تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 35 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    با توجه به پیغامی که میده احتمالاً پارتیشن هارد شما RAW شده ، دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود ، وضعیت پارتیشن رو برای این مسئله بررسی کنید .

اگر پارتیشن هارد شما RAW شده پیشنهاد اول دانلود برنامه TestDisk از لینک زیر هست برای فیکس نمودن partition table که شاید مشکلتون حل بشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از دانلود Test Disk و extract کردن آن ، فایلی به اسم testdisk_win.exe را اجرا کنید (در عکس زیر این فایل مشخص هست) .

طبق عکس زیر گزینه Create رو انتخاب کنید .

اگر چند هارد روی سیستم موجود باشه ابتدا هارد دیسک مورد نظر رو انتخاب کنید . از روی حجم نوشته شده میتونید هارد مورد نظر رو پیدا کنید . مثلاً در عکس زیر هارد 500GB با مدل نامبر st9500325as و فلش مموری transcend با حجم 8GB شناسایی شده است .

اكثر هاردها بصورت mbr هستند پس حالت intel رو انتخاب كنيد ولي اگر پارتيشن هارد شما از نوع ديگري هست بايد گزينه هاي مناسب رو انتخاب كنيد .مثلاً هاردهاي پرظرفيت بالاتر از 2.19TB كه بصورت GPT پارتيشن بندي شده اند بايد گزينه دوم انتخاب شود .

گزینه Analyze رو انتخاب کنید ساختار پارتیشنهای هارد مورد نظر رو برای جستجوي lost partition آنالیز کنه .

سلام خسته نباشید
    چرا عکسایی که گذاشتید مشکل داره ..باز نمیشه! ممنون میشم جوابمو بدین خیلی ضروری ـه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[/LEFT]

سلام خسته نباشید
    چرا عکسایی که گذاشتید مشکل داره ..باز نمیشه! ممنون میشم جوابمو بدین خیلی ضروری ـه
    تاپیک را ویرایش کردم و مشکل عکسها برطرف شد . پیشنهاد میکنم دیتا ها را با نرم افزارهایی مثل easeus data recovery wizard professional ریکاوری کنید که البته باید فضای جداگانه ای داشته باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام.
    عطا خان من خیلی وقته منتظرم خواهشن کمکم کنید.من متوجه شدم که سرعت پایین هاردم از بدسکتوری هستش.با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟یا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟سپاس

پ.ن
    بعد اینکه پیغام خطا داد هارد رو تو ویندوز 7 جدول پارتیشن رو gpt قرار دادم و بعد با برنامه(MiniTool Partition Wizard Professional Edition 8.1.1) پارتیشن بندی کردم ولی مای کامپیوتر هارد رو نمیشناسه (ولی disk manegment هارد رو میشناسه)
    western digital 3tb,usb3&usb2,sector size 4096/4096,7200rpm

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.
    عطا خان من خیلی وقته منتظرم خواهشن کمکم کنید.من متوجه شدم که سرعت پایین هاردم از بدسکتوری هستش.با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟یا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟سپاس

پ.ن
    بعد اینکه پیغام خطا داد هارد رو تو ویندوز 7 جدول پارتیشن رو gpt قرار دادم و بعد با برنامه(MiniTool Partition Wizard Professional Edition 8.1.1) پارتیشن بندی کردم ولی مای کامپیوتر هارد رو نمیشناسه (ولی disk manegment هارد رو میشناسه)
    سلام .

قبل از هر کاری اگر هارد گارانتی داره توصیه میکنم ابتدا بفرستید گارانتی و اگر قبول کردند که تعویض کنند چه بهتر (در وقت شما هم صرفه جویی میشد) .

با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟
    با توجه به اینکه یکبار LLF کردید و سپس برای وجود بدسکتوری اسکن کردید ولی برطرف نشده ، بعید میدونم برنامه hdd regenerator بتونه کاری انجام بده (با این حال میتونید یکبار انجام بدبد) .

یا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟
    با دستگاههای خاص مثل pc-3000 امکانپذیر هست که در بعضی از کلینیکهای تخصصی موجود هست

هارد اکسترنال هست یا اینترنال ؟ اگر اکسترنال هست و از طریق usb به سیستم متصل میکنید نیازی نیست که بصورت GPT هارد را initialized کنید .

یک عکس از disk management بذارید تا علت اینکه در my computer دیده نمیشه مشخص بشه . مثلاً شاید letter نداره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اره letter براش تعیین نکردم.ولی الان تو disk manegment هم نشون نمیده.همون حرف شما رو گوش میکنم به نمایندگی میگم دیگه چاره ای نیست.ممنون از اینکه جواب دادین.

راستی یه سوال دیگه من یه هارد 1 ترا وسترن دیجیتال دیگه دارم(جفت هاردام دسکتابی و اکسترنال هستند) تو ابونتو بعضی وقت ها که فایل کپی میکنم خودکار هارد رو ان مونت بعد مونت میکنه.به نظرتون مشکل این از چی میتونه باشه.؟(این هارد رو حدودا 5 ساله دارم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من دكمه تشكر رو نتونستم پيدا كنم
    تو كل نت همچين راهنمائي مفيدي پيدا نكرده بودم
    خيلي خيلي متشكرم ميلياردها تشكر دادا خيلي دمت گرم كل اطلاعاتم برگشت داشتم ميمردم
    يا علي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش دمت گرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال وسترن 500 دارم و RAW تبدیل شده ولی با ----- می تونم فایل ها رو ببینم و همه سالم هستند ولی با این نرم افزار هایی که مغرفی کردین اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و در DISK MANAGEMENT هارد نشون داده نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال وسترن 500 دارم و RAW تبدیل شده ولی با ----- می تونم فایل ها رو ببینم و همه سالم هستند ولی با این نرم افزار هایی که مغرفی کردین اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و در DISK MANAGEMENT هارد نشون داده نمیشه
    سلام .
    وقتي كه در disk management ديده نميشه پس از كجا متوجه شديد كه پارتيشنهاي هارد مورد نظر raw شده !؟ هارد اكسترنال را به سيستم متصل و سپس يك عكس تمام صفحه از disk management اينجا بذاريد (بدون استفاده از كابلهاي رابط يا usb hub به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •