تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 396 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بابا :دى من چيكار قيافش دارم.ميگم طراحى ضعف داره.هيكلا متناسب نيستن. كارى به 1 بازيكن يا 60000 بازيكن نداره... يه سرى مشكلات تاكتيكى داره.. اصلا يه بار با عكس و سند ميايم بحث ميكنيم
    الان هى من ميگم از بازى خبرى نيست سوژه نداريم اينا ميگن گيم پلى مهمتره :ا

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    این فیفا 12 هزار تا مشکل داره درست بازیش خیلی قشنگه ولی برای دو نفره و روبروی هم اصلا با سی پی یو نمیشه بازی کرد اونها هم چون نتونستند بازی رو به تعادل برسونن اومدن اسلایدر گذاشتن تا هر کسی با سلیقه خودش بازی رو درست کنه
    فکر کنم قبلا تو انجمن فیفا 12 ایراداتی رو که تو هوش مصنوعی بئده رو بچه ها قبلا متذکر شدند امیدوارم این دفعه اختیار عمل یوزر رو تو پاس دادنها و موقعیتها بیشتر کنه تا اونجوری که دوشت داریم بازی کنیم و لذت ببریم این رو میگن فوتبال واقعی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جاستین جان سوژه زیاد هست برا گیر دادن بهش یبار برو فیفا 2004 بازی کن پنالتی گل میزدی پرچم ها بالا میرفت (اما یکمی غیر طبیعی!!)موقع ایستگاهی زدن ،یه توپ پایین نشون میداد با دکمه شیفت انتخاب میکردیم که کجای توپه زده بشه فقط کرنلش مشکل داشت(البته خیلی قشنگ بود کرنل هاش بازیکن ها درگیر میشدن)مشکلش این بودکه نمیشد زمینی پاس داد.
    من از بچگی pes بدم میومده به خاطر کوچک بودن زمین بازی و شوت های بی حالی که قدیما داشت من بارها از بچگی داخل سگا فیفا بازی میکردم هرچیزی میگم عین واقعیته فقط کافیه برید بازیش کنید تا ببینید چنین چیزایی رو داشته و الان نداره که خیلی این بده
    دلم برا فیفا 2004 تنگ شده برم دانلودش کنم :دى

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

جاستین جان سوژه زیاد هست برا گیر دادن بهش یبار برو فیفا 2004 بازی کن پنالتی گل میزدی پرچم ها بالا میرفت (اما یکمی غیر طبیعی!!)موقع ایستگاهی زدن ،یه توپ پایین نشون میداد با دکمه شیفت انتخاب میکردیم که کجای توپه زده بشه فقط کرنلش مشکل داشت(البته خیلی قشنگ بود کرنل هاش بازیکن ها درگیر میشدن)مشکلش این بودکه نمیشد زمینی پاس داد.
    من از بچگی pes بدم میومده به خاطر کوچک بودن زمین بازی و شوت های بی حالی که قدیما داشت من بارها از بچگی داخل سگا فیفا بازی میکردم هرچیزی میگم عین واقعیته فقط کافیه برید بازیش کنید تا ببینید چنین چیزایی رو داشته و الان نداره که خیلی این بده
    دلم برا فیفا 2004 تنگ شده برم دانلودش کنم :دى
    درسته فن pes بودم ولى انصافا از بحث طرفدارى بگذريم فيفا تا قبل 2008 هيچ بود.اون زمان بهترين دوران pes بود و فيفا جلوى اون زانو ميزد.اينو همه كارشناسا ميگن امتيازاتشون هست.
    بخاطر همين اصلا حرفشو نزن چون خيلى افتضاح بود

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته فن pes بودم ولى انصافا از بحث طرفدارى بگذريم فيفا تا قبل 2008 هيچ بود.اون زمان بهترين دوران pes بود و فيفا جلوى اون زانو ميزد.اينو همه كارشناسا ميگن امتيازاتشون هست.
    بخاطر همين اصلا حرفشو نزن چون خيلى افتضاح بود

اره میدنم ولی من علاقه خاصی داشتم به فیفا
    خیلی از فیفاها هم امتیاز 9 میگرفتن داخل زمان قدیم الان میرم گیم اسپوت همه امتیازهارو میذارم مقایسه کنیم باهم
    دانشگاهم تموم شده از بیکاری زده به سرم
    من به خاطر زمین و به خاطر شوت های بازی زیبای فیفا(قدیما کادها بیشتر بودن انگاری مخصوصا 2004)همیشه سمت فیفا میرفتم ولی مثلا pes 2005 که بازی میکردم یه پاس از دفاع به هافبک و یه پاس به مهاجم میدادم و همیشه هم از بالا یا پایین پاس داخل 18 قدم میدادم میزدم تو گل خیلی ستم بود همیشه اینجوری باید گل میزدی=))

ویرایش:اینم نمره ها که زیرشون خط کشیدم
    eleven 6 -9.0
    fifa 2003 -9.1
    eleven 7 -9.1
    fifa 2004 -8.6
    eleven 8 -8.7
    fifa 2005 -8.9
    eleven 9 -9.1
    fifa 06 اینو روی ps2 زده 9.0 روی xbox زده 9.2 و روی کامپیوتر هم زده بود 6.0 :دى تازه پرفروش ترین بازی هم شده بود زمانی که خواستم بخرمش پشتش اینو نوشته بود.
    داداش این مقایسه نشون میده فیفا و pes تو یه سطح بودن تازه به نظر من فیفا هیجانش بیشتر بود.
    فیفا 2004 هم به خاطر اینکه کرنر نمیشد پاس بدی و پشت 18 باید حتما به اجبار شوت میکردی یا اجبار سانت میکردی و حق پاس دادن نداشتی برا همین نمرش کم شده ولی به نظرم اون خصوصیت هاش بازی رو خیلی هیجانی کرده بود مثلا 3تا عدد میداد من روی مثلا عدد 2 میزدم بازیکنی که قدش بلندتر بودو انتخاب میکردم و پس از سانتر توپه براش میرفت و بازیکن هم پس از سانتر به سمت توپه حرکت میکرد
    Last edited by ahmad rezaa; 02-07-2012 at 07:33. دليل: اضافه کردن نمره های بازی :دی

6. 4 کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

OOOF
    داداش این نمراتو از کجا آوردی؟ من اگه میدونستم اینطوریه که چند سال عمرمو تلف نمیکردم! دیگه همه عالم و آدم میدونستن winning eleven چندین برابر بهتر از fifa بود ...

این میانگین نمرات در سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شده این امتیازاتی که شما گذاشتی شاخ در اوردم رفتم دیدم ...

این مقایسه بین سالهای 2001 تا 2006 در زمان اوج کنسول ps2 و قبل از عرضه کنسول x360 صورت گرفته ...

FIFA 2001 -82.5
    WE 2001 -90

FIFA 2002 -79.25
    WE 2002 -94.50

FIFA 2003 -82.90
    WE 2003 -90.54

FIFA 2004 -81.74
    WE 2004 -92.97

FIFA 2005 -82.25
    WE 2005 -90.83

FIFA 2006 -78.73
    WE 2006 -88.49

همونطور که مشخصه فیفا در نسل قبل چیزی برای گفتن نداشت.فیفا در اون سالها هم میانگین امتیازاتش بروی PC تقریبا همینقدر بود با کمی بالا پایین.

البته اینجا تاپیک مقایسه نیست از همه عذر میخوام ولی شما و کسایی که زیر پستتون لایک زدن مثل اینکه خاطرات خوبی از فیفا های قدیمی دارید که این باعث میشه همیشه ازشون یاد کنید ولی خوب اونموقع پادشاه فوتبال KONAMI بود.درست مثل الان که FIFA SOCCER تونسته از رقیبش پیشی بگیره.
    Last edited by JUSTIN11; 02-07-2012 at 17:33.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

OOOF
    داداش این نمراتو از کجا آوردی؟ من اگه میدونستم اینطوریه که چند سال عمرمو تلف نمیکردم! دیگه همه عالم و آدم میدونستن winning eleven چندین برابر بهتر از fifa بود ...

این میانگین نمرات در سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شده این امتیازاتی که شما گذاشتی شاخ در اوردم رفتم دیدم ...

این مقایسه بین سالهای 2001 تا 2006 در زمان اوج کنسول ps2 و قبل از عرضه کنسول x360 صورت گرفته ...

FIFA 2001 -82.5
    WE 2001 -90

FIFA 2002 -79.25
    WE 2002 -94.50

FIFA 2003 -82.90
    WE 2003 -90.54

FIFA 2004 -81.74
    WE 2004 -92.97

FIFA 2005 -82.25
    WE 2005 -90.83

FIFA 2006 -78.73
    WE 2006 -88.49

همونطور که مشخصه فیفا در نسل قبل چیزی برای گفتن نداشت.فیفا در اون سالها هم میانگین امتیازاتش بروی PC تقریبا همینقدر بود با کمی بالا پایین.

البته اینجا تاپیک مقایسه نیست از همه عذر میخوام ولی شما و کسایی که زیر پستتون لایک زدن مثل اینکه خاطرات خوبی از فیفا های قدیمی دارید که این باعث میشه همیشه ازشون یاد کنید ولی خوب اونموقع پادشاه فوتبال KONAMI بود.درست مثل الان که FIFA SOCCER تونسته از رقیبش پیشی بگیره.
    عزیزم فیفا روی یک دستگاه خوب روی یک دستگاه بد میومد برا همین طرفداراش کمتر بودن ولی بهترین نسخش از pes قویتر بود.دلیل عقب بودن فیفا این بود که میخواست به فروش دستگاه های بازی کمک کنه مثلا زمانی که سگاه بود بازی رو به طور عجیبی روی سگا قشنگتر میداد.
    fifa 2002 روی کامپیوتر نمره 9.3 گرفته بود یه pes نشون بده نمرش بالاتر باشه اینم نمره هاش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز دلم برای چند کنسول مختلف نمره برا فیفا میزدن فیفا 6 روی xbox 360نمره 6 گرفت ولی روی xbox نمره 9 گرفت نمیدنم دلیل این اختلاف چیه خودت نگاه کن
    تازه نسخه کامپیوتریش نمیدونم چرا تقلبی بود من اصلیشو بازی کردم واقعا نسبت به این فیفا جدیدا من اونو خیلی بیشتر دوست داشتم البته تو اون نسخه چهره ها یکمی سیاهی توشون بود اشکال داشتن انگاری نمیدونم چرا خیلی چهره ها بد بودن.
    یا مثلا فیفا 2004 روی ps2 نمره خوبی گرفت نمره 8.6 ولی روی کامپیوتر نمره خیلی بد 7.8 گرفته بود.اینم نمره هاش رو چند دستگاه مختلف
    pes در زمینه ی طرفدار های بیشتر بسیار جلوتر بود برای اینکه الون 3 خیلی طرفدار داشت و از اون روز همیشه pes های زیادی روی دستگاه های مختلف به یک شکل اومدن در صورتی که فیفا روی یک دستگاه بد میومد روی یک دستگاه خب میومد برای اینکه فروش دستگاه های بازی رو بیشتر کنن.
    مثلا فیفا 2004 روی ps2 خوب بود یکی مثل پسر عموم رفت ps2 خرید ولی یکی عین من که پول نداشتم مجبور میشدم نسخه کامپیوتریش رو بازی کنم و به دلیل ضعیف بودن نسبت به نسخه ps2 بازی بعضی اوقات هم pes بازی میکردم اونم از مجبوری
    Last edited by ahmad rezaa; 02-07-2012 at 19:08.

9. این کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته فکر کنم سایت هایی که به گیم ها امتیاز میدن بیشتر سلیقه ای عمل میکنن
    بعضی وقت ها شده چندین سایت به یک عنوان که سطح خیلی خوبی داره نمرات خوبی میدن ولی این بین یکی دو تا سایت پیدا میشن که خلاف بقیه عمل میکنن و نمره پایین میدن.
    کلا اگه بخوای یک سایت رو برای رتبه ملاک قرار بدی که فکر نکنم به نتیجه خوبی برسین.
    ولی اگه نمرات چندین سایت رو مد نظر قرار بدین جمع بندی شما از رتبه اون گیم بهتر میشه.

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

البته فکر کنم سایت هایی که به گیم ها امتیاز میدن بیشتر سلیقه ای عمل میکنن
    بعضی وقت ها شده چندین سایت به یک عنوان که سطح خیلی خوبی داره نمرات خوبی میدن ولی این بین یکی دو تا سایت پیدا میشن که خلاف بقیه عمل میکنن و نمره پایین میدن.
    کلا اگه بخوای یک سایت رو برای رتبه ملاک قرار بدی که فکر نکنم به نتیجه خوبی برسین.
    ولی اگه نمرات چندین سایت رو مد نظر قرار بدین جمع بندی شما از رتبه اون گیم بهتر میشه.
    بله.اگر شما بخوای 2 بازی رو با هم مقایسه کنی باید میانگین نمرات رو مد نظر قرار بدی.من میانگین امتیازات رو از سایت گیم رنکیگ دیدم .توی متا هم ثبت شده.... بهترین کنسول نسل قبل هم PS2 بود که من اونو مرجع قرار دادم

به هر حال مجموع امتیازات WE نسبت به FIFA تو نسل قبلی بیشتره بخاطر همینه که شعار کونامی تو این چند سال KING RETURNS هست ولی میبینیم که این پادشاه هیچ وقت برنگشت ...

حالا شما هر چقدرم بگی فیفا بهتر بوده من قبول نمیکنم همونطور که یه نفر الان بیاد بگه PES خیلی بهتر از فیفاست قابل قبول نیست.

pes در زمینه ی طرفدار های بیشتر بسیار جلوتر بود برای اینکه الون 3 خیلی طرفدار داشت و از اون روز همیشه pes های زیادی روی دستگاه های مختلف به یک شکل اومدن در صورتی که فیفا روی یک دستگاه بد میومد روی یک دستگاه خب میومد برای اینکه فروش دستگاه های بازی رو بیشتر کنن.
    مثلا فیفا 2004 روی ps2 خوب بود یکی مثل پسر عموم رفت ps2 خرید ولی یکی عین من که پول نداشتم مجبور میشدم نسخه کامپیوتریش رو بازی کنم و به دلیل ضعیف بودن نسبت به نسخه ps2 بازی بعضی اوقات هم pes بازی میکردم اونم از مجبوری
    WE و PES بین سالهای 2001 تا 2006 بر روی کنسول PS2 میانگین امتیازات بیشتری نسبت به فیفا داشت.البته امتیازات فیفا هم خوب بوده قبلا فکر میکردم 70 - 75 بیشتر نباشه

فکر کنم بحث مقایسه رو همینجا تمومش کنیم بهتر باشه ولی خوبه که تعصب رو کنار بزاریم چون فقط فرصت ها رو از دست میدیم و هیچ فایده ایی نداره.منم قبلا فکر میکردم در نسل حاضر کونامی خیلی بهتر باشه خودتم نقل قولهای 2-3 سال پیشمو دیدی که سخت در اشتباه بودم ..
    Last edited by JUSTIN11; 02-07-2012 at 19:42.

13. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من معمولا درباره این موضوعات پست نمیدم چون واقعا مشخص و آشکاره که pesدر نسل های قبل پادشاه بی چو وچرای فوتبال بود در همین راستا در این نسل واضح و آشکاره که فیفا یک سرو گردن از رقیب خودش جلوتره .......... با کمی منطق هم میشه به این نتیجه رسید .

15. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •