تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 87 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 862

نام تاپيک: Google Nexus 7 تبلت آندرویدی گوگل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اِِِاِاِاِ
    مهم همين mkv هست.
    خوب 720 p فرمت mkv چي ؟؟اون رو ميتونه ؟
    يه سوال ديگه : فرمت زيرنويس sub/idx رو ميخونه؟

ممنون.
    لطفا یکی به این دوستمون جواب بده سوال من هم هست

اگه نمیتونه 720p mkv رو اجرا کنه لطفا بگید که دیگه از خریدش منصرف بشیم ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

عزیز یه دونه ام ایک پلیر نصب کن 1080 پی رو با زیر نویس تحویل میده

3. 2 کاربر از 2ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

لطفا یکی به این دوستمون جواب بده سوال من هم هست

اگه نمیتونه 720p mkv رو اجرا کنه لطفا بگید که دیگه از خریدش منصرف بشیم ..
    به طور کلی MKV فرمت خوبی برای تماشای فیلم روی دستگاه های قابل حمل نیست و این در مورد همه تبلت/گوشی ها صدق میکنه، نه فقط Nexus 7.
    به راحتی میشه این فرمت رو به MP4 کپی کرد، با استفاده از نرم افزار XMedia Recode و با این کار تمامی مشکلات حل میشوند و 1080P رو هم براحتی میتونید پخش کنید، حالا یا با نرم افزار پیش فرض، یا با نرم افزار های دیگه مثل MXPlayer.
    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

5. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به طور کلی MKV فرمت خوبی برای تماشای فیلم روی دستگاه های قابل حمل نیست و این در مورد همه تبلت/گوشی ها صدق میکنه، نه فقط Nexus 7.
    به راحتی میشه این فرمت رو به MP4 کپی کرد، با استفاده از نرم افزار XMedia Recode و با این کار تمامی مشکلات حل میشوند و 1080P رو هم براحتی میتونید پخش کنید، حالا یا با نرم افزار پیش فرض، یا با نرم افزار های دیگه مثل MXPlayer.
    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    بله متوجه هستم ولی اگر هیچ نمیتونه لااقل این 720P سریالها یا حداقل 480p رو اجرا کنه اصلا من سمت این تبلت نرم
    من 50% برای pdf و 40% برای اینترنت میخوام ... شاید کلا چند بار مجبور سریال ها رو توش ببینم ...

ایا لااقل از نظر pdf و وب قوی عمل میکنه ؟ چند تا بنچمارک دیدم .. ولی نمیدونستم مثلا رتبه اول اگه اورده چقدر قویه ..

ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بله متوجه هستم ولی اگر هیچ نمیتونه لااقل این 720P سریالها یا حداقل 480p رو اجرا کنه اصلا من سمت این تبلت نرم
    من 50% برای pdf و 40% برای اینترنت میخوام ... شاید کلا چند بار مجبور سریال ها رو توش ببینم ...

ایا لااقل از نظر pdf و وب قوی عمل میکنه ؟ چند تا بنچمارک دیدم .. ولی نمیدونستم مثلا رتبه اول اگه اورده چقدر قویه ..

ممنون.
    ببینید MKV کلا شانسی هست، ممکنه کاملا عالی و بدون نقص اجرا بشه و یا ممکنه دارای مشکلاتی بشه (در صدا و ...) بر اساس تجربه من، رزولوشن های پایین تر، کمتر دچار این مشکلات میشن. اما همون طور که گفتم، میتونید به راحتی MKV رو به MP4 کپی کنید(نه کانورت) که سرعتش هم تقریبا در حد کپی فایل در هارد سیستمتون هست و با این کار دیگه تا 1080P هم بدون نقص اجرا میشن.
    + این مشکل تقریبا در تمامی تبلت/گوشی ها وجود داره و مختص این تبلت و سیستم عامل نیست. MKV چون به وسیله CPU به نمایش در میاد این مشکلات براش به وجود میاد، اما فرمتی مثل MP4 از GPU Acceleration استفاده میکنه و قدرت بالای GPU در این زمینه باعث میشه که ویدئو ها سریع و بدون مشکل به نمایش در بیان. برای اطلاعات بیشتر میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.

PDF خوندن روش خیلی خوبه، اما در این جا هم فرمت PDF آنچنان بی نقص نیست ولی میشه روش حساب کرد. و اگه کتاب ها رو با فرمت Epub بتونید گیر بیارید بسیار عالی و دلنشین میشه کتاب خوند.

وب گردی هم عالی هست و به شخصه از وب گردی با تبلت لذت میبرم.

در ضمن در مورد مشکلات احتمالی این تبلت هم سرچ کنید حتما، در همین تاپیک هم قبلا در موردشون بحث هایی شده.

یک مورد هم هست، ممکنه تبلت های با سایز بزرگتر برای استفاده شما مناسب تر باشه. Nexus 7 از نظر Support حرف اول رو میزنه اما ممکنه برای شما، سایز بزرگتر صفحه ملاک مهم تری باشه، این جا خودتون باید با توجه به نیازتون تصمیم بگیرید.

8. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببینید MKV کلا شانسی هست، ممکنه کاملا عالی و بدون نقص اجرا بشه و یا ممکنه دارای مشکلاتی بشه (در صدا و ...) بر اساس تجربه من، رزولوشن های پایین تر، کمتر دچار این مشکلات میشن. اما همون طور که گفتم، میتونید به راحتی MKV رو به MP4 کپی کنید(نه کانورت) که سرعتش هم تقریبا در حد کپی فایل در هارد سیستمتون هست و با این کار دیگه تا 1080P هم بدون نقص اجرا میشن.
    + این مشکل تقریبا در تمامی تبلت/گوشی ها وجود داره و مختص این تبلت و سیستم عامل نیست. MKV چون به وسیله CPU به نمایش در میاد این مشکلات براش به وجود میاد، اما فرمتی مثل MP4 از GPU Acceleration استفاده میکنه و قدرت بالای GPU در این زمینه باعث میشه که ویدئو ها سریع و بدون مشکل به نمایش در بیان. برای اطلاعات بیشتر میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.

PDF خوندن روش خیلی خوبه، اما در این جا هم فرمت PDF آنچنان بی نقص نیست ولی میشه روش حساب کرد. و اگه کتاب ها رو با فرمت Epub بتونید گیر بیارید بسیار عالی و دلنشین میشه کتاب خوند.

وب گردی هم عالی هست و به شخصه از وب گردی با تبلت لذت میبرم.

در ضمن در مورد مشکلات احتمالی این تبلت هم سرچ کنید حتما، در همین تاپیک هم قبلا در موردشون بحث هایی شده.

یک مورد هم هست، ممکنه تبلت های با سایز بزرگتر برای استفاده شما مناسب تر باشه. Nexus 7 از نظر Support حرف اول رو میزنه اما ممکنه برای شما، سایز بزرگتر صفحه ملاک مهم تری باشه، این جا خودتون باید با توجه به نیازتون تصمیم بگیرید.
    خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ کاملتون
    نه 7 اینج به بالا به خاطر حمل و نقل هم ابعاد بزرگیه واقعا نیازی ندارم همون 7 عالیه برای من ،مخصوصا ابعاد نکسوس رو خیلی خوشم اومد که توی این تاپیک گیر کردم واینکه مستقیما گوگل هر چی بخواد اپدیت کنه اول برای این تبلت میاد و این خیلی عالیه

دوم اینکه خیالم راحت شد برای وبگردی ...
    سوم اینکه برای PDF هم فقط اجرا کنه نمیخوام تند تند صفحات بعد برم چون معمولا یک مساله 10 دقیقه زمان میبره و همین که برام اجرا کنه کافیه

چهارم هم ممنون بابت توضیح mp4 چون من اول فکر کردم منظور شما کانورت هست که ناراحت شدم چون کانورت واقعا وقت گیره ولی اون روشی که گفتید عالیه اگه اینطور باشه.

در کل ممنون ببینم قیمت تا چقدر باقی میمونه چون میترسم همینجوری هی بیشتر بره بالا .. درمورد قیمت هم اخرین قیمت 16 گیگش چنده (دلار 3600) اگر خبر دارید بفرمایید.

سپاس.

ویرایش : و اینکه کل 19 صفحه رو ظهر خوندم بعد سوال پرسیدم
    Last edited by mohmrg; 02-10-2012 at 19:31.

10. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ کاملتون
    نه 7 اینج به بالا به خاطر حمل و نقل هم ابعاد بزرگیه واقعا نیازی ندارم همون 7 عالیه برای من ،مخصوصا ابعاد نکسوس رو خیلی خوشم اومد که توی این تاپیک گیر کردم واینکه مستقیما گوگل هر چی بخواد اپدیت کنه اول برای این تبلت میاد و این خیلی عالیه

دوم اینکه خیالم راحت شد برای وبگردی ...
    سوم اینکه برای PDF هم فقط اجرا کنه نمیخوام تند تند صفحات بعد برم چون معمولا یک مساله 10 دقیقه زمان میبره و همین که برام اجرا کنه کافیه

چهارم هم ممنون بابت توضیح mp4 چون من اول فکر کردم منظور شما کانورت هست که ناراحت شدم چون کانورت واقعا وقت گیره ولی اون روشی که گفتید عالیه اگه اینطور باشه.

در کل ممنون ببینم قیمت تا چقدر باقی میمونه چون میترسم همینجوری هی بیشتر بره بالا .. درمورد قیمت هم اخرین قیمت 16 گیگش چنده (دلار 3600) اگر خبر دارید بفرمایید.

سپاس.

ویرایش : و اینکه کل 19 صفحه رو ظهر خوندم بعد سوال پرسیدم
    خواهش میکنم.

بله در کل میشه گفت بهترین تبلت اندروید هست از هر نظر، اگه مشکلاتی مثل لق بودن صفحه نمایش وجود نداشت هیچ موردی بهش وارد نبود.

قیمت از سایت های موجود، حدودا 1 تومن دیدم تا 2-3 روز پیش (950 به بالا). الآن نمیدونم همون قیمته یا بالاتر رفته.

12. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگه بیت ریت ام کا وی مورد نظر با دستگاه نخونه آیا بعد از این کپی به ام پی فور دستگاه میتونه ویدئو رو بخونه؟
    Last edited by nafis4130; 02-10-2012 at 21:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

خواهش میکنم.

بله در کل میشه گفت بهترین تبلت اندروید هست از هر نظر، اگه مشکلاتی مثل لق بودن صفحه نمایش وجود نداشت هیچ موردی بهش وارد نبود.

قیمت از سایت های موجود، حدودا 1 تومن دیدم تا 2-3 روز پیش (950 به بالا). الآن نمیدونم همون قیمته یا بالاتر رفته.
    عرفان جان هم ممنونم از راهنماییات ولی یه سوالی دارم ممنم خیلی وقته مشتاقم اینو بگیرم ولی گارنتی رسمی نیومده بود براش که امروز در سایت شرکت هماهنگ دیدم وارد کرده با قیمت 995 تومن
    می خواستم مشکلاتشو بهم بگی چون خیلی به نظر قوی میاد و من کلا 7 اینچ رو خیلی ترجیح میدم یه سری مشکلاتی مثل لق بودن ال سی دی رو دقیق میتونی تویض بدی ممنونم

15. این کاربر از hamed1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

گوشی من لایو هست با سی پی یو یک هسته ای 1gh به راحتی ویدیوی 720p با فرمتmkv رو اجرا میکنه. این غیر منطقی هست که نکسوس با سی پی یو 4 هسته ایش نتونه 1080 رو اجرا کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •