تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 281 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ادبیات42 عربی48 دینی45 زبان 88
    ریاضی28 فزیک 28 شیمی 18
    اون دهم و صدمو دیگه ننوشتم
    حدودا میشی 12000
    من درصدام 44/73/44/84/42/21/54 هست که شدم 4700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حدودا میشی 12000
    عزیز مال من کمتر از 11000 میشه چون دوستم از من کمتر شد درصدا رو ولی شد 11000
    ولی با مال تو میشه راحت معماری یا عمران روزانه ی گیلان قبول شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حدودا میشی 12000
    عزیز مال من کمتر از 11000 میشه چون دوستم از من کمتر شد درصدا رو ولی شد 11000
    ولی با مال تو میشه راحت معماری یا عمران روزانه ی گیلان قبول شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حدودا میشی 12000<br>
    <br>عزیز مال من کمتر از 11000 میشه چون دوستم از من کمتر شد درصدا رو ولی شد 11000<br>ولی با مال تو میشه راحت معماری یا عمران روزانه ی گیلان قبول شد<br>
    <br>

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

اخه. خودشون ميگن رتبه زير٥٠٠٠
    ممکنه چون بین الممللی ها بعضی وقتا خودشون یه شرایطی میذارن مثل معدل، حالا شاید رتبه هم مد نظر بگیرن امسال ولی بازم باید تحقیق کنید از خود دانشگاه
    یکی بگه من با 4700 منطقه1 چی قبولم؟؟/
    اگه فقط شهر تهران میخواید که تقریبن فقط واسه معدن و کشاورزی شانس دارید و علوم پایه ، ولی تربیت دبیر رجایی و تربیت معلم کرج فکر کنم بتونید بعضی مهندسی ها رو بیارید ولی واسه سایر شهرستان ها ( به جز اصفهان و مشهد و شیراز و تبریز) تقریبن همه رشته ای میارید

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان با 3400 منطقه 1 ریاضی چقدر احتمال قبولی تو اصفهان یا مشهد یا شیراز دارم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز با 5844 منطقه سه در زیر گروه یک ایا میشه فناوری اطلاعات اورد مخصوصا کرمانشاه و اطراف ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا به سخت افزار فکر نمیکنید ؟ ... میتونید یه دانشگاه بهتر سخت قبول بشین ... بعد تغییر گرایش بدین ... البته باید معدلتون از یه مقداری که دانشکده تعیین میکنه بالاتر باشه ...
    آخه میترسم برم و قبول نکنن تغییر گرایش رو ! همه دانشگاه ها این کار رو میکنند و قانونی هست ؟ تقریبا چه معدلی میخواد ؟ اگه مثلا دانشگاه علم و صنعت این کار رو بکنه من خر خونی میکنم تا معدلم بیاد بالا و تغییر گرایش بدم ولی اگر این کار رو بکنه !!
    معدل ترم اول رو شما میگید ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ممنون

شما چون هدفت نرم افزاره دیگه دغدغه نباید داشته باشی که کجا قبول بشی! شما نرم افزار ها رو بچین پشت سرهم بیا پایین. هرجا شد میری اونجا دیگه! واقعا اگه هدفت نرم افزاره. نرم افزار علم و صنعت هم نمیاری! بین خواجه و بهشتی یکش رو میاری. این که میگم یکیش دلیلش اینه که هر سال متفاوته! یه سال مثل 89 نرم افزار خواجه زودتر پر میشه یه سال مثل 90 نرم افزار بهشتی. بستگی به انتخاب بقیه داره! ولی شما چهار تا دانشگاه اول رو بزن بعد بیا بهشتی و خواجه! بین این دوتا اگه بومی تهران باشی به احتمال زیاد یکیش رو میاری! نشد هم عباسپور! ولی ایشالا بین خواجه و بهشتی! موفق باشید
    خودم هم این فکر رو میکنم ولی طبق چیزی که قلم چی میگه هیچی قبول نمیشم !! چرت میگه ؟ شما کسی رو میشناسید که با 2000 خواجه نصیر یا بهشتی قبول شده باشه ( پسر )

نرم افزار شهیدبهشتی یا خواجه نصیر احتمال قبولیش هست .
    ولی اگه سخت افزارو انتخاب کنی احتمالای بیشتری برای قبولی هست ( علم و صنعت )
    به نظر من سخت افزار رشته جالبتری هست تا نرم حداقل تنوعش بیشتره و چون درسای نزدیک به برق داره خیلیا به امید ارشد برق میرن سخت افزار . بعد از نرم افزارای تهران سخت افزار هاشم بزن ضرر نمی کنی
    یه گرایش انقدر ارزش نداره که شهر خودتو ( که تهران هم هست ) بیخیال بشی و بری یه جای دیگه .
    نه من فقط نرم افزار میخوام برم . حتی IT هم که خیلی شبیه نرم افزار هست رو شاید بزنم !!!

ممنون از همگی
    آقا پیغامم گم شد ! ممنون میشم ج بدید

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آخه میترسم برم و قبول نکنن تغییر گرایش رو ! همه دانشگاه ها این کار رو میکنند و قانونی هست ؟ تقریبا چه معدلی میخواد ؟ اگه مثلا دانشگاه علم و صنعت این کار رو بکنه من خر خونی میکنم تا معدلم بیاد بالا و تغییر گرایش بدم ولی اگر این کار رو بکنه !!
    معدل ترم اول رو شما میگید ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ممنون

ممنون از همگی

میتونی بری تو سایت دانشگاه مورد نظرت ... معمولا قوانین رو گذاشتن ... دانشگاه ما که 3 ترم اول بالای 17 برای تغییر رشته ..... و تغییر گرایش هم من خودم نپرسیدم ... ولی مثل اینکه 2 ترم بالای 15 هست ...

در کل این یه قانونی هست که به خود دانشگاه بستگی داره .. پس باید برای هر دانشگاه رو چک کنی ...

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یکی از دوستام ۱۵۰۳ منطقه یک شده.
    تهران از عمران در میاد؟!اگه اره از کجا؟
    بعدش به غیر عمران مهندسی خوب تو تهران کجا می شه قبول شد؟
    چهار تا دانشگاع اول تهران که قطعا قبول نمیشه واسه خواجه نصیر هم شانس خیلی خیلی کمی داره! ولی عباسپور و رجایی قبول میشه حتما.
    مهندسی خوب هم خیلی جاها قبول میشه. نرم افزار شهید بهشتی و خواجه نصیر. مهندسی شیمی علم و صنعت ، مواد تهران ، هوافضا خواجه نصیر ، مواد دانشگاه تهران، سخت افزار علم و صنعت و ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •