سلام چرا انقدر سرعت افتضاح هست؟! دزد های بی شرف
مال من که هنوزم خرابه
سلام چرا انقدر سرعت افتضاح هست؟! دزد های بی شرف
مال من که هنوزم خرابه
پارسال که تو روستامون یک ماه به طور کلی با سرعت 300 همه دان میکردن بعد نت کل روستا خراب شد سرعتها به قبل برگشت!! خخخخخخخخخ/ همه کیف کرده بودیم والا ! :بهمن
میگم این نت ما قطع وصلیش زیاده چیکار کنم؟ پشتیبانی که میگه مشکلی نیست!! منو میگی :|
Last edited by Ghaioom; 15-07-2013 at 15:17.
لینک میره؟
ینی چی؟ یعنی به سایتها میره؟ میره. ولی هی قطع میشه هی وصل میشه توی یکی دو دقیقه. وقتی جو گیر بشه توی 5 دقیقه قطع میشه، وصل میشه!ولی بیشتر تو یکی دو مین ! / دیوانه شدم!!! عاقا دیوانم دیوانه :|:|
![]()
ببین
لینک منظورم همون چراغ adsl
اون خاموش میشه؟
مسخره کردن رفته اینترنتو !
یک هفته است که سرعت دانلودم از 64 همیشگی شده نصف...این 2 روز هم صبح ها کمی بهتر میشه ( تا 55 میاد اما پرنوسان ) اما از ظهر تا نصف شب میشه 10 !
این مخابرات پدر ما رو دراورد...هر ماه حداقل یک هفته اش اینطوریه...
متاسفانه شرکت دیگه ای هم که نامحدود با قیمت خوب بده هم نیست :(
راستی بچه ها این یک مگ 6 ماهه بدون نامه رو که گفته بودم کسی گرفت؟
چند روز پیش رفتم انگار نظرشون عوض شده باشه گفت اینم نامه میخاد !![]()
حذف شود لطفا...
Last edited by hugo93; 16-07-2013 at 17:57.
آره. وقتی قطع میشه اون چراغم قطع میشه. :|
گاهی وقتا هر نیم یا یه دقیقه قطع وصل میشه گاهی هم بیشتر میمونه. گیجیم والا!
خط ظاهرا مشکل داره
این تاپیک خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول رو بخون
اطلاعات مودم رو بزار
دوستان من 2 mg همین مخابرات گرگانم روز های اول سرعت درست بود همون 1 به 8 که سرعت دانلود بود 230-240-250 ولی یه دو هفته ای هست اصن یه وضعیه ساعت 10 صبح سرعت نسبتا" خوبه بعدش میاد پایین یعنی دیگه از 1 mg بالاتر نمیره سرعت دانلودشم بین 90 تا 160 نوسان داره و یه جورایی 1 نصف شب درست میشه به 2020 که زنگ میزنم میگه مشکل نداری 100 بار اینو گفتن میگن ما کندی سرعت نداریم. از یه نظر دارم فکر آسیا تک بهتره شاید گرانتر باشه ولی ارزششو داره که هی سرعتت مثل ابن مخابرات کم و زیاد نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)