آره جدیدا افت داشته الان من 4 تا فایل میزارم دانلود مجموعا 100 میره!
آره جدیدا افت داشته الان من 4 تا فایل میزارم دانلود مجموعا 100 میره!
من دیشب 10 تا فایل همزمان گذاشتم سرعتم رسید به 400 دیشب 7 گیگ دانلود کردم ولی با دردسر سرعت تک لینک از سرور خارجی تا قبل 4 بود 60 دیگه زیادی افت سرعت داره
میشه بگی از چه سروری دانلود داشتی؟ من که از هیپ فایل پرمیوم دارم دانلود داشتم کلا 2.5 گیگ گرفتم.!؟
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار
دیشب برخلاف شما سرعتم اصلا خوب نبود، خوب بود، ولی اون چیزایی که من میخواستم سرورهای خوب و با سرعت، برای دانلود گیر نیاوردم، متاسفانه قابل لیچ شدن هم نبودن(ضمناً منظورتون از سرور خارجی چیه؟ لینک کمکی برخی سایتها، مثل رپیدشیر و مدیافایر و ....؟ یا لینک مستقیم یعنی لینکهایی که بصورت اشتراکی از یه سایت بالفرض سایت دانلود فیلم، بین چندین کاربر به اشتراک گذاشته میشه، منظورتونه؟)
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، بدترین سرورآپلودر موجودی که من میشناسم، هایپ فایله، من اگه مجبور بشم هم ازش دانلود نمیکنم(باور کنید این مطلبُ بدون قصد و غرض عرض میکنم)
مدیافایر اولین و بهترین ، آپلودبازم خوبه، رُدفایل هم خوبه، اسپیس ها یه مدت خوب بود، الان شبا دچار مشکل میشه
الان چند شبه آپلودباز، با اینکه اکانت پرمیوم دارم، افت سرعت شدید دارم، ولی مدیافایر، قربونش برم چندین ساله بهترین سرور برا دانلود بین آپلودرها محسوب میشه
ارادتمندم
موفّق باشید
من اکانت vip سایت برا دانلود فیلم دارن که هیچ محدودیت سرعتی نداره و هر چنتا لینک که بخوام می تونم برا دانلود بزارم اوایل که سرعت خوب بود با سرعت 470 تک لینک سرعت دانلود می داد ولی الان شده لینکی 70-80 که باید 7-8 تا لینک بزارم تا سرعتم برسه بالای 400
دوستان اگه می تونین از سایت اپلودباز دانلود کنین سرعتش خوبه مدیافایر که دیگه رفت لای باقالی ها دیگه یه لینک سالم توش پیدا نمشه زده همه رو حذف کرده لیچرهای رپیدباز و پارسااسپیس هم خوبه ولی اونطوری هزینتون میره بالا کلا اگه اهل دانلود فیلم هستین یه اکانت vip بگیرین 4000 تومن یه ماه با خیال راحت دانلود کنین
من که 6 ماهیه که پرمیومشو دارم خیلی راضیم.نسبت به قیمتش خیلی خوبه. بعضی موقع ها ریپ میزنه ! من اون اوایل میخاستم آپلود باز بگیریم همه میگفتن هیپ فایل خوبه الان بر عکس شده! مدیا فایرو قبول دارم ولی به خاطر کپی رایت خیلی زود فایل ها رو پاک میکنه!من اکنت رپیدشیر هم داشتم به خاطر قانون کپی رایت بیخیالش شدم اونم یرعتش خیلی عالیه!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، قبل اینکه اکانت پرمیوم بگیرید، سرعت دانلودتون چطور بود، یعنی فری دانلود هایپ فایل، محدودیت سرعت داره یانه؟ چون من از رایگانش هروقت دانلود کردم، حتی در طی روز سرعتم از 40 بالاتر نرفت
ممنونم
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، برخی اوقات، برخی آی اس پی ها با سرور برخی سایتها مشکل دارن، مثلاً بنده وقتی شاتل داشتم، از یه سایت دانلود فیلم اکانت میگیرفتم برای دانلود، ولی همیشه سرعتم پایین بود، همزمان از سرورهای دیگه دانلود میکردم سرعتم عالی بود، خیلی پیگیر شدم، تا آخرش فهمیدم دقیقاً افت سرعت من مصادف بود، با تغیر سرور اون سایت، ای اس پی من یعنی شرکت شاتل با سرور آلمان مشکل داشت، به خاطر همینم دیگه همچین ریسکی نمیکنم
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::
راستی دوستان دیشب خیلی افت سرعت داشتم برا دانلود، یعنی مجموع سرعتم به 150-160 رسیده بود، با سرورهای مختلفی هم تست کردم، همین بود، شما چطور دیشب سرعتت رایگانتون خوب بود؟ نکنه واقعاً مخابرات هم افت سرعت بذاره، برای افراد پرمصرف؟ آخه تو این یه ماه هرشب بیش از 3 گیگ دانلود داشتم(یعنی 5-6 گیگ)
مطئن باشیم محدودیت نداره؟
راستی دوستان شما از کجا فیلم دانلود میکنید؟ فکر کنم اینجا گفتنش درست نباشه، ممنون میشم لینکش رو برام خصوصی ارسال کنید، بنده هم فوراً لینک جایی که فیلم ازش دانلود میکنمُ براتون ارسال میکنم
ممنونم
موفّق باشید![]()
بله!!! گویا هایپ فایل، دانلود رایگانش افت سرعت داره
شما هام حال می کنینا این شاتل داره منو می کشه ! اینترتم همش ظهر قطع و شبام قطع و وصل میشه زنگ می زنم میگم مشکل چیه میگن مشکل از مخابرات به شاتل کم سرویس می ده !
با این اوصاف وقتی شاتل از مخابرات اینترنت می گیره خوب چه مرضیه ما از شاتل بخریم با هم از مخابرات می خریم دیگه
از این هفته اوضاعش خیلی خیلی بد شده . امروز که اصلا خیلی خیلی بد به توان بینهای ت شده !
سرعت مخابرات اونایی که تو بابل دارن چطوره ؟ سرعت شبا ؟قیمت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)