تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 40 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

داره خودمونی میشه aszpar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    KRJ

پيش فرض

هشدار سامر و فوگتس به آلمانی ها: بازی با دانمارک را جدی بگیرید

برتی فوگتس و ماتیاس سامر برای دیدار پایانی در مرحله گروهی جام ملت های اروپا مقابل تیم ملی دانمارک به ژرمن ها هشدار دادند و دیدار دشواری را پیش روی آلمانی ها پیش بینی کردند

سایت گل- برتی فوگتس سرمربی اسبق آلمان ها پیش از دیدار پایانی آن ها در مرحله گروهی مقابل تیم ملی دانمارک قهرمان یورو 92 هشدار داد و دیدار با کشور های اسکاندیناوی را بسیار سخت و فیزیکی قلمداد کرد.
      محتوای مخفی: ادامه 

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران به نقل از بیلد؛ برتی فوگتس در مورد این بازی می گوید:" دانمارکی ها از یک پیروزی که برابر آلمان بدست می آورند برای ده سال با روحیه زندگی می کنند." فوگتس از تجربه شکست آلمان در فینال یورو 92 مقابل دانمارک با نتیجه 2 بر 0 صحبت کرد.

ماتیاس سامر نیز که تجربه حضور در فینال یورو 92 را با پیراهن تیم ملی آلمان داشت و اکنون به عنوان مدیر ورزشی در فدراسیون فوتبال آلمان فعالیت دارد دانمارک را حریف خطرناکی دانست و گفت:" ذهنیت آن ها و اهمیت بازی سوم مقابل آلمان برایشان نقش بسیار مهمی در دیدار سوم ایفا می کند. آن ها با مربیگری مورتن اولسن به خوبی با بازی آلمان ها آشنا هستند و خیلی خوب برای بازی با ما آماده خواهند بود."

.
    .
    .
    .

دتمار هامان: موفقیت آلمان در گرو درخشش شواینی است

دتمار هامان ملی پوش سابق و قهرمان اروپا در سال 96 شواین اشتایگر را کلید لوو برای قهرمانی معرفی کرد

سایت گل- دتمار هامان هافبک سابق ژرمن ها که تجربه قهرمانی در یورو 96 را نیز در کارنامه دارد در صحبت هایی با ستایش از شواین اشتایگر او را کلید قهرمانی آلمان در یورو 2012 معرفی کرد و نقش وی در تیم لوو را بسیار پر رنگ دانست.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ پس از انجام دو دیدار ابتدایی تیم ملی آلمان در جام ملت های اروپا و صدرنشینی قاطعانه در گروه مرگ، ژرمن ها یکشنبه شب باید به مصاف دانمارک در آخرین دیدار مرحله گروهی بروند. این در حالی است که آلمان با یک تساوی نیز می تواند به عنوان تیم نخست راهی مرحله حذفی شود و از قرعه مناسب تری برخوردار باشد.

در این میان اکثر ستاره ها و کارشناسان آلمان امیدوارند تیم جوان یوآخیم لوو بتواند پس از 16 سال برای ژرمن ها جام قهرمانی بیاورد. دتمار هامان در مورد بازی های آلمان در این جام معتقد است بازیکنانی مانند مسوت اوزیل، ماریو گوتزه و تونی کروس حلقه مفقوده تیم ملی آلمان در 15 سال گذشته بودند. اما با این وجود دتمار نقش شواین اشتایگر را به عنوان مغز متفکر یوآخیم لوو در داخل زمین بسیار پررنگ تر می داند.

هامان به خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم اینکه شواین اشتایگر در فرم ایده آل و بالایی قرار بگیرد نقش مهم تری نیز در تیم پیدا می کند زیرا او می تواند سرعت بازی را در میانه میدان دیکته کند اگر آلمان ها می خواهند قهرمان شوند باید شواینی را در مرز آمادگی نگاه دارند زیرا قهرمانی آلمان وابسته به پاهای هنرمند اوست."

Last edited by aszpar; 16-06-2012 at 20:31.

2. 7 کاربر از aszpar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعودی با یه کم !!!! تاخیر جوابت رو مینویسم ...

از نظر بازی های ملی این دو تا بازیکن بی تجربه .. قبول
    ولی جام جهانی 2010 رو اگه یه فلش بک بزنیم میبینیم که پدیده جام و حتی آقای گل مسابقات بزرگی مثل جام جهانی بازیکن بی تجربه ای مثل مولر شد ... حتی کسی مثل نویر توی جام جهانی مورد استفاده قرار گرفت که پست حساسی هم داره ولی الان ستاره جهان شده ..
    برای همین حرفت رو قبول ندارم و به نظرم آلمان میتونه از این دسته بازیکنان هم استفاده کنه ..چون درسته این بازیکنان توی بازی های ملی بی تجربه هستند ولی توی تیم باشگاهیشون عملکردشون رو نشون دادن ... در ضمن تجربه هم با بازی توی بازی های مقدماتی با تیم هایی مقل بلغارستان و یونان بدست نمیاد که .. باید توی بازی های بزرگ به این جوون ها میدون داده بشه .. ما الان باید به این بازیکنان میدون بدیم که توی جام جهانی 2014 بتونیم از بهترین عملکردشون + تجربشون استفاده کنیم ...
    البته الان بازیکن سن بالا تو تیم نیست و همشون تقریبا جوونن
    ولی امیدوارم بازی با دانمارک شاهد حضور این بازیکنان جوان تر هم باشیم ...
    مولر تو لیگ قهرمانان بازی می کرد و حتی تو فینال هم بود .. این یه تجربه بین الملی بود که داشت... در ضمن شرایط اون موقع مثه الان نبود .. کسی نبود بهتر از مولر
    در مورد نوئر هم اگه بازی هاش رو همون موقع دیده باشی، میبینی که حتی حقش بود نفر اول تیم ملی باشه تا سوم!

من نمیگم میدون نده ولی وقتی تیم لازم داره هماهنگ بشه چرا هی تغییر؟ چرا هی ارنج عوض کنه؟
    بازی های دوستانه برا همین موقع هاست .. باخت 5 بر 3 رو بدون بازیکنای بایرن یادته؟
    خیلی ریسکه تو بازی مهم بیای به یک بازیکن بازی بده که ببینی چطوری جواب میده ... به نظرم این یعنی خودکشی. زمانی این کار رو میکنی که دستت خالی باشه نه الان

درسته گوتزه واقعا خوبه و من خودم خیلی دوسش دارم و همچنین کروس که از همون وقتی اومد بایرن می دونستم یه روز میشه ستاره تیم ... اما تا وقتی شواینی و اوزیل عالی هستن چرا تعویض و جایگیزینی؟

وقتی یه چیزی خوبه دیگه تغییر لازم نداره ...

مطمئنا میشه حضور این بازیکنای نیمکت نشین رو دید ولی الان به نظرم زمان خوبی نیست

4. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره امتاحانای منم تموم شد
    حساب کن دیروز ساعت 5:40 رسیدم خونه
    راس ساعت 6 رفتم خوابیدم امروز ساعت 9بیدار شدم:-)))

آقا بنده رای به نیمکت نشین کردن پولدی و استفاده از شورله رو میدم
    کلوزه هم بیاد به جای گومز
    بسه هرچی گل زده دیگه

6. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

شب سوم از مرحله گروهی یورو 2012

یکشنبه 28 خرداد ماه 1391

**********آلمان******* دانمارک*********

Carlos Velasco Carballo

ESP

نام ورزشگاه:Arena Lviv
    ظرفیت: 73500

.:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.

.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.

.:: رتبه دو تیم در آخرین رنکینگ فیفا ::.

.:: وضعیت گروه ::.

.:: ترکیب دو تیم به همراه فهرست مصدومین و محرومین در این دیدار به نقل از کیکر ::.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Trainer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Trainer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-

اعلام برنامه

شب سوم از مرحله گروهی یورو 2012

یکشنبه 28 خرداد ماه 1391
    ساعت 23:15

Al Jazeera Sport +10
    ARD Das Erste
    BNT 2
    Channel One Russia [Perviy]
    CT4 Sport
    DR1
    ETV 2 Estonia
    Federalna TV
    LTV 2 Lithuania
    LTV 7 Latvia
    RTS 2 (serbia)
    RUV Sjonvarpid
    Sport 1 (israel)
    Sport TV2
    STV 1 [Jednotka] Slovakia
    SuperSport 1 [DigitAlb]
    TRK (ukraine)
    TRT 1
    TV2 (norway)
    TV4 (sweden)
    TVP 2
    TVP Sport
    TVR 1
    Al Jazeera Sport HD2
    ARD Das Erste HD
    DR 1 HD
    Sport 1 HD (israel)
    Sport TV2 HD
    SuperSport 1 HD [DigitAlb]
    TRT 1 HD
    TV2 HD (norway)
    TV4 HD (sweden)
    TVP 2 HD
    TVP HD

کدها در دسترس

شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

Ident:012F
    Biss key : 1111113311111133

+++++++++++++++++

1TV (georgia- on Turksat 42E

Ident:0001
    Biss key : 0020050000195600

+++++++++++++++++

Idman TV-on Turksat 42E

Ident:0005
    Biss key : 1234560065432100

8. 13 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب امشب میریم که داشته باشیم حضور چند تا بازیکن جدید رو توی ترکیب !
    امیدوارم نیمه اول خوب جلو بیفتیم تا لو احتیاط رو کنار بذاره و بازیکن هایی مثل شورله و گوتسه رو وارد میدون کنه و یه تجربه عالی بدست بیارن. تا حالا بازی ای از شورله ندیدم ولی آمار فوق العاده ای داره. توی زیر 19 سال در 11 بازی 10 تا گل زده ، توی زیر 21 سال توی 5 بازی 5 تا گل زده و توی تیم ملی بزرگسالان هم در 14 تا بازی 7 تا !
    البته امشب بازی سختی در پیش داریم و غفلت موجب پشیمانیست ! ولی ایشالله میترکونیم !

10. 8 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

اين بازي رو نميشه دست كم گرفت /
    كي فكرشو ميكرد كه روسيه ديشب حذف بشه و يونان بره بالا !؟

12. 9 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ترجیح میدم اونور هلند ببره پرتغالو

اینور هم ما به دانمارک یه مساوی بدیم تا بیاد بالا

آدم با دست خودش قوی ترین حریفشو نمیاره بالا

14. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

مسعود اوزیل هافبک تیم ملی آلمان اظهار داشت که همه در پی این هستند که آلمان قدرتمند را شکست دهند درست مانند رئال

DFB.ir- مسعود اوزیل اظهار داشت که در حال حاضر تیم ملی آلمان به تیمی تبدیل شده است که همه خواهان شکست دادن این تیم هستند درست مانند رئال مادرید باشگاه اسپانیا.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از ZEITONLINE ، اوزیل گفت :
    " من هنوز تمام کاری را که میتوانم برای تیم ملی انجام دهم را بروز نداده ام . در دیدار برابر هلند موفق ظاهر شدم اما هنوز باید برای بهبود تلاش کنم.

من به تیم ملی آلمان افتخار میکنم هیچ یک از مدعیان قهرمانی تا کنون موفق به کسب 6 امتیاز در این تورنمنت نشده اند و تنها ما 6 امتیاز بدست آورده ایم اما با این وجود همچنان به یک امتیاز دیگر برای صعود نیازمندیم. باید هرکاری که میتوانیم انجام دهیم در این صورت میتوانیم پیروز شویم.

دیدار برابر تیم های بزرگ همیشه به حریف انگیزه ای دیگر میبخشد در تیم ملی آلمان و باشگاه رئال شاهد چنین ماجرایی هستیم . چراکه همه به علت قدرت این دو تیم بزرگ خواهان پیروزی در مقابل آنها هستند."

یوگی لو در مصاحبه ای اختصاصی به بیان برخی مسائل زندگی حرفه ای و شخصی خود پرداخت
      محتوای مخفی: عجبا!!!:دی 

DFB.ir-یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها در مصاحبه ای به پاسخ به سوالاتی درباره ی زندگی خصوصی و حرفه ای خود پرداخت.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از 11freunde.de ، در قسمت زیر به پاره ای از این مصاحبه پرداخته میشود.

-آقای لو صبح ها هنگامی که از خواب برمی خیزید دقیقا" چکار میکنید؟

لو : 7:30 دقیقه صبح از خواب بلند میشوم و به ورزش میپردازم. به سالن ورزش میروم و حرکات ورزشی از قبیل تردمیل ، دوچرخه و ژیمناستیک انجام میدهم.

-یعنی شما صبح به این زودی بیدار میشوید؟!

لو : بله ، من انسان سحر خیزی هستم.

-در این تورنمنت ها روز شما با فوتبال شروع میشود ، آیا وقت آزادی هم دارید؟ در اوقات فراغت خود چه میکنید؟

لو : در هنگام غروب اندکی زمان خالی پیش از رفتن به رختخواب پیدا میکنم . در این زمان به مطالعه میپردازم.

- پیش از خواب چند صفحه مطالعه می کنید؟

لو : حدود 300 تا 400 صفحه از یک کتاب 800 صفحه ای را در طول سه هفته میخوانم.

-شما چندی پیش گفته بودید که به هنگام تورنمنت ها کیفیت زندگی شخصیتان پایین می آید ، میتوانید این گفته را اندکی باز کنید؟

لو : در طول تورنمنت ها شما دیگر نمیتوانید با خانواده و دوستان خود باشید ، برای شام به رستوران بروید و برای دیدن فیلم به سینما بروید. بلکه در این زمان فوتبال تمام زندگی شما را تحت شعاع قرار خواهد داد . البته این هم یک تجربه ی جدید از زندگی است.

-کمی درباره ی دیدارهای خود در ابتدای کار خود با تیم ملی آلمان توضیح دهید.

لو : من مدت زیادی است که در تیم ملی مشغول هستم. به یاد دارم که در سال 2004 که تقریبا" ابتدای دوران کاری ام با تیم ملی بود دو دیدار فوق العاده یکی در اتریش و یکی در تهران داشتیم.
    الان و با گذشت 8 سال از همکاری من با تیم ملی من پی برده ام که بهترین دیدار ها دیدارهایی هستند که در تورنمنت ها داریم.

-شما گفتید که هنگام بازیها استرس ندارید پس چرا پس از دیدارهای تیم می در یورو 2012 خسته به نظر میرسید؟

لو: این دیدارها دیدارهای مهمی هستند و ناکامی در آنها باعث نامیدی بسیار میشود. برای مثال وقتی شما دیداری برابر هلند برگزار میکیند و به پیروزی میرسید باید بلافاصله به فکر دیدار بعدی باشید . این امر سبب میشود که من خسته به نطر برسم ، نه استرس.

-نظر شما درباره ی عملکرد اخیر ماریو گومز چیست؟

لو : من به ماریو گفتم که نظر من درباره ی او مهمترین چیز است و نباید به حرفهایی که مردم میزنند توجه کند.مهمترین چیزی که او باید بداند این است که از نظر من او نمایش های عالی برای تیم ملی داشته است و در دو بازی اخیر با گلزنی خود سبب پیروزی تیم شده است.

-تیم ملی که شما در اختیار دارید از همه ی ادوار گذشته قوی تر است آیا این موضوع کارتان را برای شما راحت تر میکند؟

لو : ما تواسته ایم در چند سال اخیر تیم ایده آل خود را تشکیل دهیم . در حال حاضر بازیکنان بااستعدادتری نسبت به گذشته داریم . در سالهای 2006 و 2007 ما از بازیکنان مستعد کمتری نسبت به حال برخوردار بودیم اما همین موضوع داشتن بازیکنان باکیفیت نیز سبب خواهد شد که در انتخاب بازیکن مشکل داشته باشیم.

کاپیتان فیلیپ لام دیدار سوم مرحله گروهی مقابل دانمارک را بسیار مثبت می بیند و خبر از انگیزه ی بالای بازیکنان برای پیروزی در این دیدار و صعود مقتدرانه با حداکثر امیتازات از گروه مرگ می دهد
      محتوای مخفی: شما قهرمان بشو میخوای صعودنکنی نکن:دی 

DFB.ir- فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان در آستانه دیدار سوم مرحله گروهی مقابل دانمارک با اعتماد به نفس از این دیدار سخن گفت و انگیزه بالای بازیکنان برای پیروزی و صعود با کسب حداکثر امتیاز را هدف تیم ملی آلمان عنوان کرد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ ستاره تیم ملی آلمان در گفتگویی با بیلد گفت:" من قاطعانه اعلام می کنم که دیدار امشب را خواهیم برد و با اقتدار و کسب 9 امتیاز به مرحله حذفی صعود خواهیم کرد."

او ادامه داد:" البته تیم دانمارک حریف دشواری است آن ها در بخش دفاعی بسیار سازماندهی شده عمل می کنند اما در مقابل سرعت تیمی آلمان شانسی نخواهند داشت ما می خواهیم با اقتدار پا به مرحله یک چهارم نهایی یورو بگذاریم و تا مراحل بالاتر نیز پیش برویم"

گفتنی است در صورت پیروزی، آلمان ها صدرنشین گروه دوم بوده و باید در دیدار حذفی مرحله یک چهارم به مصاف یونان بروند.

هانسی فلیک کمک مربی تیم ملی آلمان اظهار داشت که باید در تمام 90 دقیقه برابر دانمارک به عنوان مدعی قهرمانی برای صعود تلاش کنند.
      محتوای مخفی: اندرحکایت مربی آینده آلمان ها:جونم هانسی 

DFB.ir- تیم ملی آلمان یکشنبه شب به مصاف تیم ملی دانمارک خواهد رفت . اگر آلمان در این دیدار به نتیجه ی تساوی و یا برد دست پیدا کند به مرحله ی بعدی صعود میکند اما در صورت باخت آلمان برابر دانمارک و پیروزی پرتغال برابر هلند تفاضل گل مشخص خواهد کرد که کدام تیم به مرحله ی یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد.

به گزارش وبسایت کانون هوادارن تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از UEFA.com ، فلیک گفت :

" مسلما ما درباره ی اینکه به مرحله ی بعدی صعود میکنیم یا خیر فکر میکنیم اما در حال حاضر همه چیز را در اختیار داریم . ما در دو دیداری که تاکنون داشته ایم موفق به کسب 6 امتیاز شده ایم و به نتیجه ای دست یافته ایم که تاکنون هیچ یک از تیم های حاضر در یورو 2012 قادر به کسب آن نشده اند.
    باید در دیدار برابر دانمارک در تمام 90 دقیقه تلاش کنیم تا به آنچه که میخواهیم دست یابیم. ما تا پیش از تورنمنت یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی بودیم فکر نمیکنم در حال حاضر شرایط تغییری کرده باشد."

همچنین هانسی در ادامه گفت :

" همه درباره ی فینال میان آلمان و اسپانیا در یورو سخن میگویند اما باید گفت که راه طولانی تا رسیدن به فینال در پیش است . ما قادر به دستیابی به هر چیزی هستیم و در موقعیت مناسبی برای دستیابی به قهرمانی هستیم اما راه تا فینال طولانی است و شما نمیتوانید به نتیجه ی حاصل از تنها دو بازی اکتفا کنید."

16. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آدم با دست خودش قوی ترین حریفشو نمیاره بالا
    نه بردیا جان این رو نگو بد اخه
    درمورد قوترین حریف هم به نظرم اوکراین گزینه مناسبه

18. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ببین مسعود ما الان برای به دست اوردن این نسل چه جام هایی رو خراب کردیم ؟
    به نظر خودم به شخصه ما یورو 2008 و جام جهانی 2010 رو فقط به خاطر بی تجربگی از دست دادیم تا این که یه روز برسیم به الان ...
    خب حالا ما نباید از این نسلمون چندین و چند سال پشت سر هم استفاده کنیم .. ما باید در کنار این نسل نسل جوون تر رو هم پرورش بدیم تا همیشه تو قدرت بمونیم ... به فرض این نسل تا جام جهانی روسیه 2018 فوق فوقش کشش داشته باشه ... اگه این رویه رو بخوایم پیش بگیریم بعد از اون جام دوباره یه یورو و یه جام جهانی رو باید از دست بدیم تا یه نسل دیگه رو بشه ... ولی ما میتونیم بازیکنان رو کم کم جایگزین کنیم ..
    مثلا نظر شخصی خود من اینه که پولدی این دو تا بازی اصلا اثری ازش نبوده !! نه شوتی و نه پاس موثری و نه حرکتی ... در حالی که ما همیشه این بازیکن رو با شوت ها و گل های قشنگش یادمونه .. خب الان تو این وضعیت ما تو پست پودولسکی سه یا چهار بازیکن خوب داریم ( از جمله شورله و رویس و گوتزه و .. )
    ولی نهنوز ندیدیم که لو از این بازیکنان استفاده کنه ...

در کل من ارزو دارم از اول بازی با دانمارک با یک ترکیب جوون و پر نشاط ظاهر بشیم و یک برد ( در صورت برد هلند ترجیحا مساوی ) کسب کنیم ..

+
    نکته ای که یه کم منو نگران میکنه اینه که آلمان اگه اول بشه میخوره به یونان ... این هم میتونه خوب باشه برای آلمان و هم خطرناک ..!! ( ترجیح میدادم لهستان بیاد بالا )

20. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •