مگه میشه ماشین رو بدون پلاک حرکت داد؟؟؟
مگه میشه ماشین رو بدون پلاک حرکت داد؟؟؟
سلام اره.من رفتم اونجا دیدم ماشین تو چه شرایطی نگه داشتن دوهفته خوابیده بود تو افتاب به من چیزی نگفته بودن باهاشون صحبت کردم گفتن به مسئولیت خودت ببرش اگر پلیس گرفت به ما ربطی تداره ماهم دیدیم تا خونه خیلی راهی نیست ورش داشتم اوردمش لاقل اینجا توسایه هست.اینقدر خاک گرفته بود که دیگه رنگ ماشین مشخص نبود.اما به سختی ماشین بدون پلاکو میدن بیرون.در مورد ایربگ هم بگم که من که ابان ثبت نام کردن میگفتن یا ایربگ دار یا معمولی فقط ای بس اس.چون خودمم به شدت مخالف ایربگ پراید هستم چون از نظر بنده اصلا نداره که بخواد بازبشه یانشه.هر کار کردم اس ایکس بگیرم ندادن که ندادن مگر من دیوانم پول اضافه بدم در صورتی که میدونم روش اون اپشن نیست.برفرض محال هم اگرباشه به قول شما اصلا کار نمیکنه.
سلام اقا پراید من تحویل اسفند ولی هنوز دعوت نامه نیومده به نظرتون با قیمت قدیم می دهند؟ از کجا برم پیگیری کنم برم نمایندگی سروصدا کنم زودتر میدن یا فرقی نمی کنه؟
پراید شما تحویل اسنفد هست پس با قیمته ای جدید مابقی محاسبه میشه
به نظر بنده اگر دعوت نامه اومد یکم دیرتر اقدام کنید تا جزء کاهش قیمتی که میخواد ایجاد بشه باشید
هرچند که فکر نمیکنم در ایده آل ترین شرایط حدکثر 700000تومن از قیمت کاهش پیدا میکنه
ولی به هر صورت به ریسکش میارزه
در مورد شکایت و این مسائل هم هیچ کاری از پیش نمیبره
یعنی به نظرتون ارزونتر میشه یا بخریم؟
امروز دعوتنامه من تحویل اسفند سایپا ۱۱۱ اومد مابقی مبلق ۹۸۴۰۰۰۰ تومان به حساب شریفشون ریختم جالب بود که ۱۱۱ ex هم تو دعوتنامه بود
ولی خیلی زور داشت که با قیمت ۱۷۸۰۰ حساب کرده بودن
برای من هم امروز اومد با همون قیمتهای جدید پراید
منم انصراف دادم
امیدوارم اینقدر نخرن تا یه فکری به حال این مردم بدبخت بکنن ( البته خیلی ها هم اصلا بخوان هم نمی تونن یا این قیمتها بخرن البته من می تونستم اما نخریدم)
کاشکی انصراف نمیدادی اینجوری که بوش میاد قیمتا داره میاد پایین و مجبور میشن مقداری پول برگردونن
فکر کنم باید یه ۴۵ روزی منتظر پولتون بمونین که سود انصرافم تا امروز حساب ممیکنن چون یه بار صابون سایپا تو انصراف به تنم خورده
من که مجبور بودم چون برای عید شدیدا به ماشین احتیاج دارم
نمایندگی گفت نهایت سی روز. بعدشم وقتی طبق مثلا مصوبه پول گرفتن فکر می کنی بهت پس می دن. اگه می خواستن قیمت دعوتنامه رو عوض می کردن حتی مغازه کنار نمایندگی حاضر نبود قرارداد رو فقط با پرداخت سود انصراف به اسم خودش کنه علی ای حال فکر نمی کنم توی این یکی دو ماهه قیمت بالا بره برای خریدن فعلا عجله ای ندارم اصلا دیگه پراید نمی گیرم می خوام یدونه 405 کارکرده 87 88 بگیرم
الان 111 sx خیلی راحت تا 17 تومن تو بنگاه گیر میاد !!!
تو باما صندوقدار sl رو 15 تومن اگهی کردن صفرشو کمپانی 16 و خورده ای اونم 30 روزه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)