تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 328 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مایکل اسین بازیکن چلسی طی قراردادی قرضی به مدت یک سال به رئال پیوست!

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا انتقال غافلگیر کننده ای بود و درست در ساعات پایانی بازار نقل و انتقالات انجام شد.

اسین از اون بازیکنانی بود که مورینیو بلافاصله بعد از اومدنش به چلسی دست به خریدش زد و در عرض چند سال به یکی از بهترین هافبک های دنیا تبدیل شد.

اما متاسفانه در فصل های اخیر به خاطر مصدومیت های طولانی مدت و گاه و بی گاهی که داشته در حال حاضر شرایط مناسبی نیست ولی با توجه به رابطه ی بسیار خوب مورینیو با اسین و شناختی که زش داره اگه کسی بتونه با ایجاد انگیزه اسین رو به شرایط گذشتش تزدیک کنه اون شخص مورینیو هست.

به هر حال با توجه به جدا شدن هافبک های متعددی از تیم (آلتینتوپ ، کانالس ، شاهین و گرانرو) اضافه شدن یک هافبک برای عمق بیشتر نیمکت ضروری بود خصوصا که اسین سابقا بازیکن چند پسته ای بوده و سابقه ی بازی در هافبک دفاعی ، دفاع راست و حتی دفاع وسط رو داشته.

احتمال جدا شدن لاسانا و پیوستنش به آنژی روسیه هم قوت گرفته و با توجه به اینکه بازار نقل و انتقالات روسیه تا چند روز آینده ادامه داره هنوز نمیشه این انتقال را منتفی دونست.

...

برنامه ی بازی های آیندمون در اروپا به این صورت هست:

( بازی های قبل و بعد از هر بازی اروپایی + بازی های اروپایی )

(v. Sevilla (away
    18 Sept. vs Manchester City @ Santiago Bernabeu
    (v. Rayo (away

(v. Deportivo (home
    3 Oct. vs. Ajax @ Amsterdam Arena
    (v. Barcelona (away

(v. Celta (home
    24 Oct. vs. Borussia Dortmund @ Westfalenstadion
    (v. Mallorca (away)

(v. Zaragoza (home
    6 Nov. vs. Borussia Dortmund @ Santiago Bernabeu
    (v. Levante (away

(v. Athletic Bilbao (home
    21 Nov. vs. Manchester City @ Etihad Stadium
    (v. Betis (away

(v. Atleti (home
    4 Dec. vs. Ajax @ Santiago Bernabeu
    (v. Valladolid (away

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

طبق اطلاعیه ی سایت رسمی باشگاه ، رئال و آنژی به توافق رسیدن که لاسانا به صورت قرضی به آنژی منتقل بشه و لاسنا هم در حال سفر به روسیه برای تست پزشکی هست.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...

به نظرم تعداد هافبک هایی که از دست دادیم یک مقدار زیاد بوده و با توجه به اینکه فرصت نقل و انتقالات تموم شده ، امیدوارم توی این فصل با مشکل مصدومیت جدی در خط هافبکمون مواجه نشیم.

در بین بازیکن هایی که از تیم جدا شدن ، برای استبان گرانرو که به خاطر اون خوشحالی بعد از گل ویژه ای که داشت لقب El Pirata یا دزد دریایی رو داشت به طور ویژه آرزوی موفقیت می کنم.

گرانرو از کودکی در آکادمی تیم بود و از معدود بازیکنان آکادمی توی سال های اخیر بود که تونست راهی به تیم اول پیدا کنه ؛ بازی کنی که در زمان حضور سه سالش در تیم اول همیشه از پر تلاش ترین و متعصب ترین بازیکنانمون بود.

از دست دادنش خبر خوبی نبود ولی امیدوارم در لیگ برتر بتونه شایستگی هاش رو به اثبات برسونه.

این هم عکسی که سیر ترقی گرانرو رو به زیبایی نشون میده:

Last edited by City 17; 01-09-2012 at 18:24. دليل: + عکس

4. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرم خرید اسین بسیار خوب خواهد بود برای افزایش قدرت و جندگی خط میانی ؛ لاس دیارا که اندک زمانی که بازی میکرد در دفاع راست بود ؛ آلونسو هم که در کارهای دفاعی اصلا مهره ی خوبی نیست فقط خدیرا موثر بود که حالا و با اضافه شدن اسین میشه بیشتر به خدیرا استراحت داد .

به جورایی این خرید منو یاد خرید آدبایور میندازه که اون هم قرضی اومد و از لحاظ مالی فشاری وارد نکرد و بد هم کار نکرد برای تیم .

6. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من همیشه دوست داشتم اسین به رئال بیاد.. (اون موقع ها که pes بازی میکردم مثلا، یکی از اولین خرید هام همین اسن بود!)
    اما اینکه این اسین، اون اسین باشه، بعیده!
    هرچند معتقدم همین اسین هم به کمک ما میاد...
    همونطور که سروش گفت، هم قدرت تیم رو زیاد میکنه و هم باعث ایجاد اتنگیزه و تلاش بیشتر در خدیرا میشه...
    بعد اینکه خوزه خوب اسین رو میشناسه و تخصصش آماده کردن بازیکناییه که به نظر کارشون تموم شده میاد...
    +
    به نظرم خرید های خوبی داشتیم..
    ما 3 مشکل بزرگ داشتیم فصل قبل که 2 تاش حل شد..
    یکی هافبک خلاق بود که وقتایی که اوزیل رو فرم نبود، وحشتناک تیم رو اذیت میکرد که الان با اومدن مودریچ این مشکل حل میشه کاملا...
    مشکل دیگه هافبک دفاعی بود که یا ما کمبود قدرت داشتیم اون وسط یا کمبود بازیسازی که اگه اسین رو فرم بیاد، میتونه هر دوتا رو همزمان به تیم بده (کماکان بازیکنایی مثل ده روسی تویه رویا برای من میمونن!)
    فقط بحث دفاع راسته که خب خوزه تصمیم گرفته به آربلوآ اطمینان کنه...ضمن اینکه خود اسین هم اونجا میتونه بازی کنه و برخلاف دیارا، دیگه غر هم نمیزنه!
    فقط ایکاش کاکا هم میرفت که هم خودش بازی میکرد و شاید یه نیمچه از اون کاکا میشد و هم اینکه فرصت بیشتری به بازیکنهای جوون میرسه..در صورتیکه الان باید از کاکا هم استفاده بشه به هر حال...

به هر حال امسال دیگه دهمی رو شدید نزدیک میبینم...

8. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من همیشه دوست داشتم اسین به رئال بیاد.. (اون موقع ها که pes بازی میکردم مثلا، یکی از اولین خرید هام همین اسن بود!)
    اما اینکه این اسین، اون اسین باشه، بعیده!
    هرچند معتقدم همین اسین هم به کمک ما میاد...
    همونطور که سروش گفت، هم قدرت تیم رو زیاد میکنه و هم باعث ایجاد اتنگیزه و تلاش بیشتر در خدیرا میشه...
    بعد اینکه خوزه خوب اسین رو میشناسه و تخصصش آماده کردن بازیکناییه که به نظر کارشون تموم شده میاد...
    +
    به نظرم خرید های خوبی داشتیم..
    ما 3 مشکل بزرگ داشتیم فصل قبل که 2 تاش حل شد..
    یکی هافبک خلاق بود که وقتایی که اوزیل رو فرم نبود، وحشتناک تیم رو اذیت میکرد که الان با اومدن مودریچ این مشکل حل میشه کاملا...
    مشکل دیگه هافبک دفاعی بود که یا ما کمبود قدرت داشتیم اون وسط یا کمبود بازیسازی که اگه اسین رو فرم بیاد، میتونه هر دوتا رو همزمان به تیم بده (کماکان بازیکنایی مثل ده روسی تویه رویا برای من میمونن!)
    فقط بحث دفاع راسته که خب خوزه تصمیم گرفته به آربلوآ اطمینان کنه...ضمن اینکه خود اسین هم اونجا میتونه بازی کنه و برخلاف دیارا، دیگه غر هم نمیزنه!
    فقط ایکاش کاکا هم میرفت که هم خودش بازی میکرد و شاید یه نیمچه از اون کاکا میشد و هم اینکه فرصت بیشتری به بازیکنهای جوون میرسه..در صورتیکه الان باید از کاکا هم استفاده بشه به هر حال...

به هر حال امسال دیگه دهمی رو شدید نزدیک میبینم...
    نورانی کردی عزیز از اینورا.

اگر نگاهی به بازی های پس و پیش لیگ قهرمانان بندازین، میبینین که بازیکنایی مثل اسین خیلی مفید هستن چون بازی های سختی داریم.

اما، امان از دست این آربلوا. من تو بازی رفت و برگشت حرف نبود که به این نزدم! مهدوی کیا رو بذاریم جاش بهتره نمیدونم بازیکن نبود، یا خوزه عقل از سرش پریده که به این اعتماد میکنه! هرچقدر ترکیب راموس و په په تو قلب دفاع خیال آدم رو راحت میکنه، این آقا دلتون رو خون میکنه.

من که فکر میکنم این فصل، فصل بهتری از قبلی باشه. تنها نقطه بدش اختلاف امتیاز 5 امتیازی با بارسلونا هست. هرچند از اون سمت، آمار نشون میده ضعیف تر شدن (دریافت حداقل یک گل در تمام بازی های این فصلشون).

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اولین روز *اسین* در مادرید!

12. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبري رئال-مادريد: کریستیانو رونالدو مقابل گرانادا می تواند از نظر آمار گلزنی در رئال به رکوردی فوق العاده برسد . او فقط دو گل تا 150 تایی شدن فاصله دارد ، رکوردی که فقط 9 بازیکن در تاریخ رئال به آن رسیده بودند . ستاره پرتغالی 148 گل در تمامی رقابت ها زده ، 112 تا در لالیگا ، 10 تا کوپا ، 23 تا چمپیونزلیگ و سه تا سوپرکاپ . یعنی در هر فصل به طور متوسط 50 گل زده و می تواند در فصل سومش به 150 برسد . کریستیانو در جدول گلزنان تاریخ رئال مادرید ، گام ها را به سرعت بر می دارد . او به جمع ده گلزن برتر تاریخ باشگاه پیوسته اما جای پیشرفت بیشتری دارد . اگر به میانگینش در این فصل ادامه دهد می تواند در تاریخ باشگاه ششم شود و خنتوی 178 گله و بزرگانی نظیر آمانسیو ، پیری و بوتراگوئنو را پشت سر بگذارد . بدین ترتیب فقط هوگو ، پوشکاش ، سانتیانا ، دی استفانو و رائول بالاتر از او خواهند بود . آمار گلزنی کریتسیانو فوق العاده است . او در حالی دارد به رکورد 150 گل می رسد که در نوامبر گذشته و در بازی با لیون در چمپیونزلیگ به رکورد 100 گل رسیده بود . او مقابل گرانادا می تواند رکوردش را فوق العاده تر کند و اولین گل لالیگای فصلش را بزند . او دو گل زده اما فقط در سوپرکاپ!

14. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دیروز وقتی که اسین تازه وارد فرودگاه Torrejon مادرید شده بود ، ژوزه به استقبلاش رفت و بعد از خوش و بش و یاد کردن از گذشته ها(!) مادرید را به مقصد شهر منچستر ترک کرد

تا از نزدیک شاهد بازی اولین حریفمون در لیگ قهرمانان یعنی من سیتی باشه ؛ بازی که در نهایت با حساب 3 بر 1 به سود من سیتی به پایان رسید.

از نکات قابل توجه اون بازی حضور گرانرو در تیم مقابل من سیتی یعنی QPR بود که باعث شده یک عده بگن که ژوزه برای دیدن بازی گرانرو در تیم جدیدش تیم اصلی رو به امان خدا رها کرده : دی

عکس هایی از اولین دیدار مورینیو و اسین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس هایی از اولین جلسه تمرین اسین با سایز بازیکنان و خوش و بش با کاسیاس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جالبه که اسین تو مصاحبه ی خودش مورینیو رو Daddy (بابا) صدا کرده و گفته تو هتل بودم که بابا بهم زنگ زد و گفت بهت نیاز دارم، دوست داری بیای؟ منم بی درنگ گفتم آره!
    Last edited by kasra_khan2003; 02-09-2012 at 23:10. دليل: اسین!

18. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

فک کنم یه معنی دیگه بده مثلا من به دوستم میگم داداش ، یه چی تو همین مایه ها.

--

ترکیب بازی با حضور کایخون ، مودریچ ، بنزما !
    Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Khedira, Cristiano Ronaldo, Benzema, Marcelo, Xabi
    Alonso, Arbeloa, Modric and Callejón

+

لینک آنلاین بازی امشب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by A/|\IR; 02-09-2012 at 23:15.

20. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •