تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 95 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دلیل عدم تشکر روبینیو از هواداران روسونری

دانیه‌له بونه‌را دلیل عدم تشکر روبینیو از هواداران میلان بعد از پایان دیدار این تیم مقابل پارما در انیوتاردینی را عنوان می‌کند.

میلان در چهارچوب هفته ششم سری‌آ 13-2012 به مصاف پارما رفت و در حالی‌که در انیو تاردینی با نتیجه 1-0 پیش بود، در نهایت به کسب تساوی 1-1 رضایت داد تا جمع امتیازات خود را در پایان هفته ششم به 7 امتیاز برساند.

روبینیو در این دیدار به عنوان بازیکن جای‌گزین وارد میدان شد، اما در پایان دیدار بر خلاف سایر بازیکنان میلان به سوی هواداران میلان نرفت و از آنها تشکر نکرد.

علی‌رغم این موضوع که بونه‌را در تلاش بود تا وی را بازگرداند، روبینیو بعد از پایان بازی بلافاصله به رختکن نقل مکان کرد. در همین رابطه بونه‌را در مورد دلیل این کار روبینیو توضیحاتی را ارائه داد: من تعجب می‌کنم که در مورد این مساله این همه جنجال به وجود آمده است.

روبینیو در پایان بازی کمی مضطرب بود از نتیجه بدست آمده کمی دل‌خور بود، بنابراین به سرعت به سوی رختکن حرکت کرد. این تمام چیزی بود که اتفاق افتاد، و هیچ جر و بحثی بین او و سایرین به وجود نیامد.

ما در مقابل پارما نمایش خوبی ارائه دادیم، اما از فرصت‌های خود استفاده نکردیم، و نتوانستیم کار را به پایان برسانیم. در این دیدار از ثبات لازم برخوردار نبودیم، اما نسبت به نمایش‌های پیشین از پیشرفت قابل قبولی برخوردار بودیم، و با آمادگی به سوی دیدار مقابل زنیت و همچنین داربی خواهیم رفت.

میلان در دیدار آینده خود باید در چهارچوب هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 به مصاف تیم لوچانو اسپالتی، یعنی زنیت سنت‌پترزبورگ، برود. و بعد از آن نیز در جدالی حساس داربی دلامادونینا را برگزار کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : همینو کم داشتیم که یکی مثل روبینیو برای بقیه تریپ شاکی بازی برداره !!! هیچ وقت از این بشر خوشم نمیومد

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با تغییرات زیادی که در انتهای فصل قبل سری آ در تیم میلان صورت گرفت و بعد هم جدایی زلاتان و تیاگو سیلوا از تیم حدس میزدم هماهنگ شدن تیم یکم زمان ببره اما در بدترین شرایطش هم فکرش نمیکردم از 6هفته فقط 7امتیاز بگیریم -داشتم گلهای بازی میلان با پارما میدیدم ابیاتی چه گل بدی خورد سر بازی با اودینزه هم سر گل اولی که دریافت کردیم یک خروج خیلی بد داشت که باعث شد دروازمون باز بشه هیچوقت از این ابیاتی خوشم نمیومد تا زمانی که دیدا تو میلان بازی میکرد خیالمون از دروازه راحت بود نمیدونم چرا از این دروازه بان جدیدی که گرفتن استفاده نمیکنن- از بین بازیکنای فعلی یپس و بونرا هم اصلن در حد و اندازه تیمی مثل میلان نیستن

4. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی بازی با پارما گلی که میلان بوسیله ضربه آزاد دریافت کرد , توپ دقیقا به همون جایی رفت که آبیاتی بود و مثلا فضا رو بسته بود ! کلا خیلی کند عمل میکنه.
    گابریل رو خریدن برای تیم اصلی ولی چون جناب الگری حالیش نیست حاضر نیست به اون بازی بده و گابریل هم در تیم پریماورا میلان در حال بازی کردنه و اتفاقا به شدت خوب بوده ولی الگری این درخشش رو نمی بینه و چشمش رو به روی ضعف آبیاتی بسته.
    تنها راه نجات میلان تغییر مربی است تا هم یک شوک به تیم وارد بشه و هم این که کسی بیاد که بتونه سیستم جدیدی با بازیکنان فعلی در میلان پیاده کنه و به جوانان هم اعتماد داشته باشه.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو بعد از داربی

الکساندر پاتو تایید کرد که وی پیش از پایان داربی میلان و اینتر به میادین باز نخواهد گشت.

مهاجم 23 ساله و برزیلی میلان در طول دو فصل اخیر به ندرت برای میلان به میدان رفته و به نظر می‌رسد مدت مصدومیت‌های فصل جاری برای وی باز هم در حال افزایش است.

پاتو در مورد آخرین وضعیت خود این‌چنین گفت: من آماده‌ام. به تازگی تمرین خود را به پایان رساندم، و بعد از تعطیلات لیگ که به علت برگزاری دیدارهای بین‌المللی خواهد بود به میادین باز خواهم گشت.

گفته‌های پاتو بدین معناست که وی دیدار هفته جاری میلان مقابل زنیت در چهارچوب هفته دوم لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد، و همچنین وی قادر نخواهد بود در دیدار بعدی میلان در سری‌آ که مقابل اینتر خواهد بود میلان را همراهی کند.

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار در لیگ قهرمانان مقابل زنیت

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آباته - آنتونینی - دی شیلیو - مکسس - زاپاتا - یپس - بونرا

هافبک : نوچرینو - بواتنگ - دی یانگ - آمبروزینی - امانوئلسون - کونستانت - مونتولیوو - فلامینی

مهاجم : الشاراوی - روبینیو - پاتزینی - بویان

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گالياني: الشراوي فروشي نيست

آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، تاکيد کرد که استفن الشراوي، ستاره جوان اين باشگاه، فروشي نيست.
    اين ستاره 19 ساله که در سال 2011 از جنوا به ميلان پيوست، در 6 ديداري که اين فصل براي روسونري انجام داد، 4 گل به ثمر رساند.

گفته مي شود درخشش اين ستاره جوان توجه باشگاه منچستريونايتد را جلب کرده اما گالياني تاکيد کرد که اين باشگاه هيچ برنامه اي براي فروش اين ستاره جوان ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بايد اميدوار باشيم که سر الکس همچنان به الشراوي علاقه مند بماند اما ما به فروش او فکر نمي کنيم.

مي خواهم خيال هواداران را راحت کنم. ما قرارداد او را به تازگي تا سال 2017 تمديد کرديم."

روبرتو لا فلوريو، مدير برنامه هاي الشراوي تماس با باشگاه منچستريونايتد را رد کرد و تاکيد کرد که اين بازيکن از بازي در ايتاليا راضي است.

" من هيچ تماسي با منچستريونايتد نداشتم. ميلاني ها ماندن او را تضمين کرده اند و او نيز از بازي براي اين تيم راضي است. اين چيزي است که او هميشه آروزي آن را داشت.

او نبايد مغرور شود؛ بايد به باشگاهي که به او اعتماد کرده، فکر کند و با بازيهايش پاسخ اين اعتماد را بدهد."

ورزش 3

Last edited by clau; 02-10-2012 at 00:31.

12. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تغییرات در کادر مدیریتی میلان

بنا بر گزارش کوریره دلو اسپورت این امکان وجود دارد تا در آینده نزدیک تغییرات مدیریتی بزرگی در میلان روی دهد.

بنا بر گزارش امروز این نشریه پایتخت ایتالیا، این امکان بسیار محتمل است که کلودیو فنوچی، مدیر ارشد اجرایی فعلی باشگاه رم، از پایتخت خارج شود، و برای جایگزینی آدریانو گالیانی عازم شهر میلان و باشگاه اول این شهر باشد.

در صورت رخ‌داد چنین اتفاقی و انتقال فنوچی از رم به میلان، آدریانو گالیانی به سمت رئیس لیگ کالچو بسیار نزدیک خواهد شد، موقعیتی که گالیانی پیش از این نیز آن را بر عهده داشته است.

با توجه به آینده نامطمئن فرانکو بالدینی در باشگاه رم، احتمالاً فنوچی تنها شخصیت بزرگی نخواهد بود که رم را ترک خواهد کرد، و همچنین والتر ساباتینی، مدیر ورزشی رم، نیز از آینده خود در این باشگاه مطمئن نیست.

اسپانیا: فشار میلان بر گواردیولا

نشریه دپورتیوو ال‌موندو چاپ اسپانیا در شماره امروز خود از تمایل شدید میلان برای مذاکره با جوزپ گواردیولا خبر داد.

این نشریه کاتالونیایی اعلام کرد که میلان بسیار علاقه دارد تا از فصل آینده گواردیولا را به عنوان سرمربی در تیم خود ببیند، و تاکنون در چندین مورد تلاش داشته است که در مورد این مساله با وی به پای میز مذاکره بنشیند.

اما ظاهراً گواردیولا از طریق وکیل خود اعلام کرده که در حال حاضر تمایلی به بررسی پیشنهادات رسیده ندارد و دوست دارد تا به تعطیلات خود با فراغ خاطر ادامه دهد. گواردیولا که در حال حاضر در ایالات متحده امریکا به سر می‌برد،

همچنین اعلام کرد که در ماه دسمبر سال جاری طی فراخوانی از کلیه باشگاه‌هایی که علاقه‌مند به همکاری با وی می‌باشند دعوت آورده تا پیشنهادات خود را به وی ابلاغ کنند.

به نظر نمی‌رسد که هدف گواردیولا از انجام چنین فراخوانی علاقه برای ادامه حرفه خود از ماه ژانویه و هم‌زمان با شروع نیم‌فصل دوم رقابت‌های اروپایی باشد، زیرا از ماه دسمبر تا ژانویه زمان چندانی برای آماده‌سازی تیم خود در اختیار نخواهد داشت، و به احتمال بسیار زیاد گواردیولا از تابستان آینده به باشگاه جدید خود نقل مکان خواهد کرد.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دلم برای سن سیرو تنگ شده است

اینزاگی که بیش از صد گل برای میلان به ثمر رسانده بود همچنان قصد ادامه ی دوران حرفه ای خود را در میلان داشت اما برخی مشکلات سبب شد تا از دنیای فوتبال خداحافظی کند و به سرمربی میلان تبدیل شود.

" هنوز هم دلتنگ بازی در سن سیرو می شوم. می دانستم که این کار سختی است اما فقط زمانی که از فوتبال خداحافظی می کنید و به عقب برمیگردید متوجه می شوید که واقعا چه کرده اید."

او در ادامه به روزنامه ی اسپانیایی ال پاریس گفت :

" مردم هنوز در خیابان جلوی من را می گیرند و از آنچه برای میلان انجام داده ام تشکر می کنند و من از این قضیه بسیار شادمان هستم."

" اما من در حال سپری کردن یک زندگی جدید هستم. این بسیار لذت بخش است که شما به کودکان آموزش فوتبال بدهید و ببینید که آن ها پیشرفت می کنند و از شما چیز های جدیدی یاد می گیرند. این یک مسئولیت فوق العاده برای من است."

" من چند پیشنهاد داشتم مخصوصا از گرانادا که رئیس باشگاه برای ملاقات من آمده بود. اما این فرصت بودن در میلان بسیار بزرگ بود. میلان همیشه میلان استو من میلان را با یک گل سه امتیازی ترک کردم و این برای من فوق العاده است ."

" من این شانس را داشتم تا در تیم جوانان کارم را ادامه بدهم. من می توانستم از ایتالیا بروم و لباس یک تیم دیگر را به تن کنم. اما اگر این کار را می کردم مجبور بودم تا خانواده ام را ترک کند."

" حالا در میلان مانده ام بدون اینکه بخواهم بیرون بروم و ببینم که باید چه چیزی بخورم."

سیلویو برلوسکونی : به گالیانی کاملا ایمان دارم

در اینجا میتوانید بخشی از کنفرانس مطبوعاتی سیلویو برلوسکونی در رابطه با شابعه برکناری آدریانو گالیانی را مشاهده کنید.

پس از منتشر شدن گزارشاتی مبنی بر خروج گالیانی از میلان , حال سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه روسونری در صحبت هایی تاکیید کرد که کاملا به آدریانو گالیانی ایمان دارد.

بر اساس این شایعات بنا بود تا سیلویو برلوسکونی ,نائب رئیس باشگاه خود را که از سال 1986 در میلان بوده است را بر کنار کند اما حال نخست وزیر سابق ایتالیا,برلوسکونی در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد که مرد شماره 2 میلان در این باشگاه خواهد ماند.

او در کنفرانس مطبوعاتی خود با خبرنگاران گفت " از این فرصت استفاده میکنم تا از همین جا تکرار کنم که اعتقاد و ایمان کامل به گالیانی دارم.مقالات و گزارشاتی پیرامون برکناری گالیانی از میلان منتشر شده بود که خالی از هرگونه حقیقتی است و صحت ندارند.

" او یک مرد بزرگ در بازی ها است و در سی سال گذشته یکی از دوستان من بوده است و من احترام بی قید و شرطی برای او قائل هستم"

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تصاویر کاملا گویاست

مسئولان میلان که کمر به قتل تیم بستن . این برلوسکونی از میلان بره و دست آلگری رو هم بگیره و با خودش ببره تا یک جماعت میلانی رو خوشحال کنه .

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال‌شراووی: از این لحظات لذت می‌برم

استفان ا‌ل‌شراووی جوان‌ترین بازیکن تاریخ میلان تاکنون است که توانسته در لیگ قهرمانان گل‌زنی کند و به نظر آماده بازی با اینتر است.

او بعد از پیروزی 3 بر 2 برابر زنیت گفت: بازی بسیار سختی بود که با تلاش ما پایان خوبی داشت، بسیار راضی هستیم و از این پیروزی لذت می‌برم.

ال‌شراووی 19 سال و 342 روز دارد، "فرعون کوچک" اولین نوجوانی است که موفق به گل‌زنی برای روسونری در این رقابت‌ها شده است.

با بازیکنانی که داریم می‌توانیم موقعیت‌های گل‌زنی زیادی ایجاد کنیم و این دلیلی بر این نوع سبک بازی ماست. شروع خوبی داشتیم ، اما بعد از فشار زنیت کمی بازی سخت شد، ولی شکل بازی خود را حفظ کردیم و پیروز شدیم.

مربی از من می‌خواست برگردم و به دفاع کمک کنم، بنابراین من در اختیار او هستم، این پیروزی باعث شد با اعتماد به نفس بیشتری به سمت دربی برویم، این هم بازی سختی خواهد بود ، اما خود را برای انجام بهترین بازی آماده کرده‌ایم.

میلان را ترک نمی کنم, تولد زلاتان را تبریک گفتم!

آدریانو گالیانی در تازه ترین صحبت های خود تاکیید که او در حال ترک کردن میلان نیست و از هواداران خواست که صبور باشند..

آدریانو گالیانی در تازه ترین صحبت های خود تاکیید که او در حال ترک کردن میلان نیست و از هواداران خواست که صبور باشند اما اعلام کرد که او با زلاتان صحبتی نمی کند.

گالیانی,نائب رئیس باشگاه میلان برای بازی امشب میلان ( چهارشنبه ) در ورزشگاه زنیت روسیه حضور داشت بازی که با درخشش ستاره جوان میلان,الشراووی و برد ارزشمند 3-2 برابر زنیت همراه بود.

او در این رابطه گفت " استفان حتی هنوز 20 سالش هم نشده است بنابراین ما باید آرام باشیم و بیش از این فشاری بر روی این بازیکن وارد نکنیم"

" ما تیم جوانی هستیم و با تغییرات عظیمی که در تابستان داشتیم ,به طور اساسی تغییر کرده ایم بنابراین ما تنها از هواداران میخواهیم تا کمی صبور باشند.مطمئن هستیم که به زودی این تیم به دوران باشکوه گذشته خود باز خواهد گشت "

از سوی دیگر سیلویو برلوسکونی ,مالک باشگاه میلان در صحبت های روز سه شنبه خود تمامی شایعات مربوط به برکناری گالیانی را تکذیب کرد.

" من از صحبت های سیلویو برلوسکونی در رابطه با خودم , بسیار خوشحال هستم اما من نیز هیچ زمانی در این رابطه شک و تردیدی نداشته ام.احتمال هیچ تغییر خاصی در حال حاضر وجود ندارد"

با این اوصاف گالیانی در صحبت های خود عصبانیت زلاتان از میلان را تایید کرد, انتقالی که باعث شد او راهی پاری سن ژرمن شود هر چند که این انتقال با دستمزد نجومی 14 ملیون پوند برای زلاتان همراه بود.

" امروز ( چهارشنبه ) تولد او بود و من برای او پیامی حاوی آرزوهای خود در پاری سن ژرمن فرستادم چرا که او دیگر با من صحبت نمی کند"

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •