تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 42 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان سلام

در سینماهای 3 بعدی و چند بعدی که کلیپ 3 بعدی پخش می کنند ،وقتیکه من یک ذره سرم را کج میکردم تصویر دچار کراس تاک ( تداخل تصویر ) میشد

از کسانی که تلویزیون 3 بعدی ال جی دارند خواهش میکنم در صورت امکان تست کنند و بگن که توی تلویزیون 3 بعدی هم همین مشکل وجود دارد یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

با سلام
    من اگه الان این TV رو خرید کنم چه وسایلی درون جعبه خواهد بود؟
    آیا کنترل جادویی و دانگل و عینک داره؟
    میشه بفرمایید دانگل چه کاری انجام میده؟
    و سوال آخر
    جدیدترین قیمت در نمایندگی ها؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

یک سوال دیگر!
    آیا به نظر شما خرید سینما خانگی بلوری سه بعدی (به دلیل هزینه ی زیاد) کنار این دستگاه پیشنهاد می شود؟
    با توجه به اینکه بنده خیلی کم دیسک های بلوری به دستم میرسه و بیشتر دانلود خواهم کرد.
    آیا برای اجرای فیلم های سه بعدی از طریق خود تلویزیون مشکلی مثل عدم شناختن فایل (مخصوصا mkv) یا افت سرعت پخش و عدم هماهنگی صدا و تصویر پیش نمیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

در سینماهای 3 بعدی و چند بعدی که کلیپ 3 بعدی پخش می کنند ،وقتیکه من یک ذره سرم را کج میکردم تصویر دچار کراس تاک ( تداخل تصویر ) میشد

از کسانی که تلویزیون 3 بعدی ال جی دارند خواهش میکنم در صورت امکان تست کنند و بگن که توی تلویزیون 3 بعدی هم همین مشکل وجود دارد یا نه؟
    سلام داداش

نه از این خبرا نیست. کیفیت این تلوزیون خیلی هم خوبه. من که راضیم. فقط باید فیلم های سه بعدی رو از فاصله ی 2 متری ببینی ، نزدیکتر که بشی هم سرت گیج میره هم تداخل پیش میاد. ولی در فاصله ی مثلا 2.5 متری هر چقدرم سرتو بچرخونی یا جابجا شی اصلا اصلا از تداخل خبری نیست.

5. 2 کاربر از Morteza_rk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

آقا کنترل مجیک موشن TV من خراب شده! اوایل خیلی خوب بود. توی سایت ال.جی عضو شدم کلی بازی دانلود کردم و اجرا کردم. کلی گشت و گذار توی اینترنت انجام دادم و خلاصه لذت بردم.

تا اینکه یه مدتی بهش دست نزدم. فکر کنم حدود 2 هفته ، بعدش که رفتم ازش استفاده کنم خیلی کند شده بود ، یعنی وقتی کنترل رو تکون میدادم نمایشگر ماوس با تاخیر زمانی جابجا میشد و جابجائیشم کم بود. اول فکر کردم از باتریه ، باتری هاشو عوض کردم ولی درست نشد بعدش کنترل رو ریست کردم. الان هر کاری می کنم نمی تونم دوباره کنترلمو رجیستر کنم.

کسی می دونه مشکل از کجاست؟
    آقا کسی نمی دونه مشکل کنترل من از کجاس؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با سلام
    من اگه الان این TV رو خرید کنم چه وسایلی درون جعبه خواهد بود؟
    آیا کنترل جادویی و دانگل و عینک داره؟
    میشه بفرمایید دانگل چه کاری انجام میده؟
    و سوال آخر
    جدیدترین قیمت در نمایندگی ها؟
    با سپاس
    سلام
    شما صفحه اول تاپیک رو مشاهده کنید ، تمام وسایل همراه با تصویرش قرار داده شده

4 عدد عینک - 1 عدد کنترل جادویی به همراه دانگل RF
    دانگل RF موجود در تی وی مربوط میشه به کنترل جادویی و برای برقراری ارتباط بین تی وی و کنترل جادویی است

سایر دانگل ها مثل دانگل وایرلس هم که از نامش معلومه برای برقراری ارتباط بیسیم با شبکه و سایر کاربردها در این ضمینه میباشد که باید مجزا در صورت نیاز تهیه شود

استعلام از chareh.ir
    42 =1800000 T
    47=2500000 T

یک سوال دیگر!
    آیا به نظر شما خرید سینما خانگی بلوری سه بعدی (به دلیل هزینه ی زیاد) کنار این دستگاه پیشنهاد می شود؟
    با توجه به اینکه بنده خیلی کم دیسک های بلوری به دستم میرسه و بیشتر دانلود خواهم کرد.
    آیا برای اجرای فیلم های سه بعدی از طریق خود تلویزیون مشکلی مثل عدم شناختن فایل (مخصوصا mkv) یا افت سرعت پخش و عدم هماهنگی صدا و تصویر پیش نمیاد؟
    خــــیر
    برای مشاهده بلوری میتوان از تجهیز دیگری هم استفاده نمود و نیاز حتمی به بلوری پلیر نیست همانند ,....ps3 , wdplayer , pc

نه تقریبا هیچ مشکلی از طرف تی وی در پخش نیست

8. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من تی وی رو آپدیت کردم دیگه کنترل جادویی کار نمیکنه
    دفترچه رو خوندم دکمه منو و میوت رو نگه داشتم کنترل و دویاره نصب کرد همه چیز کنترل کار میکنه جز نشانگرش
    هر کاری میکنم نمیشه کسی میتونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام داداش

نه از این خبرا نیست. کیفیت این تلوزیون خیلی هم خوبه. من که راضیم. فقط باید فیلم های سه بعدی رو از فاصله ی 2 متری ببینی ، نزدیکتر که بشی هم سرت گیج میره هم تداخل پیش میاد. ولی در فاصله ی مثلا 2.5 متری هر چقدرم سرتو بچرخونی یا جابجا شی اصلا اصلا از تداخل خبری نیست.

سلام
    به این خاطر این سئوال را پرسیدم ،چون ال جی هم از روی سینماهای 3 بعدی تلویزیون های 3 بعدیش را ساخته ومن فکر کردم ممکنه که ال جی هم این مشکلات را داشته باشه
    به هر حال مرررررررررررررررررررررررس ی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان
    من هنوز با ضبط کردن مشکل دارم اگه برای حق کپی رایت این TV ها اجازه ضبط نمی دهمد پس چرا با وصل کردن هارد قضیه حل میشه
    سوال دیگه این که اگه من هاردم را وصل کنم بااین وجود همه ی فایل ها فرمت می شه که؟
    تازه ایا بعدش می تونم هارد را جدا کنم و جداگانه استفاده کنم یا الاف TV باید باشه؟
    دوستان چه راه حل هایی دارند یه فکر دیگه دارم که سیستم دیجیتال جداگانه که دارم را وصل کنم موقعی که می خواهم چیزی ضبط کنم با ان کانال ها را بگیرم چطوره؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان
    من هنوز با ضبط کردن مشکل دارم اگه برای حق کپی رایت این TV ها اجازه ضبط نمی دهمد پس چرا با وصل کردن هارد قضیه حل میشه
    سوال دیگه این که اگه من هاردم را وصل کنم بااین وجود همه ی فایل ها فرمت می شه که؟
    تازه ایا بعدش می تونم هارد را جدا کنم و جداگانه استفاده کنم یا الاف TV باید باشه؟
    دوستان چه راه حل هایی دارند یه فکر دیگه دارم که سیستم دیجیتال جداگانه که دارم را وصل کنم موقعی که می خواهم چیزی ضبط کنم با ان کانال ها را بگیرم چطوره؟
    سلام علیکم
    منظور دوستان این بود که برای رعایت کپی رایت هارد کامل به یکی از فرمت های لینوکس ( اگه درست خاطرم باشه فرمت میکنه ) و بعد دیتا رو ضبط میکنه

هارد کاملا فرمت میشه و این فرمت بدون نرم افزار های مربوط پارتیشن در ویندوز قابل مشاهده نیست
    لذا قبل از فرمت دیتاهاتونو بردارید - دیگه در ویندوز نمیتونید به راحتی ازش استفاده کنید و باید از نرم افزاری مثل UFS explorer برای مشاهده و رایت اطلاعات استفاده کنید
    و در این حالت بیشتر کاربردش برای تی ویه
    اما میتونید مجددا به فرمت های سازگار با ویندوز فرمتش کنید

شاید در سیستم عامل های لینوکسی کارکرد داشته باشه ( تست نکردم)

به هر حال وصل --- T هم میتونه یه راهکار باشه
    از طرفی شما از قبل دارید و لازم به هزینه کردن نیست
    کمی فضا و برق مصرف میکنه که فکر نمیکنم خیلی مهم باشه
    Last edited by AMIRHJ; 14-06-2012 at 23:39.

13. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •