حدودا میشی 12000
من درصدام 44/73/44/84/42/21/54 هست که شدم 4700
حدودا میشی 12000
من درصدام 44/73/44/84/42/21/54 هست که شدم 4700
عزیز مال من کمتر از 11000 میشه چون دوستم از من کمتر شد درصدا رو ولی شد 11000
ولی با مال تو میشه راحت معماری یا عمران روزانه ی گیلان قبول شد
عزیز مال من کمتر از 11000 میشه چون دوستم از من کمتر شد درصدا رو ولی شد 11000
ولی با مال تو میشه راحت معماری یا عمران روزانه ی گیلان قبول شد
<br>عزیز مال من کمتر از 11000 میشه چون دوستم از من کمتر شد درصدا رو ولی شد 11000<br>ولی با مال تو میشه راحت معماری یا عمران روزانه ی گیلان قبول شد<br>
<br>
ممکنه چون بین الممللی ها بعضی وقتا خودشون یه شرایطی میذارن مثل معدل، حالا شاید رتبه هم مد نظر بگیرن امسال ولی بازم باید تحقیق کنید از خود دانشگاهاگه فقط شهر تهران میخواید که تقریبن فقط واسه معدن و کشاورزی شانس دارید و علوم پایه ، ولی تربیت دبیر رجایی و تربیت معلم کرج فکر کنم بتونید بعضی مهندسی ها رو بیارید ولی واسه سایر شهرستان ها ( به جز اصفهان و مشهد و شیراز و تبریز) تقریبن همه رشته ای میارید
دوستان با 3400 منطقه 1 ریاضی چقدر احتمال قبولی تو اصفهان یا مشهد یا شیراز دارم؟؟؟
سلام دوستان عزیز با 5844 منطقه سه در زیر گروه یک ایا میشه فناوری اطلاعات اورد مخصوصا کرمانشاه و اطراف ؟
آقا پیغامم گم شد ! ممنون میشم ج بدیدآخه میترسم برم و قبول نکنن تغییر گرایش رو ! همه دانشگاه ها این کار رو میکنند و قانونی هست ؟ تقریبا چه معدلی میخواد ؟ اگه مثلا دانشگاه علم و صنعت این کار رو بکنه من خر خونی میکنم تا معدلم بیاد بالا و تغییر گرایش بدم ولی اگر این کار رو بکنه !!چرا به سخت افزار فکر نمیکنید ؟ ... میتونید یه دانشگاه بهتر سخت قبول بشین ... بعد تغییر گرایش بدین ... البته باید معدلتون از یه مقداری که دانشکده تعیین میکنه بالاتر باشه ...
معدل ترم اول رو شما میگید ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ممنون
خودم هم این فکر رو میکنم ولی طبق چیزی که قلم چی میگه هیچی قبول نمیشم !! چرت میگه ؟ شما کسی رو میشناسید که با 2000 خواجه نصیر یا بهشتی قبول شده باشه ( پسر )شما چون هدفت نرم افزاره دیگه دغدغه نباید داشته باشی که کجا قبول بشی! شما نرم افزار ها رو بچین پشت سرهم بیا پایین. هرجا شد میری اونجا دیگه! واقعا اگه هدفت نرم افزاره. نرم افزار علم و صنعت هم نمیاری! بین خواجه و بهشتی یکش رو میاری. این که میگم یکیش دلیلش اینه که هر سال متفاوته! یه سال مثل 89 نرم افزار خواجه زودتر پر میشه یه سال مثل 90 نرم افزار بهشتی. بستگی به انتخاب بقیه داره! ولی شما چهار تا دانشگاه اول رو بزن بعد بیا بهشتی و خواجه! بین این دوتا اگه بومی تهران باشی به احتمال زیاد یکیش رو میاری! نشد هم عباسپور! ولی ایشالا بین خواجه و بهشتی! موفق باشید
نه من فقط نرم افزار میخوام برم . حتی IT هم که خیلی شبیه نرم افزار هست رو شاید بزنم !!!نرم افزار شهیدبهشتی یا خواجه نصیر احتمال قبولیش هست .
ولی اگه سخت افزارو انتخاب کنی احتمالای بیشتری برای قبولی هست ( علم و صنعت )
به نظر من سخت افزار رشته جالبتری هست تا نرم حداقل تنوعش بیشتره و چون درسای نزدیک به برق داره خیلیا به امید ارشد برق میرن سخت افزار . بعد از نرم افزارای تهران سخت افزار هاشم بزن ضرر نمی کنی
یه گرایش انقدر ارزش نداره که شهر خودتو ( که تهران هم هست ) بیخیال بشی و بری یه جای دیگه .
ممنون از همگی
میتونی بری تو سایت دانشگاه مورد نظرت ... معمولا قوانین رو گذاشتن ... دانشگاه ما که 3 ترم اول بالای 17 برای تغییر رشته ..... و تغییر گرایش هم من خودم نپرسیدم ... ولی مثل اینکه 2 ترم بالای 15 هست ...
در کل این یه قانونی هست که به خود دانشگاه بستگی داره .. پس باید برای هر دانشگاه رو چک کنی ...
چهار تا دانشگاع اول تهران که قطعا قبول نمیشه واسه خواجه نصیر هم شانس خیلی خیلی کمی داره! ولی عباسپور و رجایی قبول میشه حتما.
مهندسی خوب هم خیلی جاها قبول میشه. نرم افزار شهید بهشتی و خواجه نصیر. مهندسی شیمی علم و صنعت ، مواد تهران ، هوافضا خواجه نصیر ، مواد دانشگاه تهران، سخت افزار علم و صنعت و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)