سلام خسته نباشید
چرا عکسایی که گذاشتید مشکل داره ..باز نمیشه! ممنون میشم جوابمو بدین خیلی ضروری ـه![]()
سلام خسته نباشید
چرا عکسایی که گذاشتید مشکل داره ..باز نمیشه! ممنون میشم جوابمو بدین خیلی ضروری ـه![]()
تاپیک را ویرایش کردم و مشکل عکسها برطرف شد . پیشنهاد میکنم دیتا ها را با نرم افزارهایی مثل easeus data recovery wizard professional ریکاوری کنید که البته باید فضای جداگانه ای داشته باشید .
با سلام.
عطا خان من خیلی وقته منتظرم خواهشن کمکم کنید.من متوجه شدم که سرعت پایین هاردم از بدسکتوری هستش.با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟یا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟سپاس
پ.ن
بعد اینکه پیغام خطا داد هارد رو تو ویندوز 7 جدول پارتیشن رو gpt قرار دادم و بعد با برنامه(MiniTool Partition Wizard Professional Edition 8.1.1) پارتیشن بندی کردم ولی مای کامپیوتر هارد رو نمیشناسه (ولی disk manegment هارد رو میشناسه)
western digital 3tb,usb3&usb2,sector size 4096/4096,7200rpm
سلام .
قبل از هر کاری اگر هارد گارانتی داره توصیه میکنم ابتدا بفرستید گارانتی و اگر قبول کردند که تعویض کنند چه بهتر (در وقت شما هم صرفه جویی میشد) .
با توجه به اینکه یکبار LLF کردید و سپس برای وجود بدسکتوری اسکن کردید ولی برطرف نشده ، بعید میدونم برنامه hdd regenerator بتونه کاری انجام بده (با این حال میتونید یکبار انجام بدبد) .با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟
با دستگاههای خاص مثل pc-3000 امکانپذیر هست که در بعضی از کلینیکهای تخصصی موجود هستیا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟
هارد اکسترنال هست یا اینترنال ؟ اگر اکسترنال هست و از طریق usb به سیستم متصل میکنید نیازی نیست که بصورت GPT هارد را initialized کنید .بعد اینکه پیغام خطا داد هارد رو تو ویندوز 7 جدول پارتیشن رو gpt قرار دادم و بعد با برنامه(MiniTool Partition Wizard Professional Edition 8.1.1) پارتیشن بندی کردم ولی مای کامپیوتر هارد رو نمیشناسه (ولی disk manegment هارد رو میشناسه)
western digital 3tb,usb3&usb2,sector size 4096/4096,7200rpm
یک عکس از disk management بذارید تا علت اینکه در my computer دیده نمیشه مشخص بشه . مثلاً شاید letter نداره !
اره letter براش تعیین نکردم.ولی الان تو disk manegment هم نشون نمیده.همون حرف شما رو گوش میکنم به نمایندگی میگم دیگه چاره ای نیست.ممنون از اینکه جواب دادین.
راستی یه سوال دیگه من یه هارد 1 ترا وسترن دیجیتال دیگه دارم(جفت هاردام دسکتابی و اکسترنال هستند) تو ابونتو بعضی وقت ها که فایل کپی میکنم خودکار هارد رو ان مونت بعد مونت میکنه.به نظرتون مشکل این از چی میتونه باشه.؟(این هارد رو حدودا 5 ساله دارم)
من دكمه تشكر رو نتونستم پيدا كنم
تو كل نت همچين راهنمائي مفيدي پيدا نكرده بودم
خيلي خيلي متشكرم ميلياردها تشكر دادا خيلي دمت گرم كل اطلاعاتم برگشت داشتم ميمردم
يا علي
داداش دمت گرم
سلام
من یه هارد اکسترنال وسترن 500 دارم و RAW تبدیل شده ولی با ----- می تونم فایل ها رو ببینم و همه سالم هستند ولی با این نرم افزار هایی که مغرفی کردین اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و در DISK MANAGEMENT هارد نشون داده نمیشه![]()
سلام .
وقتي كه در disk management ديده نميشه پس از كجا متوجه شديد كه پارتيشنهاي هارد مورد نظر raw شده !؟ هارد اكسترنال را به سيستم متصل و سپس يك عكس تمام صفحه از disk management اينجا بذاريد (بدون استفاده از كابلهاي رابط يا usb hub به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)