دوستان من یه خودم هم یه مرحله گیر کردم یه سوار ماشین هستی دوستت یه نفر رو با ویلچر میاره سوار می کنه توی پارکینگ . بعد هر کاری می کنم ماشین حرکت نمی کنه . چی کار باید کنم دوستان که ماشین حرکت کنه
دوستان من یه خودم هم یه مرحله گیر کردم یه سوار ماشین هستی دوستت یه نفر رو با ویلچر میاره سوار می کنه توی پارکینگ . بعد هر کاری می کنم ماشین حرکت نمی کنه . چی کار باید کنم دوستان که ماشین حرکت کنه
بازی با گرافیک Ultra واقعا قشنگ بود
اینکه میگید تیر ها به هدف نمیخوره رو به حساب واقع گرایانه بودنش حساب کردم
ولی هوش مصنوعی ... کلاش بدی دست سوسک ازین دشمنا بهتر بازی میکنه :|
بچه ها من اینجا گیر کردم :
محتوای مخفی: داستان
چون فاصله دوره سریع باید بالای سرشون و هدف بگیری. اونجا باید خیلی سریع بکشیشون یه راهنمایی قبل از اینکه فلش بیاد بالای سرشون بزنشون.
گرافیکش از Ultra بتلفیلد 3 هم بهتره !؟ اگه واقعا بهتره ؟ برم بخرمش ...
در یک سطح شاید هم بهتر.
الان یکی از مراحلشو رفتم مرحله ی Faraz ، باور نمیکردم دارم این بازیو میزنم فوق العاده بود ، اما خدایی گرافیم و صداگزاریش خیلی خوبه اینا اگه رو cod هم میشد یه چی خیلی توپ درمیمود ! داستان و گیم پلی COD و گرافیک و صداگزاری از MOH !
بالاخره بازی را تموم کردم ،
راستش بازی نواقص خیلی داره ولی خب نکات خوب هم زیاد داره . یعنی گرافیک بازی از دور خیلی خوبه ولی به اشیا که نزدیک میشیم فاجعه میشه . باگ هم توی بازی وجود داره و یه سری مشکلات دیگه ولی خب از اون طرف بخش های رانندگی و بعضی مراحل بازی مثل مراحل یمن و بوسنی خیلی عالی کار شده بودن ، داستان بازی هم خیلی خوب تعریف میشه به خصوص آخرش که :
محتوای مخفی: story
بازم میگم ای کاش یه کم رو بازی بیشتر کار میکردن تا حداقل امسال که کال آف خیلی خوب ظاهر نشد این بازی میتونست از اون هم بهتر بشه .
دوستان عزیز من این بازی رو از دانلودها گرفتم. ولی وقتی بازی میکنم لگ داره. همه چیم آپدیته... بازیهایی مثل فیفا13 و black opsII و dishonored رو براحتی اجرا کردم. ولی این یکی ایراد داره. راهی هست رفعش کنم؟ ممنون
آخرین کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه؟
محتوای مخفی: سایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)