تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 26 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

منم تبریک میگم قهرمانی رو به بارسایی های عزیز

این فصل توی زمینه های مختلفی به بارسا انتقاد وارد بود ولی با همه ی بالا و پایین ها، عملکرد بارسا در لیگ خیلی خوب بود و شایسته ی قهرمانی.

فکر میکنم قهرمانی با دو مساوی در الکلاسیکو در رفت و برگشت بهتر از قهرمانی با باخت در مجموع دو بازی رفت و برگشت در الکلاسیکو باشه

فصل پیش
    دیدار رفت در برنابئو

رئال 1 بارسا 3

دیدار برگشت در نوکمپ

بارسا 1 رئال 2
    علیرضا جان مگه رقابت ها به صورت حذفی هست که گل های زده و خورده رو هم منظور کردی
    البته نتایج رو در روی امسال یک تساوی و یک پیروزی بود و نه دو تساوی...

در مورد بازی قهرمانی در لالیگا با شکست در ال کلاسیکو: این بخشی از فرهنگی هست که در اسپانیا وجود داره، تا اینجا که اصطلاح معروفی دارند با همچین مضمونی که "بردن لیگ بدون ال کلاسیکو
    بی مزه هست" و اتفاقا سال گذشته در مقطعی که رئال در صدر جدول بود اما در ال کلاسیکوی رفت شکست خورده بود(قبل از پیروزی در بازی برگشت) مورینیو در جواب به خبرنگارها گفت که اون چیزی
    که از همه بیشتر براش اهمیت داره قهرمانی در لیگ ولو با عدم توفیق در ال کلاسیکو که نهایتا موفق به انجام هر دو شد...

از این موارد که بگذریم، موردی که فکر می کنم همه درش اتفاق نظر داشته باشیم، افت نسبی هر دو تیم نسبت به سال قبل هست که به نوعی باعث شده لالیگای امسال کمرنگ تر از سال های قبل باشه.

2. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اون موقع کاسیاس مصدوم بود و اگر مصدومیت کاسیاس نبود لوپزی هم در کار نبود.

بارسایی ها هم بهتره انگیزشون رو زیادتر کنن...هنوز 10 تا مونده تا به رئال برسن. البته در اروپا هم قصه به همین صورته.
    خوب قبل از اینکه کاسیاس مصدوم بشه برا چند بازی دروازه بان دوم رئال بازی کرد که خیلی هم افتضاح بود!!!
    دیگه باید خوده رئالی ها هم قبول کنن که اختلافات تو تیم زیاده
    من تو تاپیک رئال میخوندم که همه در مورد کاکا و ضعیف بودنش می گفتن
    یه نگاه به لیست تیم بندازید رئال الان 10تا بازیکن تو پست کاکا داره (با خوده کاکا) که از این 10 تا 2تاشون قرضی رفتن و 8تا موندن
    حالا از این 8تا 2تاشون از قبل از مورینیو بودن و 6تاشون تو دوره مورینیو اضافه شدن 3فصل
    برای چی وقتی کاکا که زمانی بهترین بود رو نیمکت نشین کرده و مودریچ و اسین پا به سن گذاشترو خربده؟
    مودریچ تو فصلی که بوده 4 تا گل زده و کاکا 5تا در صورتی که کاکا 25تا بازی بوده و مودریچ 50تا اسین رو هم چیزی نگیم بهتره در زمانی که کاکا نیمکت نشین بود و آقای خاص رفت یه بازیکن سن بالا رو خرید که هیچ صودی هم نداشت خوب معلوم کاکا دیگه نمیتونه خودی نشون بده و بی انگیزه میشه!
    حالا با این خریدایی که کردن کاکا رو نیمکت نشین کردن و باعث شدن ما امروز بیایم بگیم آقا خوشتیپی برا خودتی یه زمانی بازیکن بودی برا خودت بودی!
    همون کاری که با کاسیاس کردن!!!!

انگیزه بارسا اینقدری بوده که تو همین 5سال 4تا جام لالیگا گرفته!!

تیمی که نیاز به انگیزه داره تیمی هست که 12سال داره حسرت میخوره!!!
    Last edited by runner; 13-05-2013 at 00:16.

4. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب قبل از اینکه کاسیاس مصدوم بشه برا چند بازی دروازه بان دوم رئال بازی کرد که خیلی هم افتضاح بود!!!
    دیگه باید خوده رئالی ها هم قبول کنن که اختلافات تو تیم زیاده
    من تو تاپیک رئال میخوندم که همه در مورد کاکا و ضعیف بودنش می گفتن
    یه نگاه به لیست تیم بندازید رئال الان 10تا بازیکن تو پست کاکا داره (با خوده کاکا) که از این 10 تا 2تاشون قرضی رفتن و 8تا موندن
    حالا از این 8تا 2تاشون از قبل از مورینیو بودن و 6تاشون تو دوره مورینیو اضافه شدن 3فصل
    برای چی وقتی کاکا که زمانی بهترین بود رو نیمکت نشین کرده و مودریچ و اسین پا به سن گذاشترو خربده؟
    مودریچ تو فصلی که بوده 4 تا گل زده و کاکا 5تا در صورتی که کاکا 25تا بازی بوده و مودریچ 50تا اسین رو هم چیزی نگیم بهتره در زمانی که کاکا نیمکت نشین بود و آقای خاص رفت یه بازیکن سن بالا رو خرید که هیچ صودی هم نداشت خوب معلوم کاکا دیگه نمیتونه خودی نشون بده و بی انگیزه میشه!
    حالا با این خریدایی که کردن کاکا رو نیمکت نشین کردن و باعث شدن ما امروز بیایم بگیم آقا خوشتیپی برا خودتی یه زمانی بازیکن بودی برا خودت بودی!
    همون کاری که با کاسیاس کردن!!!!

انگیزه بارسا اینقدری بوده که تو همین 5سال 4تا جام لالیگا گرفته!!

تیمی که نیاز به انگیزه داره تیمی هست که 12سال داره حسرت میخوره!!!
    ما انگیزه داریم عزیزم...عدم موفقیت رو به بی انگیزگی ربط نمیدیم... دو رقمی شدن تعداد جامهای اروپایی واقعا انگیزه بالاییه.

در ضمن واضحه که اگر کاسیاس مصدوم نبود، ال کلاسیکو رو حتما بازی می کرد نه دروازه بان ذخیره.

نمی دونم چرا بحث رسید به کاکا...ولی فکر نمی کنم شما از من برزیلی تر و کاکایی تر! باشی

کاکا به اندازه واقعا کافی فرصت داشته و هر وقت هم بازی کرده، اکثرا بد بوده. نمی دونم چرا...من خودم همش می گفتم این فصل...این فصل...ولی کو؟

همین مودریچ اول که اومد مگه فیکس بود؟ کم کم بازی کرد و الان کاملا جا افتاده...ولی کاکا نه...شاید مصدومیتهای اوایل حضورش باعث شده باشه. نمی دونم.

در مورد اسین هم نظرتون کاملا اشتباهه. تو مصدومیتهای پی در پی خط دفاعی، خیلی خیلی به کارمون اومد. درسته که که اون کارایی یه دفاع راست تخصصی رو نداره ( بماند که آربلوا هم نداره!) ولی برای روز مبادا خیلی خوب بود.

کاکا هم برای خودش بهتره بره یه جای دیگه...شاید یه تحول، شک، هرچی که اسمشه براش مفید باشه. ولی اینجا بعید می دونم اصلا موفق بشه.

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ما انگیزه داریم عزیزم...عدم موفقیت رو به بی انگیزگی ربط نمیدیم... دو رقمی شدن تعداد جامهای اروپایی واقعا انگیزه بالاییه
    هنوز که دورقمی نشدن ولی تا بشن پیشاپیش مبارک!

نمی دونم چرا بحث رسید به کاکا...ولی فکر نمی کنم شما از من برزیلی تر و کاکایی تر! باشی
    کاکا به اندازه واقعا کافی فرصت داشته و هر وقت هم بازی کرده، اکثرا بد بوده. نمی دونم چرا...من خودم همش می گفتم این فصل...این فصل...ولی کو؟

همین مودریچ اول که اومد مگه فیکس بود؟ کم کم بازی کرد و الان کاملا جا افتاده...ولی کاکا نه...شاید مصدومیتهای اوایل حضورش باعث شده باشه. نمی دونم.

در مورد اسین هم نظرتون کاملا اشتباهه. تو مصدومیتهای پی در پی خط دفاعی، خیلی خیلی به کارمون اومد. درسته که که اون کارایی یه دفاع راست تخصصی رو نداره ( بماند که آربلوا هم نداره!) ولی برای روز مبادا خیلی خوب بود.

کاکا هم برای خودش بهتره بره یه جای دیگه...شاید یه تحول، شک، هرچی که اسمشه براش مفید باشه. ولی اینجا بعید می دونم اصلا موفق بشه
    کاکا رو به عنوان مثال عرض کردم!!
    کاسیاسم آخرش میشه یکی مثل کاکا که فرصت بش زیاد داده بودن و نتونسته بود خودشو نشون بده
    حالا باید دید فصلای آینده چه بلایی سره تیمای مورد علاقمون میاد که بعدها شاید بهتر بشه به این صحبتا پرداخت!

در ضمن واضحه که اگر کاسیاس مصدوم نبود، ال کلاسیکو رو حتما بازی می کرد نه دروازه بان ذخیره.
    تا جایی که یادم دعوای مورینیو و کاسیاس قبل مصدومیت بود و نیمکت نشینیش ، ولی باز چون دنبال کننده بازیای رئال نیستم نمیتونم 100% بگم ولی اینجوری تو ذهنمه!!!!
    زمانی که مصدوم شد لوپز رو خریدن!قبل از خرید لوپز که همون قبل از مصدومیت کاسیاس بود آدان ذخیره کاسیاس بود که 1 یا 2 تا بازی هم کرد!!!
    Last edited by runner; 13-05-2013 at 02:18.

7. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هنوز که دورقمی نشدن ولی تا بشن پیشاپیش مبارک!

کاکا رو به عنوان مثال عرض کردم!!
    کاسیاسم آخرش میشه یکی مثل کاکا که فرصت بش زیاد داده بودن و نتونسته بود خودشو نشون بده
    حالا باید دید فصلای آینده چه بلایی سره تیمای مورد علاقمون میاد که بعدها شاید بهتر بشه به این صحبتا پرداخت!

تا جایی که یادم دعوای مورینیو و کاسیاس قبل مصدومیت بود و نیمکت نشینیش ، ولی باز چون دنبال کننده بازیای رئال نیستم نمیتونم 100% بگم ولی اینجوری تو ذهنمه!!!!
    زمانی که مصدوم شد لوپز رو خریدن!
    به عنوان مثال برای چه موضوعی؟

در مورد کاسیاس هم قبل مصدومیتش یکی دو بازی آدان جاش بازی کرد، یه بازی هم آدان همون اوایل بازی اخراج شد که کاسیاس اومد جاش. ولی خیلی واضحه که تو ال کلاسیکو دیگه نمی اومد آدان رو بذاره.

به هر حال از تیم نصفه نیمه رئال باختید. عوضش جام رو بردید. قبول کردن کدوم قسمتش سخته آخه؟ ای بابا.

من خودم ترجیح می دادم جام رو ببرم تا یه بازی رو! ولی خوب تو اسپانیا یه جورایی رسم اینطوریه.
    Last edited by malkemid; 13-05-2013 at 11:41.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از این موارد که بگذریم، موردی که فکر می کنم همه درش اتفاق نظر داشته باشیم، افت نسبی هر دو تیم نسبت به سال قبل هست که به نوعی باعث شده لالیگای امسال کمرنگ تر از سال های قبل باشه.
    دقیقا همینطوره و از بین رفتن رقابت در طی فصل هم تاثیر بسیار مهمی داره، اون احساس هیجان رقابتی که باعث می شد در 2-3 فصل گذشته ما پای تلویزیون باشیم و هر هفته بازی های هر دو تیم رو نگاه کنیم اصلا امسال وجود نداشت... از همون هفته چهارم که رئال از 4 بازی اول 4 امتیاز گرفت و اختلاف 8 امتیاز شد مشخص بود بارسا قهرمان میشه و بدون هیچ هیجانی در لیگ همون هم شد و وقتی از هفته چهارم بدونیم نتیجه لیگ چطور خواهد بود دیگه چه جذابیتی داره مثل مسابقه فوتبالی که نتیجه رو از ابتدا بدونیم! واقعا خیلی مواقع انگیزه ای برای نگاه کردن بازیها وجود نداشت و اشتیاق دیدن مسی بود که من رو به پای بازیهای بارسا می کشوند.

زمانی که رقابت شانه به شانه و هفته به هفته رئال و بارسا نباشه اون فصل مزه خودش رو از دست میده و بازیکن ها هم انگیزه هاشون رو از دست میدن و خیلی فرق داره زمانی که هر هفته دارن همه تلاش و تمرکزشون رو می گذارن تا پا به پا برای قهرمانی لیگ بجنگن. شاید این از دست رفتن جنگندگی تاثیرش رو در ضعف این دو تیم در اروپا هم گذاشته باشه.

10. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تبريك ميگم به عزيزان قهرمانى رو

فصل بسيار عجيبى بود! يعنى تمام مشكلاتى كه امكان داره توى فصل براى يه تيم به وجود بياد، براى بارسا اتفاق افتاد. از سرطان تيتو گرفته تا مصدوميت مهره هاى كليدى تيم و اگه هجمه نكنيد داورى هاى عجيب و غريب!

فكر ميكنم كه اين مسائل سهم بسيار زيادى در عدم موفقيت بارسا تو حذفى و ليگ قهرمانان داشته(هر چند كه اينا عملكرد ضعيف تيتو تو بازياى بزرگ رو توجيه نميكنه) و اگه اين مسائل پيش نميومد، ميتونست بهتر تموم بشه اين فصل.

به هر حال بردن لاليگا كار سختيه كه با تمام مشكلات بدستش آورديم و فعلا بايد جشن بگيريم.
    اميدوارم كه تيتو فصل بعد پخته تر عمل كنه و بهتر ظاهر بشيم.
    فراموش نكنيد كه سال اول مورينيو تو رئال با اون همه هزينه و اون تيم بسيار با انگيزه، فقط يه جام حذفى براى رئال داشت و سال اول تيتو با همه مشكلاتش يه لاليگا!
    جالبه نه؟

بازم تبريك

12. 3 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان مگه رقابت ها به صورت حذفی هست که گل های زده و خورده رو هم منظور کردی
    البته نتایج رو در روی امسال یک تساوی و یک پیروزی بود و نه دو تساوی...
    فکر کنم قبلا هم در این مورد جمله معروف علی دایی رو گفته بودم حالا نمیدونم اینجا بوده یا جای دیگه
    بعد از اون بازی معروف استقلال پرسپولیس و اون گل سالم نوری که به اشتباه آفساید گرفته شده بود علی دایی اینجوری گفته بود:
    من تا آخر عمرم توی تاریخ بازیهای دربی نمینویسم که این بازی رو باختیم

من هم تا آخر عمرم نمینویسم که این دو الکلاسیکو رو پشت سر هم باختیم

شاید به نظر جمله علی دایی و برداشتی که من از اون کردم غیر منطقی به نظر برسه اما فکر میکنم علی دایی فراتر از نتیبجه و اشتباهات داوری درباره بازی تیمش قضاوت کرد

افت عجیب بارسا در اون مقطع به همراه مصدومیتهای ناگهانی باعث شد اشتباهات داوری به ضررش دیده نشه

برای من علیرغم افت بارسا این مهمه که بارسا توی اتفاقاتی که در جریان بازی رقم میخوره مثل رئال میتونست صاحب ضربه پنالتی بشه(هر چند برخوردی بین پیکه و رونالدو نبود و مشخصا رونالدو داور رو فریب داد مثل بازی برگشت که باز هم داور رو فریب داد و پیکه به اشتباه کارت گرفت)
    نتیجه یک 90 دقیقه فوتبال رو اتفاقات اون بازی مشخص میکنن
    اتفاقاتی که بعضیهاشون با دخالت داوری رقم میخورن

همنجور که دوستان رئالی میتونن بگن اون صحنه ها پنالتی نبوده دوستان بارسایی هم میتونن تا آخر عمرشون این باختها رو قبول نکنن

من وقتی به سه سال اخیر و بعد از حضور مورینیو نگاه میکنم میبینم که رئال اکثر اوقات زمانی بارسا رو برد که این تیم یا کامل نبود یا مشکلاتی مثل مصدومیت و غیبت مربیش داشت یا اشتباهات داوری به این تیم به شکل مشخصی کمک کرد
    یا باید بارسا در فاصله 6 روزه بین دو بازی نیمه نهایی با چلسی به مصاف رئال بره و به دو سه بازیکنش استراحت بده و کسی مثل تیو رو بزاره که چند تک به تک رو خراب کنه
    یا باید در غیاب یک سرمربی و مصدومیتها در عرض چند روز دو الکلاسیکو برگزار کنه

در مورد بازی قهرمانی در لالیگا با شکست در ال کلاسیکو: این بخشی از فرهنگی هست که در اسپانیا وجود داره، تا اینجا که اصطلاح معروفی دارند با همچین مضمونی که "بردن لیگ بدون ال کلاسیکو
    بی مزه هست"
    این جمله یا فرهنگ هم یک امر نسبیه
    مگه میشه بارساییها مصدومیتهای عجیب در خط دفاعی در بازی رفت رو فراموش کنن
    مگه میشه با هر شرایطی برد
    خط دفاعی بارسا امسال هم به خاطر مصدومیت هم به خاطر افت شدید پیکه بدترین شرایط خودش در 25 سال اخیر(مدتی که من از بارسا به یاد دارم) رو داشت
    خیلی از تماشاگرای بارسایی در فرومهای اسپانیایی مساوی در بازی رفت با اون شرایط رو یک برد میدونستن

من دلایل افت بارسا رو کاملا مشخص و بعضیهاش رو کاملا طبیعی میدونم
    اما برام جالبه که رئال با این همه هزینه و داشتن یک سرمربی که کاندیدای بهترین مربی تاریخه چرا اینجوری نتیجه گرفت

چرا مورینیو که سال سومش معروف بوده به فصل گرفتن جامها اینجوری در انتهای فصل کم میاره هر چند در ابتدای فصل و به شکل کلی در تمام فصل رئال سرحال نبود

شاید فکر کنید دارم از روی تعصب نظر میدم اما من مطمئنم اگر بارسا 40 درصد خودش هم بود و مثل همه تیمهای طبیعی یک مربی روی نیمکتش بود رئال الان از کوپا هم حذف شده بود

بارسا در ابتدای یک تحول و گذر از دوران رویایی پپ به زمان فعلی بود و برای چنین تیمی قهرمانی مقتدارنه در لالیگا(مهمترین جامی که مورینیو در این سه سال برد) هم میتونه نتیجه خوبی باشه
    اما رئال چی؟
    پرز که هر چی مورینیو گفت فقط یک چَشم جوابش داد
    کاسیاس رو نخواست براش دروازبان خرید
    یه هافبک وسط میخواست مودریچ رو خرید
    واران به ناگاه ظهور کرد و برای رئال در حد یک فوق ستاره ظاهر شد(70 درصد بردهاتون در الکلاسیکو رو مدیون این بازیکن هستید که هم گل زد هم توپ رو از روی خط دروازه بیرون کشید)
    در سراسر اروپا دست هیچ مربیی به اندازه مورینیو باز نبود

برام جالبه سایت گل که بعد از حذف بارسای گواردیولا برابر چلسی البته با توجه به اون بازی واقعا درخشان و سطح بالا از بارسا دائم مقالاتی در مورد پایان عصر بارسا و شکست نهایی تئوریهای پپ منتشر میکرد
    اما حالا با وجود این کارنامه ضعیف در طول سه سال خبری از چرایی و تحلیل یک شکست نیست

البته از لابلای حرف طرفدارای رئال میشه چند دلیل بیرون کشید

1- مصدومیت آربلوا
    2- افت پپه
    3- دشمنی کاسیاس با مورینیو

به هر حال از تیم نصفه نیمه رئال باختید. عوضش جام رو بردید. قبول کردن کدوم قسمتش سخته آخه؟ ای بابا.

من خودم ترجیح می دادم جام رو ببرم تا یه بازی رو! ولی خوب تو اسپانیا یه جورایی رسم اینطوریه.
    جالبه بعضی دوستان رئالی تیمی که در هر پست دو بازیکن سطح اول داره رو تیمی نصفه نیمه میدونن
    اما بارسایی که در غیاب مدافعینش مجبور میشه آدریانو و ماسکرانو رو به عنوان دفاع میانی بازی بده رو تیم کامل میدونن

آخی
    حالا ما دیگه از دید تماشاگرای بارسا قهرمان نیستیم و قهرمانیمون بی مزه شده
    پس اینا کی بودن دو شب قبل ریخته بودن تو خیابونا شربت شیرازی میخوردن
    Last edited by گرافيكار; 13-05-2013 at 09:38.

14. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

جالبه
    به بارسا که میرسه اتفاقات داوری تعیین کننده میشه و با در نظر گرفتن احتمالات نتیجه نهایی بازی رو مشخص میکنن ولی برای تیمهای دیگه اشتباه داوری جزئی از بازی میشه و داور هم انسانه و از این حرفا...
    خنده داره واقعا،دست بردارید بابا.این حرفا چیه.تو کل تاریخ و بعد از علی دایی هم کسی نمیاد بگه پرسپولیس به قول دایی برد،همه میگن که علی دایی تو دربی شکست داشته...

در ضمن به نظر من لالیگای امسال نسبت به سالهای قبل خیلی بهتر بود.لالیگای امسال تیمهای مدعی ای مثل مالاگا و اتلتیکو مادرید رو به خودش دید که اگر برای قهرمانی نمیجنگیدن حداقل برای رئال و بارسا تهدیدی برای امتیاز از دست دادن محسوب میشدن،تا جاییکه رئال با این اوضاع اسفناکش در این فصل هفته ها زیر سایه اتلتیکو بود.همچنین سوسیداد و مالاگا رو هم داشتیم که سوسیداد حتی از بارسا هم امتیاز گرفت

در کل چیزی که برای من محرزه اینه که امسال بارسا از شروع بد رئال نهایت استفاده رو کرد و فاصله ش رو بیشتر کرد وگرنه کاملا مشخص بود که بارسای امسال ضعیفتر از گذشته شده و این رو از نتایجش هم میشه فهمید.رئال اگر هفته های اول اونطوری بد شروع نمیکرد صد در صد لالیگا جذابتر میشد ولی شروع بدش باعث شد قهرمانی به بارسا برسه

پ.ن:ضعیف بودن بارسا نسبت به گذشته رو به رئال هم تعمیم میدم البته...در کل 2012/13 فصل جالبی بود،نتایجی در سطح لالیگا و سی ال و سایر لیگ ها رقم خورد که کمتر کسی فکرشو میکرد...

16. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر کنم قبلا هم در این مورد جمله معروف علی دایی رو گفته بودم حالا نمیدونم اینجا بوده یا جای دیگه
    بعد از اون بازی معروف استقلال پرسپولیس و اون گل سالم نوری که به اشتباه آفساید گرفته شده بود علی دایی اینجوری گفته بود:
    من تا آخر عمرم توی تاریخ بازیهای دربی نمینویسم که این بازی رو باختیم

من هم تا آخر عمرم نمینویسم که این دو الکلاسیکو رو پشت سر هم باختیم

شاید به نظر جمله علی دایی و برداشتی که من از اون کردم غیر منطقی به نظر برسه اما فکر میکنم علی دایی فراتر از نتیبجه و اشتباهات داوری درباره بازی تیمش قضاوت کرد

افت عجیب بارسا در اون مقطع به همراه مصدومیتهای ناگهانی باعث شد اشتباهات داوری به ضررش دیده نشه

برای من علیرغم افت بارسا این مهمه که بارسا توی اتفاقاتی که در جریان بازی رقم میخوره مثل رئال میتونست صاحب ضربه پنالتی بشه(هر چند برخوردی بین پیکه و رونالدو نبود و مشخصا رونالدو داور رو فریب داد مثل بازی برگشت که باز هم داور رو فریب داد و پیکه به اشتباه کارت گرفت)
    نتیجه یک 90 دقیقه فوتبال رو اتفاقات اون بازی مشخص میکنن
    اتفاقاتی که بعضیهاشون با دخالت داوری رقم میخورن

همنجور که دوستان رئالی میتونن بگن اون صحنه ها پنالتی نبوده دوستان بارسایی هم میتونن تا آخر عمرشون این باختها رو قبول نکنن

من وقتی به سه سال اخیر و بعد از حضور مورینیو نگاه میکنم میبینم که رئال اکثر اوقات زمانی بارسا رو برد که این تیم یا کامل نبود یا مشکلاتی مثل مصدومیت و غیبت مربیش داشت یا اشتباهات داوری به این تیم به شکل مشخصی کمک کرد
    یا باید بارسا در فاصله 6 روزه بین دو بازی نیمه نهایی با چلسی به مصاف رئال بره و به دو سه بازیکنش استراحت بده و کسی مثل تیو رو بزاره که چند تک به تک رو خراب کنه
    یا باید در غیاب یک سرمربی و مصدومیتها در عرض چند روز دو الکلاسیکو برگزار کنه

این جمله یا فرهنگ هم یک امر نسبیه
    مگه میشه بارساییها مصدومیتهای عجیب در خط دفاعی در بازی رفت رو فراموش کنن
    مگه میشه با هر شرایطی برد
    خط دفاعی بارسا امسال هم به خاطر مصدومیت هم به خاطر افت شدید پیکه بدترین شرایط خودش در 25 سال اخیر(مدتی که من از بارسا به یاد دارم) رو داشت
    خیلی از تماشاگرای بارسایی در فرومهای اسپانیایی مساوی در بازی رفت با اون شرایط رو یک برد میدونستن

من دلایل افت بارسا رو کاملا مشخص و بعضیهاش رو کاملا طبیعی میدونم
    اما برام جالبه که رئال با این همه هزینه و داشتن یک سرمربی که کاندیدای بهترین مربی تاریخه چرا اینجوری نتیجه گرفت

چرا مورینیو که سال سومش معروف بوده به فصل گرفتن جامها اینجوری در انتهای فصل کم میاره هر چند در ابتدای فصل و به شکل کلی در تمام فصل رئال سرحال نبود

شاید فکر کنید دارم از روی تعصب نظر میدم اما من مطمئنم اگر بارسا 40 درصد خودش هم بود و مثل همه تیمهای طبیعی یک مربی روی نیمکتش بود رئال الان از کوپا هم حذف شده بود

بارسا در ابتدای یک تحول و گذر از دوران رویایی پپ به زمان فعلی بود و برای چنین تیمی قهرمانی مقتدارنه در لالیگا(مهمترین جامی که مورینیو در این سه سال برد) هم میتونه نتیجه خوبی باشه
    اما رئال چی؟
    پرز که هر چی مورینیو گفت فقط یک چَشم جوابش داد
    کاسیاس رو نخواست براش دروازبان خرید
    یه هافبک وسط میخواست مودریچ رو خرید
    واران به ناگاه ظهور کرد و برای رئال در حد یک فوق ستاره ظاهر شد(70 درصد بردهاتون در الکلاسیکو رو مدیون این بازیکن هستید که هم گل زد هم توپ رو از روی خط دروازه بیرون کشید)
    در سراسر اروپا دست هیچ مربیی به اندازه مورینیو باز نبود

برام جالبه سایت گل که بعد از حذف بارسای گواردیولا برابر چلسی البته با توجه به اون بازی واقعا درخشان و سطح بالا از بارسا دائم مقالاتی در مورد پایان عصر بارسا و شکست نهایی تئوریهای پپ منتشر میکرد
    اما حالا با وجود این کارنامه ضعیف در طول سه سال خبری از چرایی و تحلیل یک شکست نیست

البته از لابلای حرف طرفدارای رئال میشه چند دلیل بیرون کشید

1- مصدومیت آربلوا
    2- افت پپه
    3- دشمنی کاسیاس با مورینیو

جالبه بعضی دوستان رئالی تیمی که در هر پست دو بازیکن سطح اول داره رو تیمی نصفه نیمه میدونن
    اما بارسایی که در غیاب مدافعینش مجبور میشه آدریانو و ماسکرانو رو به عنوان دفاع میانی بازی بده رو تیم کامل میدونن

آخی
    حالا ما دیگه از دید تماشاگرای بارسا قهرمان نیستیم و قهرمانیمون بی مزه شده
    پس اینا کی بودن دو شب قبل ریخته بودن تو خیابونا شربت شیرازی میخوردن
    قبول نکنید هم اهمیتی نداره. بردن با دایو آلوز و افتضاح چلسی رو هم قبول نکنید! چه اهمیتی داره؟ بازی تموم شده .

در مورد مورینیو، اینهمه استدلال آوردید که آخرش بگید موفق نبوده. بله منم میگم موفق نبوده...مورینیو باید cl رو می گرفت و به نظرم به خاطر همین اومده بود رئال، نه برای لالیگا و کوپا و سوپرکاپ. هر سه دوره لیاقت حضور در فینال رو داشت ولی نشد و نتیجه میگه تو انجام ماموریتش موفق نبوده.

اینکه میگید از روی تعصب نظر نمی دید، کاملا مشخصه که بر عکسه. شما بهترین فرم بارسا رو در نظر می گیرید و میگید اگه بارسا فلان بود..باید اینو در نظر داشته باشید که هیچ تیمی نمی تونه همیشه تو بهترین فرم باشه ...مثل رئال فصل قبل و این فصل. یه بار شما بایرن رو که چندتا از بازیکنهای اصلیشون رو نداشت بردید و امسال هم ازشون باختید. الان شما میگید اگه بارسا اون بارسای 2 سال پیش بود فلان بود؟! بله رئال هم اگه رئال فصل قبل بود فلان می شد و بهمان! این که نشد استدلال..

اینکه دست مورینیو خیلی باز بوده رو هم نمی تونم قبول کنم...در مقاطعی از فصل اتفاقا خیلی هم بسته بود...بعد از بازیهای ملی همزمان مارسلو و کوئنترائو مصدوم شدن...پپه مصدوم شد...خدیرا...بنزما هم فکر کنم..و آربلوا و کاسیاس(البته لوپز جاش رو خوب پر کرد). یه مقطع خیلی بد شده بود شرایط...نمونش استفاده غیر تخصصی از اسین در بازیهای مهم اروپایی اونم در پست غیر تخصصیش.

بهتره گاهی وقتها چشممون رو روی حقیقت نبندیم! اینکه تو بازی برگشت لیگ مورینیو به اکثر بازیکنهایی که می شد، استراحت داد برای بازی منچستر خیلی واضح بود. بارسا هم یکی دو مهره شو نداشت...ولی نه نصف تیم رو(از نظر وزنی).
    Last edited by malkemid; 13-05-2013 at 12:25.

18. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •