مشکل منم همینه
مشکل منم همینه
با دورود
من تمامی مراحل نصب را چندین بار تکرار کردم تمامی نکات گفته شده را اجرا کردم ولی وقتی گزینه play max payne 3 یک صفه اخطار باز میشود پیغامش اینه که مسیر اجرا بازی را نمیشناسد؟
مشکل قبلیم بدون جواب موند
من توی پی سیم نصب کردم خیلی خوب و عالی نصب شد و اجرا شد ولی توی لپ تاپم نصب نمیشه روی ستاپ که کلیک میکنم اون عکس اولش که زیر مراحل نصبه میاد ولی هیچکاری نمیکنه
RAM: 4G
CPU: Intel core i5 2410M @2.30GHz
VGA: Intel HD Graphics 1G
کل فولدر های نصب شدرو از رو پی سیم کپی کردم و ریخت توی لپ تاپ بازی اجرا میشه اون اولش که میگه اینترو بزن میاد وقتی میزنم مینویسه لودینگ... و همینجوری میمونه... چشه بنظرتون؟
سلام بعد از نصب بازی یک مشکل برای سیستم من به وجود اومد که یک صفحه آبی میاد و کامپیوتر رو ریست می کنه خواهش می کنم کمک کنید سیستمم دچار مشکل شده . ویندوزم 7 هست
منم به مشکل بر خوردم می ره تو بازی و لی تو صفحه ساین این گیر می کنه و ثبت نام می خواد
profile هم تو داکیومنت کپی کردم
تو خود پوشه sosial club کپی کردید؟ چون بازی رو کنصب میکنی اون پوشه نیست یه بار که میری تو بازی اون پوشه ساخته میشه بعدش باید بیای از بازی بیرون پروفایل رو کپی کنید تو
پوشه social club .. اگر تو خود پوشه کپی کردید دیگه نمیدونم شرمنده
شاید تو پوشه maxpyne3 کپی کردید؟ 2 تا پوشه کنار هم باید تو social club بریزید..![]()
Last edited by Saeed System; 12-06-2012 at 10:58. دليل: تکمیل
پوشه social club خودمو برات آپ کردم بریز جای social club خودت ببین درست میشه یا نه
اینجا بریز عکس:
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دورود
من وقتی گزینه اجرای بازی max payne 3 را اجرا میکنم این کادر پیغام ظاهر می شود
could not locate max payne 3 game executable on local machine
please re- install from orginal media
این مشکل راچگونه حل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)