اره.ولی خود اینتل تنطیمات دیفالت داره.رو آیکون intel hd graphics کلیک راست کن قسمت graphic properties برو به قسمت color enhancement.ولی اگه نشد برو گارانتی بگو اینجوریه.هر چند بعیده کاری کنند.ولی پر رو بازی درار.چون مشکل عادی ای نیست
اره.ولی خود اینتل تنطیمات دیفالت داره.رو آیکون intel hd graphics کلیک راست کن قسمت graphic properties برو به قسمت color enhancement.ولی اگه نشد برو گارانتی بگو اینجوریه.هر چند بعیده کاری کنند.ولی پر رو بازی درار.چون مشکل عادی ای نیست
همه ی این کارارو کردم. درست نشد. فرستادم گارانتی ببینم چی میشه. شانس مارو میبینی. یه ماه پیش هم یه گوشی arc s خریدم اونم خراب دراومد. اخرشم درست نشد.![]()
دوستانی که این مدل رو دارن میشه یه تستی بعد از بازی از دمای CPU و GPU بگیرن؟میترسم اینم مشکل داغ شدن بیش از حد رو داشته باشه
کیفیت مانیتورش چطوره؟زاویه دیدش خوبه؟
عجیبه توی نت حتی یه ریویو از این لپتاپ نیست حتی توی notebookreview هم هیچ بحثی ازش نیست آدم رو برای خرید به شک میندازه
بابا این وضعش خیلی خراب تر از اونیه که فکر میکردم روش میشه نیمرو پخت!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها از این مدل تعریف کردند . حتما حواستون هست ولی برای همه که این عکس میبینند بگم بر اساس فارنهایت هست F
برای تبدیل عدد - 32 و تقسیم بر 1.8 = c سانتیگراد
برای من عجیبه چرا امار فروش اچ بی زیاده؟ فکر کنم برای گارانتی خوبش باشه هر چند همه اونور گارانتی درستی دارند
بیشترین دما 40 هست از 37 درجه بیشتره حالا نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه
میخاستم اچ بی بگیرما اینم رد شد
دمای تاچبد نزدیکه 30 هست
کیبرد بین 38 تا 40
سمت راست جای استراحتمچ هست چی میگن نزدیکه 25
کلا کیبرد بخصوص چب hot
Last edited by fk_u; 15-09-2012 at 17:39.
دوست عزیز کولینگ این لپتاپ واقعا عالیه به نظر شما 40 زیاد هست؟!!!!
تو استفاده معمولی دماش از 45 بالا تر نمیاد که واقعا عالیه
ای بابا.عجب داستانیه ها.حالا دعا کن گارانتی قبول کنه مشکل رو.یعنی خیلی تو ذوق می زنه قرمزیش؟تا حالا نشنیدم کسی این مشکل رو داشته باشه.تو فرومهای خارجی که بری Hp به تعویض سریع دستگاههای معیوب معروفه.حتی اونهایی که طرفدار HP نیستند و می گن مشکل داره و ... اعتراف می کنند که بیشتر از کمپانیهای دیگه مسئولیت قبول می کنه و خیلی راحت و بی دردسر لپتاپ رو عوض می کنه بدون تعمیر.ولی خب اینجا ایرانه دیگه.نه به اجناس اعتباریه و گارانتی هم که کشک.امیدوارم حل بشه مشکلت
در ادامه گفتم که نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه؟
دما قطعات گفتید ؟ بعد بازی یا هر کاری که لبتاب داغ بشه باید کیبرد هم داغ بشه ؟
این دوستمون گفت نیمرو باید بخت نمی دونم چرا ؟ ولی لینکی که دادند سر سری خوندم حرف از مشکل دما بود
شما خودتون این دارید کیبرد داغ نمیشه ؟ مشکلی نداره؟ عکس بچه ها گذاشتند چرا بلوری درایوش یک سمتش یکم بایین تر بود در صورتی که تو سایت های خارجی سالم بود؟
نکنه تو ایران جنس های دست کاری شده میاد یا تعمیر شده؟
برادر وقتی بدنش به 45 درجه میرسه ببین اون تو دیگه چه خبره!!! بدنش از مانیتور لپتاپای دیگه بیشتر داغ میکنه!
تو یه فرومی خوندم یارو 20 دیقه بازی کرده بود دمای cpu شده 101 درجه سانتی گراد!!! نوشته بود فرستادم گارانتی گفتن مشکلی نداره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)