راستی چند خریدی ؟
راستی چند خریدی ؟
من s3 رو بزور تو جیبم جا میدم شما با نوت چه میکنید!؟![]()
2037500 تومان .
all digitall آورده ،میفروشه ۲.۲۰۰.به نظرتون قیمت پایینتر میاد؟
اینم تست ضربه Galaxy Note II فوق العادست با این وزن و اندازه..... اصلا مشکل Galaxy S III رو نداره...
کاملا مقاومه........رو سفیدمون کرد سامسونگ
این تست جدید نیست ، برای کسایی که ندیده بودن گذاشتم
حتما ببینید
<strong>
اینم لینک جدا از یوتیوب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم لینک از صفحه آپارات خودم برای کسایی که مشکل فیلتر دارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by d.b23; 08-10-2012 at 20:07.
2200 گرونه. اولا که قراره تا دو هفته ی دیگه اوضاع ارز به تثبیت کامل و پایین اومدن برسه. دوما که قیمت بازارش 2 تومنه. حالا چجوری این میده 2200؟ سوما که همیشه فروشگاه های انلاین باید از مغازه کمتر باشه قیمتشون چون انبار هستن و پول اجاره مغازه نمیدن. با این اوصاف داره گرون میده حدود 300 تومن بیشتر از چیزی که باید بده. روز اولیه که اوورده. من که فعلا صبر میکنم
برادر عزیز فکر نمی کنم ارز بیاد پایین ، تا نشده 2500 بگیر .
البته این نظر منه خود دانی![]()
قضیه این دو هفته چیه ؟ الان که دلار باز داره میره بالا.
سید شمس الدین حسیتی وزریر اقتصاد و خود رئیس جمهور دیروز و امروز تاکید کردن که قراره تا دو هفته ی دیگه دلار رو تثبیت و ارزون کنن. امروز وزیر اقتصاد گفته که دلار رو به 2 تومن میرسونیم...
البته بعد از جمع کردن دلال ها خیلی بعید نیست. درهر صورت من گفتم که 2200 گرونه چون 2000 تومنش هست تو بازار. شخصا ترجیح میدم صبر کنم. برای بانک مرکزی کاری نداره که. کلی ارز ریخت تو بازار دلار از بالای 3600 شدش 2800.
درسته که به همه نمیدن و کلی شرایط و... داره ولی در هر صورت برای وارد کننده ی کالا دلار 2800 موجوده . من اگر اتفاق خاصی نیوفته ترجیح میدم دو هفته رو صبر کنم. دلار 2 تومن نشه فکر میکنم از 2800 ارزون تر شه.
دوست عزیز سایبر. خود من هم وقتی دلار 3600 به بالا بود و هر روز داشت میرفت بالا ، با این که دلار نداشتم ، میخواستم بخرم که نخریدم و دلار شد 2800. حالا هم فکر میکنم اینکه خورد خورد داره میره رو ارز خیلی حائض اهمیت نباشه. چون اگه بانک مرکزی بخاد وارد بشه خیلی راحت میتونه قیمت ها رو بشکونه.
در هر صورت خودم هم به حرف هایی که وعده بعیدی زده میشه خیلی اطمینان ندارم ولی فکر میکنم ارزون تر هم بشه خریدش
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در پی انتشار مطالبی از سوی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از قول رییس جمهوری در خصوص وعده ˈمحموداحمدی نژادˈ به وی درباره برخی مسایل اقتصادی، مرکز روابط عمومی دفتر رییس جمهوری این نقل قول را عاری از حقیقت و کذب محض دانست.
مرکز روابط عمومی دفتر رییس جمهوری تاکید کرد: مطالبی که دیگران از قول رییس جمهوری مطرح می کنند، عاری از هرگونه اعتبار و سندیت بوده و از اصحاب رسانه انتظار می رود از انتشار آن خودداری کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)