تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 23 اولاول ... 9151617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 230

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من و بالوتلی، ایتالیای جدید هستیم

مهاجم جوان میلان از حضور خود در کنار ماریو بالوتلی به عنوان زوج خط حمله تیم ملی ایتالیا لذت می‌برد، و اعلام می‌دارد که آنها نماینده ایتالیای جدید هستند.

از زمان حضور ماریو بالوتلی در میلان و تیم ملی ایتالیا در کنار وی، تعداد گل‌های استفان ال‌شراووی به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده است. اما او اعلام می‌دارد که آنچه او و سوپرماریو ارائه خواهند داد بسیار بیشتر از اینهاست.

فکر نمی‌کنم که روند گل‌زنی‌هایم متوقف شده باشد. هم ماسیمیلیانو آلگری و هم چزاره پراندلی به من می‌گویند که مهم خوب بازی کردن است. این که من عمل‌کرد خوبی داشته باشم بسیار مهم‌تر از گل‌زنی است.

من با بالوتلی بسیار هماهنگ هستم، و بسیار خوشحالم که او موفق است. من تقریباً همیشه در کنار او هستم، و می‌توانم در مورد وی این را بگویم که او کاملاً به بلوغ رسیده است. او این پتانسیل را دارد که به عنوان یکی از سه بازیکن برتر جهان تبدیل شود.

ال‌شراووی تنها 20 سال سن دارد، و بالوتلی نیز 22ساله است، این نشان می‌دهد که این دو بازیکن جوان خط حمله نماینده تیم ملی ایتالیا در آینده نزدیک هستند: ما نماینده تیم آینده ایتالیا هستیم. تیمی که متمرکز بر روی جوانان است. سرمایه‌گذاری بر روی جوانان مهمترین مساله است.

بسیار خوشحالم که عمل‌کرد خوبی داریم. اما همچنین فکر می‌کنم که بسیار بهتر از این می‌توانیم عمل کنیم، تا ایتالیا را به یک تیم بزرگ‌تر تبدیل کنیم. پراندلی دقیقاً همان چیزهایی را از من می‌خواهد که آلگری در سیستم 4-3-3 در میلان از من خواسته است، جایی که من در بال چپ حضور دارم.

ایتالیا در روز سه‌شنبه در چهارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل باید به مصاف مالت برود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ايتاليا با سه مهاجم مقابل مالت به ميدان مي رود

تیم ملی فوتبال ایتالیا پس از تساوی روحیه بخش مقابل برزیل در یک بازی دوستانه، امیدوار است با پیروزی برابر مالت، صدرنشینی خود را در گروه 2 رقابتهای انتخابی جام جهانی در منطقه اروپا تثبیت کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، چزاره پراندلی سرمربی ایتالیا امیدوار است تیمش بتواند نمایش نیمه دوم دیدار برابر برزیل را در بازی سه شنبه شب مقابل مالت تکرار کند. این در حالی است که شاگردان پیترو گدین هنوز هیچ پیروزی در رقابتهای گروه 2 به دست نیاورده اند و در چهار بازی برگزار شده تنها یک گل به ثمر رسانده اند.

ایتالیا در پایان نیمه نخست دیدار دوستانه پنجشنبه شب برابر برزیل 2-0 از حریف عقب بود اما درخشش بالوتلی و افزایش روحیه تیمی ایتالیا باعث شد این بازی با تساوی 2 - 2 به پایان برسد.

بالوتلی در دیدار برابر مالت در ترکیب اصلی خواهد بود و با توجه به آسیب دیدگی پابلو اوسوالدو مهاجم رم، احتمالا استفان شعراوی مهاجم آث میلان در خط حمله در کنار هم تیمی خود قرار خواهد گرفت.

آلسیو چرچی مهاجم تورینو هم که نخستین بازی ملی خود را هفته گذشته برابر برزیل انجام داد احتمالا به دو مهاجم فوق خواهد پیوست تا خط حمله ایتالیا با سه بازیکن کار کند.

ایگناتسیو آباته که در بازی با برزیل مصدوم بود اکنون آماده است تا برای قرار گرفتن در دفاع راست با کریستین ماجو رقابت کند.

ایتالیا هم اکنون با کسب 10 امتیاز از چهار بازی در صدر گروه 2 انتخابی جام جهانی در اروپا قرار دارد. بلغارستان با 9 امتیاز و یک بازی بیشتر در رده دوم قرار دارد.

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هفته 30 سري آ ايتاليا / شنبه : اينتر - يووه در داربي ايتاليا

تمام بازی های هفته سی ام فوتبال سری آ ایتالیا شنبه برگزار می شود.
    به گزارش گلز ، برنامه این مسابقات به شرح زیر است :

* شنبه 10 فروردین :

لاتزیو - کاتانیا
    آتالانتا - سمپدوریا
    اودینزه - بولونیا
    پالرمو - رم
    کالیاری - فیورنتینا
    جنوآ - سیه نا
    اینتر - یوونتوس (داربی د ایتالیا)

در تاریخ دیدارهای رودرروی اینتر و یوونتوس دو تیم 214 بار به مصاف هم رفته اند که یوونتوس 94 بار و اینتر 67 بار برنده شده اند.تیم یوونتوس در این دیدارها 305 بار دروازه اینتر را گشوده است و اینتری ها نیز 268 بار گلزنی کرده اند.
    بهترین برد اینتر در نوامبر 1911 و ژانویه 1913 با برتری 6 - 1 به دست آمد و بهترین برد یوونتوس در سال 1913 با پیروزی 7 - 3 به ثبت رسید.

پارما - پسکارا
    کیه وو - میلان
    تورینو - ناپولی

در جدول سری آ ایتالیا تیم یوونتوس با 65 امتیاز در صدر قرار دارد و ناپولی با 56 و میلان با 54 امتیاز دوم و سوم هستند.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیغام بوفون به توتی: تو تاریخ فوتبال ایتالیا را نوشته ای

وقتی پنالتی تو را گرفتم، ناراحت شدم. تو بازیکنی هستی که نمی توان به تو شک کرد

سایت گل- جانلوئیجی بوفون کاپیتان یوونتوس، در پیغامی به مناسبت بیستمین سالگرد حضور فرانچسکو توتی نماد باشگاه آس‌رم ایتالیا در رقابت‌های سری‌آ برای او پیغامی را فرستاد.

این پیغام در خبرگزاری ANSA منتشر شد که به گزارش یوونتوس‌ اف سی دات آی آر شرح زیر است:

" بیست سال در سری‌ آ، چه موفقیتی ...، من هنوز اولین گل تو در سری‌ آ را به خوبی در ذهن می‌توانم تصویر کنم، در بازی رم با فوجیا به ثمر رسید، ما هر دو دوست هستیم، خودت می‌دانی چقدر به این دوستی اهمیت می‌دهم، ما از رقابت‌های زیر 15 سال با هم کار خود را آغاز کردیم، سال‌های بسیاری را در تیم‌ ملی در کنار همدیگر بودیم و در سری‌ آ هم به عنوان رقیب رودروی هم قرار می‌گرفتیم، تو اغلب به من گل می‌زدی (10 بار به من گل‌ زده‌ ای که در برابر تمام گل‌هایت به چشم نمی‌آید) به مانند یک قهرمان در زمین دوستی را فراموش کردیم و رودر روی هم قرار گرفتیم، پس از سوت پایان، لبخند ها بین ما برگشت، مانند زمانی که من پنالتی تو را که از این‌ که چیپ می ز‌نی ترسیدم گرفتم، این ناراحتم کرد، چراکه پنالتی تو را گرفتم، ما در یک نسل کاملا خوش‌بخت فوتبال بودیم، این صحیح است که بعد از سن 30 سالگی، هر سال به نظرم هفت سال ارزش دارد، اما تو به نظر می‌رسد می‌ توانی در زمان نیز حرکت کنی، تو تاریخ فوتبال ایتالیا را نوشته‌ ای، چه حال، چه گذشته و چه آینده، بازیکنی هستی که نمی‌ توان به تو شک کرد، و برای من، همیشه یکی آتزوری خواهی بود، از طرف دوستت، جیجی "

فرانچسکو توتی اکنون 36 ساله‌ است و از سال 1993 تاکنون در سری‌ آ توپ می ز‌ند، توتی دومین گلزن برتر تمام ادوار سری‌ آ لقب دارد

Totti goes down in history as Italy great - Buffon

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هفته سی‌ام سری آ ایتالیا | پیروزی صدرنشینان در شب شکست رم

تیم‌های یوونتوس، ناپولی و میلان شب گذشته در هفته سی‌ام سری آ ایتالیا به پیروزی مقابل حریفان دست یافتند.

هفته سی‌ام سری آ ایتالیا شب گذشته با انجام 10 بازی آغاز شد که در مهم‌ترین دیدارها صدرنشینان مقابل حریفان به برتری دست یافتند.

یوونتوس با نتیجه 2 بر یک مقابل اینترمیلان به برتری دست یافت و همچنان با 68 امتیاز صدرنشین باقی ماند. کواگلیارلا در دقیقه 3، گل زودهنگام بانوی پیر را به ثمر رساند تا نیمه اول با برتری یک بر صفر شاگردان کونته به پایان برسد.
    پالاچیو در دقیقه 54 گل خورده را برای اینتر جبران کرد اما ماتری 6 دقیقه بعد باز هم یوونتوس را پیش انداخت. کامبیاسو در دقیقه 90 از سوی داور مسابقه اخراج شد تا اینتر 10 نفره بازی را به پایان برساند.

میلان نیز با تک گل مونتولیوو در دقیقه 25 مقابل کیه‌وو به برتری رسید. دانیلی در دقیقه 78 با دریافت کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد. میلان با 57 امتیاز همچنان در رده سوم جدول قرار دارد.

ناپولی نیز در یک بازی پرگل با هت‌تریک ژمایلی موفق شد 5 بر 3 تورینو را شکست دهد. ژمایلی در دقیقه 10 اولین گل بازی را وارد دروازه تورینو کرد اما بارتو در دقیقه 30 بازی را به تساوی کشاند. ژمایلی بار دیگر در دقیقه 47 برای ناپولی گلزنی کرد که جوناتاس در دقیقه 75 از روی نقطه پنالتی بار دیگر تساوی را رقم زد.
    مگیورینی 3 دقیقه بعد تورینو را پیش انداخت اما این خوشحالی طولی نکشید و ژمایلی با زدن گل سوم خود در این مسابقه در دقیقه 78 نتیجه را 3 بر 3 مساوی کرد. پس از آن نوبت به کاوانی رسید که با گلزنی در دقایق 84 و 90 بازی را به نتیجه 5 بر 3 به سود تیم دوم جدول سری آ به پایان برساند.

در سایر دیدارها اودینزه به تساوی بدون گل خانگی مقابل بولونیا رضایت داد.
    کاتانیا 2 بر یک لاتزیو را شکست داد. لگروتاگلی (گل به خودی) در دقیقه 79 و کاندروا (از روی نقطه پنالتی) در دقیقه 81 برای کاتانیا و ایزکو در دقیقه 51 برای لاتزیو گلزنی کردند.
    فیورنتینا 2 بر یک مغلوب کالیاری شد. پینیلا در دقایق 11 و 39 (پنالتی) از کالیاری کادرادو (73) از فیورنتینا موفق به گلزنی شدند.
    پارما 3 بر صفر توسط بنالون (18)، پالتا (52) و آمائوری (65) موفق شد پسکارا را شکست دهد. پالرمو 2 بر صفر با گل‌های لیچیچ (21) و میکولی (35) رم را شکست داد؛ سمپدوریا به تساوی بدون گل مقابل آتلانتا رضایت داد، لوچینی (آتلانتا) در دقیقه 80 با دریافت کارت زرد دوم از سوی داور مسابقه اخراج شد.
    جنوا و سیه‌نا نیز به تساوی 2 بر 2 رسیدند. بوریلو (6) و یانکوویچ (71) برای جنوا و امگارا (43) و روسینو (52) از روی نقطه پنالتی برای سیه‌نا گلزنی کردند.

هم‌اکنون یوونتوس با 68 امتیاز صدرنشین است و ناپولی و میلان نیز به ترتیب با 59 و 57 امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب به نظر میاد تکلیف ایتالیا تا حد زیادی مشخص شده... یووه به احتمال بسیار بالا قهرمان خواهد بود و میلان و ناپولی هم دوم یا سوم، وضعیت رتبه چهارم برای سهمیه لیگ اروپا مشخص نیست و فیورنتینا، لاتزیو، رم و اینتر شانس دارند (سه تای آخر شانس قهرمانی در کوپا ایتالیا و گرفتن سهمیه از اون طریق رو هم دارند). در کل دو تا از این چهار تیم سهمیه لیگ اروپا رو خواهند گرفت.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خب به نظر میاد تکلیف ایتالیا تا حد زیادی مشخص شده... یووه به احتمال بسیار بالا قهرمان خواهد بود و میلان و ناپولی هم دوم یا سوم، وضعیت رتبه چهارم برای سهمیه لیگ اروپا مشخص نیست و فیورنتینا، لاتزیو، رم و اینتر شانس دارند (سه تای آخر شانس قهرمانی در کوپا ایتالیا و گرفتن سهمیه از اون طریق رو هم دارند). در کل دو تا از این چهار تیم سهمیه لیگ اروپا رو خواهند گرفت.
    چرا 2 تیم؟؟ تا اونجا که میدونم 3 تیم از ایتالیا به لیگ اروپا میرن که یکی از جام حذفی و 2 تیم از لیگ هستن

13. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چرا 2 تیم؟؟ تا اونجا که میدونم 3 تیم از ایتالیا به لیگ اروپا میرن که یکی از جام حذفی و 2 تیم از لیگ هستن
    بله درسته، نمی دونم چرا یک لحظه فکر کردم دو سهمیه داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم منتخب هفته سی ام (30) سری آ ایتالیا

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فردا آغاز هفته 31 سري آ ايتاليا | يک شنبه : ميلان در فلورانس ، دوشنبه : داربي رم

هفته سی و یکم فوتبال سری آ ایتالیا فردا آغاز می شود.

به گزارش رویترز ، برنامه این دیدارها به شرح زیر است :

* شنبه 17 فروردین :

یوونتوس - پسکارا
    بولونیا - تورینو

* یک شنبه 18 فروردین :

فیورنتینا - میلان
    اودینزه - کیه وو
    سمپدوریا - پالرمو
    کاتانیا - کالیاری
    سیه نا - پارما
    ناپولی - جنوآ
    اینتر - آتالانتا

* دوشنبه 19 فروردین :

رم - لاتزیو (داربی رم)

- در تاریخ داربی رم موسوم به داربی دلا کاپیتاله دو تیم رم و لاتزیو تا کنون 170 بار به مصاف هم رفته اند که 63 بار تیم رم و 47 بار لاتزیو برنده شده اند.در این دیدارها رم 209 گل به ثمر رسانده و لاتزیو زننده 167 گل بوده است.
    در جدول سری آ ایتالیا تیم یوونتوس با 68 امتیاز در صدر قرار دارد و تیم های ناپولی با 59 و میلان با 57 امتیاز دوم و سوم هستند.

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •