تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 34 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 333

نام تاپيک: **|| راهنمایی خرید کولر گازی اینورتر دار ||**

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسته به نوع کولر گازی حداکثر متراژ ها فرق داره در مواقعی که طول لوله کشی بالا میره نصاب باید حرفه ای باشه وبدونه اویل تراپ چیه و رو لوله ها تراپ بزنه و همچنین کولر باید شارژ گاز شه تا به فشار لازم برسه بنده خودم یکبار برای یه کولر 24000 هیتاچی مجبور شدم 30 متر لوله بندازم چون راه دیگه ای وجود نداشت هرچند از مقدار استاندارد لوله کشی 10 متر بیشتر بود تا الانم هم که 4 سال از اون موقع میگذره کولره داره کار میکنه و به مشکل نخورده
    ممنون دوست عزیز . یعنی حدود 15 تا 20 رو میشه ردیف کرد برای لوله و مشکلی پیش نمیاد ؟

من میخوام لوله رو از داخل لوله تهویه که از اشپزخونه میره به پش بوم ببرمش و فکر کنم نهایتا 15 تا 20 متر میشه نهایتا . البته اول کار میخوام به نصاب بگم بیاد ببینه اگر اوکی داد اینکار رو بکنم اگر نه که یه جای دیگه براش ردیف کنم

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

اتفاقا داستان شما رو خوندم و اون وبلاگ رو هم مطالعه کردم واسه همین دو دل شدم برای خرید . فردا میرم از فروشگاه عکس اون کولر سامسوگ و کمپرسورش رو میگیرم و اینجا میزارم ببینم نظر دوستان چیه در موردش

راستی شما چیکار کردی چه مدلی خریدی ،؟ از بانه خریدن منصرف شدی کلا ؟
    راستش من هر چی بیشتر در مورد مدلای اینورتر دار بانه تحقیق کردم بیشتر به تقلبی بودنشون مطمعن شدم.
    البته یکی از دوستامم کمکم کرد که بهتر بشناسمشون.
    ازاون جایی که من تو شمال هستم و فعلا هوا حنک هست برا خرید عجله ندارم.
    دنباله یه مورد اصلی تو بانه هستم که زیر قیمت در بیاد واسم ولی دیگه ناامیدم از پیدا شدنش. اگه پیدا نشد ال جی یا سامسونگ از نمایندگی خریداری میکنم.

این سایتای بانه ای هم اکثرا مدلایی که قرار دادن تو سایت اصلی وجود نداره.
    میگی چرا وجود نداره؟میگن چون این کولرایی که تو ایران هست مونتاژ ایران هست کولرای ما اصلی هست.
    بعد میگی چرا تو سایت رسمی و انگلیسی زبان نیست؟
    بعد میپیچونن یا جواب سر بالا میدن.
    تمام این سایتای با نه ای موقع قرار دادنه عکسه لیبل که میشه میرن و دیگه جواب نمیدن.(عکسه جنس و موتورشو میدن ولی لیبل نه)

البته من تجربم رو کولرهای اینورتر دار بود شاید کولرای معمولی فرق کنه.

3. 2 کاربر از petozherver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مهندس گری سلطان سیستم تهویه جهان رو با هایسنس مقایسه میکنن اونم توی رده آخر؟
    یا حتما اسم CARRIER سلطان کولرگازی تاحالا بگوشتون نخورده?

آفرین
    با این حرفها منو یاد سوپر فن بوی هایی نوجوان بخش سخت افزار انداختی
    محض اطلاعت فقط
    (کارخانجات تهویه مطبوع گری Gree، در حال حاضر بزرگترین شرکت تخصصی تهویه مطبوع در جهان می باشد که به یک شرکت مشهور چند ملیتی تبدیل شده و تولید را در 6 منطقه جهان شامل Zhuhai ،Hefei ،Changqing، برزیل، پاکستان و ویتنام انجام می دهد و مجموعاً دارای 40000 نفر پرسنل است.
    ظرفیت تولید سالانه دستگاه های تهویه مطبوع بالغ بر 27 میلیون دستگاه تهویه مطبوع خانگی و 2 میلیون دستگاه تهویه مطبوع تجاری می باشد. با گذشت سال ها Gree توانسته است جایگاه خود را در صدر شرکت های فروشنده در بازارهای داخلی چین قرار دهد.
    با تلاش بیش از 2300 مهندس R&D (تحقیق و توسعه) توانسته است 2000 امتیاز نوآوری را ثبت کند. تا زمان حال Gree توانسته است شبکه های فروش و خدمات پس از فروش را در 200 کشور جهان برقرار کند.)

پروفسور اولا که خرید اینورتر پول دور ریختنه و حماقته 20درصد صرفه جویی در هزینه ازش 1تومن هزینه بیشتر نداره!
    در ثانی اگه قرار باشه با گارانتی اصلی خریده بشه با 3 تومن 18000 اینورتر هم نمیدند
    اگه هم قرار باشه بدون گارانتی تا 3 تومن پیشنهاد بشه انواع غولهای جهان در بانه زیر 3 تومن صف کشیدند
    خرید هایسنس تازه کار بازم حماقت محضه

5. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

آفرین
    محض اطلاعت فقط
    (کارخانجات تهویه مطبوع گری Gree، در حال حاضر بزرگترین شرکت تخصصی تهویه مطبوع در جهان می باشد که به یک شرکت مشهور چند ملیتی تبدیل شده و تولید را در 6 منطقه جهان شامل Zhuhai ،Hefei ،Changqing، برزیل، پاکستان و ویتنام انجام می دهد و مجموعاً دارای 40000 نفر پرسنل است.
    ظرفیت تولید سالانه دستگاه های تهویه مطبوع بالغ بر 27 میلیون دستگاه تهویه مطبوع خانگی و 2 میلیون دستگاه تهویه مطبوع تجاری می باشد. با گذشت سال ها Gree توانسته است جایگاه خود را در صدر شرکت های فروشنده در بازارهای داخلی چین قرار دهد.
    با تلاش بیش از 2300 مهندس R&D (تحقیق و توسعه) توانسته است 2000 امتیاز نوآوری را ثبت کند. تا زمان حال Gree توانسته است شبکه های فروش و خدمات پس از فروش را در 200 کشور جهان برقرار کند.)

پروفسور اولا که خرید اینورتر پول دور ریختنه و حماقته 20درصد صرفه جویی در هزینه ازش 1تومن هزینه بیشتر نداره!
    در ثانی اگه قرار باشه با گارانتی اصلی خریده بشه با 3 تومن 18000 اینورتر هم نمیدند
    اگه هم قرار باشه بدون گارانتی تا 3 تومن پیشنهاد بشه انواع غولهای جهان در بانه زیر 3 تومن صف کشیدند
    یعنی جز 20% مصرف کمتر اینورتر هیچ فایده ی دیگه ای نداره؟
    اگه اینجور باشه من قید اینورترو میزنم.
    در مجموع شما پیشنهادتون مارکه گری هست؟اونم بدونه اینورتر؟

7. این کاربر از petozherver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینم حذفش کن این انجمن لیاقت پستهای مفید منو نداره
    Last edited by p30g; 13-06-2016 at 12:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

باهات موافقم برندهای تاپی از جمله :هیتاچی-کریر-الکترولوکس-پاناسونیک در بانه موجود هست که در جهان جزو top 10 هستند
    درسته البته اگه اصلیشو بدن.
    راستی شما کاربر لیون کامپیوتر نیستین؟چهرتون آشناست

10. این کاربر از petozherver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفرین
    محض اطلاعت فقط

دوست عزیز میای صحبت از سلطان کولر و غول تولید کننده .... و اصطلاحات رایج بین فن بوی های کوچه بازاری میکنی بعد میفرمایی من شما رو یاد فن بوی ها انداختم؟(عجببب)
    محض اطلاع گری و هایسنس حتی جز 10 برند معتبر در تولید کولر گازی در جهان نیستند که شما مدال بزرگترین تولید کننده کولر رو بهش دادی،اگه دوست داری به گری مدال بدی خب میتونی از جیب مبارک خرج کنی،اصلا من خودم قول میدم Gree بخرم شما ناراحت نشید.
    در خصوص رتبه بندی که زحمت کشیدید اعلام فرمودین بر اساس معیار های شما که تعداد نفرات کارمند در شرکت هایسنس :
    شرکت هایسنس با بیش از 3000 نفر مهندس در بخش R&D و بیش از 60.000 کارمند در تمامی کارخانجات خود همچنان در صدر معیار های شماست.
    در مورد قدمت این دو کارخانه محض اطلاعات بگم که در سال 1990 کارخانه گری درست 21 سال بعد از هایسنس پا به عرصه تولید لوازم الکترونیک گذاشته و در دنیای برق و الکترونیک تجربه بسیار بسیار حائز اهمیته.
    از نظر تعداد کارخانجات تولیدی در 13 منطقه کارخانه دایر کرده به شرح زیر:

13 manufacturing facilities in China (located in the provinces/cities of: Guangdong, Guizhou, Huzhou, Jiangsu, Liaoning, Linyi, Shandong, Sichuan, Yangzhou, Yingkou, Xinjiang, Zibo and the municipality of Beijing) and several outside of China, namely in Hungary, South Africa, Egypt, Algeria, France and Mexico

در نهایت این مطالب اصلا اهمیتی نداره و برای من و شما فرقی نمیکنه که هایسنس بزرگتره یا گری ،ما در مورد موجودی بازار و قیمت های کولر ها تبادل نظر میکنیم که دوستانی که میخوان خرید کنن خرید خوبی داشته باشن.

یابت افاضات شما در مورد اینورتر منو یاد فن بوی های پیکان جوانان کاربراتوری انداختی که با ورود خودرو های انژکتوری همچنان و محکم پای کاربراتوری ها از نوع پیکان نشسته بودند و در نهایت در کمال ناباوریشون کاربراتور از رده خارج شد.

با تکنولوژی اینورتر حداقل 20 تا 60 درصد در مصرف برق صرفه جویی میشه که این تنها یکی از ویژگی های اونه،با کنترل دور موتور و نبود شوک های لحظه ای و ایجاد حرارت سریع در استارت شدن موتور باعث بالا رفتن عمر عایق های سیم پیچی موتور و در نهایت کمپرسور خواهد شد.
    لرزش و صدای کمتر کمپرسور از دیگر ویژگی های استفاده ازاینورتر در این کولر هاست.،در اکثر مدل های اینورتر به دلیل گران بودن برد اینورتر یک قسمت کنترل نوسانات در ورودی برد قرار گرفته تا از آسیب های احتمالی در اثر نوسان جلوگیری بشه.
    در کنار این مزایا ممکنه معیابی هم داشته باشه ،از جمله بالا رفتن هزینه ساخت،و پیچیده شدن تعمیرات اون.

در کل گری هم کولر خوبیه ولی بحث در پست های قبلی با توجه به قیمت اونها در بازار بود که اختلاف قیمت حدود 500 تا 700 هزار تومنی در بازار داخلی دارند.
    در مورد قیمت کولر گازی:
    در حال حاضر در بازار داخل و رسمی میشه هایسنس رو با قیمت 3.000.000 تا 3.240.000 خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کولر گازی Gree اینورتر قیمتش حدود 3600 تا 3800 است.

در رابطه با خرید کولر از گازی اینورتر از غول های تولید کننده کولر گازی در بانه لطفا یک مورد کولر اصلی غیر لیبل خورده در بانه معرفی کنید تا دوستان خرید کنند.محض اطلاع فن بوی جانه Gree دوست بگم که در حال حاضر در بانه هیچ کولر 24000 اینورتر اصلی وجود نداره،همه مدل های لیبل خورده و قلابی هستند که در وبلاگ ذکر شده در پست های قبلی اشاره شده.
    اگر کسی نخواد هزینه کنه و اینورتر بخره و عطای اون همه مزایا و ضمانت رو به لقایش ببخشه میتونه از بین برند های معتبر در بانه از جمله هیتاچی و پاناسونیک و ال جی خرید کنه.(البته با دقت در مورد اصل بودنش)

با همه این بحث ها من بازم قول میدم از بزرگتری غول تولید کننده لوازم خانگی چینی Gree با بیش از 2300 نفر مهندس بخش توسعه بخرم- خوبه مهندس؟.

لینک های مرتبط
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamidreza777; 22-05-2016 at 21:23.

12. 3 کاربر از hamidreza777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidreza777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات جامع

برند مد نظرمون ال جی هس
    بهترین مدل حدود 3 تومن بدون اینورتر و با اینورتر چی هس؟
    این مدل اینورتر ال جی رو پیدا کردم
    AV126MTQ ولی 13 هزار هس 2700 بنظروتون کم هس واسه 85 متری؟
    12000 که برای 85 متر خیلی کمه
    اگر نمیخواید بیشتر هزینه کنید دو تا گزینه های پیش روتون به شرح زیره:
    1-صبر کنید تا کولر گازی اینورتر اصلی 24000 در بانه موجود بشه(در حال حاضر نیست و همه لیبل خورده و FAKE هستند) که در صورت موجود شدن فکر میکنم با قیمت حدود 2800 تا 3 میلیون بشه اینوتر ال جی خرید.
    2-از بازار داخل و رسمی برای حدود 3 تومن همچنان تنها گزینه اینورتر پیش رو هایسنس 24000 با گارانتی زرین (قیمت :3.240.000 به نقل از سایت تاسیسات) و نصب رایگان است.
    3-برای مدل غیر اینورتر و خرید از بانه میتونید از بین قیمت هایی که در بالا ذکر شد یکیشو انتخاب کنید(تمامی قیمت های بدون نصب و بدون هزینه حمل تا شهرتون و بدون گارانتی هستند)

اگه همچنان ال جی مد نظرتونه ،ال جی غیر اینورتر ساخت ترکیه رو میتونید از بانه با شرایط ذکر شده به قیمت 2.000.000 تا 2.150.000 خرید کنید. (حدود 200.000 تومن کرایه حمل و 150.000 هزینه نصب هم بهش اضافه کنید.)

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینم حذفش کن این انجمن لیاقت پستهای مفید منو نداره
    Last edited by p30g; 13-06-2016 at 12:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

کولر های گازی داخل ایران تماما ریمارک هستند (در مورد الجی سامسونگ مطمئن نیستم)
    یک نمونه کولرهای gree که شرکت نیا خریدم و به عنوان اصلی میفروشه هم ریمارک شرکت ecoair هست.
    نمایندگی ها که سامسونگ و ال جی که اصلی میارن خیلی بعیده اونا اصلی نباشن.

عجیبه که حتی به شرکت نیا هم دیگه نمیشه اعتماد کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •