نه، 10 تا مثل کوجیما هم دور هم جمع بشن نمیتونن یک ناشر حتا در حد کوچیک بشن.
ناشر بودن به همین سادگی ها هم نیست و برای خودش کمپانی و تشکیلات بزرگی میطلبه.
نه، 10 تا مثل کوجیما هم دور هم جمع بشن نمیتونن یک ناشر حتا در حد کوچیک بشن.
ناشر بودن به همین سادگی ها هم نیست و برای خودش کمپانی و تشکیلات بزرگی میطلبه.
کی این بازی واسه ps4 میاد ؟
دموش که خیلی عالی بود.
September 1, 2015 اولای شهریور میشه فکر کنم...
PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows
کاش برای لینوکسم میومد
امیدوار پر از باگ و مشکل کرک نباشه
از دست این کوجیمادست از سر این تحریکات گیمرها بر نمیداره، دقیقا هم میدونه کجارو دست کاری کنه و چیکار کنه:
The character Quiet has been a topic of controversy, concerning the depiction of women in video games. Kojima has stated that he directed The Phantom Pain 's art director to make some of the game's characters "more erotic", in order to encourage [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and figurine sales. He has stated that he misspoke and that "----" would have been the better word to use, "What I'm really trying to do is create unique characters. One of those is, of course, Quiet. She's a really unique character. I wanted to add that sexiness to her," Kojima said. "It wasn't really supposed to be erotic, but ----.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا لیاقتشو داره
من می خوام با این اسنایپ شم!
Last edited by Mehrshad-msv; 09-06-2015 at 13:17.
به نقل از یکی از خبرنگاران بعد از دیدن ویدیو بازی: ( این شاید اخرین نمایشی باشه که ما از طرف اقای کوجیما برای این فرانچایز، متال گیر میبینیم )
کلمه شاهکار در مقابل این بازی واقعا خیلی ناچیزه
لینک دانلود ویدئو E3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 64 روز دیگه باقی میونده
10 شهریور امسال روز تولد دوباره صنعت گیم خواهد بود.
تولدی جدید در گیم پلی
داستان و شخصیت پردازی
لول دیزاین
یک ویدئو 40 دقیقه ای از گیم پلی بازی منتشر شده که من خودم همشو ندیدم ولی همین مقدار کم هم شاهکار بود.
با توجه به بازخوردهای فوق العاده مثبت رسانه ها و ملت بعد از دیدن این ویدئو 40 دقیقه ای و بعد از دیدن دگرگونی کامل گیم پلی بازی
قرار شده که کوجیما مجددا از طریق دیگه ای همین مرحله و همین 40 دقیقه رو بره و نکات جدید تری رو نشون بده.
من ویدو بالا رو کامل دیدم...
باید بگم در یک کلام فوق العادس.
یکی از چیزایی که من واقعا لذت بردم جزیات وصف ناپذیر تو گیم پلی بازیه که شامل کلی ریز جزیات هست.
در کل امیدوارم این آخرین شماره mgs باشه با توجه به رفتن کوجیما از کونامی دیگه این عنوان ادامه پیدا نکنه!
دموی جدیدی از بازی منتشر شده که همون مرحله E32015 رو با روش های مختلف انجام میدن و واقعا بینظیره ... اینطور که مشخصه رقابت سر بهترین بازی سال سر ویچر و متال و فال آوت , بتمن هست ...(جنازه بتمن هم GotY میشه)
راسی برا لینک دانلود و زیرنویس فارسی این دمو هم به پروفایلم سر بزنید.
مگه داریم !!!!!!!
مگه میشه !!!!!!!
عظمت این بازی وصف ناشدنیه
به این میگن open world ... به این میگن انتخاب بین مخفی کاری و اکشن
یکی ایشونو بگیره
آقایون به این میگن بازی در یک جمله توصیف ناپذیر
چرا اینا اینجوری بازی میسازن با تارو پود آدم عجین میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)