یکی از ایرادات و نقاط ضعف بازی از نظر خیلیا نبود سیستم Surrender یا همون تسلیم شدن هست که البته طرفداران زیادی هم داره نبود این سیستم .
به طور کلی اگه یه تیم بخواد عقب بکشه توی دوتا2 باید بشینه تو Base تا Ancient ـشون(Base ـشون) جمع بشه که خوب منتقدا این رو ضعف میدونن .
از طرفی عده ی دیگه از منتقدا کاملا طرفدار این سیستم هستن چون توی بسیاری از بازی ها هر لحظه ممکنه بازی جریانش عوض بشه مثل بازی که امروز داشتم .
تیم ما قوی تر بود ولی همون اواسط بازی یه تیم فایت رو باختیم و تا به خودمون بیایم دو تا Lane جمع شدن و Barrack ها هم افتادن و یونیتاشون تو اون Lane قوی تر شدن . اگه سیستم Surrender بودش ما مطمئنن همون موقع Surrender میدادیم چون که در عرض چند دقیقه شروع کردن به زدن Ancient ما . تا 5 دقیقه آخر بازی هم اینطور بود وضع و با این که تیم فایت ها واسه ما بودن اون دو تا Lane که افتاده بودن جلوی Push دادن ما رو میگرفتن(حریف هامون یکیشون Warlock بود که با اون Infernal هاش تماما Lane ها رو ساپورت میکرد) . ولی توی اون 5 دقیقه آخر Sand King ما(که اتفاقا ایرانی هم هست) که Divine Rapier داشت در یه چشم به هم زدن در وقتی که یه تیم فایت دیگه رو هم برده بودیم دو تا Lane اونا رو جمع کرد تا فقط Top و دو تا تاور محافظ Ancient بمونن . 5 تاشون که Respawn شدن Sand King سریع تلپورت کرد Base و ماها این بار رفتیم تو Base شون . وقتی که دیدن جلوی ماها نمیتونن وایسن(من و Ursa آیتم هامون فول بودن) سریع رفتن Base ما تا Ancient نیمه جون ما رو نابود کنن و وقتی دیدیم اونجان گفتیم دیگه تمومه و جمع شدیم(با توجه به اینفرنال ها) که Sand King استان کرد و Ult زد و تونست برامون در حد 1 دقیقه وقت جور کنه چون هم اینفرنال ها رو کشت هم یه هیروی حریف و توی همون یه دقیقه ای که جلو افتادیم تونستیم در حالی که Ancient ـمون آخرای جونش بود ببریم .
این بازی برای بیشترمون یکی از لذت بخش ترین بازی هایی که تا حالا کردیم بود(هم ما هم تیم حریف) و بیشتر از 1 ساعت طول کشید . اگه سیستم Surrender بود ما همون وسطا تسلیم شده بودیم و از چنین لذتی محروم میشدیم !
همون سیستم دادن آیتم در آخر بازی هم باعث شده که تعداد لیو ها به شدت کم بشن چون همه دوست دارن تا آخر بازی بمونن تا شاید یه آیتم خوبی بهشون برسه که خوب این مورد باعث میشه که حتی در مواقع باخت همه باز هم بازی کنند.
امیدوارم هیچ وقت سیستم Surrender وارد دوتا2 نشه .
اینم عکسی از آخر بازی :من Phantom Lancer بودم که واقعا One man , an army درسته دربارش : دی