من در کنار هدفونم میخوام یه میکروفن فقط برا چت بخرم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
اصلا لازمه حساسیت نشون بدم؟
من در کنار هدفونم میخوام یه میکروفن فقط برا چت بخرم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
اصلا لازمه حساسیت نشون بدم؟
سلام به دوست عزیزم
ای بابا همینطور که پیش میره استاد و حاجی و . . . شدیم و خبر نداشتیم
نگید عزیزم نگید. فرق نباشه تا همه با هم دوست صمیمی باشیم نه کسی بالاتر نه کسی از اینکه کم تجربه تره ناراحت یعنی همه با هم هر آنچه فکر می کنیم درسته دوستانه با هم درمیون بزاریم
ولی سه تا سوال پرسیدی ها :-)برام یه سوال پیش اومده
دقیقآ یعنی همه روی تنظیم 0 یا وسطفلت منظور این که همه اکولایزر ها خاموش دیگه؟
کاملآ درستهمن پلیر کوون دارم اون حالت نرمال انتخاب کنم درسته؟
بدون شکیعنی اینطوری به نظر شما به صدای واقعی نزدیکتره؟
چون شما بیس قوی دوست داری و وقتی نیست تصور میکنی یه جای کار اشکال داره و دست به اکولایزر میشیولی الان من میزارم با M50 روی نرمال دیگه از اون بیسی که لاله گوش رو میلرزونه خبری نیست
ام م م(راستی دوستان که انواع هدفون دارند حتما آهنگ هم گوش میدن دیگهآلبوم Medina خیلی قشنگه دان کنید
![]()
ولی نگفتی برای اونایی که انواع هدفون ندارن چی دان کنند؟
شما هم موفق باشید.
یک میکروفون یقه ای ارزون قیمت از فروشگاههای تجهیزات صوتی کافی هست فقط دقت کنید که:
1. کانکتور اتصالش همون نوعی باشه که به جک کارت صدای شما بخوره
2. کیفیت کابلش خوب باشه نه نازک نه زخیم و سنگین
3. به مارک اصلآ توجه نکن
4. بیشتر از 10 تومن هزینه نکن
5. اگه وسائل جانبی اضافی همراهش باشه از خریدش صرف نظر کن که بعدآ می گم چرا
6. مهم نیست نوعش خازنی یا دینامیک باشه چون الان دیگه تقریبآ همه کارت صداهها هر دو مدل رو ساپورت می کنن
7. سعی کن از نوعی تهیه کنی که گیره اون بسیار محکم و داخل بازوی گیره اون از جنس لاستیک نرم باشه که خوب به پارچه گیر کنه
8. از نوعی انتخاب کن که روزنه های میکروفون رو به سمت بالا نباشه و اگه باشه حتمآ فیلتر فوم داشته باشه
9. دیگه 10 تومن پولیه که براش کلی دلیل بشماریم پس همینا کافیه :-)
شما هم موفق باشید.
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم. بین Ear phone های زیر کدوم رو بهتر میدونید؟ و دلیلیتون رو هم بگید و اگر تجربه هم کردید بگیدو نقاط ضعف و قوت رو هم تا حدی که اطلاع دارین بیان کنین:
Creative Aurvana In-Ear
Creative EP-3NC
Creative EP-830
ممنون میشم اساتید محترم توضیحات کاملی بدن. البته بعد این هنوز سوالات ادامه داره
فعلا بودجه، دلیل استفاده و ... رو در نظر نگیرید، کلی بگید
ممنون![]()
با تشکر از آقا رضا که در غیاب بنده به دوستمان پاسخ دادند.
T-Jays قیمتی در حدود 100 هزار تومان دارد. در مجتمع پایتخت می توانید آن را تست کنید.
Klipsch S3 را هم می توانید به قیمت 85 هزار تومان در مجتمع پایتخت پیدا و تست کنید. S4 همین هفته به قیمت 135 هزار تومان در مجتمع کامپیوتر ایران به فروش رسیده است.
در مورد Creative EP-830 اطلاع زیادی ندارم ولی قیمتی در حدود 60-70 هزار تومان دارد.
مدل سنهایزر هم می توانید در بازار موبایل ایران فروشگاه نامداران تست کنید. قیمت حدودی: 140.
موفق باشید.
سلام. من فقط مدل اول و آخر را تجربه کرده ام و نظرم را می گویم. مدل اول کاملا" برای سبک الکترونیک مناسب است و به بیان دیگر سبک تخصصی آن الکترونیک به شمار می رود. در سبک های دیگر صدای زیاد جالبی ندارد و به دلیل تیس تیس های زیاد و هارشی بودن صدای مید (از نظر من) در سبک های دیگر (مثل راک) و همچنین موجود بودن مدل های جدید تر مثل Aurvana In-Ear 3 پیشنهاد نمی شود. همچنین صدای های (فرکانس بالا) سوت می کشد.
در مورد مدل آخر هم بدانید که هدفون دارای صدای نسبتا" متعادل و باز هم مناسب برای الکترونیک به دلیل وجود بیس نسبتا" قوی می باشد(البته ضعیف تر از مدل اول). کاربر آماتور از این هدفون می تواند برای سبک های مختلف استفاده کند و به نظر من بهترین مدل در بین سه مدل بالا می باشد.
توضیحات اضافی را اساتید خواهند داد.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 21-06-2012 at 21:56.
برای زدن این حرف پیش فرضی لازمه و اونم اینه که توی مسیر صدا همۀ قسمت ها صدا رو طبیعی برسونن
بعد بیاییم بگیم اگر اکولایزر روی فلت باشه، صدای طبیعی رو خواهید شنید
ولی وقتی هم پلیر بدون تغییر سیگنال رو عبور نمیده و هم هدفون بدون تغییر سیگنال رو عبور نمیده
پس اگر اکولایزر رو تغییر ندیم الزاماً صدا به صدای طبیعی نزدیکتر نخواهد بود
اگر به رفتار هدفون و پلیر خودمون در ولوم های مختلف و روی آهنگ مختلف اشراف خوبی داشته باشیم، میشه با مقداری تنظیم اکولایزر تصحیحاتی انجام داد (آقا رضا هم قبلاً اشاره کرده بودین)
پس بعضی موقع ها اکولایزر میتونه صدا رو طبیعی هم بکنه
فقط مسئله اینه که توی عمل تنظیم اکولایزر خیلی سخته؛ ولی الأن صحبت من سر ماهیت وجودی اکولایزر هست؛ یعنی اگر بتونین تنظیم کنین خیلی خوبه ولی حالا کیه که بتونه
همۀ این صحبت ها رو با این پیش فرض انجام دادم که تصور کنیم، صدای طبیعی چیز خوبیه
چیز خوبی که jh13 به اون مفهوم (طبیعی بودن) نزدیکتر از jh16 هست
etymotic er4s نزدیکتر از sony ex1000 هست
ue reference نزدیکترین و از ...
اینها بحث هایی که قدیمها در موردشون صحبت کردیم و بنده مطلب جدید قابل توجهی که ارزش خسته کردن چشم های شما برای خوندش رو داشته باشه، ندارم؛ پس![]()
Last edited by rave-87; 21-06-2012 at 22:58.
با تشکر رضاجان
شما هر جور دوست دارید ما همون طور صدا میزنیم
رضای عزیز خوبه؟
یه سوال دارم(این دفعه فقط یکیه )
الان من روی همو نرمال بزارم درسته یا یکی درست کنم همه حالت ها رو وسط قرار بدم؟
(اون هایی که هدفون های مختلف ندارند هیسسسسس گوش کنند
سلام استاد
الان با توضیحاتی که رضا عزیز دادند الان یک چیز اینجا پرداخته نشده درسته که اگر اکولایزر روی فلت باشه صدا طبیعی تره ولی آیا این به هدفون ربطی نداره؟
چون الان مثلا M50 بیسش کلا زیاد تره این تاثیر میزاره دیگه و روی حالت فلت هم باشه باتوجه به خصوصیت هدفون از حالت طبیعی خارج میشه
و برای هر هدفون همین صادقه پس فکر کنم تنظیمات کمک میکنه درسته؟
بابت اطلاعات مفید خیلی متشکرم!
انتخاب اولویت برای من یه مقدار سخته، چون هم متال و هم ترنس رو فراوان گوش میدم... البته ترنس کمتر، اما آهنگ هایی که بیس داشته باشن رو هم اگه تا حدی نزدیک به ترنس بدونیم، اون موقع کار سخت میشه.
به هر حال دیگه باید انتخاب رو انجام داد، مدلی که هم توی ترنس خوب جواب بده و هم توی متال که البته با توضیحاتی که شما دادید قطعا نمیشه انتظار بهترین کیفیت رو در همه سبک ها از یک هدفون داشت...
انتظار اصلیم اینه که توی ترنس بیس عمیق و با کیفیتی داشته باشه، البته با حجم مناسب (نه الکی زیاد) و در متال و پاپ هم با ولوم معمولی کیفیتش عالی باشه.
اون مورد هم که صدای S4 گرم هست، و سلیقه بنده سرد و شفاف... این تکلیفش چی میشه، یعنی کلا باید دور S4 رو خط بکشیم... یا خیر؟ توی این مورد (جنس صدا)، اون مدل T-Jays و S3 چه سبکی هستند؟
با این حال، با توجه به سلیقه من، شما هم اگه مدلی مد نظرتون هست ممنون میشم بگید...
دوست عزیز تفاوت بین S3 و S4 چه قدر و در چه مواردی هست... چون بنده بیشتر مد نظرم بود زیر 100 برای ایر فون هزینه کنم... ممنون میشم یه مقایسه بین S3,S4 و T-Jays داشته باشید تا دیگه انتخاب نهایی رو انجام بدیم!
خیلی ممنون از دوستانی که کمک میکنند...
با سلام و مرسی از وقتی که گذاشتید و جواب دادید
اما ببینید، مورد اول و دوم، هم در مشخصات و هم در ریویو ها بهتر از مورد 3 هستند که نوشتم، دلیل اینکه میگید مورد 3 بین این ها بهتر هست چیه؟! و چه ویژگی خاصی داره؟
در مورد Aurvana In-Ear3 هم خوب در ایران پیدا نمیشه، وگرنه بحث متفاوتر از الان بود. لطفا دلایل و منظورتون رو بهتر بیان میکنید؟!
از افراد خبره دیگه هم تقاضا میکنمراهنمایی کنن
با دلایل و اگه بشه منابع کامل
حتی اگر خودتون تجربه هم نکرده باشید، ولی باز هم اگر اطلاعاتی د موردش دارید بگید و اشکالی نداره.
در مورد قیمت EP-830 هم با عرض معذرتاما قیمتش 50-55 هست و نه 60-70
با تشکر
Last edited by D4NTE™®Ω; 22-06-2012 at 00:39.
محتوای مخفی: نمنه؟
نظرم رو در این مورد توی پست قبلی گفتم
و می خوام اینجا دوباره مقداری درد دل کنم
ببینین ما ایرانیا کلاً به واژه ها خیلی حساسیم؛ و دوست داریم چیزی باشیم که واقعاً دوست نداریم
مثلاً دوست داریم حرفه ایی باشیم حالا توی هر موضوعی که باشه، اصلاً واژۀ حرفه ایی برامون خوب تعریف شده؛ چیزی که همه دوست دارن بهش برسن
حالا شاید واقعاً چیز خوبی نباشه
چرا فکر می کنیم طبیعی بودن چیز خوبیه؟ اصلاً آیا طبیعی بودن توی دنیای موسیقی الکترونیک معنی خاصی پیدا می کنه؟ (شما طبیعی ترین هدفون دنیا رو هم داشته باشین، من دو تا کنسرت از شوپن براتون بزارم که هرکدوم توسط مهندس صدای متفاوتی مستر شده باشن، میبینین که اون دو تا دقیقاً مثل هم نیستن- همین الأن کسی که وسع مالی داره میتونه آهنگ هاش رو بده براش مستر و ریمستر و ... کنن)
چرا فکر می کنیم که از بیس فلت خوشمون میاد و حال اینکه از بیس اصلاً خوشمون نمیاد یا اصلاً از بیس زیاد لذت میبریم؛ چرا درون خودمون رو کتمان می کنیم
همۀ اینها رو گفتم که نشون بدم ماها با واژه ها تحت تأثیر قرار می گیریم، خیلی از این تحت تأثیر قرار گرفتن هم در ضمیر ناخودآگاهمون هست کافیه بدونیم که حرفه ایی بودن یعنی چی، بدون شناخت به اون سمت حرکت می کنیم. من تا حالا ندیدم که توی هدفایی وقتی می خوان هدفون یا هرچیزی توصیه کنن یا معرفی کنن بگن فلان ... حرفه ایی و فلان ... آماتوره
شما آماتور، شما حرفه ایی، همین jude همیشه یدونه هدفون به اصطلاح ما ها آماتور هم داره
در مورد صدا، ریزترین جزییات رو می گن ولی مارک نمی چسبونن (کسایی که قدیم ها بعضی پست های بنده رو دنبال کردن؛ احتمالاً اینها رو در مسیر همون افکار قبلی بنده میدونن؛ که درسته)
من قدیم ها هم خدا بار گفتم که این، مسیریه که هرکس خودش باید طی کنه؛ توی این مسیر فقط باید به سوالات جواب داد نه اینکه هدایت کرد به سمت خاصی، حالا یا به صورت واضح یا به صورت نا خودآگاه
واقعاً به همه توصیه می کنم که این لینکی که توی امضام هست رو با آرامش بخونن و فقط به خود توصیه ها دقت نکنن؛ بلکه به اون دیدی که پشت اینجور توصیه کردن هست، دقت کنن
هیچ جا نمی گه دقیقاً چی خوبه یا چی بد؛ مثلاً میگه اول یکسری هدفون از سبک صدا های مختلف تهیه کنین تا ببینین کدوم سبک صدا رو دوست دارین؛ در نهایت هم همین جمله ایی رو میگه که توی امضامه.
شاید یک مقداری برای اینکه مسئله بیشتر برای خودمون روشن بشه، لازمه برگردیم به چرایی اینکه ما اصلاً افتادیم دنبال اینجور چیزها
دو تا مسیر کلی داریم:
یا بخاطر موزیک وارد این بازی شدیم یا برای صدا (یعنی شنیدن نزدیک ترین صدا به صدایی که آقایی که مستر کرده آهنگ رو دوست داشته ما بشنویم)
من اول ها فکر می کردم این دو تا دید یکین؛
حتی وقتی که این عکس توی ضمیمه رو دیدم
بازم دقیقاً به این نتیجه نرسیدم که یک کسی که بخاطر موزیک وارد این بازی شده با کسی که بخاطر صدا وارد شده، متفاوته؛ ولی در عمل و به مرور زمان فهمیدم که واقعاً این دو دسته با هم فرق می کنن
من به عنوان کسی که برای موزیک اومدم توی این بازی، عقیده ها و نگاهم اینطوریه به مسئله
فکر می کنم اگر به خاطر صرفاً صدا اومده بودم، نصف حرف های این پست رو قبول نمی کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یکی دیگه از لینک هایی که قدیم ها داده بودم)
Last edited by rave-87; 23-06-2012 at 18:59.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)