تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 278

نام تاپيک: شرایط فروش و مباحث مربوط به تحویل محصولات سایپا

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.بنده دیروز رفتم نمایندگ ماشینو بدون پلاک گرفتم اوردم خونه اما یه چیزی که یادم رفت چک کنم کیف ابزارش بود اومدم خونه دیدم فقط یه جک یه زاپاس یه اچار چرخ با دفترچها بودن.همسایه ما ماشینو گرفت توش یه کیف اچار بودتوشم یه انبردستی دوسه تا چیز دیگه بود ولی واسه من نبود.از دوستان هم کسی هست که اینا رو نداشته باشه؟
    مگه میشه ماشین رو بدون پلاک حرکت داد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام اره.من رفتم اونجا دیدم ماشین تو چه شرایطی نگه داشتن دوهفته خوابیده بود تو افتاب به من چیزی نگفته بودن باهاشون صحبت کردم گفتن به مسئولیت خودت ببرش اگر پلیس گرفت به ما ربطی تداره ماهم دیدیم تا خونه خیلی راهی نیست ورش داشتم اوردمش لاقل اینجا توسایه هست.اینقدر خاک گرفته بود که دیگه رنگ ماشین مشخص نبود.اما به سختی ماشین بدون پلاکو میدن بیرون.در مورد ایربگ هم بگم که من که ابان ثبت نام کردن میگفتن یا ایربگ دار یا معمولی فقط ای بس اس.چون خودمم به شدت مخالف ایربگ پراید هستم چون از نظر بنده اصلا نداره که بخواد بازبشه یانشه.هر کار کردم اس ایکس بگیرم ندادن که ندادن مگر من دیوانم پول اضافه بدم در صورتی که میدونم روش اون اپشن نیست.برفرض محال هم اگرباشه به قول شما اصلا کار نمیکنه.

3. این کاربر از ALHO777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه chartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام اقا پراید من تحویل اسفند ولی هنوز دعوت نامه نیومده به نظرتون با قیمت قدیم می دهند؟ از کجا برم پیگیری کنم برم نمایندگی سروصدا کنم زودتر میدن یا فرقی نمی کنه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام اقا پراید من تحویل اسفند ولی هنوز دعوت نامه نیومده به نظرتون با قیمت قدیم می دهند؟ از کجا برم پیگیری کنم برم نمایندگی سروصدا کنم زودتر میدن یا فرقی نمی کنه؟
    پراید شما تحویل اسنفد هست پس با قیمته ای جدید مابقی محاسبه میشه
    به نظر بنده اگر دعوت نامه اومد یکم دیرتر اقدام کنید تا جزء کاهش قیمتی که میخواد ایجاد بشه باشید
    هرچند که فکر نمیکنم در ایده آل ترین شرایط حدکثر 700000تومن از قیمت کاهش پیدا میکنه
    ولی به هر صورت به ریسکش میارزه
    در مورد شکایت و این مسائل هم هیچ کاری از پیش نمیبره

6. 4 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه chartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

یعنی به نظرتون ارزونتر میشه یا بخریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز دعوتنامه من تحویل اسفند سایپا ۱۱۱ اومد مابقی مبلق ۹۸۴۰۰۰۰ تومان به حساب شریفشون ریختم جالب بود که ۱۱۱ ex هم تو دعوتنامه بود
    ولی خیلی زور داشت که با قیمت ۱۷۸۰۰ حساب کرده بودن

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای من هم امروز اومد با همون قیمتهای جدید پراید
    منم انصراف دادم
    امیدوارم اینقدر نخرن تا یه فکری به حال این مردم بدبخت بکنن ( البته خیلی ها هم اصلا بخوان هم نمی تونن یا این قیمتها بخرن البته من می تونستم اما نخریدم)

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من هم امروز اومد با همون قیمتهای جدید پراید
    منم انصراف دادم
    امیدوارم اینقدر نخرن تا یه فکری به حال این مردم بدبخت بکنن ( البته خیلی ها هم اصلا بخوان هم نمی تونن یا این قیمتها بخرن البته من می تونستم اما نخریدم)
    کاشکی انصراف نمیدادی اینجوری که بوش میاد قیمتا داره میاد پایین و مجبور میشن مقداری پول برگردونن
    فکر کنم باید یه ۴۵ روزی منتظر پولتون بمونین که سود انصرافم تا امروز حساب ممیکنن چون یه بار صابون سایپا تو انصراف به تنم خورده
    من که مجبور بودم چون برای عید شدیدا به ماشین احتیاج دارم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کاشکی انصراف نمیدادی اینجوری که بوش میاد قیمتا داره میاد پایین و مجبور میشن مقداری پول برگردونن
    فکر کنم باید یه ۴۵ روزی منتظر پولتون بمونین که سود انصرافم تا امروز حساب ممیکنن چون یه بار صابون سایپا تو انصراف به تنم خورده
    من که مجبور بودم چون برای عید شدیدا به ماشین احتیاج دارم
    نمایندگی گفت نهایت سی روز. بعدشم وقتی طبق مثلا مصوبه پول گرفتن فکر می کنی بهت پس می دن. اگه می خواستن قیمت دعوتنامه رو عوض می کردن حتی مغازه کنار نمایندگی حاضر نبود قرارداد رو فقط با پرداخت سود انصراف به اسم خودش کنه علی ای حال فکر نمی کنم توی این یکی دو ماهه قیمت بالا بره برای خریدن فعلا عجله ای ندارم اصلا دیگه پراید نمی گیرم می خوام یدونه 405 کارکرده 87 88 بگیرم

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

الان 111 sx خیلی راحت تا 17 تومن تو بنگاه گیر میاد !!!
    تو باما صندوقدار sl رو 15 تومن اگهی کردن صفرشو کمپانی 16 و خورده ای اونم 30 روزه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •