تکون نخورده؟اما مگه زن میتونه بره؟اصلا با عقل جور درمیاد؟خیلی راحت اون زن از هستی ساقط میشه برادر!
    من نمیگم کدوم کار خوبه یا بده اما میگم عقل هم میگه نمیشه یک زن در آن واحد باچندنفر در ارتباط باشه
    بخش آماری قضیه هم دیگه بحثی نداره که! یعنی واضح نیست آمار خیانت اقایون بیشتره؟؟؟؟
    دیگه این واقعا از اون حرفاست! نکنه باید برم مرکز امار ، براتون امار در بیارم؟
    هرچندحرفام برای کسی که منطق دارند شاید قابل پذیرش باشه
    اما برای دسته ای که فقط به باورهای خودشون فکر میکنن و حاضر نیستند دقایقی به غیراز اون فکر کنن با دلیل و سند و مدرک هم بی منطق جلوه میده!
    آرزوی موفقیت برای هردودسته با افکارشون رو دارم
    Last edited by Atghia; 14-10-2012 at 08:56.

16. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این که چرا جوان ها کمتر ازدواج میکنند خوب از بی کفایتی پدران و مادران هست که جامعه رو به این جا رسوندند

به نظرمن الان تو این دور و زمونه 70 تا 80 درصد مشکلات زندگی افتاده رو دوش مرد خونواده که اصلا درست نیست
    متاسفانه دختر ها و پدر مادر ها به پسر ها فقط به چشم یک کارگر نگاه میکنند و توقع دارند که همه کارها رو پسرها انجام بدهند

18. 4 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •