تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 43 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

نه...مثل اینکه از دروازبان جماعت به ما خیری نمیرسه...
    خدارو شکر باز این مهاجم کروواسی یه گل زد یه 6 امتیاز کاسب شدیم...
    Last edited by *IN*; 10-06-2012 at 23:22.

2. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دروازه بان دانمكارك مياد 7 امتياز ميگيره اونوقت بوفون با 5 6 تا سيو عالي همش 3 امتياز ميگيره ....

اينيستا هم كم گرفته...
    براي اينكه دروازه بان دانمارك گل نخورد ولي بوفون خورد. اگه اونم گل خورده بود 3 امتياز ميگرفت
    بسته نگه داشتن دروازه، 4 امتياز براي دروازه بان و مدافعين داره

دم پيرلو گرم. يكم آبرو داري كرد
    پاس گل داد و كاپيتان هم كه بود

4. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا من اینجا جا داره این اعتراف تلخ رو بکنم که توی دور اول رسما گند زدم
    ولی اشکال نداره ، تجربه شد ، برای دور بعد می دونم چیکار کنم !
    امروز کلا 2 امتیاز از اینیستا گرفتم که چون کاپیتان بود شد 4 ، و 2 امتیازم از مودریچ ...

6. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان این مچ دی اول تموم بشه امتیاز بازیکن ها ریست میشه و دوباره از اول مچ دی 2 طبق بازی ها حساب میشن یا با مچ دی اول جمع میشه ؟!
    فردا 5 بازیکنم بازی دارن و کاپیتان رو هم عوض میکنم ( بین اورا و مکسس و کول و اولسن و ابراهیموویچ )
    یا میزنن میترکونن یا کلا تیمم میترکه !
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 11-06-2012 at 00:36.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کسی امار نداره M. Olsson برای سوئد فیکس بازی میکنه یا نه؟؟؟
    ذخیره ها رو باید از رئ نیمکت بلند کنم...
    من الان کاپیتانم رو عوض کنم چه جوری میشه؟؟؟امتیاز کاپیتان قدیمم نصف میشه امتیاز کاپیتان جدید دو برابر؟؟؟
    Last edited by *IN*; 11-06-2012 at 00:46.

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

آبرو واسه ما نذاشتن....... از دست این دل بشکه یا این ترکیب چیدنش ماتا رو حتی بازی هم نداد........
    الان بنده که نفر اخر لیگ هستم با نفر اول لیگ هد تو هد بازی دارم ببین اختلاف طبقاتیو!! ولی من 5 تا بازیکن روز اخر دارم نفری 8 امتیاز بگیرن اول میشم
    Last edited by eman619rv; 11-06-2012 at 01:26.

10. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این مچ دی اول تموم بشه امتیاز بازیکن ها ریست میشه و دوباره از اول مچ دی 2 طبق بازی ها حساب میشن یا با مچ دی اول جمع میشه ؟!
    فردا 5 بازیکنم بازی دارن و کاپیتان رو هم عوض میکنم ( بین اورا و مکسس و کول و اولسن و ابراهیموویچ )
    یا میزنن میترکونن یا کلا تیمم میترکه !
    جمع میشن
    کسی امار نداره M. Olsson برای سوئد فیکس بازی میکنه یا نه؟؟؟
    ذخیره ها رو باید از رئ نیمکت بلند کنم...
    من الان کاپیتانم رو عوض کنم چه جوری میشه؟؟؟امتیاز کاپیتان قدیمم نصف میشه امتیاز کاپیتان جدید دو برابر؟؟؟
    آره امتیاز کاپیتان قبلیت نصف میشه

جدول لیگ تا پایان روز سوم از دور نخست

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad Hadi 44 44
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 43 43
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 39 39
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 38 38
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 34 34
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 33 33
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 32 32
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 31 31
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 28 28
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 28 28
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 26 26
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 26 26
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 25 25
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 24 24
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 24 24
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 23 23
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Daniel Ghavidel 23 23
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 23 23
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 21 21
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 20 20
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 19 19
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 18 18
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 16 16
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 15 15
    25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 13 13
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 12 12
    ماشالله چقد تعدادمون رفته بالا لیگ پی سی یکی از لیگای شلوغ یوفاست
    کلا بچه ها ترکوندن

من که رفتم دوم نفر اول همون 44 چهار موند و میلاد سقوط کرد به رده 4 فکر کنم میخواد نقش برق شیراز رو بازی کنه که یه مدت صدرنشین بود بعد رفت دسته یک
    کوروش اومد بالا تبریک میگم کوروش شبیه ذوب آهنه آهسته و پیوسته حرکت میکنه
    حجت همینجوری به سقوطش ادامه میده
    حجت جان نمیخوای توی همین رده ها ترمز کنی داری فانوس به دست میشی ها
    یه تبریک هم باید به صعود تیم تشتک سازی به رده سوم جدول بگیم

و اما جدول هیجان انگیز هد تو هد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خداییش رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدنیه
    روز قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوتر بود حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو افتاده
    واقعا دلم میخواد ببینم در پایان دور نخست کدوم تیم برنده میشه

و اما یه صلوات بفرستین دوستان تا بگم چی شده
    کوروش رسما مسکو و 1+5 رو به آتیش کشیده
    32 به 31 یعنی فکر کنم فشار خون کوروش و 1+5 فرداشب موقع تماشای بازیکناشون بالاتر از گنجایش فشارسنج ها باشه
    جدای از شوخی توی هد تو هد سه چهارتا رقابت حساس داریم که نتیجش فرداشب مشخص میشه

12. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من 14 همم ؟! اشتباه کرده
    درواقع باید 2 امتیاز دیگه هم کم می کرد ... ی بازیکن دو امتیازی بیرون اوردم فعلا 22 .
    توی مچ دی اول فقط امیدم به امروزه ! ریبری و زلاتان و اون یارو اولسن زلات هم که کاپیتانه!

ولی تجربه خوبی بود و هست البته .. ایشا.. بچه ها دور بعدی 2016 جبران کنند ... و من باشم دیگه تیمم رو بدون ستاره نچینم

14. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آره امتیاز کاپیتان قبلیت نصف میشه
    امتیاز بازیکن جدید دوبرابر میشه؟؟؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به به : دی
    بسی حال داد این مسابقه‌ی آخر : دی

الان در رقابتی نفس‌گیر تو هد تو هد جلو افتادم : دی (البته جان اوشی 2 امتیازی رو کشیدم بیرون موقتاً و اورا رو فرستادم تو، در نتیجه میشم 30 امتیاز و عقب می‌افتم، ولی باز خوبه)

از الان دارم واسه امیر تو دور بعد خط و نشون میکشم

در مورد کاپیتان هم که دوستان می‌خوان اونی که بیش‌تر امتیاز گرفته رو به عنوان کاپیتان بذارن ... بگم که این امکان وجود نداره !‌ شما فقط می‌تونید کسی رو کاپیتان کنید که هنوز بازیش رو انجام نداده !
    یعنی بازیکنای قبلی رو نمی‌تونید به عنوان کاپیتان همون مچ دی انتخاب کنید ...

17. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •