تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 53 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 521

نام تاپيک: اخبار جديد مادربرد ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

10

بنده خدا این مدل کارخانه ها که میبینی اگه بخوان چیزی روی بردها بزارن نمی یان برد رو خراب کنن میان روش چیزایی که می خوان رو اضافه کنن بعدهم همه بردهای که توی این مدل تولید میشه که این بر چسب رو نداره من الان پاساژ ایران بودم چنین چیزی ندیدم ولی باید به اطلاع شما برسونم که ای سوز میاد 5000 تا برد 7300GT می زنه وسط کار می بینه که فقط 3000 چیپ 7300GT داره- میاد روی اون 2000 تا چیپ 7300LE می بنده 7300GE یکی از سوتی های ای سوز بود. این رو یکی از کاسب هایی پاساژ ایران به من گفت من واسه این گفتم که Deluxe بهتره که سیستم خنک سازی و Lan و raid و..... اضافه تر داره وگرنه من گفتم زیاد با هم فرق نداره
    ولی هنوز روی حرف خودم هستم دادشDeluxe بهتره ای سوز هیچ وقت کاری نمی کنه که ضررش تموم شه

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والا چی بگم چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست . اگه از من می پرسی میگم یکیه و پول اضافه دادن بیخوده
    هر چی مین واسمون اومد این برچسب روش بود شاید اصلا ش رو بفرستن ایران اینجا اینها دست ما بیاد
    در مورد کارت گرافیک عکسی ؟ دلیلی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

11

آره چند وقت پیش واسه گیگابایت هم اینجوری شده بود
    در ضمن به صورت سری میاد

تا screen Cooling 7100 گیگا رو باز کردین

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ما هم از شما مدير فني لامرد سيستم تشكر مي كنيم .

در ضمن كيفيت فقط در برد هاي گيگا يا ايسوس نيست . اين شده معضل كه هر كي مي خواد برد انتخاب كنه فقط اين دو تا اسم و مي بينيه . اگر بدونه چي داره انتخاب مي كني حرفي نيست اما وقتي فقط انتخاب از روي اسم باشه دو زار ارزش نداره داداش من ..
    چه ايسوس چه گيگا توي ايران دارن نون اسمشونو مي خورن( درصد بسيار زيادي از خريداران اصلا نمي دونن چي دارن مي خرن فقط ايسوس و فقط گيگا ) . چون 90 درصد بازاري ها از موقعي كه سيستم مي بستن فقط گيگا انتخاب مي كردن . حالا هم هر كي مي خواد ببنده اولش مي گه مادربورد و فقط گيگا يا ايسوس .
    در صورتيكه با قيمت كمتر گاهي ميشه كارايي همسطح با بعضي مدل هاي گيگا يا ايسوس داشت .

باز اشاره مي كنم .. كسي كه مي دونه چي داره مي خره حرفي نيست . اما حداقلش توي ايران آواژنگ نبايد افتخار كنه كه پر فروشترين برد ها رو داره . چون خيلي كم پيدا مي شن كه متوجه باشن چي دارن مي خرن . 90 درصد خريد ها فقط از روي اسمه ..

)
    کاملا درسته

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض بررسي مادربرد ABIT IP35 Pro

پس‎ ‎از معرفی چيپست قدرتمند ‏P35‎‏ ‏‎)‎با اسم رمز‎ (Bearlake ‎کمپانی‎ ‎های صاحب نو آوری در عرصه ساخت مادربرد با شوق ‏فراوانی به ساخت مادربردهای گرانقيمت برای اين چيپست قدرتمند روي آوردهاند‎.‎‏ در اين مقاله قصد داريم به بررسي يكي ديگر ‏از مادربردهاي مطرح مبتني بر اين چيپست، ساخت شركت ‏ABIT‏ بپردازيم.

مقدمه

قصد ما اينجا معرفی چيپست ‏P35‎‏ و قابليت های اين چيپست نيست به اين دليل که اين بررسی ها قبلاً به طور کامل در همين ‏سايت انجام شده و شما مي توانيد اطلاعات کاملی را در مورد ‏P35‎‏ از لینک پایین دریافت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چيپست ‏P35‎‏ از تکنولوژی ساخت ‏‎65nm‎‏ بهره مي برد به همين علت نسبت به نسل قبلی چيپست های ‏Intel‏ (همانند ‏‎965P‎‏) ‏که از تکنولوژی ساخت ‏‎90nm‎‏ بهره مي بردند هم گرمای کمتری توليد می کند و هم امکان اوركلاك‎ ‎‏ بالاتری را بدون نياز به ‏افزايش ولتاژ‎ ‎چيپست ارائه مي‌كند

کمپانی ‏ABIT‏ سال هاست در ضمينه ساخت مادربرد فعاليت دارد و از مهندسان و متخصصان مجرب در اين ضمينه بهره می برد ‏‎ ‎ABITبرای چيپست ‏P35‎‏ اقدام به معرفی سه مادربرد با امکانات متفاوت کرده است؛ اين سه مدل عبارتند از ‏‎ ABIT IP35 ‎و ‏‎ ‎ABIT IP35-E ‎وABIT IP35 Pro ‎‏ حرفه ايی ترين مادربرد‎ ‎در بين اين سه مدل معرفی شده‎ ‎مدل ‏ABIT IP35 Pro‏ مي‌باشد که ‏در اين مقاله به اجمال به برسی اين مادربرد خواهيم پرداخت

[

لازم به ذکر است که ‏ABIT IP35 Pro‏ علاوه بر پل شمالي ‏P35‎‏ از جديدترين و کاملترين پل جنوبی ساخته شده توسط ‏Intel‏ ‏برای چيپست ‏‎ P35‎بهره مي‎ ‎برد يعنی ‏ICH9R‏ که امکان بهره گيری از ‏RAID‏ همراه با تكنولوژي ‏‎ Matrixرا نيز برای فراهم مي‎ ‎کند

منبع:سخت افزار
    Last edited by javadshahvand; 17-07-2007 at 10:16.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسی جواد عزیز یه مقاله کامل اینجا هست
    کد:
    بحث در موردش
    کد:

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هیوا جان ممنون

من فقط خلاصه ای از بررسی این مادربرد رو به عنوان خبر مطرح کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر میکردم که X38 با ICH9 باید اخرین چیپ برای پیاتفرمهای کور قبل از Nehalem باشه ولی اشتباه میکردم این هم یکی دیگه که سه ماهه اول 2008 میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آره هيوا ..
    خبر Eaglelake همزمان با اولين اخبار Bearlake منتشر شد . فكر كنم يادت باشه كه خودمون راجع بهش صحبت كرديم تو سخت افزار .
    تقريبا سياست اينتل ايطوري شده كه هر سال خانواده جديدي از چيپست ها رو معرفي مي كنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آره هيوا ..
    خبر Eaglelake همزمان با اولين اخبار Bearlake منتشر شد . فكر كنم يادت باشه كه خودمون راجع بهش صحبت كرديم تو سخت افزار .
    تقريبا سياست اينتل ايطوري شده كه هر سال خانواده جديدي از چيپست ها رو معرفي مي كنه
    اره یادمه ولی قطعی نبود الان دیگه جدی شده طبق این جدول X38 هم DDR2 رو ساپورت نمیکنه ولی DFi بردش رو داده که DDR2 ساپورت هست گابانا جان فکر کنم یه چیزهایی این وسط داره قاطی میشه یا من بد گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •