محتوای مخفی: بخشی از بازی
محتوای مخفی: بخشی از بازی
جالبه بعضی جاها سبک بازی رو نقش آفرینی می دونن که این طبیعی هم هست چون توی بازی دقیقا سیستم مکالمات و انتخاب های تاثیرگذار بازی های سبک نقش آفرینی وجود داره
اگه نگاهی به بازی های قبلی Telltale Games بندازیم اکثرا بازی های ماجرایی و اونم کلیک و اشاره در اون می بینیم که خیلی از اونا هم موفق بودن ولی با The Walking Dead دیگه به نظر می رسه که این شرکت کم کم داره به تکامل می رسه و میشه گفت بهترین بازی اون هم همین بازیه. دلیل اونم به خاطر همین سبک بازیه که یه جورایی خاصه یعنی به نظر من باید سبک اونو ماجرایی نقش آفرینی ترسناک نامید!
یعنی بازی با بازی های ماجرایی کلیک و اشاره که معمولا خیلی هم فکری هستن فرق داره و برعکس قسمت های ماجرایی بازی ساده هستن و کسی هم معمولا در این مورد ها به مشکلی نمی خوره. بیشتر انتخاب های بازی یعنی بخش نقش آفرینی بازی مهمه که این نشون میده سبک نقش آفرینی سبکیه که می تونه هر کسی رو به خودش جذب کنه...
اینکه بازی به صورت اپیزودی میاد هم باعث میشه که همیشه بازار این بازی داغ باشه و عین یه سریال که اپیزود های مختلف اون دنبال میشه و در موردش صحبت میشه برای این بازی هم همین شرایط وجود داشته باشه
با توجه به اینکه بعد از 5 تا اپیزود فصل 1 ، شاهد فصل های دیگه هستیم پس حالا حالا ها این بازی ادامه پیدا می کنه
+
بازی سبک FPS برای The Walking Dead هم در راهه که سال دیگه منتشر میشه که Activision هم ناشر اونه
به اون بازی هم میشه امید داشت ولی فکر نکنم در حد این بازی موفق بشه
دوستان بازي هاي ديگه اين شركت رو هم بهتون پيشنهاد ميكنم.
اگر ميخوايد فسفر يسوزونيد اين خيلي توپه : hector
در نقش كارآگاه!!!
دوستان اپیزود دو رو باید چجوری شروع کنم؟
الان یک رو میرم بعد تموم میشه یه پیش نمایش از دو نشون میده بعدم نوشته ها میاد ولی دو شروع نمیشه
تو لیست اپیزود ها هم نوشته دو نصب شده
پ.ن خودم کشف کردم
راستی شما کارلی رو نجات دادید یا داگ رو؟
Last edited by farzan311; 23-07-2012 at 22:38.
من خودم کارلی رو نجات دادم.اکثرا هم کارلی رو نجات دادن حالا هر کس یه دلیلی داره.بعضیا برای این نجاتش دادن چون تیراندازی و هدف گیری خوبی داشت ولی داگ اینطور نبود.هر چند داگ با الکترونیک بیشتر اشنا هست و توی اپیزود 1 اون کنترل رو درست کرد و توی اپیزود 2 هم اگر نجاتش داده باشید یه سیستم هشدار درست کرده در حالی که کارلی یه رادیو هم بلد نبود درست کنه.
دلیل دیگه ای که میتونه وجود داشته باشه زن بودن کارلی هست
به نظرم تفاوت مهم کارلی و داگ در این هست که کارلی از گذشته ی شما خبر داره ولی داگ نمیدونه شما کی هستین.به نظرم در اپیزود های بعد بیشتر این موضوع باز بشه.
به هر حال به نظرم چند سیو مختلف داشته باشید با تصمیمات متفاوت تا با بقیه انتخاب ها هم بازی رو کرده باشید.
من هم کارلی رو نجات دادم، ولی کاملا بدون فکر به این مسائل و در لحظه تصمیم گرفتم. احتمالا هم به خاطر زن بودن کارلی باشه.
اینکه برای تصمیم ها وقت کمی داری خیلی جالبش کرده دقیقا مثل واقعیت که باید زود تصمیمت رو بگیری یا بعضی موقع ها یه حرفی میزنی که منظوری نداشتی
اخرش هم که امار میده چند درصد چه انتخاب های داشتند خیلی جالبه
ولی خیلی کمه الان من دقیقا تو 2.30 دقیقه اپیزود 2 رو تموم کردم و اپیزود بعدی انگار خیلی باحاله
اول اپیزود هم واقعا قشنگ بود تصمیم برای تقسیم غذا ها واقعا ادم رو تو شرایط سختی میذاشت
راستی این kenny عجب ادمیه ها من تو همه چی باهاش موافق بودم غیر از ترکوندن larryبعد الان خیلی بد با من برخورد میکنه حاضر نیستم کوتاه بیاد ولی در عوض لیلی یکم خوب شد باهام
دوستان اول اپیزود 2 چجوری میشه اون مردی که پاش توی تل گیر کرده رو نجات داد؟
در هر صورت به فنا میره..............
تو تقدیرش اینو نوشته![]()
من که زدم پاهاشو قطع کردم ، واقعا داشت حالم بد میشد . . . .تصمیم دیگه ای نداشتم ، پاهاشو قطع کردم و اوردمش تو کمپ ، که خب جوابمو گرفتم /![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)