نتایج اومد من 47امتیاز گرفتم، کوروش و جلال کجایید!؟ :دي
نتایج اومد من 47امتیاز گرفتم، کوروش و جلال کجایید!؟ :دي
اینقدر منتظر کوروش موندم تا علف زیر پام سبز شد!فک کنم دیگه کلا ما رو فراموش کرده...!
به هرحال ببخشید بابت تاخیر...
=============
ردهبندی این راند :
ردهبندی مجموع این 7 هفته :
منم جای کوروش بودم سعی میکردم فراموش کنماینقدر منتظر کوروش موندم تا علف زیر پام سبز شد!فک کنم دیگه کلا ما رو فراموش کرده...!
هر کاری کرد نتونست بیاد بالای جدول
از دستهای پشت پرده تا تونست استفاده کرد ولی بازم نتیجه نگرفت الان دیگه پشت پرده براش دستی نمونده
اجازه بدین این دوره استراحت تموم بشه و دوباره بازیا شروع بشن تیم من اساسی تغییر میکنه
کلا تمرینات خوبی داشتیم خدا رو شکر صاحب هیئت مدیره هم شدیمبازیکنامم شناختم فقط مونده نتیجه که کم کم شروع میشه
منتظر باشید ...
کوروش بیا یه سر به لیگ بزن عزیزم
عزیز محمدی رو جای تو مسئول لیگ میکردیم بهتر بود![]()
اصلا خود کوروش دست های پشت پرده ستمنم جای کوروش بودم سعی میکردم فراموش کنم
از دستهای پشت پرده تا تونست استفاده کرد ولی بازم نتیجه نگرفت الان دیگه پشت پرده براش دستی نمونده
اجازه بدین این دوره استراحت تموم بشه و دوباره بازیا شروع بشن تیم من اساسی تغییر میکنه
من موقعی فهمیدم که بازی استقلال و پیکان برگزار نمیشه که دیگه وقت تغییر تیم گذشته بود
اگه زودتر اطلاع رسانی شده بود این بازیکنای ذخیره هم می تونستن یکمی خودی نشون بدن
همین عدم اطلاع رسانی کوروش باعث شد تیم من به حاشیه بره
راستی دوستان به نظر من قسمت پیشنهادات برید و بنویسید که حداقل این امکان تغییر سیستم رو اضافه کنن
شاید برای نیم فصل دوم یا برای فصل های بعدی این امکان رو اضافه کردن
آخه توی کدوم فوتبال فانتزی دیدین که این قابلیت ساده وجود نداشته باشه؟!
کلا فوتبال فانتزی ما هم باید مثل لیگمون بلنگه
نمی دونم چرا اینا یکمی از کشور دوست و برادر یعنی انگلیس یاد نمی گیرن![]()
همین عدم اطلاع رسانی کوروش باعث شد تیم من به حاشیه برهمشکلات فوتبال ما وقتی شروع شد که کورش رفت پشت پرده !!اصلا خود کوروش دست های پشت پرده ست![]()
اگه گذاشتین مثل آدم قاطی مرغا بشیم![]()
حالا دو هفته ما درگیریما : دیما پله پله داریم میآییم بالا و الان هم رسیدیم به رتبهی چهارم جدولمنم جای کوروش بودم سعی میکردم فراموش کنم
کلا تمرینات خوبی داشتیم خدا رو شکر صاحب هیئت مدیره هم شدیمبازیکنامم شناختم فقط مونده نتیجه که کم کم شروع میشه
منتظر باشید ...
کوروش بیا یه سر به لیگ بزن عزیزم
عزیز محمدی رو جای تو مسئول لیگ میکردیم بهتر بود![]()
گاماس گاماس هومن و امیر و سروش رو هم میگیریم: دی
آقا ما بنیان لیگو گذاشتیم، بچهها هم باید کمک کنن دیگهاصلا خود کوروش دست های پشت پرده ست
من موقعی فهمیدم که بازی استقلال و پیکان برگزار نمیشه که دیگه وقت تغییر تیم گذشته بود
اگه زودتر اطلاع رسانی شده بود این بازیکنای ذخیره هم می تونستن یکمی خودی نشون بدن
همین عدم اطلاع رسانی کوروش باعث شد تیم من به حاشیه بره![]()
خودتون که یه پا اوستا شدید
حالا ما هستیم همچنان
درگیریهای این چند روزه تموم شه، با قدرت به میادین برمیگردیم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش۳: محسن فروزان دروازه بان تيم تراکتورسازي که در تمرين روز چهارشنبه از ناحيه بازوي راست آسيب ديده بود در تمرين قبل از ظهر امروز نيز مجددا از همان ناحيه آسيب ديد . به گزارش گل،دکتر ثابت فيزيوتراپ تيم هم بعد از معاينات فروزان اعلام کرد وي بايد به آب درماني و فيزيوتراپي بپردازد و يک هفته از تمرينات پرفشار به دور باشد. بدين ترتيب فروزان نميتواند تيمش را در مسابقه فوق العاده حساس با ملوان همراهي کند. البته اين دروازه بان از سوي باشگاه با جريمه انضباطي هم مواجه شده بود که ظاهرا اين محروميت به پايان رسيده است.
+
پن: اسامی محرومین مصدومین رو هم نمیزنن مطلع شیم!
حس ششمم میگه این هفته برا من بسیار شومه و بد تموم میشه!![]()
من هرکی رو میارم تو ترکیب بنده خدا به فنا میره
جا داره از همین تریبون از علی دایی معذرت خواهی کنم که با انتخاب بهادر عبدی باعث شدم یه پنالتی و یه موقعیت رو از تو 6 قدم گل نکنه !
عزیزان تیم داماش ما رو به فنا دادند این هفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)