تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 301 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من که دیگه بعد از دیدن 6 تا بازی استقلال شک دارم توی تمرینات روی چیزی به اسم فاز حمله کار شده باشه ...
    یعنی صالح با اون همه کلاس نمیتونه ببینه اصلا فازی حمله نداریم ؟؟
    شده مهدی رحمتی توپ رو بگیر ...
    یک برسونش به جانواریو
    یه جوری سانترش کنید ...
    اخه اینم شد تاکتیک ؟؟
    همه تعویضهای امیر این بازی از قبل معلوم بود ...
    اخه حنیف رو بردی جلو واسه چی ؟؟
    اگه جواب نداده منوچهری واسه چی ؟؟
    اخه توزی شوت زن رو دقیقه 80 میارن ؟؟
    پرسپولیس این همه نابود بازی کرده این باز ی نابودمون کرد !!

2. 7 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اخه حنیف رو بردی جلو واسه چی ؟؟
    حنیف رفت جلو تا از سانترها استفاده کنه ولی اگر منوچهریو اول نیمه می فرستاد تو زمین در صورت رد و بدل شدن گل در اوایل نیمه ، هم کل نقشه ها بهم می ریخت و هم یه تعویضو از دست می دادیم !

4. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام...

بازی حرفی برای گفتن باقی نمیذاره...

فقط یه نکته :

هاشم خان 90 دقیقه تو بود و هیچ کاری نکرد...

فعلا این از امیر:

6 بازی 9 امتیاز

فکر نکنم حضور در جایگاه نهم با دو برد اونم 1-0 راضی کننده باشه...

6. 3 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

حنیف رفت جلو تا از سانترها استفاده کنه ولی اگر منوچهریو اول نیمه می فرستاد تو زمین در صورت رد و بدل شدن گل در اوایل نیمه ، هم کل نقشه ها بهم می ریخت و هم یه تعویضو از دست می دادیم !
    عزیز مسله اینه که حنیف رو برده جلو برای سانتر ...جواب نداده چون سانتر کن نداریم ...
    منوچهری رو اورده بریا چی ؟؟
    برای سانتر که جواب نداده ...
    پس این به چه دردری میخوره ؟؟

8. 6 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

متاسفم

توقعم خیلی بیشتر از اینا بود ، تو دربی های قبل به پرسپولیس مسلط بودیم و اونا رو دنبال توپ می دووندیم .اما این بازی حکایت دیگه ای داشت.

باید قبول کنیم در کل ،پرسپولیس بهتر بود .در نیمه اول ما دنبال توپ دویدیم وبازی دست اونا بود. 2-3 موقعیت روی دروازه ما داشتن ولی ما اصلا نتونستیم دروازه پرسپولیس رو بلرزونیم.نیمه دوم اونا نیروی بدنیشون تحلیل رفت و ما بازی رو گرفتیم اما باز هم حمله زهر داری نداشتیم .چند تا شوت بی دقت دیدیم که خطر به حساب نمیومد.

وقتی حنیف رفت جلو، فهمیدم که باید به مساوی راضی باشیم ،حتما مهاجم آماده و زهر دار نداریم که سرمربی یه چنین ریسکی میکنه.
    سوال تلخی که اینجا آدم رو زجر میده اینه که آخه سرمربی عزیز، تو که مهاجم سرحال و آماده نداشتی چرا با فرهاد کل کل کردی و سنگ انداختی که نیاد؟؟؟ تو یه بازی حیثیتی باید دنبال معجزه باشی که یه مدافع تو خط حمله برات گل بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نبود بازیکنان کلیدی خیلی در روند بازی استقلال تاثیر داشت . با مجیدی ، جباری ، اندو ، خسرو و میلاد در بازیهای قبلی کاملا به بازی سوار بودیم . خوشبختانه تا حدودی نکونام بهتر از بازیهای قبل بود و نیمه دوم وسط زمین رو جمع کرد. بازیکنهای دیگه هم چیز خاصی نشون ندادن. اصلا ما آرش برهانی و زندی رو در بازی ندیدم.
    حمودی و بیگ زاده هم که شدن سوهان اعصاب ما . اگه حرکت رو به جلوی مفید از این دو نفر دیدید باید به چشم هاتون شک کنید !!! باید تا آخر فصل حرص بخوریم از دشستشون .

خوشبختانه به تعطیلات لیگ نزدیک میشیم. امیدوارم میلاد و خسرو مجتبی به ترکیب برگردن تا قدرت خط هافبک بیشتر بشه
    Last edited by federrer; 24-08-2012 at 20:13.

10. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این فصل از اون فصل هاست که فقط باید حرص بخوریم!!!!
    آخه قلعه نویی هیچ...آقای صالح شما با اون دانش فوتبالیت چرا آخه...رو نیمکت نشستی چی کار کنی پس ؟؟؟؟پسر عمو ی من 11 سالشه می گه اینا چرا هی توپو سانتر می کنن!!!!!!!
    بچه متوجه شد مشکل کجاست...
    نکونام این بازی یه کم بهتر بود ولی واقعا جای آندو خالیه...
    مهاجمامون که کلا تعطیلن!!!!!!!!یه حرکت مفید از برهانی و اکبرپور ندیدیم...
    بدترین بازیکنامونم حمودی و بیگ زاده بودن ...حمودی که دو بار اومد سانتر کنه هر دوبار توپو زد به مدافع حریف بیگ زاده هم که وافعا اسطوره است بدون این که حتی نگاه بکنه سانتر می کنه(نزدیک ترین بازیکن استقلال پشت محوطه جریمه بود) شوت از فاصله 35 متری اونم دقیقه 93 هم که می زنه..
    انصافا خیلی بد بود

12. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

قبول دارم که در کل پرسپولیس بهتر بود ولی نه در حدی که شایسته بردن باشه...

به شدت مشکل نوع حمله داریم اصلا برنامه ی آنچنانی برای گل زدن نداشتیم...

کمبود مهاجم شش دانگ هم خیلی آزار دهندس...

جای خسرو خالی بود انصافا خسرو رو داریم یه امیدی برا گل زدن داریم...

4 گل زده تو 6 بازی به شدت فاجعه اس!!!!

راستی الان 10 ام هستیم ممنون امیر!!!

14. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب اینم از دربی . گذشت دیگه فکرشم نکنید خداروشکر حداقل نباختیم !

والا اینم هفته ی ششم بود . از این هفته به بعد من یکی باخت یا بازیه ضعیف رو نمیتونم تحمل کنم ! امیر قلعه نوعی تیمهاش همیشه همین بوده و حتی تا هفدهم هم رفته اما قهرمان شده . 6 هفته گذشت و هیچی از استقلال ندیدیم هیچی . از روز سه شنبه بازی مقابل پیکان وضع بازی عوض نشه من یکی بدجور عصبی میشم .

از قلعه نوعی بعیده . تا اونجایی که سن من قد میده همیشه تیمهاش تهاجمی بودن بدجور هم تهاجمی بودن . توی چند سال اخیر تهاجمی ترین تیمها مال قلعه نوعی بوده . سپاهان استقلال تراکتور . و همیشه روون زمینی و تماشاگر پسند فوتبال بازی میکنن تیماش . اما نمیدونم امسال چرا اینجوری شده ! فقط تاکتیکش سانتر از جناحینه ! 6 تا بازیه جز اینکار هیچ کاره دیگه ای نکردیم ! لااقل اگه جواب بده حرفی نداریم اما آخه این روش جواب نمیده . 2 تا بازیو به زور بردیم بقیه هم که گند زدیم . نمیشه خوب مگه زوره بازم از بازی بعد میخوای سانتر از جناحین بذاری؟

درباره ی بازیکن ها واقعا هاشم بیک زاده رو اعصابه . خیلی داره مزخرف بازی میکنه بابا جمعش کنید بره دیگه کل دنیا فهمیده این فرق بین توپو نارگیل رو نمیدونه آخه چرا همش فیکس بازی میکنه؟

جواد امروز بهتر بود . عالی نبود خوب هم نبود اما دیگه مثل بازیهای قبلی بد نبود . بهتر شده بود فکر کنم هفته به هفته بهتر شه و واقعا هم داره میشه . اما ما نکونام لالیگایی میخوایم

آرش و سیاوش هیچ کاری نمیتونن انجام بدن هیچ کاری . تا وقتی جان واریو و توزی و زندی آماده نباشن و جباری به تیم برنگرده این 2 تا مثل سیاه لشکر تو زمین میمونن که هیچ کاری نمیتونن بکنن . اما اگه این 4 به صورت آماده به تیم برسن واقعا مرگبار ترین خط هافبک و حمله رو میتونیم داشته باشیم اما فعلا که همش حرفه !

والا پرسپولیسیا خیلی خوش شانسن . اون از فصل پیش که 4 تا بازیکن اصلیمون رو نداشتیم . اینم از امروز که بازم 3 تا بازیکن اصلیمونو نداشتیم ! مطمئن باشید اگه میلاد و مجتبی و خسرو بودن الان نتیجه این نبود مطمئن باشید .

اما خوب فعلا ترکیب اینه مجتی و میلاد نمیتونن بازی کنن باید با همینایی که داریم یه کاری کنیم . یعنی امسالم مثل پارسال میخوایم به خاطر مصدومیت جامو از دست بدیم؟

الان بازیکنای ما پتانسیل بازی روی زمین و بازی سرعتی رو دارن اما نمیدونم چرا نمیخوان سرعتی بازی کنن یا شایدم مربی نمیذاره . آرش و سیاوش تو کورس همیشه از جون مایع میذارن . پاس های زندی و جان واریو و بائو میتونه خیلی مرگبار باشه آخه چیه همش سانتر که چی بشه آخر؟

اصلا انگار تاکتیک تیم اینه سرعتی بازی نکنن . فرهاد کاپیتان تیم بود چه سرعتی به تیم میداد گل میزد سریع توپو میکاشت و به بچه ها میگفت سریعتر بازی کنن . الان بازی مساویه رحمتی توپ میگیره هی دستشو تکون میده میگه آروم ! ااا آخه چیو آروم؟بازی که داره سرعتی پیش میره به یه جایی برسه تو آرومش میکنی؟این کار تیم مقابل اگه تحت فشار باشه نه کار تو ! البته از لحاظ فنی نقد نمیکنم رحمتی رو کلا این اخلاقش رو میگم خوب نیست که توی 2 3 بازیه اخیر دیدم بازیکنا که دارن حمله میکنن و سرعتی بازی میکنن توپو میگیره هی اشاره میکنه آروم بازی کنن و دیر توپو میندازه !

خلاصه که 6 هفته تموم شد و هیچی نگفتیم از این هفته به بعد ما باید مثل همیشه هجومی و روی زمین بازی کنیم و تمام حریفا رو با تحقیر شکست بدیم و به نظر من هم همین اتفاق میفته با حمایت هوادارا !

یادتون نره سرمربیتون امیر قلعه نوعیه دستیارش هم صالح . امیر خیلی سیاسی فوتبال کوچ میکنه . یعنی شاید باورتون نشه که یکی از تاکتیکاش اینه که تیم رو اونجوری که هست جلوه نده و یهو همه رو متحیر کنه . تیم های حریف رو خیلی خوب گول میزنه و به یکباره همه چیو به هم میریزه . این جزئی از فکرای قلعه نوعیه که نشون از زرنگیشه . اگه 6 هفته سانتر از جناحین تو کارشه و میبینه نتیجه نمیده 100% مطمئن باشید یه هدفی از اینکار داره .

بهترین و پرافتخار ترین سرمربی ایران یعنی اندازه ما نمیدونه؟همه اینجا از جمله من صداشون درومده که چرا همش سانتر یعنی خود ژنرال نفهمیده؟چرا فهمیده اما میگم که 100% یه برنامه هایی داره که از بازیه بعد مشخص میشه بهتون قول میدم .

من به این تیم امیدوارم و همچنین به قلعه نوعی . توی مصاحبه ی امروزش گفت این بازی نوید قهرمانی میداد . قلعه نوعی میدونید حرف الکی هیچ وقت نمیزنه . یعنی خیلی با سیاسته اصلا آتو دست کسی نمیده . میدونه چی داره میگه . ما که نوید قهرمانی تو این بازی ندیدم اما وقتی ژنرال اونجوری میاد میگه حتما یه سیاست و برنامه هایی توشه که ما بی خبریم اینو من مطمئنم .

بازم میگم این فصل استقلال قهرمانه

16. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از قلعه نوعی بعیده . تا اونجایی که سن من قد میده همیشه تیمهاش تهاجمی بودن بدجور هم تهاجمی بودن . توی چند سال اخیر تهاجمی ترین تیمها مال قلعه نوعی بوده . سپاهان استقلال تراکتور . و همیشه روون زمینی و تماشاگر پسند فوتبال بازی میکنن تیماش . اما نمیدونم امسال چرا اینجوری شده ! فقط تاکتیکش سانتر از جناحینه ! 6 تا بازیه جز اینکار هیچ کاره دیگه ای نکردیم ! لااقل اگه جواب بده حرفی نداریم اما آخه این روش جواب نمیده . 2 تا بازیو به زور بردیم بقیه هم که گند زدیم . نمیشه خوب مگه زوره بازم از بازی بعد میخوای سانتر از جناحین بذاری؟
    من فکر میکنم علاوه بر نداشتن هافبک میانی خلاق و مکمل جانواریو و نبود حیدری در راست ، مهمترین مسئله سوئیچ کردن امیرخان به 4 مدافع و کم کردن از یکی از هافبکهاش هست که باعث شده نتونه فرم بازی ای که قبلا با همین استقلال رو ارائه میداد ارائه بده ( البته قبلا با امیرجان هم بحث داشتیم روی این مسئله در همین تاپیک )

18. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

من فکر میکنم علاوه بر نداشتن هافبک میانی خلاق و مکمل جانواریو و نبود حیدری در راست ، مهمترین مسئله سوئیچ کردن امیرخان به 4 مدافع و کم کردن از یکی از هافبکهاش هست که باعث شده نتونه فرم بازی ای که قبلا با همین استقلال رو ارائه میداد ارائه بده ( البته قبلا با امیرجان هم بحث داشتیم روی این مسئله در همین تاپیک )
    خوب به هر حال دیگه 6 هفته گذشت . ژنرال هم این تیمی نیست که هیچ شناختی روش نداشته باشه با همه بازیکناش بوده و میشناسه . تاکتیکا رو امتحان کرد و بازیکنا رو جا به جا کرد . خلاصه دیگه هفته ی بعد ما باید اون استقلال همیشگی رو ببینیم . استقلال تهاجمی با سرمربی گری امیر قلعه نوعی . 2 3 سالی هست همچین استقلالی ندیدم و آخرین بار هم همین قلعه نوعی بود که با استقلال هجومی ترین تیم تاریخ لیگ ایران رو رقم زد . حالا دیگه سیاست قلعه نوعی رو میشه و از هفته بعد باید بازیهای خوبی از استقلال دید . ما منتطریم

20. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •