! Willkommen im Forum
از Schritte من هم فقط کتاب معلم 1 رو دارم. برای جلد های بعدش ولی کتاب معلم ورژن Schritte International هست فقط.
اگر به کارتون میاد بگید جلد هایی رو که می خواید قرار بدم.
! Willkommen im Forum
از Schritte من هم فقط کتاب معلم 1 رو دارم. برای جلد های بعدش ولی کتاب معلم ورژن Schritte International هست فقط.
اگر به کارتون میاد بگید جلد هایی رو که می خواید قرار بدم.
Danke
Schritte International رو خودم دارم اون كتاب رو براي Hörtext هاش ميخواستم كه با Schritte International فرق داره با اين حال از لطف شما ممنون اين تاپيك خيلي مطالب مفيدي داره البته در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه بعضي از كتابهاي اين تاپيك از اونجا لينك شدن خيلي كتابهاي جالبتري هم هست ولي عضويتش دعوتنامه ميخواد اگر بشه بقيه كتابهاش مثلاً كل مجموعه دودن 12 جلدي رو هم بذاريد خيلي خوب ميشه حتي ديدم بعضي جلدهاي اين مجموعه پادكست هم داره كه ميتونه خيلي مفيد باشه من تا حالا تو هيچ سايتي مجموعه نسبتا كاملي از اين سري رو نديدم اغلب فقط جلد 1 و 5 و 7 هست ولي 2 و 10 و بقيه جلدها هم خيلي خوب هستن.
Bitte schön
از اون مجموعه 12 جلدی دودن که همشون نسخه نرم افزاری ندارند. تعدادیشون دارند به همراه یک سری دیگه خارج از اون مجموعه. که تمام دودن هایی که ازشون نسخه نرم افزاری موجود هست رو دارم و تقریبا تمام اصلی هاش رو قبلا در تاپیک قرار دادم.
اون جلد 2 و 10 هم که گفتید الان یادم نیست مربوط به کدوم دودن ها میشند. اگر دودن خاصی رو میخواید که قرار ندادم، بگید تا حتما آپلود کنم.
مهم نيست كه نرم افزاري باشه اگر pdf باشه چه بسا بهتر هم هست چون ميشه روي ريدير هم ازش استفاده كرد. من اسامي اون جلدهايي رو كه مدنظر دارم از سايت دودن لينك ميكنم بعضيهاش رو يا ميشه گفت اغلبش در همون سايتي كه گفتم لينك شده كه احتمالا شما بهش دسترسي داريد ممنون ميشم اگه زحمتش رو بكشيد. جلدهاي ديگه هم ميتونه مفيد باشه البته بيشتر براي كساني كه با متن آلماني سرو كار دارند. فكر ميكنم شما تا به حال سه يا چهار جلد رو گذاشتيد. به جز اون موارد و اين جلدهايي كه من درخواست كردم جلد ششم كه فرهنگ تلفظ هست مخصوصاً براي تلفظ برخي نامها و كلماتي كه از زبانهاي ديگه وارد آلماني شدن خيلي خوبه و جلد 3 كه فرهنگ تصويري هست. البته ممكنه كمي مفصل و تخصصي به نظر بياد ولي واقعا كامله و خيلي ميتونه مفيد باشه. سپاسگزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سه تا دودنی که لینک کردید رو در پست های بعد قرار میدم.
غیر از این ها 6 دودن دیگه رو قبلا در تاپیک قرار دادم. از آرشیو واقع در پست سوم صفحه اول میتونید پیداشون کنید.
Duden Aussprache نرم افزار نداره ولی pdf هست که اون هم رو در پست های بعد قرار میدم.
دودن تصاویر ولی نرم افزار نداره و pdf هم من ازش چیزی پیدا نکردم. ورژن های قدیمیش نرم افزار داشت ولی الان دیگه نداره.
Duden : Richtiges und gutes Deutsch
(Auflage 7 (2011
Das Wörterbuch der sprachlichen Zweifelsfälle
Die typischen Zweifelsfälle der deutschen Sprache – verständlich erklärt und benutzerfreundlich aufbereitet im elektronischen Wörterbuch „Duden – Richtiges und gutes Deutsch“.Size : 4 MB
Formulierungshilfen und zahlreiche Praxisbeispiele geben Antworten auf die wichtigsten Fragen zur korrekten Schreibung, zu grammatischen Details und stilistischen Feinheiten.
So wird das Wörterbuch zum unverzichtbaren Nachschlagewerk für den täglichen Gebrauch. Über die Duden-Bibliothek lässt es sich zudem mit allen anderen elektronischen Wörterbüchern kombinieren
Password : forum.p30world.com
(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و اجرا کنید.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 04-12-2012 at 14:17.
Duden : Das Herkunftswörterbuch
Size : 4 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و اجرا کنید.)
Last edited by omid-p30; 04-12-2012 at 14:18.
Duden : Das Bedeutungswörterbuch
(Auflage 4 (2010
Wortschatz und Wortbildung
Die Grundbausteine unseres Wortschatzes. Das Bedeutungswörterbuch erschließt diesen über die Bedeutung der Worte, ist wichtig für das Erkennen sprachlicher Zusammenhänge und fördert den schöpferischen Umgang mit der deutschen Sprache
Size : 8 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و اجرا کنید.)
Last edited by omid-p30; 04-12-2012 at 14:18.
Duden : Das Aussprachewörterbuch
Unerlässlich für die richtige AusspracheDas aktuelle Aussprachewörterbuch des Deutschen - ein Leitfaden für die Verständigung im ganzen deutschen Sprachraum und für Menschen aller Schichten und Berufe. Mit einer anschaulichen Einführung in die Regeln der deutschen Standardaussprache und mit zahlreichen Tabellen und Grafiken
Duden Band 6 Aussprachewoerterbuch
Publication date: 1990
Number of pages: 400
Format / Quality: .pdf
Size: 225 MB comprimido en .rar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ich habe eine frage , wie kann gentive benutzen ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)