تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 720 اولاول ... 91516171819202122232969119519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ای کاش این دو تا دوستی که v20 خریدند,جواب سوالهای چند پست قبلی من رو میدادند.من تا چند روز پیش میخواستم C650 بگیرم.ولی با تعریفهای شماها نظرم یه مقداری رفت روی V20.ولی هیچ یک از این دو تا رفیقمون پاسخ قطعی و تست شده ای به سوالهای من ندادند.بدجوری تو شکم .به نظر شما اگه به جای C650 , یک V20و یک WD TV LIVE بگیرم بهتر نیست؟
    راستی میخواهم از اون شهر مرزی سفارش بدم و تهران تحویل بگیرم,اگه الان سفارش بدم تا شنبه ظهر تحویلم میدن؟
    سوال آخر:من از شیراز دارم میام و میخواهم برم تو جمهوری نمایندگی پایونیر یک RS30 بگیرم.یه آدرس میخواهم اون اطراف واسه خرید WD TV LIVE گارانتی دار.HELP PLZ,PLZ,PLZ.
    سلام دوست گلم
    من شرمندتم ، 4 روز نبودم
    ببین دوست عزیز من 4 سال تو نخ تی وی هستم . فکر نمیکنم کسی تو این تاپیک به اندازه من تحقیق کرده باشه . من انقدر وسواس به خرج دادم که کم کم داشت به یه بیماری تبدیل میشد .
    تی وی ها مثل ماشین میمونن و همشون تو یه زمینه مشترکن : ماشینا راه میرن و تی وی ها تصویر نشون میدن .
    حالا تو ماشینا اگه شما بخوای یه لامبورگینی گالاردو بخری که حدودا 400 هزار دلار قیمتشه با یه بی ام و 740i حدودا 120 هزار دلار قیمتشه اختلاف قیمت خیلی بالایی رو باید بپردازی البته شایدم برات مهم نباشه و یه ماشین 5 هزار دلاری هم کارت رو راه بندازه . ولی خوشبختانه در مورد تی وی ما بدون این که اون اختلاف قیمت خیلی بالا رو داشته باشیم به همون میزان اختلاف کیفیت داریم .
    همونطورکه خدمتتون عرض کردم من به این تی وی بعد از 4 سال رسیدم و به جرات میگم با نزدیکترین رقیبش فرسنگ ها فاصله داره . گول امکانات جانبی که رو پنلها میزارن رو اصلا و ابدا نخور همه این امکانات رو و شایدم خیلی بیشترش رو یه wd hd media player live به نحو احسن برات انجام میده .
    جنسای ب ا ن ه هم خدائیش اصل و خوبن ( لا اقل برای من که اینطور بوده )
    تو زمینه تست تی وی سایتای زیادی وجود دارن شما برای اینکه خیالت راحت بشه و قوت قلب پیدا کنی یه نگاهی به اونا بنداز من یکیش رو برات میزارم کافیه که اون جدل پایینش رو با تی وی های دیگه مقایسه کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن باش که این سایتها از من و شما و تمام بچه های این فروم صدها برابر بیشتر میدونن . به حرف من نوعی هم خیلی گوش نکن چون ممکنه ( خودم رو میگم ) من مثلا به یه پنل تعصب داشته باشم اونم از نوع بیخودیش و بالا ببرمش و یا از یه پنل دیگه بدم بیاد و بخوام بکوبمش .
    مثلا من تو همین فروم دوستی دارم که همیشه ازش تشکر میکنم اما ایشون هر وقت که بنده از تی ویم یه تعریفی کرده باشم هیچ وقت اسمش رو جزو تشکر کننده ها نمیبینی . ذهنش هم معطوف یه مارک خاص که از نظر من فقط تبلیغات و حجم تولید دازه و نه هیچ چیز دیگه ای . البته من بهش ارادت دارم و دوسشم دارم .
    دوست ندارم تبلیغ هیچ مارکی رو بکنم چون مال بابام که نیستن هیچ کدوم ولی بعد از 4 سال تحقیق ( تو این مدت میتونستم لیسانس این مورد رو بگیرم ) با قاطعیت تمام میگم فقط پاناسونیک اونم اول مدلای 2010 و بعد مدلای 2009 و اونم اول سری V و بعدش سری G .
    s`hs

2. 10 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام امیر خان این پست آخرتونو دیدم یاد موضوعی افتادم که من وقتی vt20 و v20 رو در فروشگاه پاناسونیک ترکیه دیدم دقیقا 10 دقیقه میخکوب شده بودم که اونجا هم فیلم آواتارو نشون میداد ولی خوشبختانه ! بعد از 10 دقیقه از فیلم قطع میشد و مارک پاناسونیکو نشون میداد و میرفت یه فیلم دیگه نشون میداد که همشون بی نظیر بودن فقط یه سوال داشتم من الان سامسونگ 32 اینچ b650 دارم و میخوام v20 بخرم کیفیتش روی برنامه های شبکه داخلی چطور هست؟ البته برای من hd و کیفیت نهایی tv مهمتر هست چون دیر یا زود همه به این سمت میرن ولی خانواده برنامه های ماهواره و شبکه های ایران زیاد نگاه میکنن فقط میخوام بدونم کیفیت شبکه های sd قابل قبول هست چون مادرو پدر من زیاد از این چیزا سر در نمیارن دوست ندارم بعدا بگن تی وی قبلیمون بهتر بود و پول بی خودی ازشون گرفتم.
    ممنون
    سلام دوست گلم
    اصولا تصاویر شبکه های داخلی خودمون از بی کیفیت ترین SD هایی هستن که من دیدم ولی میتونم بگم که خیلی عالی و طبیعی این تصاویر رو نشون میده و اگه انتن خوبی داشته باشه جزییات هم بخوبی حفظ میشن . البته شما به هیچ عنوان نباید انتظار تصاویر HD رو تو این موارد ازش داشته باشی ولی درمجموع میتونم بگم که از تمام HDTV ها تو این زمینه بهتره و با CRT ها میتونه رقابت کنه ولی بهشون نمیرسه .
    سپاس

4. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام....هنوز تهران نیامده..؟؟ کسی تاریخ دقیق عرضه رو میدونه؟؟؟واقعا موندو بابا من 20 این ماه عروسیمه؟ چی کار کنم؟؟بانه یا g10 یا غر های عیال و فامیل رو به جون بخرم؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدین؟ البته بانه نمی تونم برم باس بگم بیارن؟؟منطقیه؟؟

6. 2 کاربر از amir_snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام امیر خان
    باتشکر از گذاشتن وقتتون از مشکل burn in پنلتون چه خبر؟

8. 4 کاربر از omid1351 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام امید جان
    من حتی شده رو شبکه دو که برنامه کودک نشون میده ( برنامه فتیله ) چهار ساعت تمام بدون تغییر کانال دخترم تی وی رو نگاه کرده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
    سپاس

10. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم
    من شرمندتم ، 4 روز نبودم
    ببین دوست عزیز من 4 سال تو نخ تی وی هستم . فکر نمیکنم کسی تو این تاپیک به اندازه من تحقیق کرده باشه . من انقدر وسواس به خرج دادم که کم کم داشت به یه بیماری تبدیل میشد .
    تی وی ها مثل ماشین میمونن و همشون تو یه زمینه مشترکن : ماشینا راه میرن و تی وی ها تصویر نشون میدن .
    حالا تو ماشینا اگه شما بخوای یه لامبورگینی گالاردو بخری که حدودا 400 هزار دلار قیمتشه با یه بی ام و 740i حدودا 120 هزار دلار قیمتشه اختلاف قیمت خیلی بالایی رو باید بپردازی البته شایدم برات مهم نباشه و یه ماشین 5 هزار دلاری هم کارت رو راه بندازه . ولی خوشبختانه در مورد تی وی ما بدون این که اون اختلاف قیمت خیلی بالا رو داشته باشیم به همون میزان اختلاف کیفیت داریم .
    همونطورکه خدمتتون عرض کردم من به این تی وی بعد از 4 سال رسیدم و به جرات میگم با نزدیکترین رقیبش فرسنگ ها فاصله داره . گول امکانات جانبی که رو پنلها میزارن رو اصلا و ابدا نخور همه این امکانات رو و شایدم خیلی بیشترش رو یه wd hd media player live به نحو احسن برات انجام میده .
    جنسای ب ا ن ه هم خدائیش اصل و خوبن ( لا اقل برای من که اینطور بوده )
    تو زمینه تست تی وی سایتای زیادی وجود دارن شما برای اینکه خیالت راحت بشه و قوت قلب پیدا کنی یه نگاهی به اونا بنداز من یکیش رو برات میزارم کافیه که اون جدل پایینش رو با تی وی های دیگه مقایسه کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن باش که این سایتها از من و شما و تمام بچه های این فروم صدها برابر بیشتر میدونن . به حرف من نوعی هم خیلی گوش نکن چون ممکنه ( خودم رو میگم ) من مثلا به یه پنل تعصب داشته باشم اونم از نوع بیخودیش و بالا ببرمش و یا از یه پنل دیگه بدم بیاد و بخوام بکوبمش .
    مثلا من تو همین فروم دوستی دارم که همیشه ازش تشکر میکنم اما ایشون هر وقت که بنده از تی ویم یه تعریفی کرده باشم هیچ وقت اسمش رو جزو تشکر کننده ها نمیبینی . ذهنش هم معطوف یه مارک خاص که از نظر من فقط تبلیغات و حجم تولید دازه و نه هیچ چیز دیگه ای . البته من بهش ارادت دارم و دوسشم دارم .
    دوست ندارم تبلیغ هیچ مارکی رو بکنم چون مال بابام که نیستن هیچ کدوم ولی بعد از 4 سال تحقیق ( تو این مدت میتونستم لیسانس این مورد رو بگیرم ) با قاطعیت تمام میگم فقط پاناسونیک اونم اول مدلای 2010 و بعد مدلای 2009 و اونم اول سری V و بعدش سری G .
    s`hs
    سلام امیر خان.صحبتت کاملا درسته.پس انتخاب من شد PANASONIC V20+HD MEDIA PLAYER .دستت درد نکنه.

12. 3 کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي دوستاني كه دستي بر آتش V20 دارند. در خصوص تاپيكهايي كه روزانه دوستان ميفرستند و حاوي نكات ارزشمندي در خصوص مسائل فني و مقايسه اي اين مدل از برند پاناسونيك ميباشد واقعاً جاي تشكر و قدرداني دارد . ولي از طرفي با توجه به عدم وجود منابع تأمين داخلي ، ميتوان گفت كسانيكه مراحل بررسي و انتخاب را طي ميكنند در مقطع خريد باقي ميمانند و حتي كساني از عزيزانيكه موفق به تهيه اي سيستم از مجاري عرضه بغير از تهران ميشوند متآسفانه هيچگونه كمكي در خصوص انتقال اطلاعات در زمينه ارايه آدرس و ... بديگران نميكنند ( تصور اينست كه روال اي فروم مجوز چنين موردي را نميدهد ) ولي در صورتيكه اين مطلب نيز صحيح باشد بايد گفت كه روش ارسال از طريق پست خصوصي نيز ميتواند چارة اين كار باشد كه متآسفانه آنهم از سوي برخي عزيزان مورد بي مهري قرار ميگيرد.لذا خواهشند است دوستان در اين زمينه لطف بيشتري را مبذول نمايند

14. 4 کاربر از EDES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بده..درسته جدیدم اما آدم که هستم;( .....اگه کسی فروشنده خیلی خیلی خیلی مطمئن داره از بانه بفرسته ..مجبورم(می فهمی مجبورم) علی رغم میل باطنی بگم از بانه بیارن....خواهشن پست بالا ی منو جواب بدین و یک خانواده رو از نگرانی در بیارین..ممنون

16. 3 کاربر از amir_snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام....هنوز تهران نیامده..؟؟ کسی تاریخ دقیق عرضه رو میدونه؟؟؟واقعا موندو بابا من 20 این ماه عروسیمه؟ چی کار کنم؟؟بانه یا g10 یا غر های عیال و فامیل رو به جون بخرم؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدین؟ البته بانه نمی تونم برم باس بگم بیارن؟؟منطقیه؟؟
    سلام دوست گلم
    اگه به جنسای بانه مشکوکی یا فکر میکنی که جنس تقلبی یا دست دوم بهت بندازن ( که البته اینطور نیست ) یه دو روز زمان بذار و خودت پاشو برو اونجا و با خیال راحت خریدت رو انجام بده اینطوری از نظر آکبند بودن هم خیالت راحته چون کارتن جلوی خودت باز میشه . بعدش میتونی تی وی رو یا خودت بیاری یا اینکه بدی یه راننده برات بیاره .
    با این روش هزینت بیشتر میشه و وقتت هم گرفته میشه و خسته و له لورده میشی ولی در عوض خیالت راحته که البته خیلی هم مهمه .
    سپاس

18. 4 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي دوستاني كه دستي بر آتش V20 دارند. در خصوص تاپيكهايي كه روزانه دوستان ميفرستند و حاوي نكات ارزشمندي در خصوص مسائل فني و مقايسه اي اين مدل از برند پاناسونيك ميباشد واقعاً جاي تشكر و قدرداني دارد . ولي از طرفي با توجه به عدم وجود منابع داخلي ، عزيزانيكه مؤفق به تهيه اين دستگاه از ساير مجاري عرضه بغير از تهران گرديده اند هيچگونه اطلاعاتي را در خصوص آدرس و.. در اختيار ساير كاربران قرار نميدهند ( ممكن است اين مورد بامحدوديتهاي اعمال شده در فروم ارتباط داشته باشد ) ولي در چنين صورتي باز اين عزيزان ميتوانند مشخصات خواسته شده را جهت كاربران متقاضي از طريق پست خصوصي ارسال نمايندكاري كه متآسفانه پس از ارسال دو تاپيك توسط نگارنده تاكنون نيز بي نتيجه باقي مانده است باتشكر

20. این کاربر از EDES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •