سلام دوست گلم
من شرمندتم ، 4 روز نبودم
ببین دوست عزیز من 4 سال تو نخ تی وی هستم . فکر نمیکنم کسی تو این تاپیک به اندازه من تحقیق کرده باشه . من انقدر وسواس به خرج دادم که کم کم داشت به یه بیماری تبدیل میشد .
تی وی ها مثل ماشین میمونن و همشون تو یه زمینه مشترکن : ماشینا راه میرن و تی وی ها تصویر نشون میدن .
حالا تو ماشینا اگه شما بخوای یه لامبورگینی گالاردو بخری که حدودا 400 هزار دلار قیمتشه با یه بی ام و 740i حدودا 120 هزار دلار قیمتشه اختلاف قیمت خیلی بالایی رو باید بپردازی البته شایدم برات مهم نباشه و یه ماشین 5 هزار دلاری هم کارت رو راه بندازه . ولی خوشبختانه در مورد تی وی ما بدون این که اون اختلاف قیمت خیلی بالا رو داشته باشیم به همون میزان اختلاف کیفیت داریم .
همونطورکه خدمتتون عرض کردم من به این تی وی بعد از 4 سال رسیدم و به جرات میگم با نزدیکترین رقیبش فرسنگ ها فاصله داره . گول امکانات جانبی که رو پنلها میزارن رو اصلا و ابدا نخور همه این امکانات رو و شایدم خیلی بیشترش رو یه wd hd media player live به نحو احسن برات انجام میده .
جنسای ب ا ن ه هم خدائیش اصل و خوبن ( لا اقل برای من که اینطور بوده )
تو زمینه تست تی وی سایتای زیادی وجود دارن شما برای اینکه خیالت راحت بشه و قوت قلب پیدا کنی یه نگاهی به اونا بنداز من یکیش رو برات میزارم کافیه که اون جدل پایینش رو با تی وی های دیگه مقایسه کنی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باش که این سایتها از من و شما و تمام بچه های این فروم صدها برابر بیشتر میدونن . به حرف من نوعی هم خیلی گوش نکن چون ممکنه ( خودم رو میگم ) من مثلا به یه پنل تعصب داشته باشم اونم از نوع بیخودیش و بالا ببرمش و یا از یه پنل دیگه بدم بیاد و بخوام بکوبمش .
مثلا من تو همین فروم دوستی دارم که همیشه ازش تشکر میکنم اما ایشون هر وقت که بنده از تی ویم یه تعریفی کرده باشم هیچ وقت اسمش رو جزو تشکر کننده ها نمیبینی . ذهنش هم معطوف یه مارک خاص که از نظر من فقط تبلیغات و حجم تولید دازه و نه هیچ چیز دیگه ای . البته من بهش ارادت دارم و دوسشم دارم .
دوست ندارم تبلیغ هیچ مارکی رو بکنم چون مال بابام که نیستن هیچ کدوم ولی بعد از 4 سال تحقیق ( تو این مدت میتونستم لیسانس این مورد رو بگیرم ) با قاطعیت تمام میگم فقط پاناسونیک اونم اول مدلای 2010 و بعد مدلای 2009 و اونم اول سری V و بعدش سری G .
s`hs
.gif)