تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 24 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 231

نام تاپيک: Forza Horizon

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان به زودی خواهی دید که این بازی ضربه بزرگی بهت زده و اون ضربه اینه :
    دیگه هیچ ریسینگی رو نمی پسندی... هیچی ریسینگی رو ریسینگ نمی دونی... ریسینگ فقط فورتزا هورایزن هست و بس

من تمام تلاشم رو کردم که بتونم بازی NFS MW2012 رو بازی کنم ولی نشد که نشد نه روی لپ تاپ نه ایکس باکس حتی در حد فورتزا هورایزن هم نمی بینمش... خدا نکنه که معتاد گیم پلی فورتزا بشی هرچی ریسینگ هست رو آدم می خواد از جلوی چشمش دور کنه فورتزا هورایزن استثنایی هست استثنایی این رو با تمام وجود می گم و البته زیادم خوشحال نیستم چون بازیهایی که اینقدر فوق العاده هستند باعث میشن عناوین دیگه رو نتونی تحمل کنی... ساده بگم وقتی یک روز تمام بشینی هورایزن بازی کنی بعد بری بشینی پای مثلاً NFS احساس می کنی بازی نسل قبل رو بازی می کنی

در ضمن پدرام جان اگه جی تگی هستی دی ال سی های ماهانه رو از دست نده ماشین هایی که هر ماه اضافه می شن گذشتنی نیستن
    دقیقا درسته
    Nfs که رسما تعطیل بود برای من اصلا خوشم نیومد
    با این که رو pc بازیش کردم

همیشه سری forza تو بازی های Racing حرف اول رو زدن و میزنن
    بازی اینقدر کامله که اصلا نمیشه بلند شد از پاش

حیف که زیاد وقت برای بازی کردن نیست دیگه مثل سال های قبل

2. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تنها نقطه ضعف بازي بنظرمن dlc ها وpack هاي فوق العاده گرونشه...مثلا واسه يه pack ماهانه 1600 point بايد داد،با اگر نخايم كل پك رو بخريم و بخوايم يه ماشين از اون پك رو بخريم بايد ٢٤٠ پوينت داد كه واسه ما ايراني ها معادل ١٠٠٠٠ تومن ميشه كه خيلي گرونه...اونم البته انتقادي به بازي نيست و مملكت مزخرف ماست!

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

من با تاخیری نسبتا زیاد بازی رو تموم کردم.

با اطمینان خاطر تمام میگم تو این نسل بهترین ریسینگی گه بازی کردم بود بهترین.

5. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

تنها نقطه ضعف بازي بنظرمن dlc ها وpack هاي فوق العاده گرونشه...مثلا واسه يه pack ماهانه 1600 point بايد داد،با اگر نخايم كل پك رو بخريم و بخوايم يه ماشين از اون پك رو بخريم بايد ٢٤٠ پوينت داد كه واسه ما ايراني ها معادل ١٠٠٠٠ تومن ميشه كه خيلي گرونه...اونم البته انتقادي به بازي نيست و مملكت مزخرف ماست!
    البته اون 1600 پوینت که شما میگی مربوط به Rally Expansion Pack هستش و اگه بخوای پک های ماهانه رو بخری 6 یا 7 ماشین هست داخل هر پک که 560 پوینت قیمت داره !
    تازه تخفیف هایی هم که میخورن هر چند وقت یه بار به کنار. البته در اینکه برای ما کلا گرون در میاد شکی نیست

واقعا پست های بچه ها خیلی خوب و راضی کننده هستش و به شخصه خوشحالم که خیلی ها ازین بازی لذت بردن . واقعا فوق العاده بازی کامل و بی نقصی بود و بسیار لذتبخش
    بخش آنلاین بسیار عالی . قسمت Online Free Roaming با دوستات میری بازی میکنی بدجوری حال میده : دی
    کلا یه بازی بود در حد نام Forza ! این نسل سنگ تموم گذاشتن . البته برای من فورزا 4 هنوزم بهترین ریسینگ این نسلم هستش اما بدون شک بعد ازون فورزا هورایزن قرار میگیره

7. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی هیچ کی از رفقا جز من rally horizon رو نرفته؟خیلی سخته...ولی خیلی به dirt نزدیک بود rally اش...عالی بود ولی تو اسونترین درجه هم جز سه تا نشدم...

من عاشق اون hummer هستم... همون قرمزه که فعلا نمیتونم بخرم چون بوینت ندارم...اما pack ماهانه ماشین ها که 540 بوینت نیست که....بیشتره....چطوری میشه تخفیف گرفت؟

9. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هنوز دارم این بازیو میرم...دیوونشم..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض پک ماشین های مارس

March Meguiar's Car Pack

لیست ماشینها:

2013 Audi RS 4 Avant
    2013 BMW M135i
    2012 Mercedes-Benz G65 AMG
    2003 Ferrari Challenge Stradale
    2004 Peugeot 206 RC
    1998 Nissan R390

یه بار دیگه باید ایونت ها رو برم پولم نموند واسه خریدن ماشینهای پک خیر سرم یه 7 میلیون گذاشته بودم کنار واسه خریدن ماشین های پک که قراره در آینده بیاد... یکم ولخرجی کردم الان دو نیم میلیارد پولم مونده باید خیلی صرفه جویی کنم البته خوبیش اینه که ماشین های پک قیمتاشون مناسبه

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون از اطلاع رسانیت.باور میکنی الان بازی اولم از موقعی که درومد بازی تا الان همین فورتسا هستش و بعدش هم فیفا 13؟

یه سوال من به سختی میتونم از طریق سایت ایکس باکس pack های فورتسا رو بیدا کنم...همشون همون تریلیر های ویدیویی هستن...محبت میکنی بک مارچ رو لینکشو بهم بدی؟ممنونم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه لایو می تونی بری و جی-تگی نیستی بایستی از سایت لایو اضافه کنی به لیست دانلودهات بعد که کنسول رو به لایو وصل کردی شروع می کنه دانلود می کنه ولی اگه جی تگی باشی لینکش اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من لايو ميتونم برم ولي كپي خورم ديگه..وقتي مخام purchase كنم از كنسول اخطار ميده انگار كه پورت ايران روبستن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •