تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 37 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منچستر 2 - 1 آرسنال

خب بازی تموم شد و باختیم!
    یه سری نکات رو میگم برای کسانی که بازی رو ندیدن!

- گلزنی فان پرسی بازیکن سابق تیم برای منچستر با اشتباه فرمایلن
    -اخراج جک ویلشر با دریافت کارت زرد دوم
    -نزدن حتی یه شوت به دروازه برای آرسنالی ها تا دقایق آخر در واقع همون یه شوت که به سمت دروازه زدیم گل شد!
    - گرفنن یه پنالتی تقریبا مشکوک برای منچستر که وین رونی از دست داد
    و خیلی چیزهای دیگه که الان به ذهنم نمیرسه!

واقعا بازی بدی بود تو این 90 دقیقه جنگ اعصاب داشتم همون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد یعنی اشتباهات بچه گانه مدافعان ما جلوی منچستر که انگار دارن با عزرائیل بازی میکنن! خط هافبک و حمله انقدر ضعیف بود که اصلا انتظار گل رو نداشتم و بعد از خوردن گل دوم باخت تیم رو قبول کردم هر چند که دقیقه 94 به گل رسیدیم اما....
    به نظر من ونگر باید کاملا بشینه بازی رو یه بار دیگه ببینه و اشتباهات رو به بازیکنان گوشزد کنه اینجوری سهمیه لیگ قهرمانان رو هم از دست میدیم حالا قهرمانی که هیچی...

2. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ژیرو: باید برای شالکه آماده شویم

الیویه ژیرو می گوید توپچی ها نباید به انتقادات توجه کنند و روی بازی بعدی با شالکه تمرکز کنند.
    حریف آلمانی آرسنال در بازی رفت و در ورزشگاه امارات موفق شد با دو گل پیروز شود و امیدهای آرسنال برای صعود زود هنگام به مرحله بعد را از بین ببرد، شاگردان ونگر که دو بازی اول خودشان را با پیروزی پشت سر گذاشته بودند در آن بازی نمایش خوبی از خود ارائه نکردند، آنها پیش از بازی شالکه نیز به نورویچ سیتی باخته بودند.

ژیرو پس از باخت به منچستر می گوید تیم نباید اعتماد به نفس خودش را از دست بدهد و نباید اجازه دهند نا امیدی به تیم رخنه کند.

" باید بازی خودمان را ادامه دهیم، راه حلی برای خروج از این وضعیت پیدا کنیم و به توانایی های خودمان مطمئن باشیم، این چیزی است که رئیس روی آن تاکید دارد و می خواهد ما انجام بدهیم، اینکه به سبک فوتبالی خودمان کار کنیم.

" شالکه احتمالاً با تمام توان دفاع خواهد کرد و باز کردن دفاع آنها برای ما کار دشواری است اما ما باید تلاش کنیم، بازی خودمان را انجام دهیم و وقتی رو به جلو حرکت می کنیم مطمئن باشیم.

" ما تیمی هستیم که همیشه دوست دارد فوتبال بازی کند، با پاسهای با کیفیت و حرکات زیاد در زمین، پس تیمی که فقط دفاع می کند و نمی تواند فوتبال بازی کند آرسنال نیست.

" ما به آلمان می رویم تا بازی را پیروز شویم، می خواهیم توانایی های فنی و روانی خودمان را نشان دهیم، با اعتماد به نفس و اطمینان کامل به آلمان می رویم، می دانم شالکه آرسنال را تیم خوبی می داند، پس با این حال که بازی اول را پیروز شده اند ولی ما می دانیم که انتظار بازی دشواری مقابل ما دارند چون ما می خواهیم بهتر از دفعه قبل کار کنیم."

الیویه ژیرو می گوید در بازی رفت با شالکه حریف را دست کم نگرفته بودند.

" من فکر نمی کنم در بازی اول شالکه را دست کم گرفته باشیم، فقط به نظرم عملکردمان به اندازه کافی در آن شب خوب نبود. شالکه تیم با تجربه ای در لیگ قهرمانان است و ما هم فیلم بازیهای آنها را دیده بودیم و بازی آنها را آنالیز کرده بودیم و از کیفیتشان خبر داشتیم، از کیفیت خوب بازی آنها و بازیکنانشان سورپرایز نشدیم.

" باید به خاطر عملکردشان در آن شب به آنها اعتبار داد اما حالا ما می دانیم در آلمان مثابل چه تیمی قرار خواهیم گرفت.

" می دانیم که باید در آلمان خیلی خوب بازی کنیم تا با دست پر به لندن برگردیم."

الیویه ژیرو احساس می کند به خوبی در لیگ برتر جا افتاده است.

" باید بگویم فوتبال انگلستان را ترجیح می دهم چون در هر بازی چیزهای جدیدی یاد می گیرم، باید در همه بازیها از نظر فیزیکی قوی باشید و تحرک و توان بالایی از خودتان نشان دهید.

" در انگلستان هیچ بازی آسانی وجود ندارد، باید هر بار که به زمین می روید انتظار این را داشته باشید که جلوی مدافعان سر سختی قرار بگیرید، من آماده این چالش بودم و باید بگویم از چیزهایی که تجربه می کنم سورپرایز نشده ام
    منبع : Arsenal.ir

4. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: آرسنال خيلي از قهرماني دور است

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت تيم تحت رهبري وي خيلي از قهرماني رقابت‌هاي ليگ برتر فاصله دارد.

--------------------------------------------------------------------------------

آرسن ونگر پس از شکست 2 بر يک مقابل منچستريونايتد در اولدترافورد، گفت آرسنال را نبايد جزو مدعيان قهرماني به حساب آورد. خبرنگاران از ونگر پرسيدند آيا آرسنال واقعا مي تواند با تيم‌هاي منچستري و چلسي رقابت کند، وي پاسخ داد: در اين لحظه شما نمي توانيد از تيم ما به عنوان مدعي قهرماني ياد کنيد چراکه خيلي از قهرماني دوريم. اما ما هنوز تسليم نشده ايم و مي خواهيم جزو سه تيم اول ليگ برتر شويم.

سرمربي آرسنال افزود: ما در ديدارهاي خارج از خانه مقابل تيم هاي يونايتد، سيتي، ليورپول و استوک بازي کرده ايم که بازي‌هاي مشکلي بوده است. نتايج مثبتي هم گرفته ايم از جمله تساوي يک بر يک با من سيتي اما در هيچکدام از اين بازي ها در قياس با ديدار با منچستريونايتد زجر نکشيديم.

ونگر پذيرفت که تيم آرسنال مشکلات بسياري به لحاظ دفاعي دارد. وي گفت: فکر مي کنم دفاع آرسنال نسبت به ابتداي فصل بسيار آسيب پذيرتر شده است. دليل مشخصي براي اين امر وجود ندارد. ضمن اينکه يونايتد هم در خط حمله خيلي باکيفيت است. آنها مقابل هر تيمي از جمله ما توان گلزني دارند.

سرمربي آرسنال در خصوص بازي با منچستريونايتد اظهار داشت: ما مدت زمان زيادي توپ و ميدان را در اختيار داشتيم اما فکر مي کنم اين کافي نيست و يک تسلط خيالي به حساب مي آيد. آنها موقعيت هاي بيشتري خلق کردند و سزاوار کسب پيروزي بودند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مسئولان آرسنال به دنبال خريد گورکوف

آرسن ونگر تمايل خود براي خريد ستاره تيم فرانسوي لیون در نيم فصل ابراز کرده است.

به نقل از خبرگزاري تري بال فوتبال، هافبک تهاجمي تيم ليون، يوهان گورکوف مدت مديري است که در زير نظر آرسن ونگر قرار دارد و حالا به دنبال وضعيت نابسامان و بحران مالي در تيم ليون، اين مربي فرانسوي تصميم گرفته از فرصت پيش آمده استفاده کند و پيشنهاد خود براي خريد وي را دوباره زنده کند.

مدير اين باشگاه فرانسوي اعلام کرده است که شايد آنها مجبور شوند که برخي از ستاره هايشان را به فروش برسانند.

وي در مصاحبه اي گفت: ما دو يا سه بازيکن خوب خود را براي حل مشکلات مالي به فروش خواهيم رساند، گورکوف از آرسنال پيشنهاد دارد در نتيجه در ليست افراد احتمالي براي فروش است.

منبع : Varzesh3.com

8. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 2 - 2 شالکه

واقعا میتونستیم خیلی راحت شالکه رو ببریم ولی با بدشانسی مساوی شد!
    با این نتیجه شدیم هفت امتیازی و البته همچنان برای صعود به عنوان تیم اول شانس داریم تو این دوتا بازی که با شالکه داشتیم اصلا حقمون یه امتیاز نبود و باید هر شش امتیاز رو میگرفتیم!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسر عجب بازی شده بازی آرسنال و فولهام تا دقیقه 69 سه بر سه مساوی هستیم همین الان آرسنال گل سوم رو زد در حالیکه یکی دو دقیقه قبلش گل سوم رو خورده بودیم!
    من بازی رو فقط از طریق سایت ورزش سه دارم دنبال میکنم فقط خدا کنه بازی رو ببریم وگرنه خیلی دیگه عقب میوفتیم!

+

امروز ورزشگاه خانگی خودمون واسمون شده جهنم فقط خدا کنه صحیح و سالم ازش بیرون بیایم!

ویرایش: بازی با همین نتیجه تموم شد واقعا تیم خیلی بد داره نتیجه میگیره تو این هفته اکثر تیم های قوی با همدیگه بازی داشتن و ما فرصت کم کردن فاصله رو خیلی راحت از دست دادیم!
    Last edited by Pessimist; 10-11-2012 at 20:28.

11. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من 10 دقیقۀ آخر نیمۀ اول رو دیدم + نیمۀ دوم. البته نیمۀ دوم رو خیلی بد دریافت میکردم و هی قطع و وصل میشد به طوری که گلهای سوم دو تا تیم رو ندیدم و وقتی تصویر دوباره دریافت شد دیدم داره صحنۀ آهسته گل آرسنال رو پخش میکنه.
    نکتۀ خوب بازی یوهان ژیرود بود که هم دو تا گل زد و هم میتونست بیشتر بزنه و واقعاً خوب بود. یعنی دقیقاً با سر پاس های خیلی خوبی محیا میکنه.
    بعدش هم اون پنالتی ای که آخر بازی برای آرسنال گرفت اصلاً هند نبود. اون بازیکن دستش رو هم کشید عقب ولی داور اشتباه کرد و حتی به فولهام ای ها میگفت کتف و شونش رو آورده بالا تا با دستش توپ رو بزنه. ولی اینطور نبود. و خیلی خوشحال شدم که آرتتا توپ رو خراب کرد. من یکی اصلاً دوستا ندارم فوتبال کثیفی که تو بعضی تیم ها در جریانه به آرسنال (و چند تا دیگه) ورود پیدا منه. دوست دارم خود تیم ببره.
    راستی اشکان دژاگه هم خوب بود.

13. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب حقیقتش وقتی این چند بازی اخیر رو مورد بررسی قرار میدم به یک نکته بسیار عجیب برمیخورم و اون هم بار فنی ضعیف تیم هست.
    عجیبه وقتی که مربی بزرگی مثل ونگر رو تیم باشه و همچنین در کنارش نیروی جوانی مثل بولد حضور داشته باشه به این اندازه بار فنی تیم ضعیف باشه.

فوتبالی که آرسنال در حال ارائه اون هست به هیچ عنوان اون فوتبال مدرنی نیست که روزی خود آرسنال سر دسته اون بود.
    تیم از لحاظ سازمان دفاعی بسیار بهم ریخته است. عملا فقط یک خط دفاعی جور کل دفاع تیم رو میکشه.
    اکثر گل هایی که آرسنال دریافت میکنه به علت خلا حضور یک هافبک دفاعیه.

از نظر طراحی و چیدمان هجومی میشه گفت بسیار تکراری و از مد افتاده عمل می کنیم.
    از بازی که در کناره های یک سوم حریف در چند سال اخیر (حتی فصل قبل) ارائه می دادیم به هیچ عنوان خبری نیست.
    در نفوذ مدافعان کناری به هیچ عنوان هارمونی با وینگر ها مشاهده نمیشه.

در کنار ضعف فنی اشتباهات فردی، عدم اعتماد به نفس و نبود روح پیروزی باعث بوجود اومدن چنین نتایجی شده.
    11 مسابقه و 16 امتیاز به عقیده بنده چیزی در حد فاجعه

بنظرم خرید یک هافبک دفاعی و همچنین مهاجم نوک می تونه شرایط تیم رو بهتر کنه.
    هر چند در آخر باز میگم مشکل تیم ضعف فنی هست و ونگر باید برنامه های جدیدی رو اتخاذ کنه.

15. 2 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

درود
    خوب دوستان این برد پرگل در بازی همیشه حساس رو تبریک میگم. البته بازی رو از دقیقۀ 27 دیدم یا شایدم 23 تا روشن کردم والکات سانتر کرد و مرتساکر گل مساوی رو زد. خوب بعد گل دوم آرسنال رو هم فقط صحنۀ آهسته دیدم.
    درسته تیم حریف 10 نفره شد و کارش هم خیلی سخت شد ولی واقعاً آرسنال خوب بازی کرد. کازورلا و جک و والکات و اولیویه ژیرو همه خوب بودن. پولدی خیلی دیده نشد ولی کارش رو کرد. کازورلا خیلی خوبه. و کسی که این چند وقته خیلی بازیش یهم میچسبه اولیویه ژیرو هست. واقعاً چند وقتی بود که یه مهاجم سر زن خوب ندیده بودم. واقعاً قشنگ ضربه سر میزنه.
    برد پرگل و روحیه بخشی بود. امیدوارم که بازی های بعدی رو هم به همین خوبی بازی کنن.
    Last edited by powerslave; 18-11-2012 at 02:44.

17. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 5 - 2 تاتنهام

دقیقا تونستیم نتیجه ی پارسال رو تکرار کنیم تبریک میگم بچه ها ! هر چند که نتیجه ای که سال گذشته به دست آوردیم خیلی قاطعانه تر از این بود و امروز تو حالت عادی نمیتونستیم تاتنهام رو شکست بدیم اما با اخراج آدبایور همه چیز به یکباره به نفع ما شد و آدبایور هم ثابت کرد که هنوز اون رفتار بچه گانه خودش رو کنار نذاشته !

بازی بسیار خوبی رو از آرسنال دیدیم مخصوصا تو خط هافبک و حمله اما دفاع بسیار ضعیف بود مخصوصا روی گل دوم تاتنهام که خیلی گل بدی خوردیم و بعد از اون بازیکنان ترسیده بودن که مبادا اون بازی چند سال پیش تکرار بشه اما خدا رو شکرگل پنجم کلا تاتنهام رو نابود کرد! تقریبا همه بازیکن هایی که از ابتدا بازی کردن خوب بودن اما بازیکن های تعویضی به جز چمبرلین خیلی ضعیف بودن !
    این نتیجه از لحاظ روحی خیلی به تیم کمک کرد مخصوصا اینکه رقیب قدیمی خودمون رو شکست دادیم حالا مهم نیست که ده نفره بودن یانه مهم اینه که بالاخره تیمی رو شکست دادیم که مدام ادعا میکنن از ما بهترن!

به امید پیروزی های بعدی و صعود به رده های بالاتر!

19. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •