تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 35 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان....اقا اگه میشی یه زره فنی تر بحث کنید ماهم قانع شیم..........جنس قطعات لنوو با برندهای دیگه مگه چه فرقی داره که لنووه( سود کم فروش بیشتر) قیمتش از برندای دیگه 100 150 دلار بیشتره؟؟؟
    درود

تاپیک رو از صفحه نخست مشاهده کنید دلایل خوبی برای خرید Z580 پیدا می کنید.
    Acer V3 هم کانفیگ خوبی داره ولی چون تا حالا Acer نداشتم نمی تونم بگم پرفورمنسش در چه حدی هست

لنوو جزو مارک های برتر با ماندگاری بالا هست ، این رو شرکت بزرگی چون IBM تضمین می کنه

لپ تاپ های Asus هم کیفیت خوبی دارند.

من در کل اول Lenovo و بعد Asus رو پیشنهاد می دم

موفق باشید

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

من که شانس نداشتم
    چند روزه که لپ تاپ رو برای گارانتی ارسال کردن تهران ، مثل اینکه گفتن بردش کلا خراب بوده ، میگفت اولین سری Z هست که تا اینحد خرابی داشته
    ببینم چی میشه آخر عاقبت این زد 580 ما

داره خودمونی میشه amirw7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من که شانس نداشتم
    چند روزه که لپ تاپ رو برای گارانتی ارسال کردن تهران ، مثل اینکه گفتن بردش کلا خراب بوده ، میگفت اولین سری Z هست که تا اینحد خرابی داشته
    ببینم چی میشه آخر عاقبت این زد 580 ما
    اینو به همه میگم......خود آمریکاییا به خودشون اعتماد ندارن...لنوو هم همه مدلاش خوب نبوده. به سایت های خارجی آمار لپ تاپ هم نگاه نکنید... کلا برای خرید لپ تاپ سعی کنید لپ تاپی رو بخرید که امتحانشو پس داده باشه دقیقا مثل مدلای اچ پی........z580هم خوب بوده...حالا احتمالا چیزی ریختی یا اینترنت رفتی اینطوری شده...مطمئن باش از لپ تاپ نبوده...منم مادربورد نازنینم خیلی غیرمنتظره سوخت...یا ویروس..یا..پاور...

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جالبه
    درایور 301.42 رو از انویدیا دانلود کردم نصب نمیشه ، سخت افزار رو نمیشناسه
    در صورتی که تو لیست ساپورت سخت افزاری gt 630m رو هم داره
    210 مگ دانلود کرده بودم :(

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

فروشنده موظف هست که ویندوز و درایورها رو نصب کنه و تحویل شما بده.
    یه آشنای ما 4530 گرفت نصب درایورهاش خیلی اذیت کرد آخرش چند تاش موند که نتونستم ، برد پیش فروشنده و براش نصب کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

اینو به همه میگم......خود آمریکاییا به خودشون اعتماد ندارن...لنوو هم همه مدلاش خوب نبوده. به سایت های خارجی آمار لپ تاپ هم نگاه نکنید... کلا برای خرید لپ تاپ سعی کنید لپ تاپی رو بخرید که امتحانشو پس داده باشه دقیقا مثل مدلای اچ پی........z580هم خوب بوده...حالا احتمالا چیزی ریختی یا اینترنت رفتی اینطوری شده...مطمئن باش از لپ تاپ نبوده...منم مادربورد نازنینم خیلی غیرمنتظره سوخت...یا ویروس..یا..پاور...
    یعنی چی که مطمئن باش از لپ تاپ نبوده !!!! کسی ندونه فکر میکنه شما روهمش کردی یا وسایل دیجیتالی قسم حضرت عباسه
    من دو روز نبود که داشتمش و از همون اول همینجور بود . خود فروشنده گفت من اگه همین مدلو یکی دیگه داشتم خودم واست تعویض میکردم و یه نو امتحان میکردم وبهت میدادم خودش اینقدر ناراحت شده بود که من 1/850 اینجوری پول نقد دادم فرداش برگشتم و گفتم این مشکل واسم پیش اومده
    Last edited by pourya_bo2pmc; 07-09-2012 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

فروشنده موظف هست که ویندوز و درایورها رو نصب کنه و تحویل شما بده.
    یه آشنای ما 4530 گرفت نصب درایورهاش خیلی اذیت کرد آخرش چند تاش موند که نتونستم ، برد پیش فروشنده و براش نصب کرد.
    بله حق با شماست درقضا وین رو به همراه تمام درایورها نصب کرد
    اما من به ذهنم نرسید که همون لحظه سوئیچ کنم دیگه و چون روی اینتل 4000 بالا میومد وین خب مشکلی رو ندیدم و تحویل گرفتم اما فرداش که سوئیچ کردم دیدم ای دل غافل !!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

این موارد پیش میاد ایشالله مشکلتون رو گارانتی حل میکنه
    من دو سال پیش یه اجاق فر خریدم یک ماه بعد که میخواستم فرش رو امتحان کنم دیدم خرابه. با اینکه ضمانت داشت اما درست نشد. اون که اجاقه و تا حدودی مکانیکی اینکه دیجیتالی هستش.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

این موارد پیش میاد ایشالله مشکلتون رو گارانتی حل میکنه
    من دو سال پیش یه اجاق فر خریدم یک ماه بعد که میخواستم فرش رو امتحان کنم دیدم خرابه. با اینکه ضمانت داشت اما درست نشد. اون که اجاقه و تا حدودی مکانیکی اینکه دیجیتالی هستش.
    ممنون از لطف شما
    انشا ا. . .

10. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام این مثلا وضعیت خوب گارانتی در کشورمونه

6/15 سازگار تحویل گرفته ، خودشون میگن موظفیم 3 روزه یا تعمیر کنیم یا یه نو تحویل بدیم شنبه که میاد 25 هستش که میشه 10 روز و هیچی ، قبول کردن که برد لپ تاپ خرابه و کلا یه نو باید تحویل بدن اما نمیدن ، میگن نمیشه

وقتی میخوای لپ تاپ رو بگیری کامل نقد و قیمت به دلار روز بدون یک ریال تخفیف ، پول رو ازت میگیرن اما بیچارگی وقتیه که بد توی آب دربیاد و کارت دستشون بیفته اونوقت میشه وضعیت من

توی سایت سازگار جایی هست که شماره پیگیری یا شماره سریال اون وسیلتو وارد میکنی و تاریخ تحویل و وضعیتش رو بهت اعلام میکنه ، خیلی جالبه تا 2 روز پیش 6/15 تاریخ تحویل بوده که از 2 روز پیش خودشون دوباره عوض کردن 6/20

میخوام بدونم کی رو گول میزنن ، خیلی جالبه واسم ، خودشون رو گول میزنن یا من خریدار که میدونم چه زمانی بهشون تحویل دادم و با اینکار وقت واسه خودشون ایجاد میکنن !!!!

اینکه خوبش بود اینجوری داره سر من میاره و هنوز هیچ نتیجه ای بهم ندادن ، وای به حال ما که گارانتیهای بدش دیگه چیه

12. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •