تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 87 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 870

نام تاپيک: Dota 2

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض Surrender

یکی از ایرادات و نقاط ضعف بازی از نظر خیلیا نبود سیستم Surrender یا همون تسلیم شدن هست که البته طرفداران زیادی هم داره نبود این سیستم .
    به طور کلی اگه یه تیم بخواد عقب بکشه توی دوتا2 باید بشینه تو Base تا Ancient ـشون(Base ـشون) جمع بشه که خوب منتقدا این رو ضعف میدونن .
    از طرفی عده ی دیگه از منتقدا کاملا طرفدار این سیستم هستن چون توی بسیاری از بازی ها هر لحظه ممکنه بازی جریانش عوض بشه مثل بازی که امروز داشتم .
    تیم ما قوی تر بود ولی همون اواسط بازی یه تیم فایت رو باختیم و تا به خودمون بیایم دو تا Lane جمع شدن و Barrack ها هم افتادن و یونیتاشون تو اون Lane قوی تر شدن . اگه سیستم Surrender بودش ما مطمئنن همون موقع Surrender میدادیم چون که در عرض چند دقیقه شروع کردن به زدن Ancient ما . تا 5 دقیقه آخر بازی هم اینطور بود وضع و با این که تیم فایت ها واسه ما بودن اون دو تا Lane که افتاده بودن جلوی Push دادن ما رو میگرفتن(حریف هامون یکیشون Warlock بود که با اون Infernal هاش تماما Lane ها رو ساپورت میکرد) . ولی توی اون 5 دقیقه آخر Sand King ما(که اتفاقا ایرانی هم هست) که Divine Rapier داشت در یه چشم به هم زدن در وقتی که یه تیم فایت دیگه رو هم برده بودیم دو تا Lane اونا رو جمع کرد تا فقط Top و دو تا تاور محافظ Ancient بمونن . 5 تاشون که Respawn شدن Sand King سریع تلپورت کرد Base و ماها این بار رفتیم تو Base شون . وقتی که دیدن جلوی ماها نمیتونن وایسن(من و Ursa آیتم هامون فول بودن) سریع رفتن Base ما تا Ancient نیمه جون ما رو نابود کنن و وقتی دیدیم اونجان گفتیم دیگه تمومه و جمع شدیم(با توجه به اینفرنال ها) که Sand King استان کرد و Ult زد و تونست برامون در حد 1 دقیقه وقت جور کنه چون هم اینفرنال ها رو کشت هم یه هیروی حریف و توی همون یه دقیقه ای که جلو افتادیم تونستیم در حالی که Ancient ـمون آخرای جونش بود ببریم .
    این بازی برای بیشترمون یکی از لذت بخش ترین بازی هایی که تا حالا کردیم بود(هم ما هم تیم حریف) و بیشتر از 1 ساعت طول کشید . اگه سیستم Surrender بود ما همون وسطا تسلیم شده بودیم و از چنین لذتی محروم میشدیم !
    همون سیستم دادن آیتم در آخر بازی هم باعث شده که تعداد لیو ها به شدت کم بشن چون همه دوست دارن تا آخر بازی بمونن تا شاید یه آیتم خوبی بهشون برسه که خوب این مورد باعث میشه که حتی در مواقع باخت همه باز هم بازی کنند.

امیدوارم هیچ وقت سیستم Surrender وارد دوتا2 نشه .

اینم عکسی از آخر بازی :من Phantom Lancer بودم که واقعا One man , an army درسته دربارش : دی
    Last edited by Arrowtic; 08-07-2013 at 14:49.

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان، سلام
    متاسفانه موفق به دریافت key نشدم
    کسی می‌تونه کمک کنه؟

برای ثبت نام توی فروم مورد نظر، بعد از طی مراحل، میگه registeration denied!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان، سلام
    متاسفانه موفق به دریافت key نشدم
    کسی می‌تونه کمک کنه؟

برای ثبت نام توی فروم مورد نظر، بعد از طی مراحل، میگه registeration denied!
    من امروز Key هام تموم شدن وگرنه براتون میفرستادم .

کدوم فروم ؟ شما برنامه استیمو دانلود میکنی از طریق همون برنامه عضو استیم میشی .

اگه منظورتون فروم Playdota هست ، نیازی به عضو شدن نیست ، خود سایت dota2.com سمت راستش یه قسمت داره برای ثبت نام برای Key .

بهترین راه به دست اوردن Key ، گرفتنش از یه پلیر دیگست .

5. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دوستان عزیز اگه Key میخواهید آی دیتونو بدین تا براتون بفرستم

7. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Nekater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

الان دقیقا همین کد رو کپی کنم ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلامی دوباره
    به لطف آریا، کی گرفتم
    و الان حدود 1.8 گیگ رو دانلود کردم، 1.6 تا دیگه مونده

یه دوتا قبلن از یه جا دیگه گرفته بودم که گویا فایده نداره و به همین دلیل، نشستم و از نو با خود استیم دانلود کنم

تا صبح تموم میشه، ولی با توجه به اینکه فردا نیستم ( به صورت کامل نیستم ) ، با باید فردا شب بیام، یا اینکه از روز 5 شنبه بشینم بازی کنم

البته یه هفته‌ای باید بشینم و بازی رو تمرین کنم تا حداقل با سه تا هیرو به خوبی کنار بیام و نیمه‌ حرفه‌ای بشم، بعد وارد بازی آنلاین بشم

از همین الان دارم لحظه شماری می‌کنم

از Arrowtic عزیز نیز بخاطر تمامی کمک‌هاش و راهنماییاش ممنون هستم

10. 2 کاربر از JU JU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اخ جوووووووووووووووون
    2.5 گیگا رو دانلود نمودم
    ای ول ای ول، فقط 0.9 گیگ مونده، آخ جونم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اخ جوووووووووووووووون
    2.5 گیگا رو دانلود نمودم
    ای ول ای ول، فقط 0.9 گیگ مونده، آخ جونم
    خوشحالیتونو کاملا درک میکنم ! این شادیو ضرب در 10 به توان n بکنید میشه شادی من در لحظه ای که از فروم Playdota یه Key گرفتم ! حالا شادی اولین لحظه ای که وارد گیم شدم و اون همه تغییرات فوق العاده رو دیدم بماند !
    _____
    امروز یه آپدیت داشت خود استیم و مشکلات Cloud برطرف شد و دوباره میشه Build ساخت .(منم Build خودمو برای Phantom Assassin ساختم که دیگه راحت توی هر دست طبق بیلدی که بعد از مدت ها تلاش بهش رسیدم پیش برم.البته پابلیش عمومی نکردمش)

13. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

بی صبرانه منتظر عرضه رسمی (Official) این بازی هستم. فعلا که موقتا LoL میزنم ولی به خاطر ثابت نیودن تعداد چمپ ها در این بازی و بیش از حد تصور تکرار شدن Ability ها در هیروهای مختلف ، بازی خیلی تکراری شده و تقریبا تمام هیروهاش Ability هایی مشابه هم دارند. در حالی که در Dota هریک از هیروها با دیگری زمین تا آسمان فرق دارند. راستی این بازی به صورت Installer ارایه میشه؟ یا مثل LoL به صورت اختصاصی فقط از سرور خاصی مثل Valve قابل دانلوده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بی صبرانه منتظر عرضه رسمی (Official) این بازی هستم. فعلا که موقتا LoL میزنم ولی به خاطر ثابت نیودن تعداد چمپ ها در این بازی و بیش از حد تصور تکرار شدن Ability ها در هیروهای مختلف ، بازی خیلی تکراری شده و تقریبا تمام هیروهاش Ability هایی مشابه هم دارند. در حالی که در Dota هریک از هیروها با دیگری زمین تا آسمان فرق دارند. راستی این بازی به صورت Installer ارایه میشه؟ یا مثل LoL به صورت اختصاصی فقط از سرور خاصی مثل Valve قابل دانلوده؟
    مثل لوله سیستم دانلودش .
    یعنی فقط از طریق استیم .

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •