تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 176 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر فراوان بخاطر پاسخ سریع و کاملتون.دوست عزیز میشه لطف کنید ی هارد 500 با کش و دور بالاتر به بنده معرفی کنید؟؟؟چون بنده بازی زیاد انجام میدم و در گیم هارد با کیفیت بسیار تاثیر گذار هستش. متاسفانه دوست عزیز هاردssd بسیار گرون هستش و بنده بودجه ای در حد 350 تومن میخوام هزینه کنم.سوال دومم این هستش که آیا هیچ مدلی از برند wd black وجود نداره که فناوری G-Force Protection v رو داشته باشه؟؟ آخه دوستان بسیار از هاردهای wd black تعریف کردند و به نظرم برای کار بنده این برند بهتر باشه
    همانطوریکه خودتون گفتید WD Black برای کارهایی مثل گیم ، انتخاب خیلی خوبی هست (مدل نامبر WD5000BPKT با 16MB Cache و 7200rpm) . من فکر میکنم کلیه WD Blackـهای لیست شده در قسمت Specifications سایت ، فناوری ShockGuard را داشته باشند (مطمئن نیستم) به هر حال برای اینکه مشکلی برای هارد پیش نیاد توصیه میشه در زمانهایی که لپتاپ روشن هست جابجا نکنید و تکان ندهید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همانطوریکه خودتون گفتید WD Black برای کارهایی مثل گیم ، انتخاب خیلی خوبی هست (مدل نامبر WD5000BPKT با 16MB Cache و 7200rpm) . من فکر میکنم کلیه WD Blackـهای لیست شده در قسمت Specifications سایت ، فناوری ShockGuard را داشته باشند (مطمئن نیستم) به هر حال برای اینکه مشکلی برای هارد پیش نیاد توصیه میشه در زمانهایی که لپتاپ روشن هست جابجا نکنید و تکان ندهید .
    بازم تشکر.دوست عزیز فناوری ShockGuard در هاردهای wd black همان فناوری
    G-Force Protection در هاردهای سیگیت هستش؟؟؟یعنی با فناوری
    ShockGuard دیگه وقتی به لپ تاپ ضربه وارد بشه خودکار هارد متوقف میشه؟؟؟شرمنده میشه ی مدل wd black که 7200rpmبا 32 mb cache یا 64mb cache یا حتی با cache بالاتر معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم تشکر.دوست عزیز فناوری ShockGuard در هاردهای wd black همان فناوری
    G-Force Protection در هاردهای سیگیت هستش؟؟؟یعنی با فناوری
    ShockGuard دیگه وقتی به لپ تاپ ضربه وارد بشه خودکار هارد متوقف میشه؟؟؟شرمنده میشه ی مدل wd black که 7200rpmبا 32 mb cache یا 64mb cache یا حتی با cache بالاتر معرفی کنید
    کمپانیها برای این فناوری اسمهای مختلفی در نظر میگیرند ولی اساس کار معمولاً مشابه هست . همانطوریکه قبلاً هم گفتم در زمانهایی که لپتاپ روشن و هارد در حال کار هست توصیه میشه که ضربه وارد نشه و حتی جابجا هم نکنید حتی اگر لپتاپ یا هارد چنین سنسوری داشته باشند .

Cache هاردهای WD Black حداکثر 16MB هست . حتی انواع عادی سیگیت مثل momentus و momentus Thine هم حداکثر 16MB Cahe دارند .

اگر طالب هاردی با Cache بالاتر هستید میتونید از انواع هایبرید سیگیت بخرید مثلاً مدل نامبر ST95005620AS دارای 32MB Cache و 7200rpm و 4GB SLC NANAD Flash هست . هیتاچی سری Travelstar Z7K500 هم 32MB Cache دارد ولی معلوم نیست این مدلها در بازار پیدا بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من 3-4 ماهه یدونه WD mybook essential 2tb گرفتم یه دو هفته ایه وصلش میکنم پسوردو که میزنم سیستم میره رو هنگ حتی alt+ctrl +delete هم کار نمیکنه باید دستی ریست کرد بعد که میکشمش و دوباره وصلش میکنم روز از نو . از چن دفه 1 دفش میاد بالا .
    زیادم پر نیست در حد 700گیگ.
    مشکل از کجاست؟
    ممنون
    جسارتا بنده رو راهنمایی کنید سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جسارتا بنده رو راهنمایی کنید سپاسگذارم
    قبل از هر کاری پسورد هارد را بردارید (با برنامه WD smartware) . روی یک سیستم دیگر هم تست کنید . همچنین با برنامه HDtune از قسمت Health سلامتی هارد را بررسی کنید . اگر روی سیستمهای دیگر این مشکل وجود داشته باشه و همچنین اگر statusـها ok نیستند (از قسمت Health برنامه HDtune عکس بذارید) پیشنهاد میکنم هارد را بفرستید گارانتی .
    Last edited by ata.royalfalcon; 13-07-2013 at 06:14.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان،

من هارد لپ تاپم MK2035GSS هست و تصمیم دارم اون را با یک هارد 750 گیگابایتی جایگزین کنم. من دنبال هارد آنچنانی برای کارهای آنچنانی نیستم و بیش تر یک هارد مطمئن می خوام بخرم که مثل هارد فعلیم کار بده و حداقل برای چند سال سالم بمونه. تو این چند روز که کمی توی اینترنت گشتم از هارد های ST9750423AS, ST9750420AS, WD7500BPVT و WD7500BPKT خوشم اومد ولی تمام پاساژ پگاه و مجتمع تجاری طالقانی (بازار بزرگ) را توی اصفهان گشتم ولی هــــــــــــــــیچ کدوم از این مدل ها را پیدا نکردم!!!
    شاید چیزی در حدود بالای 95% مغازه دار ها فقط TOSHIBA کار می کردند و می گفتند Seagate و Western Digital خوب نیستند و ساخت چین هستند ولی TOSHIBA ساخت فیلیپین!!! واقعا همینطوره؟ اون هایی هم که Seagate و Western Digital داشتند به تعداد خیلی محدود و با ظرفیت های 500 و کم تر داشتند و اونا هم TOSHIBA کار می کردند ...

اگه WD و Seagate خوب نیستند، پس چرا توی اینترنت به نظر می رسه که همه دنبال هاردهای این دو شرکت هستند؟
    ببخشید سوال هام نظم خاصی ندارند؛ این درسته که ST9750420AS یکم قدیمی هست و چون 7200 دور هست خریدش همراه با ریسکه؟ اگه اینطوره چرا توی Benchmark های معروف اصلا اسمی از ST9750423AS برده نشده؟

راستش این TOSHIBAای هم که من دارم واقعا خوب کار کرده و اصلا ازش بد ندیدم جز اینکه دیگه واقعا نمی تونم با 200 گیگابایت سر کنم و سرعتش هم خیلی کمه (البته 200 گیگابایت پره پره!). هارد فعلیم نزدیک 6 سال به طور ناپیوسته کار کرده و به گفته ی HD Tune نزدیک 1000 روز روشن بوده (آخر این پست Benchmark هایی از هارد فعلیم را گذاشتم که ماله دیروزه).

تا اینجای پستم یه درخواست کلی برای راهنمایی خرید هارد 750 گیگابایت بود. ممنون می شم پیشنهاداتون را داشته باشم در این ضمینه.

- - - -

در نهایت بعد از کلــــــــــــــــی گشت و گذار توی یک مغازه یک هارد ST9750423AS پیدا کردم و به قیمت 215 هزار تومان خریدمش!! فروشنده با من کمی آشنا بود و من تاکید کردم که هارد نو می خوام و اونم به من گفت که این هارد را از روی یک لپ تاپ نو به درخواست مشتری باز کرده و هیچ استفاده ای نشده و منم به شرط پس آوردن خریدمش. اینم بگم که روی هارد نوشته ساخت چین هست و سایت تولیدیش SU هست. هارد را آوردم خانه و سریع روش ویندوز 7 و Driver های CPU و Chipset و SATA را نصب کردم و HD Tune Pro را هم نصب کردم و شروع کردم به تست و Benchmark گرفتن ... .

در اولین مرحله متوجه شدم که زمان بالا آمدن ویندوزی که تازه نصب کرده ام در همون حدی هست که زمانی که روی هاردِ TOSHIBA ویندوز جدید نصب کردم بودم! این موضوع خیلی من و ناراحت کرد و تو ذوقم زد. نباید تفاوت فاحشی تو زمان بالا آمدن ویندوز داشته باشند با توجه به اینکه هاردِ اولی 4200 دور هست، Cacheش کم تره و تکنولوژی هاش به روز نیست و 6 سال کار کرده؟
    دو اینکه بعد از اولین اجرای HD Tune Pro متوجه شدم که وضعیت Health هارد مرتب و منظم نیست مثل وضعیت هارد خودم ... . همه اش OK هست ولی کلی به هم ریختگی داره و اعدادش بالا و پایین هستند ولی هیچ سکتور مشکل یا مشکلی شیبه این نداره. یه نکته ای که متوجهش شدم این بود که این هارد نزدیک 55 روز روشن بوده!!!! این طبیعیه برای هاردی که مثلا نو باشه؟
    هرچند توی Benchmark کاملا مشهود بود که سرعت این هارد خیلی بالا تر از هارد خودمه، ولی نکته ی بعد که توجهم را به خودش جلب کرد کاهش ناگهانی و شدید سرعت Read در چند محدوده ی خاص بود (فکر کنم حدود 100 گیگابایت و 400 گیگابایت). همچنین توی File Benchmark بعضی جاها به شدت سرعت Read پایین می اومد!! همچنین توی Random Access Benchmark شیب افزایش سرعت دسترسی خیلی بیش تر از هاردِ TOSHIBA هست!! خلاصه این موارد کلی زد توی ذوقم ...
    این شد که خیلی نگران شدم که نکنه این هارد نه تنها نو نباشه، بلکه مشکل هم داشته باشه؟

اگه فکر می کنید برای اینکه بتونید دقیق تر در خصوص ST9750423AS راهنماییم کنید به Benchmarkهاش نیاز دارید بفرمایید تا امروز ازشون عکس بگیرم و بذارم اینجا.

ممنون می شم دوستان متخصص هم برای خرید هارد راهنماییم کنند و هم بفرمایند که این هاردی که گرفتم مشکلی داره و برم پسش بدم یا نه؟

ببخشید که متنی که نوشتم هم علاوه بر درخواست راهنمایی و طولانی بودن کمی درد و دل هم توش بود.

این هم Benchmarkهای هارد TOSHIBAم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by WarriorWz; 19-07-2013 at 15:57.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با سلام یه اساتید

آقا من می خوام یک هارد 3 ترا اکسترنال آداپتوری بگیرم ( 3.5 اینچ )

اما نمیدونم
    segate back up plus بگیریم بهتره یا western my book ؟

از هارد نمی هوام خیلی بلند مدت استفاده کنم ( مثلا یک هفته به سیستم وصل باشه و 2 هفته خاموش ) اما زیاد روش اطلاعات می خوام بریزم و بردارم

و فیلم و بازی و ... روش بریزم

من خودم دو تا هارد my book دارم و یک هارد back up plus از هر دو هم راضی هستم ( آداپتوری )

اما دمای back up plus به 58 درجه میرسه در حالی که دمای western در حدود 15 درجه یا بیشتر کمتره !!!

می خواستم ببینم این دمای بالا به هارد لطمه میزنه ؟ یا کلا هارد های سیگیت به این دما عادت دارن ؟

من انتخابم سیگیت بود چون سرعتش خیلی بالاتره و داکت تهش هم خارج میشه که کاربرد های خاص خودش رو داره و برنامه های امنیتی وسترن هم برام کاربردی نداره اما این دمای زیاد من رو گیج کرده در این انتخاب چون خوندم در سایت های دیگه میگن دمای بالا برای هارد بده کلا در دراز مدت

در نهایت کدوم رو انتخاب کنم ؟

با تشکر از راهنماییتون دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،

من هارد لپ تاپم MK2035GSS هست و تصمیم دارم اون را با یک هارد 750 گیگابایتی جایگزین کنم. من دنبال هارد آنچنانی برای کارهای آنچنانی نیستم و بیش تر یک هارد مطمئن می خوام بخرم که مثل هارد فعلیم کار بده و حداقل برای چند سال سالم بمونه. تو این چند روز که کمی توی اینترنت گشتم از هارد های ST9750423AS, ST9750420AS, WD7500BPVT و WD7500BPKT خوشم اومد ولی تمام پاساژ پگاه و مجتمع تجاری طالقانی (بازار بزرگ) را توی اصفهان گشتم ولی هــــــــــــــــیچ کدوم از این مدل ها را پیدا نکردم!!!
    شاید چیزی در حدود بالای 95% مغازه دار ها فقط TOSHIBA کار می کردند و می گفتند Seagate و Western Digital خوب نیستند و ساخت چین هستند ولی TOSHIBA ساخت فیلیپین!!! واقعا همینطوره؟ اون هایی هم که Seagate و Western Digital داشتند به تعداد خیلی محدود و با ظرفیت های 500 و کم تر داشتند و اونا هم TOSHIBA کار می کردند ...

اگه WD و Seagate خوب نیستند، پس چرا توی اینترنت به نظر می رسه که همه دنبال هاردهای این دو شرکت هستند؟
    ببخشید سوال هام نظم خاصی ندارند؛ این درسته که ST9750420AS یکم قدیمی هست و چون 7200 دور هست خریدش همراه با ریسکه؟ اگه اینطوره چرا توی Benchmark های معروف اصلا اسمی از ST9750423AS برده نشده؟

راستش این TOSHIBAای هم که من دارم واقعا خوب کار کرده و اصلا ازش بد ندیدم جز اینکه دیگه واقعا نمی تونم با 200 گیگابایت سر کنم و سرعتش هم خیلی کمه (البته 200 گیگابایت پره پره!). هارد فعلیم نزدیک 6 سال به طور ناپیوسته کار کرده و به گفته ی HD Tune نزدیک 1000 روز روشن بوده (آخر این پست Benchmark هایی از هارد فعلیم را گذاشتم که ماله دیروزه).

تا اینجای پستم یه درخواست کلی برای راهنمایی خرید هارد 750 گیگابایت بود. ممنون می شم پیشنهاداتون را داشته باشم در این ضمینه.

- - - -

در نهایت بعد از کلــــــــــــــــی گشت و گذار توی یک مغازه یک هارد ST9750423AS پیدا کردم و به قیمت 215 هزار تومان خریدمش!! فروشنده با من کمی آشنا بود و من تاکید کردم که هارد نو می خوام و اونم به من گفت که این هارد را از روی یک لپ تاپ نو به درخواست مشتری باز کرده و هیچ استفاده ای نشده و منم به شرط پس آوردن خریدمش. اینم بگم که روی هارد نوشته ساخت چین هست و سایت تولیدیش SU هست. هارد را آوردم خانه و سریع روش ویندوز 7 و Driver های CPU و Chipset و SATA را نصب کردم و HD Tune Pro را هم نصب کردم و شروع کردم به تست و Benchmark گرفتن ... .

در اولین مرحله متوجه شدم که زمان بالا آمدن ویندوزی که تازه نصب کرده ام در همون حدی هست که زمانی که روی هاردِ TOSHIBA ویندوز جدید نصب کردم بودم! این موضوع خیلی من و ناراحت کرد و تو ذوقم زد. نباید تفاوت فاحشی تو زمان بالا آمدن ویندوز داشته باشند با توجه به اینکه هاردِ اولی 4200 دور هست، Cacheش کم تره و تکنولوژی هاش به روز نیست و 6 سال کار کرده؟
    دو اینکه بعد از اولین اجرای HD Tune Pro متوجه شدم که وضعیت Health هارد مرتب و منظم نیست مثل وضعیت هارد خودم ... . همه اش OK هست ولی کلی به هم ریختگی داره و اعدادش بالا و پایین هستند ولی هیچ سکتور مشکل یا مشکلی شیبه این نداره. یه نکته ای که متوجهش شدم این بود که این هارد نزدیک 55 روز روشن بوده!!!! این طبیعیه برای هاردی که مثلا نو باشه؟
    هرچند توی Benchmark کاملا مشهود بود که سرعت این هارد خیلی بالا تر از هارد خودمه، ولی نکته ی بعد که توجهم را به خودش جلب کرد کاهش ناگهانی و شدید سرعت Read در چند محدوده ی خاص بود (فکر کنم حدود 100 گیگابایت و 400 گیگابایت). همچنین توی File Benchmark بعضی جاها به شدت سرعت Read پایین می اومد!! همچنین توی Random Access Benchmark شیب افزایش سرعت دسترسی خیلی بیش تر از هاردِ TOSHIBA هست!! خلاصه این موارد کلی زد توی ذوقم ...
    این شد که خیلی نگران شدم که نکنه این هارد نه تنها نو نباشه، بلکه مشکل هم داشته باشه؟

اگه فکر می کنید برای اینکه بتونید دقیق تر در خصوص ST9750423AS راهنماییم کنید به Benchmarkهاش نیاز دارید بفرمایید تا امروز ازشون عکس بگیرم و بذارم اینجا.

ممنون می شم دوستان متخصص هم برای خرید هارد راهنماییم کنند و هم بفرمایند که این هاردی که گرفتم مشکلی داره و برم پسش بدم یا نه؟

ببخشید که متنی که نوشتم هم علاوه بر درخواست راهنمایی و طولانی بودن کمی درد و دل هم توش بود.

این هم Benchmarkهای هارد TOSHIBAم:

شاید چیزی در حدود بالای 95% مغازه دار ها فقط TOSHIBA کار می کردند و می گفتند Seagate و Western Digital خوب نیستند و ساخت چین هستند ولی TOSHIBA ساخت فیلیپین!!! واقعا همینطوره؟
    ساخت چین بودن یک هارد دلیل بر پایین بودن کیفیت نیست . به هر حال همه تولیدات در کشورهای مختلف تحت نظر یک کمپانی واحد ساخته میشوند و کیفیت مشابهی باید داشته باشند .

تولید کنندگان واقعی هارد دیسکها محدود هستند . همانطوریکه در عکس زیر میبینید تولید کنندگان هارد دیسکها توشیبا ، وسترن و سیگیت هستند . (هیتاچی هم که واگذار شده) . بغیر از این برندها انتخاب دیگری دارید ؟

این درسته که ST9750420AS یکم قدیمی هست و چون 7200 دور هست خریدش همراه با ریسکه؟
    مهمترین خطری که متوجه هارد دیسکهای لپتاپی هست ضربه زدن به لپتاپ و یا جابجا کردن و یا تکان دادن لپتاپ مخصوصاً در زمانهایی که روشن هست . پس اگر لپتاپ را در جای مناسب (مثلاً روی میز) قرار میدید و بصورت اصولی و صحیح از لپتاپ استفاده میکنید نگرانی از بابت خرابی وجود ندارد حتی اگر 7200rpm باشه (مگر اینکه خرابی هارد منشاء دیگری داشته باشد) . البته هاردهای 7200rpm صدا و گرمای بیشتری تولید میکنند .

یه نکته ای که متوجهش شدم این بود که این هارد نزدیک 55 روز روشن بوده!!!! این طبیعیه برای هاردی که مثلا نو باشه؟
    فروشنده با من کمی آشنا بود و من تاکید کردم که هارد نو می خوام و اونم به من گفت که این هارد را از روی یک لپ تاپ نو به درخواست مشتری باز کرده و هیچ استفاده ای نشده
    به هر حال این هارد 55 روز کارکرد داشته و این ثابت میکنه که نو نبوده . والا زمانی که لپتاپ خریده بودم کارکرد هارد خیلی پایین و در حد صفر بوده . بنظرم بهتر بود که هارد اکسترنال backup plus میخریدید و باکس آنرا باز میکردید (احتمال این هست که هارد بکار رفته سامسونگ باشه) در اینصورت هارد نو بدست شما میرسید گرچه دیگه گارانتی نداشت .

و منم به شرط پس آوردن خریدمش.
    توصیه میکنم که پس بدید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-07-2013 at 20:44.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام یه اساتید

آقا من می خوام یک هارد 3 ترا اکسترنال آداپتوری بگیرم ( 3.5 اینچ )

اما نمیدونم
    segate back up plus بگیریم بهتره یا western my book ؟

از هارد نمی هوام خیلی بلند مدت استفاده کنم ( مثلا یک هفته به سیستم وصل باشه و 2 هفته خاموش ) اما زیاد روش اطلاعات می خوام بریزم و بردارم

و فیلم و بازی و ... روش بریزم

من خودم دو تا هارد my book دارم و یک هارد back up plus از هر دو هم راضی هستم ( آداپتوری )

اما دمای back up plus به 58 درجه میرسه در حالی که دمای western در حدود 15 درجه یا بیشتر کمتره !!!

می خواستم ببینم این دمای بالا به هارد لطمه میزنه ؟ یا کلا هارد های سیگیت به این دما عادت دارن ؟

من انتخابم سیگیت بود چون سرعتش خیلی بالاتره و داکت تهش هم خارج میشه که کاربرد های خاص خودش رو داره و برنامه های امنیتی وسترن هم برام کاربردی نداره اما این دمای زیاد من رو گیج کرده در این انتخاب چون خوندم در سایت های دیگه میگن دمای بالا برای هارد بده کلا در دراز مدت

در نهایت کدوم رو انتخاب کنم ؟

با تشکر از راهنماییتون دوستان
    سلام .

1. یکی از مهمترین علت بالاتر بودن دما و همچنین سرعت هارد اکسترنال سیگیت ، 7200rpm بودن آن هست . دمای 58 درجه هم دمای بالایی هست . رسیدن هارد به دماهای بالا بصورت پیک و زمان کوتاه ممکنه مشکلی ایجاد نکنه ولی دقت کنید که اگر هارد به مدت طولانی در چنین دمایی کار کنه و یا به دفعات متعدد به چنین دماهایی برسه قطعاً خراب خواهد شد . توصیه میکنم از فن برای خنک کردن آن استفاده کنید .

2. اگر میتونید این دما را کنترل کنید (با استفاده از فن) ، با توجه به اینکه نیاز به هارد پرسرعت دارید میتونید همین back up plus را بخرید .

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام .

1. یکی از مهمترین علت بالاتر بودن دما و همچنین سرعت هارد اکسترنال سیگیت ، 7200rpm بودن آن هست . دمای 58 درجه هم دمای بالایی هست . رسیدن هارد به دماهای بالا بصورت پیک و زمان کوتاه ممکنه مشکلی ایجاد نکنه ولی دقت کنید که اگر هارد به مدت طولانی در چنین دمایی کار کنه و یا به دفعات متعدد به چنین دماهایی برسه قطعاً خراب خواهد شد . توصیه میکنم از فن برای خنک کردن آن استفاده کنید .

2. اگر میتونید این دما را کنترل کنید (با استفاده از فن) ، با توجه به اینکه نیاز به هارد پرسرعت دارید میتونید همین back up plus را بخرید .
    ممنون از پاسختون

اولا بحث اینه که هارد اکسترنال رو کلا نمیشه مثل اینترنال که خنک کرد مثلا فن رو کجاش بزارم ؟ اصلا فضایی هارد نداره که فن بتونه درش کردش هوا ایجاد کنه!!! با این حساب باید هارد رو خارج کرد از قابش که اونم امکان پذیر نیست !!!

دمای 70 درجه دمای بحرانی هارد هست و باعث خرابی میشه و این 58 درجه هم یکم هوا گرم به قطعا به 64 - 65 میرسه

سوالم اینه که آیا شرکت سیگیت نمیدونسته این مطلب رو که همچین هاردی تولید کرده ؟؟!!! ( البته ندیدم کسی بابت دمای هارد سیگیت مشکلی پیدا کرده بشه حداقل تو سایت آمازون )

و بحث بعدی اینه شاید هارد من ایرادی داره که دماش اینقدر بالا میره شما هارد سیگیت آداپتوری مدل back up plus رو شده تست دما بزنید ( 2 ترابایتی ها رو ) ؟ ممنون میشم کمک بفرمایید این مشکل حل شه

با تشکر
    Last edited by dooste.man83; 19-07-2013 at 23:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •