تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داوری در ۲ بازی چه در پرتاب و کرنر و افساید و پنالتی و ... افتضاح بود و به ضرر هر دو تیم بود. پنالتی رو که میتونست بگیره نگرفت و پنالتی که میتونست نگیره رو گرفت .
    اما رئال تو این بازی نیمه اول رو نسبتا خوب بود .میتونست گل بزنه که نزد و باز میتونست گل بخوره که نخورد!
    طبیعی بود که نیمه دوم بیشتر در حالت دفاع باشه مخصوصا با این خط دفاعی که هر لحظه ممکن بود عقب بیفته که صعود رو محال میکرد.
    اما تو وقت اضافه ها برتر از حریف بود و توپ میدان رو بیشتر در اختیار داشت و بالاخره تو پنالتی ها هم به علت ضربات بسیار بد شکست خورد . در کل دو تیم نسبتا برابر بودند و هیچکدوم برتری مطلق نداشتند ولی بایرن اصولی تر عمل کرد و تو ضربات پنالتی بهتر بود

در کل به نظر من وجود الکلسیکو بین بازی رفت و برگشت بارسا و رئال رو بازی هر دو تیم تاثیر زیادی داشت و اگه این دو تیم هم به بازیکنهای اصلی استراحت میدادن شاید الان فینالیست ها متفاوت بودن و هر دو تیم به نحوی قربانی شدن !

2. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو ایران فن ها کاملا احساسی عمل میکنن ولی یه بار دیگه فوتبال نشون داد قابل پیش بینی نیست و امسال شاهد فینالی هستیم که تو نظرسنجی گل فارسی فقط 10% رای آورده بود! (خودم هم به رئال-چلسی رای داده بودم )
    امسال 4 تیمی به نیمه نهایی رسیدن که من طرفدار یکیشون بودن و سه تیم دیگه هم تیم های مورد علاقه من در اروپا بودن!
    غیر از دروگبا و اسین و لمپارد و چک بازیکن هایی مقل کارلوس و کان و زیدان و مسی و لام و ژاوی و کاسیاس و شواینی و... بازیکن های مورد علاقه من در سه تیم دیگه بودن وهستن
    خیلی خوشحالم که تیمی ایتالیایی به نیمه نهایی نرسید

بایرنی ها هم اگه لطف کنن و قهرمانی رو بدن به ما راه دوری نمیره با هم کنار میایم

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

من هم تبريك ميگم به هواداران تيم بايرن مونيخ ... بايد بگم كه خيلي شايسته تز از از رئال و چلسي و بارسا بودن براي رسيدن به فينال ... توي اين 4 تا تيم بايرن از همه بهتر بازي كردش.

ديشب هم در زمين رئال نه تنها كم آوردن بلكه يه جاهايي خيلي هم بهتر بودن ...

در مورد داوري بايد بگم كه واقعا داوري بد بودش ... اما به ضرر هر 2 تا تيم بودش. اون پنالتي رو براي رئال مادريد گرفت ! و بعدش هم يكي 2 تا اشتباه در حق رئال داشت.

اما در كل بايرن در مجموع 2 بازي تيم برتر بودش ... هم در آرنا پيروز شدن و هم در برنابئو ميتونستند در وقت هاي معمول بازي نتيجه رو به سود خودشون تموم كنن.

+

اين " كاكا" هم بايد به فكر خداحافظي از دنياي فوتبال باشه !

توي ميلان سلطان ميلان بود ! توي رئال سلطان توپ خراب كردن و مصدوميت و سلطان اضافه وزن !

+

اين شماره 7 رئال !! 10 تا ضربه كاشته زد يكي از يكي بدتر ! اما جالبه يه كدوم رو پاس نداد براي بازيكن هاي سرزنشون مثل پپه‌! راموس / خديرا و ... !‌

هر كاري هم يه حدي داره ! شماه 2 بار ميزني ميبيني گلر ميگيره و نميشه !‌دفعه سوم كه ديگه بايد پاس بدي !

زيدان افسانه اي و محبوب و بزرگ و فهيم كجا ! اين شماره 7 كجا !

6. 15 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این همه ؟
    آمار اختلاف فاحشی نداره عزیز.
    اسنادش هم موجوده :دي
    مگر اینکه ضربه آزادای رونالدو رو که صاف میزد تو دست نویر یا شوت میکرد بیرون ورزشگاه رو مقایسه بکنی با موقعیتایی که گومز و روبن از دست دادن اون موقع میشه گفت آمار تفاوتی نداشت

8. 14 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در کل به نظر من وجود الکلسیکو بین بازی رفت و برگشت بارسا و رئال رو بازی هر دو تیم تاثیر زیادی داشت و اگه این دو تیم هم به بازیکنهای اصلی استراحت میدادن شاید الان فینالیست ها متفاوت بودن و هر دو تیم به نحوی قربانی شدن !
    تقصیر خود رئال بود که اون فاصله زیاد امتیازی رو از دست داد و گذاشت کار به اینجا برسه
    وگرنه الکلاسیکو برای رئال و بارسا می تونست تشریفاتی باشه

10. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژوزه مورینیو، مربی تیم رئال مادرید معتقد است که رونالدو فصل بهتری را نسبت به همتای خودش، لیونل مسی داشته، با اینکه پنالتی را از دست داد.

وی در کنفرانس بعد از بازی گفت: "کریس رونالدو فوق العاده هست. من اونو با مسی مقایسه نمیکنم، داریم درباره دو بازیکن بزرگ صحبت میکنیم. من میگم که این رونالدو بهتر از مسی کار کرده."

" اونایی ضربه پنالتی رو از دست میدن که توپ رو برداشتن تا شوت بزنن. نترس، بدون اینکه خودخواه باشن میرن توپ رو برمیدارن و سعی خودشون رو میکنن. بهشون افتخار میکنم."

"مردم انتقاد میکنن که چرا همچین اشتباهاتی رخ میده، مردمی که اگه دوتا پله رو بالا برن، میبرن"

"این بازیکنا به مدت 2 ساعت مثل حیوون دویدن، هرچی داشتن رو کردن، بعد رفتن پنالتی زدن و از دست دادنش"

مورینیو همچنین ازین موضوع انتقاد کرد که تیمش مجبور شد برای انجام یک بازی سرنوشت ساز در لیگ از تمام بازیکنان اصلی تیمش استفاده کند ولی بایرن و چلسی توانستن به بازیکنان اصلی خود استراحت بدهند.

"هر دوی اونا (بایرن مونیخ و چلســی) این هفته از بازیکنای ذخیره خودشون استفاده کردن و بعد جلو رئال و بارسا بازی کردن که مهمترین بازی فصل خودشون رو قبل اون انجام داده بودن."

"این تقصیر خودمون بوده، اگه برای لالیگا نمی جنگیدیم، شنبه با تمام بازیکنان خودمون به میدان نمیرفتیم."

"این خیلی سخته که برای بیش از یک رقابت بجنگی، فینال لیگ قهرمانان اروپا بین پنچمین تیم لیگ برتر و دومین تیم بوندسلیگا برگذار میشه که 10 امتیاز هم عقب هست. "

12. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبریک به بایرن که بدون دفاع اتوبوسی و با شایستگی به فینال رسیدن.

در ضمن هوادارای رئال: روتون میشه با وجود اون پنالتی اول از داوری حرف می زنید؟ بسه دیگه شورشو درآوردید

14. 9 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تقصیر خود رئال بود که اون فاصله زیاد امتیازی رو از دست داد و گذاشت کار به اینجا برسه
    این یک مورد رو قبول دارم
    اگه اختلاف همون 10 میموند مطمئئنا ترکیب رئال جلو بارسا خیلی فرق میکرد و حتما به برخی بازیکن ها استراحت داده میشد .
    همین جا به بایرنی ها تبریک میگم من نمیدونم چرا با این طرز بازی کردن قهرمان آلمان نشدید
    بازی زیبایی بود و بر خلاف بازی بعضی تیم ها اصلا کسل کننده و خواب آور نبود
    رئال مادرید به شانس باخت و این من رو ناراحت نمیکنه
    Last edited by CRIS Joon CR7; 26-04-2012 at 12:22.

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جدا از بحث قهرمانی هر دو تیم بارسا و رئال (مخصوصا رئال ) تو الکلسیکو بیش از حد توانشون کار میکشن
    اگه فرضا بایرن شنبه با دورتمند بازی داشت و هنوز تو کورس قهرمانی بود اونوقت مشخص میشد که ایا بازیکنان بایرن واقعا 120 دقیقه میتونن بدون یا نه !
    البته نمیخوام بازی بد رئال رو توجیه کنم ولی به هر حال تاثیر این قضیه انکار ناپذیره !

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تبريك ميگم به طرفداراي بايرن ولي نه فقط به خاطر صعودشون بلكه براي بازي فوق العادشون. اينجوري بازي كردن تو زمين رئال واقعا تحسين برانگيزه
    رئال هم خوب بازي كرد ولي نه در اون حدي كه ازش انتظار ميرفت.

مورينيو شايد يجورايي حق داشت كه فكر كنه تو پنالتي ميتونه ببره با توجه به بازيكن هاي پنالتي زني كه داشت ولي با اين حال به نظرم اشتباه كرد كه ريسك نكرد و به حملاتش در نيمه دوم و وقت هاي اضافه ادامه نداد تا بازي به پنالتي كشيد چون ديگه همه ميدونن آلماني ها تو پنالتي عالي عمل ميكنن. تازه همين از دست دادن 2 پنالتي هم ازشون بعيد بود!

همونجوري كه ليپي تو جام جهاني 2006 اين اشتباه رو جلوي آلمان نكرد و ايتاليايي كه همه ميگن هجومي بازي نميكنه رو كاري كرد كه تو وقت هاي اضافه ، تيم خودشو به آب و آتيش زد و سراسر حمله ميكرد و آخرشم نتيجشو گرفت. چون ميدونست بكشه به پنالتي شانس زيادي جلوي آلمان ها نداره

بدون هيچ شكي بايرن استحقاق صعود رو داشت و بسي لذت برديم از بازيشون جلوي همچين تيم قدرتمندي

18. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •